Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
kovasz
senior tag
válasz
ithomas
üzenetére
ja kell a fizetős. kapsz 4..5 új küldetést, sok ruhát uj , meg pár kifejezést és legendás fegyvert. a göblyuk sziget nagyon durva, vannak 4 kiegészitős fegyverek meg új kiegészitők, gyak 4 bogyós kováspisztoly 1 lövéssel leszedi a vérfarkast. a másik uj map a tölgyvölgy ami az első már részben szerepel, mit treza szülőfaluja illteve a 2-ben, mint lidércláp.
-
kovasz
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
1.a fuel of war 17.500 volt amikor megvettem a gyereknek. a régi lefutott játékok olcsók.
2. szivesen.
3. sok. miért nem ingyenes, hamár legális játékkal megy csak.
4. miután végigjátszod és mindenből mester fegyvered van és megvetted a fairfax kastélyt akkor mit lehet még csinálni???a cod meg pc-re való egérrel billenytűvel.. box-on kinjukban már auto iam van mert máskép nem megy. ráadásul pc-n mehetsz okos szerverre box-on meg csak a live-ra. a halo3-at meg ne is emlegesd a c&c3-t is megvettem szintén 16k-ért amikor megjelent és egy játszhatatlan lebutitott valami a pc-s verzióhoz képest.
-
kovasz
senior tag
válasz
sosperecek18
üzenetére
gondold azért át:
1. egy valamire való játék 16k++(megfleselni kb 10 perc a box-ot szetszedéssel együtt de másolt játékkal rögtön bannolnak a live-ról)
2. a live közönsége, kb a cs online közösségének szellemi szinvonalán áll
3. külön kell fizetni a live-ért... nem is keveset
4. kevés jó játék van ami offline is jó, pl fable2, forza2, stb de végigjátszod akkor annyi.jobban jársz egy bika pc-vel.
-
kovasz
senior tag
a gipszbox msn-jevel lehet kifele voive kapcsolatot nyitni? mert en meg nem jottem ra hogyan kell.
-
kovasz
senior tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
kamu. a penztarban kinyitnak minden dobozt. meg az ugyfelszolgalaton is a jotalasnal. nem igy szoktak lopni. en tudom hogy, mert kb az osszes aruhazlancba szallitok es ezert nem fogom leirni...
csak annyit, hogy nem a prolik lopnak az aruhazban, hanem a vezetok. es sok helyen be se megy a cucc a boltba csak a szamla...
-
kovasz
senior tag
válasz
Devastator
üzenetére
hulyeseg. egy demo 500..1000MB korul van a maradek 7 gigagba siman befer az osszes sallang. csakhogy ~500MB ram van benne, amibol a vga is csipeget... egyszeruen erre kepes a hw ami benne van.
-
kovasz
senior tag
morfondir...
a hd-dvd meghajto box-hoz usb-n csatlakozik. pcusb-pcusb kabellel sztem pc-vel siman emulalhato lesz, vagyis nem kell fleselni csak a pc-n felmountolni... es le se buksz ha varezolsz....
-
kovasz
senior tag
probaltam. meg lehet tanulni nem kerdes csak egy egeres noob lenyom akarmikor. a masik baromsag meg az aim... akkor mi ertelme is van az egesznek? mohaa-ban kar98-al elvezet volt hentelni, mert az ugyessegeden mulott. az ilyen ibot, aimbot-okat meg bannoltak mint a szel... a box-ban meg alap. hat....
-
kovasz
senior tag
-
kovasz
senior tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
hat... attol fug mit jatszol. ha autos akkor konnyen megy. az fsp az egy remalom, es az rts az kb hasznalhattalan.
de..
itt van a talan egyetlen ertelmes xbos kiegeszito. egy kutyu amivel egerrel es billentyuzettel lehet jatszani. legalabb az fps-ek hasznalhatova vallnak..
