Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7351) Rayner válasza ProEvoFan (#7261) üzenetére


Rayner
őstag

Kipróbáltam még egy Echoing Furyval és az legend fistet is. hááát vegyes a dolog, alacsony mp szinten talán a fury jobb volt egy kicsivel de a fear k...a idegesítő... főleg hogy 2 is van belőle így rosszabb vagyok mint egy DH...lefutott kilóméterre is kéne acsi :D
A fist ugyanannyit hozott viszont beleálltam aztán had szóljon ls is jól működik (alap 2k heal tikkel folyamatosan az 1000loh mellett, viszont néha bejönnek 10k-s healek is) itt mondjuk kicsit hiányzik a life after kill mert az jó volt... ls más játékstílust kíván. viszont nagy tömegben a fistel nem tudok meghalni 8k a minimum heal amit kapok. gondolom itt számít az aoe dmg is mert egy ütésre képes kiosztani 1M dmg-et ha 5en vannak körülöttem. mantrát még nem cseréltem le azt majd ma:) egy vile wardon gondolkodom ami igazán dobna az allresen meg a +100 körüli dex a dmg-en.

(#7352) mcsabee válasza Rayner (#7351) üzenetére


mcsabee
senior tag

Miért szereti mindenki a vile wardot ennyire? Rare-ben armor nélkül fele annyiból lehet találni ugyanolyan jó dex/vit/@ shouldert ^^. Szerintem az a csepp life regen és armor nem ér meg 20+ milliót.

Stay a while and listen...

(#7353) D1Rect válasza mcsabee (#7352) üzenetére


D1Rect
félisten

Az armor és a lifereg is igen jó. Ráadásul legendás és jól néz ki. Ez önmagában megér 20m+ goldot. :D

"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."

(#7354) vendingo válasza mcsabee (#7352) üzenetére


vendingo
veterán

Ezért vettem 12 milláért vile wardot.
Már egészen olcsón is lehet találni.
A másik dolog, hogy rare cuccon nem igazán lesz 200 fölötti dex.int str... És még fenn áll az a szitu is, amikor társul mellé 200-250 vit is, igaz ez már horror áron van.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#7355) mcsabee válasza D1Rect (#7353) üzenetére


mcsabee
senior tag

Nem azt mondtam, hogy nem jó, csak azt, hogy nekem nem ér meg annyit :P .

Amúgy jah, csak az, hogy legendary, dob az áron egy jókorát ^^. Eshetne is egy mondjuk a következő 20 percben :DD .

@(#7354) vendingo: Attól függ, mik a statok rajta, most egy olyat néztem, hogy 170+ dex / 70+ vit / 70+ allres, ilyet 22m bo-val láttam legolcsóbban. Bidre lehet olcsóbban is meg lehetne egy hasonlót szerezni. Viszont rare-ben ugyanez 10 mill, vagy annyi se.

[ Szerkesztve ]

Stay a while and listen...

(#7356) mikromanus válasza mcsabee (#7352) üzenetére


mikromanus
veterán

Belépő és kölyökszöcske szinten talán mindegy minden. Ott esetleg elég lehet valami kis main stat-vita-allres kombó. Egy idő után viszont ha fejleszteni akarsz,akkor ezeken sokat nem nyerhetsz. Maradnak az egyéb jellemzők, amik közt az armor nagyon hasznos, a life regen pedig futottak még kategória, de vállason az is az egyik legjobb lehetőség. Ez meg mind megvan vile wardon. Emellé jön az, hogy minden statra túllépheti a vile ward a 200 statpontot. Rare itemben csak erőre (de abból több is lehet mind a wardon).
Amúgy rare itemeken nem lehet két stat jellegű azonos "tartalmú" kombó? Csak mert nem nagyon látok határ fölötti rollokat amit a mainstat affix + mainstatés vit együttes affix adhat pl. Vagy van ilyen is, csak legendaryra áll rá a szemem? :Y

Edit: nekem nem kell. Drága és nagyon sok extrát kellene adnia, hogy váltsak. Meg hülyén néz ki. Ja, és nincs rá pénzem se... ;)

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#7357) mcsabee válasza mikromanus (#7356) üzenetére


mcsabee
senior tag

Oksa, akkor a vile ward a nonpluszultra shoulder, ahogy le is írtad, de én ettől függetlenül nem érzem, hogy a 20+ milliós vételárért cserébe olyan statokat kapok, amik erősítenék a karakterem. Armorral nincs nála jobb, de armor nélkül meg fele annyiért is lehet venni ugyanolyan statos shouldert (170-180 dexesről beszélek, nem az aranyáron menő 200+ dexesről), ez az én problémám.

