Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- weiss: Autó költségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
GyuZa
tag
nekem még mindíg kínai ez az xfps cucc... mit kell azon kalibrálni? monnyuk amit meg végképp nem tudok felfogni, hogy a játékok hogyan ismerik fel...
-
feki80
tag
Szia!
Hát én legutóbb olvastam egy kérdőívet, amiben a Microsoft tett fel kérdéseket a játékosoknak, hogy mit szeretnének leginkább a 360-al kapcsolatban.Ebben szerepelt a billentyű támogatása is.Szerintem elképzelhető, hogy lesz egyszer hivatalos MS egér+billentyű!Nem tudom, hogy tudod-e, de van alternatív megoldás.360 XFPS nevű egér+billentyű átalakító.Itt veheted meg és olvashatsz róla: http://konzolium.hu/.Sajnos még tesztet én sem olvastam, de itt a ph-n is láttam, hogy árult valaki egyet, és a véleménye szerint jó a teljesítménye.Neked kell kalibrálni a szerkezetet a játékhoz. -
GyuZa
tag
Tud vki vmit arról, hogy az x360 játékok mikor fogják támogatni a bill+egér kombót? Azért kérdem, mert nagyon szeretnék játszani majd a Command...Conquer 3-al és sztem kizárt hogy egy strat-ot normálisan lehetne irányítani kontrollerrel. Egy switchen keresztül rá van dugva a boxomra a billem meg az egerem, a dashboard-ba tudok is lépkedni a billentyűzettel meg szöveget is tudok vele írni, szal maga a box támogatja már ahogy elnézem.
-
PPSH
őstag
hu emberek milyen kepet produkalna egy Samsung 710N FTF monitoron az Xbox 360?

-
kem
addikt
Sikerült Pio 111D-vel gyári firmware-el, Traxdatára olvashatóan rajzolni 2,4x-esen

Megérte 2napig szenvedni a géppel
-
feki80
tag
Sziasztok!
Gyuza javítanék egy csöppet, mert DVD RAM-t nem tud írni!Amúgy én is 111-st ajánlok, ugyanis a hackelt buffalo firmware felrakásával tetoválni és RAM-t is lehet írni!Így lesz a 111D-ből 111L
Csak firm frissítés előtt érdemes rendesen elolvasni a dolgokat!
[Szerkesztve] -
-
zeen
csendes tag
válasz
jimessor666
üzenetére
köszi már megvan.

-
kem
addikt
És milyen DVD íróval írnátok, ha ti is meg akarnátok menteni a játékokat, a játékos gyerek kezétől, akik persze hogy a a drága xbox lemezekkel dobálóznak meg korcsolyáznak

-
kem
addikt
-
zeen
csendes tag
Megtudná valaki mondani mi a külömbség a core és a a premium gép között?Azon kívül,hogy a premiumhoz több tartozék van.Ha csak játszani szeretnék számít valamit az a 20Gb winchester?
-
kem
addikt
Hali!
Ti milyen lemezre írnátok ha biztonsági másolattal szeretnétek játszani?
Másolt dvd filmet lejátszik az xbox360? Mi van ha flash után dörti disc-et ír ki?
Köszi előre is a válaszokat. -
STC Speed
őstag
Kicsit égő kérdés,de felteszem valaki tud olyan üzletet,ahol xbox360 at lehet kapni chippeltetve?(esetleg linket ha kapnák
)
Köszi előre!
-
pap
senior tag
Sziasztok
Irja már meg nekem valaki privibe légyszives hogy tok xbox360-ra játékot irni.
Köszönöm előrre is.
Nem jön össze sehogyse -
GyuZa
tag
Sikerült megcsinálnom a voltmod-ot, működik minden faszán, főleg egy Talismoon whisper fannal megdobva. Az egyetlen nyugtalanító dolog, hogy az a kicsi L317-es IC kb 1 perc alatt olyen hőmérsékletet ér, amin tojást lehetne sütni, de múltkor játszottam kb 2 órát, az alatt semmi baja nem lett, szal remélem később sem lesz. A ledekkel sincs semmi gond, nagyobb feszültség hatására egy kicsit nagyobb a fényük. Kb 7-8V-os fesz-t adtam nekik nem hangos, mégis jól hűt. Az elején még borítás nélkül teszteltem a dolgot és már akkor is csak langyi volt a borda. Viszont mikor felcsűrtem maxra a potit olyan hangja van a gépnek mint vmi turbinának, csoda hogy nem száll fel a box.
Ráadásul az még nem is volt 12V, én csak 11V-ot mértem akkor a kimeneten. -
deedee
őstag
thx mindenkinek a választ