-
kovasz
senior tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
van egy par de igazabol remalom kezelni. a masik problema a keves jatekos, pl c&c... felmentem a live-ra es ird es mond 5 jatek volt...
xbox vasarlokozonsegenek igenye kb szaladgalok egy kis szobaban/teren mikozben mindenfele boszme fegyverrel lovok mindenre ami mozog. kozben meg kurvaanyazok a mikrofonba ha eltalalnak.
a youtube-on van par jatekvideo felrakva...
-
kovasz
senior tag
válasz
woodbear
üzenetére
en nem vennek. ezt is a gyerek sirta ki...
osszessegeben a jatekok primitivebbek mint pc-n. 100 alatti iq-ju amcsi hulye gyerekeknek vannak csinalva. 69k-bol meg ...3 jatek arabol jobb kepessegu pc-t lehet csinalni.
amiket eddig neztem, (mivel ezek vannak meg legalisan es csak azt lehet ha live-ozni akarsz hosszu tavon, meg a garit is meg akarod orizni):
forza2, viva pinata, c&c3, halo, nfs prostreet/carbon. ja es a forza meg a viva pinyata jart hozza a tobbit vettem, kb a box araert... szoval sokkal jobb pc-t lehet annyibol cisnalni amivel annyit varezolsz ami jolesik.
ja es mivel jatszik a gyerek? az arcade-os price of persia-val..

-
kovasz
senior tag
1. adsz egy ipt a box-nak kezzel pl 20.20.20.1
2. adsz egy ipt a pc-nek kezzel pl 20.20.20.2
3. vagy felrakod a dhcp szervert az xp-re es akkor az kiosztja.ezutan latnia kell pl a wmp11-ban a megosztasban megjelenik az xbox360.
de itt megall a tudomany, mert kellene valami az xbox.com/pcsetup-rol ilyen oldal viszont nincs...
-
kovasz
senior tag
válasz
sakeee82
üzenetére
hat... olyan 120..150k bol jobb pc-t lehet csinalni, mint amilyen az xbox. es pc-n tudsz varezolni nem fizetsz a netes jatekokert. most az utobbi par napban vegigneztem jopar jatekot gipszbox-on. jott hozza a viva pnata meg a forza. haaaat.... a forza jo meg minden de nagyon elnagyolt, pl a nfs-hez kepest, pl kozel mesz a sikan szelen levo gumikhoz azok hatszoguek
modjuk ha mesz 1000-el apalyan akkor nem zavaro... ja es... felmentem a live-ra hogy forzazzak egyet. volt osszesen 10 jatek. ebbol 2 tudott elindulni a tobbinel csak vartuk hogy meglegyen a letszam...pedig megneztem mindenfe nyelven. hat khm... aztan amikor kiloktem par amcsi segget jott is a maderfakaa korusban 
aztan neztem a quake4 vagy doom3 demot amikor az urben a szetszaggatott hullak forognak, na ott jo parszor belaggol a masina.

osszesegeben 60k-ert nem rossz vetel, foleg ha megflesseled es nem live-ozol. akkor ingyen van ra a jatek es nem kurja szet a szemed a monitor. de a pc minden szempontbol ubereli a box-ot.
egyebkent van a box-hoz olyan hamachi szeru dolog, amivel akar bannolt box-al is tudsz a haverokkal az inetten jatszani. persze nem a live-on.
-
kovasz
senior tag
te beszeltel de semmit se modtal. ahogy szoktad.
1. aki flesseli a dvd-jet es masoltal jatszik az bukik ha felmegy a live-ra.
2. akkor is bukik, ha nem megy fel a live-ra, mert az xbox a hdd-re rogziti mit csinalsz
3. vannak mod chip-ek amik a masolt jateknal kikapcsoljak a hdd-t meg az osszes net kapcsolatot, de azzal nincs live.szoval ha jatszani akarsz a live-on akkor nem szabad flesselni. kulonben meg vegyel bannolt kozolt olcson vagy modchip-eset. de azt meg nem tudod majd megjavitattni, ha elromlik, mert nem veszi be a szerviz.
ertem en hogy a fleselesi bizniszedet rontja egy ilyen beiras.
de ki nem szarja le?akkor most az jon hogy tagadd le

-
kovasz
senior tag
ugy latszik nem ertettel meg. roviden: ha nincs loved megvenni a sok szart amit 3x-os aron ad az m$ (pl mezei stata hdd van a box-ban de nem vehetsz a boltban ocsoer' bele, haneme vegyel egy kis szart jo dragan, ugyanez a wlan-ra is all) es nincs havi 15k egy jatekra es evi 15k arra, hogy a haverokkal a neten jatsz akkor maradj a pc-nel.
az hogy nem szukseges eger meg billetyuzet a jatekokhoz, nem lejenti azt hogy nem lenne szukseges. pl eger nelkul cod-ozni... a halo 3 "irtozatsan" magas eladasi szami max konzolon irtozatosan magas

az egesz xbox-bol a lehuzas arad. pl a videolejatszoja tud dvd-t, de a joypad-al csak korulmenyesen lehet hasznalni. miert is nem lehet tekerni a filmet az egyik joystic-el? a 4 gomb meg miert nem stop, play pause? mert akkor a sok juzer nem venne meg 10k.-ert a tavranyitot hozza. kb errol szol az egesz.
pc utan olyan az xbox, mintha egy koedukalt kollegiumbol atmennel egy bentlakasos katonai iskolaba.
-
kovasz
senior tag
ixtreme meg effelek magasztalasarol:
http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=634199&st=60
-
kovasz
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
olyan vagy mint egy mszp szovivio.

-
kovasz
senior tag
hat... en azt modom ne vegyel konzolt. tele van kotottseggel. pl megveszed a jatekot, de nem jatszhatsz vele a neten, csak ha fizetsz evi 15k-t a live-ert, ami hivatalosan nincs is nalunk. vagy nem lehet egeret tenni ra meg billenytuzetet se, ugy, hogy jatekban hasznalni tudd. a jatekok kurva dragak es szinte csak neten jatszhatok amiert megint fizetsz.. a grafika se hajde valami.
ha a kolok nem picsog sose veszek xbox-ot... azt nem modnom hogy megbantam, majd akkor ha beszarik amire nagy esely van. egy ertelmet lattam, nem a monitort nezi fel meterrol ne cseszi szet a szemet...
-
kovasz
senior tag
Zouzzz, egy francia srác fogta magát és az Infectus chipjével nekifeküdt és downgradelte (timing attack) a bannolt 360 konzolját egy nem bannolt Xbox 360 "kódjának" segítségével.
A miként most nem is annyira fontos, mint inkább az, hogy a downgrade után egy nem bannolt box azonosítójával elérte, hogy a downgradelt, előzőleg bannolt box, felmegy a live-ra, befrissül és boldogan működik...
--
szoval kikuldod a csehekhez javitani az x-box-odat, ott kiszedik az id-t belole, hogy mas bannolt x-box-ba irjak be. neked meg nem lesz live. az m$ meg azt mondja nem ugralj mert itt hivatalosan ugysincs live.
-
kovasz
senior tag
-
kovasz
senior tag
mm-es xbox, reklam szerint jar hozza 1 eves live. a dobozban nincs semmi erre utalo jel. pl prepayed card, stb. akkor hogy?
-
kovasz
senior tag
http://www.youtube.com/watch?v=kYvZnTFpip0
-
kovasz
senior tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
hat... nem adhatjak el ha nem tuntetik fel. egyebkent teljesen ujnak nez ki, szal lehet, hogy atdobozoltak? osszes gyari foliaval? hat... nehezen hiheto.
-
kovasz
senior tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
forza2
-
kovasz
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
miiiiiiiii????????? nem hiszem hogy meg mernek csinlani.
-
kovasz
senior tag
tv fuggo. pv60-ra kotve komponens-el neztem a gyereket tegnap, nem lenne elesebb hdmi-vel sem. max a szinek lennenenek intenzivebbek. 480p-vel es 720p-vel is teljesen jo. 69k volt 20gigas vinyoval, ket jatekkal, fejhalgatoval, meg 1 eves live-al. a hdmi-s live minden nelkul 130.. a hdmi miatt nem eri meg a 2x-es arat.
A forza2- jart hozza meg valami gyagyas jatek, azt vettem eszre, hogy nemelyik autonal hibazik a gpu. villogo feher pottyok jelennek meg a szeleken. ez normalis?
-
kovasz
senior tag
ez mindekeppen meggyozott arrol, hogy nem szabad xbox-ot vennem. csinalok neki egy pc-t es kesobb kap bele egy utosebb vga-t. egyedul az szolt az xbox mellett hogy nem a monitor elott ul 50cm-re, hanem a tv-n jatszik, ami nem cseszi el a szemet. de jobban meggondolva a napi fel oras jatekido miatt meg pc-t se erdemes csinalni.. jatszik az enyemen vagy a htpc-n.
viszont hulye fejjel mar megigertem neki... minek orulhet egy 8 eves gyerek az xbox helyett?
-
kovasz
senior tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
hat... eg es fold. neha mohaa-zom van cod-ozok es 2ms-os monitoral siman eleg a sniper kozelharchoz is...
-
kovasz
senior tag
ilyen "nem-de-nem-de" jellegu vitaba nem megyek bele, ugyhogy reszemrol ennyit:
"
Az Xbox Live számos lehetőséget tartogat azok számára is, akik nem akarnak egyetlen fillért sem kiadni érte. A Silver előfizetési szint (amelyet még így nevezni is túlzás, hiszen ingyen van) tartalmazza a saját profil létrehozásának a jogát, a felhasználónak lehet saját Barátlistája*, A rendszer nyilvántartja Játékospontjait*, és minden, Xbox 360-on folytatott tevékenységét (játszott programok, stb). A felhasználó ezen kívül szabadon letölthet minden, a Piactéren* lévő tartalmat. Természetesen, a prémium, vagyis fizetős tartalmakért a Silver előfizetőnek is fizetnie kell. A játszható játékdemo-k, trailerek, videók azonban mind ingyenesek. Ha a felhasználónak van headset-e (Premium csomaghoz alapfelszerelés, Core csomaghoz külön lehet megvenni), akkor szabadon beszélgethet bármelyik barátjával a Live-on keresztül."
-
kovasz
senior tag
olyan 7k/ev. viszont azt irjak, hogy eltaroljak a neten a jatek bellallitasaidat, meg hogy milyen jatekok vannak meg. namost ha tele vagyok "okos" jatekokkal akkor arrol az ms-nek mar van is egy listaja? es pl az "okos" c&c-vel lehet a neten jatszani? mert a gepet unja a kolok.
-
kovasz
senior tag
azon morfondirozom hogy veszek a koloknek egy xbox-ot karacsanyra. par kerdesem van:
1. mire kell figyelni a vasarlaskor, hogy a "szerzett" jatekok menjenek rajta.
2. startegiai jatekokat engedek neki pl aoe3, c&c.. van olyan amit online is lehet jatszani?
3. 80k-bol ne csinaljak inkabb neki egy pc-t? egyedul az tart vissza, hogy nem a monitort bamulja.. bar most is hdmi-vel a plazmara kotve jatszik...
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen egeret válasszak?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nintendo Switch
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Büszke apukák és anyukák topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Asus ROG Ally X - Garancia: 2028.05.26
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. egy olyan vga kabel amibol kijon az analog sztereo hang is.

modjuk ha mesz 1000-el apalyan akkor nem zavaro... ja es... felmentem a live-ra hogy forzazzak egyet. volt osszesen 10 jatek. ebbol 2 tudott elindulni a tobbinel csak vartuk hogy meglegyen a letszam...pedig megneztem mindenfe nyelven. hat khm... aztan amikor kiloktem par amcsi segget jott is a maderfakaa korusban