Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
medvegy
aktív tag
Az igazság az hogy nem kimondottan értek az aksikhoz, azért vettem energizert mert gondolom, egy ilyen komoly gyártó a tölthető elemek terén sem engedheti meg magának, hogy szart adjon ki a kezéből. Szinte biztos h azok is voltak a bótban amiket te említettél, de mivel nem hallottam róluk így azokat eszem ágában sem volt választani. Remélem az energizerjeim is lesznek ojan jók mint amiket te használsz.
Hát az überakciók nálunk (Szeged) úgymond nem vastagon jönnek... de ha jönnek is, jól meg kell gondolni, nem akarják é átkúrjantani a fejünket. Legutóbbi példa, médijamárktban akciózzák a boxot pinyátával meg forzával... nagy öröm városszerte... rá egy héttel jön az info hogy felújitott gépeket sóztak szerencsétlen vevőkre, olyat is hallottam h valaki boxa annyira volt refurbished hogy a műanyag borítás is tiszta szutyok volt... (ilyet más országban is csináltak, de ott baszott nagy matrica virított a gépeken hogy refurbished - és kb az új ár 60-70%-át kérték érte)...
Szal lényegalényeg nekem nincsenek a hipermárketes űberakciókról rettentő jó élményeim, épp ezért ha valami drágább dolgot akarok venni szóba sem jöhetnek a hiperszarok, inkább elötte napokig a netet bújom és elmegyek a cuccért célirányosan jászkarafaszajenőre.
(persze ha valami véletlen folytán anno én is a fukar környékén lettem volna azon szent napon, valszeg én is megverekedtem volna egy elitért
90k
-ért )
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elektromos autók - motorok
- AMD FX
- PlayStation 5
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
90k