-
deedee
őstag
hi!
a core és a premium egyaránt rendelkezik olyan kábellel/hd/,amivel az lcd-tv-vel össze lehet kötni?vagy csak síma tv kábel van pl a core-ban,ami nem viszi át a hd jelet?
-
feki80
tag
Főbb paraméterek hogy tisztán láss
:
Sima xbox: 733Mhz proc, 64 MB of RAM,6.4GB/sec Memory Bandwidth
150 million micropolygons/particles per second
Xbox360: 3*3,2GHz(2thread/core), 512 MB GDDR3 RAM 700 MHz DDR, 500 million triangles per second, 48 billion shader operations per second, 22.4 GB/s memory interface bus bandwidth, 256 GB/s memory bandwidth to EDRAM, 21.6 GB/s front-side bus.
Overall System Floating-Point Performance 1 TFLOP
Röviden ennyi a különbség a két xbox között.Aki már ezerszer látta ezeket az adatokat attól elnézést kérek, de én mindíg szivesen nézem mit is tud ez a kis masina. -
deedee
őstag
hi!
azt vágom,hogy az xbox360 überkúúúlabb a ps2-nél.....Viszont a síma xbox-nál is mérföldekkel jobb?Tehát egy síma xbox az egy szinten van egy ps2-vel? -
e.vid
senior tag
„de nekem baromira nem úgy tűnik, hogy ventik egy helyre lennének kötve... mindkét ventibe megy 2-2 kábel, gondolom a + és a másik a -,”
LOL, most esett le, hogy mit is írtál.
Még jó, hogy mindkettőbe megy 2-2 vezeték, másképp nem működnének… azt nézd, hogy a csatiban, hogy vannak bekötve…
-
e.vid
senior tag
Amit írtam a ventiről, azt az alapján írtam, hogy én is tettem whispert a boxba és azon egy helyre van kötve a két venti. Hogy neked nem olyan, hát ez van… de azzal is megoldható... viszont ha magadtól nem jöttél még rá, hogy hogyan akkor jobb, ha megkéred a tanárt, hogy segítsen.

-
GyuZa
tag
válasz
jimessor666
üzenetére
vmilyen szinten mesteremberre bízom a szerelést... csütörtökönként van 5 óra elektro gyakorlatunk, tanár asszonta bevihetem a boxot, eleve ott van normális forrasztópáka, de lényeg, hogy minden mozdulatomat tanár figyeli majd remélem, így elég nehéz lesz elcseszni, de ha nem is fog figyelni minden bizonytalan helyzetben megkérdem mit kéne csinálni...
-
GyuZa
tag
megjött a whisper ventim, de nekem baromira nem úgy tűnik, hogy ventik egy helyre lennének kötve... mindkét ventibe megy 2-2 kábel, gondolom a + és a másik a -, így még mindíg nemtom hogyan oldjam meg, hogy a ledek 5V-ot kapjanak, bár lényegében véve nem a ledek miatt vettem a ventit, de ha már ott vannak akkor világítsanak is