Mikor már nincs mire költeni, rendben, vesz az ember egy vile wardot, mert megteheti, sőt, akkor mát kötelező.

Stay a while and listen...

(#7358) vendingo válasza mcsabee (#7355) üzenetére


vendingo
veterán

Mint említettem az enyém 12 milla volt.
Drága cuccot nem úgy érdemes venni, hogy meglátom és megveszem, hanem kivárok egy jó ajánlatra és azt veszem meg.
Pl.: én nemsokára cserélni szeretném az enyém, és ettől jobbak szintén csak vile w.-ból vannak, de az már más súlycsoport.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#7359) mar_tin válasza mcsabee (#7355) üzenetére


mar_tin
tag

Szerintem kevesen vesznek 190-200 alatti main statost. Ráadásul én olyat nézek amin 90 vagy több vita van. Azok meg már 90 milla körül vannak. Igazán jók meg a csillagos ég. Ma linkeltek egyet a trade chat -en 260 körüli int, 180 vita -al. 800m bid 1 Milliárd buyout -al. Írtam is neki, hogy annyi lóvéja senkinek sincsen. :D (Legalábbis olyannak nincs aki csak játékkal szerezte.)

(#7360) mcsabee válasza vendingo (#7358) üzenetére


mcsabee
senior tag

Jah, intes, az eleve olcsóbb jóval, mint a dexes, kb pont fele annyi :)) . 12 millióba van most fent egy 182/71/74-es intes vw ^^. Dexesben a tied 22-24m lenne :) .

/e: btw szép a hellfire ringed :P

(#7359) mar_tin: Szerintem meg pont fordítva, inkább többen vesznek 190-200 mainstat alattit, mert a 200 fölötti az 60 millánál kezdődik ^^. Lehet akármennyire gyenge a gold, eshet akármennyi belőle, az a 60 milla azért ma is 60 milla, és a többségnek nincs annyija. Bőven van olyan, aki csak arról álmodozik, hogy egyszer lesz 60 millája egyben, nem hogy azt egy cuccra költse.

[ Szerkesztve ]

Stay a while and listen...

(#7361) RockHaRD


RockHaRD
addikt

azért eléggé vicces, hogy 4-5 milláért nem viszik el az Oculus Ringemet, helyette elviszik 4€-ért szinte azonnal

ennyi hülyét :U

(#7362) mikromanus válasza mcsabee (#7357) üzenetére


mikromanus
veterán

Armorosban is van versenyképes rare darab, csak sokkal ritkább. Ezt a legendaryt is kicsit túltápolták.
A hozzáállásod meg enyhén szólva "fura". Olyan mintha azt mondanád: A póló sokkal költséghatékonyabb katonai öltözet a golyóálló mellénynél. Kivéve ha eltalálnak.

Na gratula. Armor és regen nélkül olcsóbb? Tééényeeeeg? :Y :C

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#7363) mar_tin válasza mcsabee (#7360) üzenetére


mar_tin
tag

Már költöttem egybe 85 milliót a jelenlegi source -ra. Most már ott vagyok, hogy csak a legfullosabb cuccokat veszem meg (mással nem igazán tudok fejlődni), szépen összevárom míg meglesz rá a lóvé. Türelmes ember vagyok. Jelenleg tervbe van egy Vile Ward, egy Zuna cipő all reses. Erre szánok 200-300 milliót kb. Most meg csak 60 körül van. Éves tervnek jó lesz, főleg, ha így megy az AH mint most. (Sehogy.)
Nem életbevágó amúgy se. Wizardal, mp5 megy, 6 millióból összerakott barbárral meg mp4.

(#7364) mcsabee válasza mikromanus (#7362) üzenetére


mcsabee
senior tag

Gratula, hogy nem érted, miről beszélek. Nem az armor és regen nélküli rare olcsósága mellett kardoskodok. Pusztán az volt a téma, hogy számomra nem ér meg plusz 10 millió aranyat az, hogy legyen rajta egy kis armor és egy kis life regen, mert szerintem egyszerűen nem érik meg azt a 10 millió pluszt, amennyit egy dexes vw-ért elkérnek egy olyan rare-rel szemben, amin nincs armor és life regen.

