- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- thesound: Segítőkészség
Aktív témák
-
deedee
őstag
van egy lcd tv-m és meguntama pc-m féléventi fejlesztgetését,ezért nagyon szemezgetek egy xbox360 core+memókari kettőssel..../premium pak nem kell,mert se a net,se a vinyó stb nem érdekel..csak a mentés /
Viszont annyi azért érdekelne,hogy mennyire szuper a képminőség/felbontás a játékokban?Sokkal jobb mint a ps2-nél?Tehát nagyságrendekkel jobb,szembetűnőbb a külömbség?
Mert a ps2 a fele árban az xboxnak.... 
thx -
Yamaha R1
tag
Én is örülnék, ha valaki esetleg elmondaná, hogy a voltmodot hogyan kell csinálni, feltéve, ha megvalósítható házilag. Megvettem ugyan a whisper ventiket, de nem lenne hátrány adni neki egy kis plussz fordulatot.

-
GyuZa
tag
lenne egy kérdésem: a hűtésmod elvégezhető ''házilag'' vagy kell hozzá vmilyen speciális ketyere? arról már találtam leírást, videót hogy a boxot hogyan kell szétkapni, szóval az majd nem fog gondot okozni remélem...
-
GyuZa
tag
import tuner challenge? vélemény, vki próbálta már?
-
PPSH
őstag
hi emberek.van az alapgepben net?
mert valaki azt irta hogy nincs
most akkor mi az igazsag 
-
jimessor666
aktív tag
Végre nekem is lejött...HUH!!!
Naon KIRÁLY!!!!
Még SDTV-n is...NAGYON TECCIK!!!!
Mikor jön ki a teljes azt lehet tudni már???

G.R.A.W. 2 THE POWA!!!YEAHHHH!!!
-
MUŁĐER
addikt
GRAW 2 demo a marketplace-en! Üt nagyon.
-
válasz
jimessor666
üzenetére
Hát igen SDTV-n nem valami nagy élményt nyújt.

-
jimessor666
aktív tag
Wáááá...már csak a 19''-os moncsi kell...csak jöjjön már meg...SDTV-n nem az igazi..

-
Yamaha R1
tag
Hogy lehet profilt kitörölni? Annyira próbálkozom már 2 napja, de nem nagyon akar összejönni? Kacknoob vagyok?

-
feki80
tag
Szia!
Gyári 360 játékod van?Ha van azzal mi a helyzet? -
domesz
aktív tag
Hali ! Lenne egy nagy problémám! van egy xbox360-am premium(flash-elve van) és nem akarja beolvasni a játékokat! Mp3-at DVD filmet viszi ! csak a játékokat nem! A meghajtó is lett frissítve és ugyse jó! Mi lehet a baja? thx (Esetleg ha valaki tud vmi xbox360 szervízt Pécs környékén az jó volna) ! köszi | bye
-
Yamaha R1
tag
Volt szerencsém mindkét HD VGA kábelt alaposan tesztelni. (Microsoft, Dragon) NINCS szemmel látható minőségbeli különbség!
-
feki80
tag
válasz
jimessor666
üzenetére
Szia!
Hát ha van rajta DVI akkor nem kell.Attól függetlenűl én a gyári MS féle VGA kábelt venném (pedig nekem sem kell fordító, de ki tudja mikor lesz rá szükségem) , bár mondjuk ez nézőpont kérdése.Nem hinném hogy mínőségbeli különbség lenne, de az a fordító még valamikor jól jöhet. -
X-COM
nagyúr
válasz
jimessor666
üzenetére
legalábbis gondolom arra figyeltél, hogy a monitorhoz kell e fordító, vagy sem, ill. a dragon-hoz adnak e ilyet
-
X-COM
nagyúr
válasz
jimessor666
üzenetére
biztos jó lesz, általában szeretjük a gyári tartozékokat, mert nagyon jó minőségűek.
-
MUŁĐER
addikt
válasz
jimessor666
üzenetére
el ne felejts VGA kábelt is venni...de ne utángyártottat vegyél, hanem a microsoftosat.
-
jimessor666
aktív tag
Hali Skacok...hamarosan én is box tulajnak tudhatom magam...

Egy prémium pack+acer al1916was...
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...naon várom...GOW THE POWA FOREWA''''

[Szerkesztve] -
Zolko001
tag
válasz
jimessor666
üzenetére
asszem a faterom vett egy 4-es csomag 2300MAh-s Energizert a Kőbányai Bazárban 2000Ft-ért. A maglódi úti piac az. Ami majdnem az Új Köztemetőnél van. Ha jól tudom.
Szerintem eredeti cucc, nem valami bóvli. Hétvégén menj ki akkor talán olcsóbb. -
mongi_
aktív tag
Hogyan lehet egy image filet kiírni xbox 360-ra? Nem tudom, hogy hol lehet neróban a dual layeres írást belöni és azt se tudom, hogy hányszoros sebességgel írjam ki az adatot a gépre?!
Előre is thx! -
Zolko001
tag
válasz
jimessor666
üzenetére
hehe. a legnagyobbat érdemes

