Hirdetés

Aktív témák

• medvegy

aktív tag

válasz bwoay #4972 üzenetére

Az igazság az hogy nem kimondottan értek az aksikhoz, azért vettem energizert mert gondolom, egy ilyen komoly gyártó a tölthető elemek terén sem engedheti meg magának, hogy szart adjon ki a kezéből. Szinte biztos h azok is voltak a bótban amiket te említettél, de mivel nem hallottam róluk így azokat eszem ágában sem volt választani. Remélem az energizerjeim is lesznek ojan jók mint amiket te használsz.

Hát az überakciók nálunk (Szeged) úgymond nem vastagon jönnek... de ha jönnek is, jól meg kell gondolni, nem akarják é átkúrjantani a fejünket. Legutóbbi példa, médijamárktban akciózzák a boxot pinyátával meg forzával... nagy öröm városszerte... rá egy héttel jön az info hogy felújitott gépeket sóztak szerencsétlen vevőkre, olyat is hallottam h valaki boxa annyira volt refurbished hogy a műanyag borítás is tiszta szutyok volt... (ilyet más országban is csináltak, de ott baszott nagy matrica virított a gépeken hogy refurbished - és kb az új ár 60-70%-át kérték érte)...
    Szal lényegalényeg nekem nincsenek a hipermárketes űberakciókról rettentő jó élményeim, épp ezért ha valami drágább dolgot akarok venni szóba sem jöhetnek a hiperszarok, inkább elötte napokig a netet bújom és elmegyek a cuccért célirányosan jászkarafaszajenőre.
    (persze ha valami véletlen folytán anno én is a fukar környékén lettem volna azon szent napon, valszeg én is megverekedtem volna egy elitért :Y 90k :Y -ért )

Aktív témák

Hirdetés