Remélem most már érthető, hogy miről beszéltem.

(#7363) mar_tin: Igen, te pontosan az a réteg vagy, akinek a vile ward szól. Remélem egyszer én is eljutok ide :DD . Bár egyelőre még elég messze vagyok ettől, a komplett karim érhet kb 40-50 milkát, nem hogy egy cuccom :)) .

[ Szerkesztve ]

Stay a while and listen...

(#7365) userxy válasza mcsabee (#7360) üzenetére


userxy
őstag

Van egy szint ami után csak ilyenekkel tudod fejleszteni a karaktered.

Ha neked még az 1-5m cucc is upgradet jelent akkor te még itt nem tartassz. De majd egyszer te is elérsz arra a szintre, hogy jelentős növekedést akarsz elérni akkor nem 5 millás shoulder vagy ring vagy akármi kell hanem 50-60-100m.

A top cuccok árai sose lesznek olcsók.

(#7366) RockHaRD válasza RockHaRD (#7361) üzenetére


RockHaRD
addikt

A másik dolog, ami pedig szánalmas, hogy egy féreg, akinek 100 órája sincs a játékban, talál egy 150 millás IK helmet-et, és nem eladná, hanem vesz egy másik IK helmetet, a legolcsóbbat, lényegtelen statokkal, és behirdeti a 150 millás helmet-et 30-ért ,és mindig kicseréli a Trade-nél.. minket nem sikerült átb.sznia, de sztem jó pár embert sikerült már... és így kicsalhat ki tudja hányszor 30 millát az emberekből...

eltörném kezét-lábát :(((

(#7367) mcsabee válasza userxy (#7365) üzenetére


mcsabee
senior tag

Nemár, ennyire érthetetlenül nem fogalmaztam... De inkább hagyom is, mert vagy szándékosan nem akarod te sem megérteni mit írok, vagy én nem tudom úgy megfogalmazni, hogy mindenki számára érthető legyen.

Stay a while and listen...

(#7368) Bobrooney válasza persil (#7271) üzenetére


Bobrooney
senior tag

Gáz nekem sincs semmi, csak azért érdekes h felpörgette..

(#7369) Helmoras válasza RockHaRD (#7366) üzenetére


Helmoras
őstag

azta ez mekkora ötlet... :D ettől független akadjon keresztbe a lába a szakadék szélén....

(#7370) mikromanus válasza mcsabee (#7364) üzenetére


mikromanus
veterán

Sholudersen lehet stat és allres. Ez az alap. Ez önmagában olcsó, mert rengeteg van belőle. Maxos vagy max közelis statos ott is egyre drágább egyre kisebb haszonnal. Valós javulást a meglévő lehetőségek közül az armor hozhat és a life regen is jó. Mindegy, hogy ezt legendaryn szerzed meg vagy raren. Te nem érted. Papírkarival jó nyomulni, csak ne menj láng közelébe. :DDD

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#7371) mcsabee válasza mikromanus (#7370) üzenetére


mcsabee
senior tag

Attól, hogy egy shoulderen nincs 200 armor és 300 life regen, még nem lesz az adott kari papír. De hagyom is, mert látom, az én álláspontomat nem szeretnéd megérteni, csak a sajátod szajkózod, így biztosan nem jutunk egyről a kettőre.

Stay a while and listen...

(#7372) userxy válasza mcsabee (#7371) üzenetére


userxy
őstag

Mindeki érti az álláspontodat. neked nem ér annyit mint amibe kerül.

Viszont amit te érts meg az az, hogyha már nincs hova fejleszteni 1-5-10 millás cuccokbol és az a kicsi hiányzik akkor jön szóba az, hogy cserélni kell 50 millásra.

Hacsak minden cuccodon 200 armort lespórolsz az minusz 1500 armor körül van. Az úgy már jelentős.

[ Szerkesztve ]

(#7373) Gorneck válasza mcsabee (#7371) üzenetére


Gorneck
titán

Jó, hogy dexesnél van ilyen.

Intes fronton a rare a vw árához van igazítva...sajna. Múlhéten nekem is azt javasolták, hogy nézzek szét rare szekcióba...de eléggé felesleges mutatvány volt. Nacit tudtam cserélni, de vállas már nem ment, mondjuk nekem az armor/liferegen pont jó és szerencsére ez nem jár plusz golddal.

Gorneck#1239

(#7374) mikromanus válasza mcsabee (#7371) üzenetére


mikromanus
veterán

Ha nem kell nem veszed. De még olcsó is. Legalábbis viszonylag... ha nem akarsz irerális magas armor értéket. Nem lesz papír csak könnyebben hal a karid ha nincs semmi armoros cucca. Ez épp DH-nak lehet mindegy, mert ha elkapják akkor mindenképp véres folt lesz belőle a talajon, de azért van némi kényelmi értéke az armornak...
A regen meg vagy van vagy nincs. Azért én pluszban nem fizetek.

edit: a fentiek az affixre/jellemzőre és nem a VW-re vonatkoztak.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#7375) Rayner válasza mcsabee (#7352) üzenetére


Rayner
őstag

Amekkora armor nerfet kapott a monk úgy igenis sztem megéri... nekem pl +400 armort jelentene amit kinéztem +130dex +10vit(ez mondjuk nem sok) emellé ami kell az a magas allrez rare-ben som olcsóbbak az ilyen cuccok, akkor már nem mindegy Ahban amit láttam még emberi de így is magas áron az adna +3k lifeot 1300dmg-et és 0,4% defet amúgy meg drop kérdése... 1 héttel ezelőttig turkálós cuccokban szaladgáltam képtelen voltam eladni és venni bármit 500k felett... (ugye 650óra set/jó legend nélkül)
bejött a malac 4 nap alatt esett 200M-értékben cucc és megvan egy mp5-ös kari... 1.05-előtt act3ban csak szenvedtem (3 fakereszt/elit) lényeg hogy esett cucc felöltöztem és ennyi gondolom jön majd az északi szél és elfújja ezt a szériát másnak így megint nem fog nekem esni semmi másnak meg rogyásig... ez van kibekkeltem majdnem fél évet úgy hogy semmi nem volt. Lehet hogy ma este neked esik egy 100M-s cucc és akkor már nem lesz drága a vile ward.

(#7376) mcsabee válasza userxy (#7372) üzenetére


mcsabee
senior tag

Még egyszer, tök utoljára.

Én egy 170-180 dex / 70-80 vita / 70-80@ rare shoulder és a hasonló statos, ám armorral és life regennel rendelkező vile ward közötti irreális árkülönbségről fogalmaztam meg a véleményemet. Vagyis azt a véleményt, hogy szerintem nem éri meg egy ilyen cucc azt a +10-12 millát, mint amennyiért vesztegetik a rare-hez képest. Ismét saját vélemény, hogy szerintem nem lesz attól gyengébb egy kari, hogy a vile wardon nem lesz rajta az a 200 armor és 300 life regen. FONTOS: az előbb említett statok esetében. Tehát nem a 60-100 millás darabokról beszélek.

Az már teljesen más tészta, hogy valaki 200+ mainstatos és 100+ vitás (mint martin) vile wardot keres, és kifizet érte 60, vagy 100, vagy akár 200 millát, nyilván neki már olyan kell, nem vagyok hülye, felfogom, hogy van az a pont, de én bőven nem erről beszéltem.

(#7373) Gorneck23: Intesről nem tudok beszélni, dexeset néztem, mert olyat szeretnék majd DH-mra, de 10 millát sajnálok elkölteni egy shoulderre, 20+ millát egy vile wardra még inkább sajnálok, a DH amúgy is csak second kari.

[ Szerkesztve ]

Stay a while and listen...

(#7377) Coyot válasza mikromanus (#7374) üzenetére


Coyot
őstag

Én pont egy jobban bíró DH-t próbálok csinálni, eddig nagyon bejön, hogy nem halok bele mindenbe, sőt egész jó mikor osztom a labdákat és nem kell annyit mozgolódni.
Lagg miatti visszateleportálás és a nem látom a mobot hogy üt de már meghaltam helyzetekről meg ne is beszéljünk ugye :D

Má' nem

(#7378) userxy válasza mcsabee (#7376) üzenetére


userxy
őstag

Eddig is értettem szerintem.

Amiről te beszél rare shoulder az buyouttal 8-10m.

Ugyanilyen Vile Ward Biddel kb 15m-ért meglehet venni. :R

edit: Gearelés és olcsóság szempontjából szerintem kifizetődöbb egy magas main statos allreses shouldert venni. Mert a magas vitás chestek és legsek sokkal olcsóbbak.

[ Szerkesztve ]

(#7379) Agro válasza radi8tor (#7297) üzenetére


Agro
senior tag

Na most néztem már befrissült a karakter lapom

(#7380) mikromanus válasza mcsabee (#7376) üzenetére


mikromanus
veterán

Utoljára én is: Az AZONOS jellemzős rare és vile Ward közti ár eltérés lehet tényleg nem éri meg. A magas értékű main-vita-allres kombós rare és legend összehasonlításban is drágább a legend és lehet az sem éri meg (egyáltalán van ilyen armormentesen?). Felesleges viszont összehasonlítani egy itemet egy másikkal ami ugyanaz, de van még felette egy vagy két magas számértékű és használható jellemző. Ez olyan mintha azt mondanád, hogy egy magas dex értékű allres nélküli shoulders olcsóbb mint egy allreses és az all res nem éri meg a felárat. Lehet igaz neked ez, de szarabb is az allres mentes item. Függetlenül attól, hogy neked elég egy vagy max két stat jellemző egy itemen. A szar az olcsó. Ez van. Ennyi és "." (pont)

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#7381) buherka válasza mcsabee (#7376) üzenetére


buherka
addikt

Ez megvolt 3.2M-ban...

Ha tudod hogy kell Bid-elni, akkor soha többet nem veszel semmit BO-ra. ;)

Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

(#7382) Agro válasza buherka (#7381) üzenetére


Agro
senior tag

Na ebben van nagy igazság :)

Az én Vile wardom 8M volt ugyan így biddel, A Nati rucim meg 5M és abból se találsz 10-15M alatt. De majdnem minden cuccomat biddel vettem ami már a 15+M kategóriába tartozik.

(#7383) Szatesz. válasza buherka (#7381) üzenetére


Szatesz.
aktív tag

Én sosem bideltem! Azt sem tudom hogyan kell.... Esetleg leirnad röviden mi az ertelme ? Gondolom valami licites dolog lehet! :F

(#7384) Gyick válasza buherka (#7381) üzenetére


Gyick
őstag

én ilyet adtam el 20M-ért ,csak annak valamivel több volt a dexterityje.

(#7385) Sirandrish válasza Gyick (#7384) üzenetére


Sirandrish
legenda

199DEX még rare vállasra is rámegy...220 már nem...nem mindegy :N

Szatesz. Pontosan...licitálás..
Mint minden licitálásnál itt is van egy minimál ár, illetve legtöbb esetben villámár is, ami esetünkben a BO!
A minimál ár lehet annyi mint a BO de akár 1000 gold is, attól függ ki hogy állítja be magának..
Lényeg a lényeg...van egy adott cucc 1M minimál és 30M villámárral...akkor eldöntheted hogy neked megér-e az a cucc 30M-et vagy inkább megpróbálod olcsóbban, licittel elhozni.
Többféleképpen is licitálhatsz (BID-elhetsz), vagy azt mondod hogy neked megér 15M-et és akkor rátolsz annyit, amit a gép szépen automatikusan bidelgeti neked addig amíg más nem megy az ajánlatod felé...ekkor visszakapod a pénzt és ha akarsz bidelhetsz még..
Illetve tudod azt is csinálni hogy szépen apránként bidelgetsz, remélve hogy egyszer a többiek megunják..ez a legrosszabb amit tehetsz :)
És persze van még a leghatékonyabb de legundorítóbb módszer, mégpedig hogy az utolsó pillanatban tolsz egy normális összeget remélve hogy a többieknek már nincs ideje rádbidelni :C

[ Szerkesztve ]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#7386) buherka válasza Agro (#7382) üzenetére


buherka
addikt

Inkább kivárok, azok vesznek mindent BO-ra akik azonnal akarnak fejlődni és türelmetlenek. Ki kell várni és bidelni. Nekem 1-2 nap simán megér több tíz milát.

(#7383) Szatesz....megy PÜ

(#7384) Gyick...20M? szép...grat. Én 5M-t se adnék érte. :D

[ Szerkesztve ]

Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

(#7387) BaLee válasza Agro (#7382) üzenetére


BaLee
addikt
LOGOUT blog

Pár napja írtam hogy mikor néztem mennyit ér a 2. Chantodos Willem ami esett, egyet pont elkaptam 1 milliós biden volt BO nélkül, megvettem 1.05 milláért (3 perc volt hátra). Másnap elment 5.5 euróért amiből kaptam 3.8at. :)

(#7388) Agro válasza buherka (#7386) üzenetére


Agro
senior tag

dettó, a csizmámat 4 napig vadásztam, de megérte várni. 21M-ba fájt de 40M BO alatt egy sincs. Én mindig az éppen lejáró aukciókra vadászok. Szinte mindent el lehet vinni az átlag BO ár 50-70%-ért.

Mondjuk az íjamnál nem tudtam várni :D Azt inkább nem mondom mennyi volt de az volt a legnagyobb kiadásom

(#7389) mikromanus válasza buherka (#7386) üzenetére


mikromanus
veterán

Én is akartam egy jót bidelni ma reggelre. Volt egy jó kis gyűrű 3,5 milla liciten. Majdnem kölcsönkértem egy huszast (bár nem tudom sikerült volna-e). Egy-két óra múlva még 5,5 millán volt. Este 20,5. Ez még necces. Max eddig mentem volna. 11-12 fele éjszaka 93 millán állt. Mondjuk pöpec kis gyűrű volt. AS-CHC-CHD és némi alapsebzés (min-max). Erről lecsúsztam. No mindegy. Azért így is megvan már a 150k indulási DPS. Csicskával. Csicskamentesen még kell 3k.

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#7390) Mrdevil


Mrdevil
addikt

1d11-el 50m-ért megérte nem? Már régóta keresek hasonlót. :K

-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

(#7391) Edge válasza Mrdevil (#7390) üzenetére


Edge
veterán

S ha vki azt mondja nem akkor mi lesz? :)

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#7392) mikromanus válasza Edge (#7391) üzenetére


mikromanus
veterán

Jön a beton és halakkal vacsorázol :DDD

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#7393) Attix82


Attix82
őstag

Érdekes:

Item name Skorn
Time of transaction 23 October 2012 05:14 PM BST
Sale price €50.14
Transaction fee €1.00
Transfer fee €8.85
Applicable taxes €0.00
Your proceeds €40.29

Közbe meg 50.14 Euró jött át és nem 40,29 :D

(#7394) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
félisten

valaki act 1-2 kulcsvadászat? mp3-4

fritzkandur 2997

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#7395) Kobe


Kobe
veterán

van egy rakat brimstoneom, elverni nem akarom, inkább elcraftoltatnám. Dexteritys cuccokra. Szerintetek miből éri meg 12-15 darabot lecraftolni, ami monknak DH nak hasznos lehet ?

(#7396) H@lede válasza Mrdevil (#7390) üzenetére


H@lede
tag

Jóféle amulett én is most cseréltem az enyémet 9% critesre bár lehet várnom kellett volna még és akkor több lenne ahban meg olcsóbb.

Battletag: Halede#2912 Wot Nick: Halede

(#7397) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
félisten

ezt a bugzó sz*rhalmazt :W 5 percen belül 3 különböző errort kaptam, pedig 1 itemet raktam volna fel AH-ba, meg friend requestet igazolnék vissza. zöld pipa, és ott marad kiemelve a tag, mintha nem igazolnám :o

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#7398) persil válasza buherka (#7381) üzenetére


persil
nagyúr

Igen, csak éppen ezen nincs vit, ami - mint tudjuk - pont az ármegdobó tényező. Lévén egy shoulder-en csak vit, maint stat, allres, armor és life reg lehet, ezért azok a vile wardok kerülnek buzi sokba, amiken mind meg van.

Ezen nincs vit, ergo eleve töredéke az ár is.

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

(#7399) mar_tin válasza persil (#7398) üzenetére


mar_tin
tag

Perpill a legolcsóbb 199 dex -es 9 millióért van (BO) vita nélkül, szóval a 3,2 -el még akkor is jól járt.

(#7400) Mr.Csizmás válasza Mr.Csizmás (#7397) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

[link] keresd a hibát

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.