-
GyuZa
tag
válasz
jimessor666
üzenetére
már megrendeltem mindent, a talismoon venti asszem meg is jött, csak fel kéne menni érte a postára... a többi cucc remélem holnap érkezik...
-
jimessor666
aktív tag
Miért nem próbálkozol 3 db 8 cm-es 1900-2000 rpm-es ventivel???
A boxot ha elfekteted az aljára tökéletesen rápasszol a 3 egymás mellett...
Az enyimén is így van...
Majd du linkelek be képet ha ráérek...
De nem nehéz elképzelni...amúgy nekem + úgy vettem hogy a vent fesz meg volt emelve 12 V-ra...
-
jimessor666
aktív tag
Huh...rájöttem valamire...
Azokat a DVD-ket viszi csak amelyikeknek van menüjük!!!!
A menü nélkülieket nem!!!
Erre ma reggel jöttem rá...
Érdekes...
-
feki80
tag
válasz
jimessor666
üzenetére
Sajnos a 360 meghajtó sem eszik meg mindent.
Van nekem is egy-két film amit valamiért nem visz.Mondjuk ha vinné az összeset akkor sem azon nézném mert a minősége hagy kivánni valót maga után egy (jó) asztali lejátszó után. -
válasz
jimessor666
üzenetére
Nekem is viszi.
Kipróbáltad már másik lemezekkel/fílmekkel? Lehet a firmware lesz a gond. -
GyuZa
tag
válasz
jimessor666
üzenetére
nem lehet, hogy régi a firmware verziója?
-
GyuZa
tag
válasz
jimessor666
üzenetére
nemhiszem, mivel az enyém viszi a másolt dvd filmeket...
-
jimessor666
aktív tag
Hali skacok...
Arra jöttem rá a mai nap,hogy a flashelt boxom nem jásza a másolt DVD filmeket...
Ez normális???
-
GyuZa
tag
kontrollerhez fekete külsőt nem tudja vki hol lehet kapni? ha minden jól meg le fogom cserélni a boxban és a kontrollerben is a ledeket kékre, ahoz meg sokkal jobban menne egy fekete külső, bár a fekete már alapból jobb...
-
e.vid
senior tag
A whisper is 5V-ról működik, a gyári csatiról kapja a feszt.
A gyári csati ill., ahová csatlakozik 4 tűs, mert a gyári két venti nem egy helyről kapja a feszt.
Ezzel szemben a whisper két ventije egyhelyre van kötve, míg a másik 5V-ról a ledek mennek.
Így megoldható, hogy csak a ventiknek adsz 12V-ot. -
GyuZa
tag
valaki tud vmit a talismoon whisper fanok működéséről? csak gondolkodom rajta, hogy megcsinálom a voltmod-ot...ezt akkor is meg lehet csinálni, hogyha talismoon ventik vannak, vagy azok már eleve 12v-ot használnak? azért kérdem, mert nem akarom, hogy mondjuk a ledek 6V-ra vannak gyártva én meg ráküldöm a 12-őt azt kisül vagy vmi...
-
deedee
őstag
oké...meggyőztetek.....na...

-
jimessor666
aktív tag
Én is a gépemet adtam el egy boxért,s szereztem hozzá egy net+zenehalgatós+filmezős gépet (igaz DVD filmeket is a boxon nézem...
)...
És sztem is prémiumot vegyél...a core nem éri meg semmien szempontból,az hogy olcsóbb ne csapjon be...egy memkártya 64 Mb=12 000...egy winchi 20 Gb(!)=22 000 HUF...
És még az RGB+scart+WIFI kontroller...ez éri meg...jah...és BOX LIVE...az halál...

-
Zolko001
tag
Szerintem vedd csak meg a premium packot. szinte ''alig'' drágább. És nem csak az 1 hónapos live és a winchesterrel több az. Wireless controller!!! hihetetlenül jó hogy nem köt a madzag és nem kell azon nyűglődnöm, hogy hátrébb ülhetek-e még fél métert a tv-től és elég hosszú lesz-e akkor még zsinór?!
-azt mondtad van lcd tv-d. akkor a premium packban van hozzá megfelelő RGB kábel is. Ami a core-ban nincs. A winchesterre meg le tucc játékdemókat tölteni a live-ról (ha jól tudom)
Ezért a kettőért simán megéri a premiumot venni.
üdv.
U.I.: jaja én is meguntam a pc fejlesztését
xbox360(kicsit hangos)+notebook(ám ez sokkal halkabb a PC-nél
) -
deedee
őstag
válasz
jimessor666
üzenetére

Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Amazfit Active okosóra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest