Hirdetés

2024. május 15., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  YouTube

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-09-20 11:37:36

LOGOUT.hu

YouTube kisokos

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7343) #89309696 válasza StLui (#7342) üzenetére


#89309696
törölt tag

Vagy az nem tetszett neki, hogy megtöltötte az öngyújtó benzinnel vagy az, hogy meggyújtotta. Pár hónapja a Rammstein - Deutschland klipet sem lehetett megnézni bejelentkezés nélkül, akkor gondolom az is innentől kezdve kiesik. Mi lesz a horror gameplayekkel meg még többezer példa ami ennek most áldozatává fog esni... Én értem, hogy kell a gyerekvédelem, de ez nem normális és abszurd. A szülő dolga felkészíteni a gyerekét a nagyvilágra és a szarra ami a világban van, nem pedig a Google dolga, főleg nem úgy, hogy másokat korlátoz vele. Persze manapság marha kényelmes meg egyszerű a gyerek elől elzárni a valóságot, mintsem megismertetni vele és önálló gondolkozásra fejleszteni, és ez ma egy példamutató követendő gyereknevelési stratégia sajnos.

A Facebook ugyanez, a kutyás bejegyzéseimből már dobált vissza, mert az algoritmus szerint kölyökkutya hirdetés. A Karakán klubos videókból is van amit nem lehet már megnézni, mert gondolom a robot szerint kutyaviadal az ÖV teszt.... Aztán persze hiába nyomkodja az ember, hogy ellenőrizzék felül sosem történik meg, a Google főleg már évekkel ezelőtt is magasról tett az ilyenekre.
Gyönyörű egy világ elé nézünk, remélhetőleg az AI fejlődik annyit, hogy ilyet képes lesz megkülönböztetni, de tartok tőle ahogy okosabb lesz inkább egyre több mindent nem fog engedni közösségi nyomás hatására. A közösséget általában meg a hangos idióta kisebbség irányítja vagy a politika vagy valami más. A gyerekekre gyönyörűen lehet hivatkozni mindig (meg a környezetvédelemre, meg az állatvédelemre, meg a terrorizmusra, meg a mindenre is ami ma szóban forog), de kicsit sem nehéz átlátni rajta, hogy ezek a szűrők és korlátozások egyáltalán nem ezért jöttek létre, szép lassan mindig csak egy kicsit szigorítva amire mindenki csak bólint, szoktatják hozzá az embert. Majd 10-20 év múlva egy ilyen hozzászólást nem lehet leírni vagy kínai példával élve még meg is büntetnek érte és rangsorolnak, akkor lehet majd pislogni aztán imádkozni a T-800-asért vagy Neoért. Én kiröhögtem mindig is azokat akik ilyeneket írogattak meg a sok gyökér összeesküvés elméletest is, de tényleg ilyesmi irányba haladunk ez látható.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  YouTube
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.