nem tom. nekem most asszem 2300MAh-s van benne és már jó ideje. Szerintem annyira nem fogyaszt sokat...
de hogy máshoz is kihasználd az akksikat szarintem egy 2500MAh-ásat vegyél.
2000Ft-ért kapsz 4 db-ot is akár. Nem vészes. Mondjuk Energizert. (nekem bevált) -
jimessor666
aktív tag
-
X-COM
nagyúr
nem lehet, max. mce-n keresztül, ahhoz hegesztett valaki ilyen kiegészítést.
a max felbontás egyébként 1920×1080 (1080p) más kérdés, hogy a játékok azok mind 1280×720ban (720p) készülnek. A normál árkategóriában úgyis csak 720p-set kapsz, amúgy ezeknek a tv-knek általában 1366×768 a felbontásuk (lcd esetén, plazmából pölö van 1024×768 is).
Az 1080p-t tudók elég drágák és szerintem nem is nagyon várható nagyobb 1080p-t kihasználó játék, szal max. a hd filmeknél lehet érdekes. -
PPSH
őstag
es meg annyi hogy milyen TV-t lenne hozza erdemes venni?es mekkora a gepnek a max folbontasa?

-
PPSH
őstag
csakany,annyi lenne a kerdesem hogy ezen az XBox 360-as monsteren mar lehet internetezni is?valahol olvastam

-
MUŁĐER
addikt
válasz
jimessor666
üzenetére
nekem ilyen Acer van, teljesen jó.
-
jimessor666
aktív tag
Hali skacok!!!
Érdekelne egy moncsi...gondolom mivel nagy box fan van itt elég s gondolom sokan toljátok moncsival árdekelne hogy az Acer AL1916Was (5 ms)-es TFT mien gamma közben???
Van vkinek ilyene???Az 5ms az már jó gammázni???Nem lesz ''blur''-os a kép hirtelen akcióknál????
Előre is kössz a választ mindenkinek!!!
Tsá
Jim
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
válasz
Zolko001
üzenetére
szerintem amíg garos nem érdemes szarakodni, ha megdeglik ups viszi meg hozza a másikat.
persze tom, a matrica sértetlenségét is meg lehet oldani, egyébként az enyém tavaly januári, soha nem volt baja, szal nem kell úgy nézni a 360ra, hogy jesszusmárgya ez rögvest elég, ha nem tekerem meg a ventit. -
feki80
tag
válasz
Zolko001
üzenetére
Szia!
Hogy megéri-e?Hát azt csak az idő dönti el.Én biztos nem hagynám ezt a drága gépet az alaphűtésével.max akkor ha van rá gari.
Hogy hány fokkal hűti?Erről nincsenek adataim, de itt egy kis táblázat, hogy a vízhűtés mennyit hűt: Gyári hűtéssel:
GPU: 82
CPU: 87
RAM: 65
kondenzátorok: 48
Vízhűtéssel, ramhűtő bordával:
GPU: 65
CPU: 67
RAM: 54
kondenzátorok: 47
Amint látod a membordák már hűtenek egy 10-est.Szerintem egy jobb dupla ventivel 5-7 fokot biztos hűlne a rendszer. -
Etyek
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem! Vettem egy gépet és egy monitor csati kábelt. De mind a kettő kábel vége tűs!
Hol lehett kapni egy átfodítót (aminek mind a két felébe tűs csatit lehett dugni)
Előre is köszi az infót!
G. -
feki80
tag
válasz
Yamaha R1
üzenetére
Én a helyedben egy ilyen hűtőt vennék.Igaz a gépet ekkor meg kell bontani, bár ha moddolt akkor a gari úgy is ugrott.:http://www.konzone.hu/modules.php?name=Hardware&op=show&rid=122
Ez a gyári két ventit hivatott lecserélni jobbakra.Az adatok magukért beszélnek.
Hang terén én nem vagyok nagy szaki, de azt tudom hogy ilyen console adapter-t, lehet külön is venni, de hol azt ne kérdezd.(Ez a console adapter egyébként úgy néz ki hogy az egyik oldala piros-fehér RCA, a másik oldala zöld, fekete és narancssárga jack).Szóval nem nagy kunszt.
Remélem azért segítettem.
Üdv Laci! -
Yamaha R1
tag
Köszönöm szépen, sokat segítettél. Mármint megerősítetted bennem azt, hogy erősiteni kell a gép hűtését. Én nem szedném szét, vannak ezek a külső hűtő egységek (Intercooler, Dragon 360 Thermostatic Cooling System 2), ezek küzöl gondoltam valamelyiket. Csak kérdés, hogy elég erősen hűtenek-e.
A hanggal kapcsolatban ismét tancstalan vagyok. Ilyen ''Console Adapter''-t vajon lehetne venni külön is? Az XBOX360 kábelekre ráirják, hogy optikai Dolby kimenettel. Ez mit takarhat?
[Szerkesztve] -
deedee
őstag
thx a válaszokat

-
feki80
tag
válasz
Yamaha R1
üzenetére
Szia!
1. A gép hűtése sajnos alapból nem kielégítő.Ezt szerintem simán érezheted ha kiveszed a lemezt az olvasóból.Mondjuk én csak az első szériás gépek nevében beszélhetek, ugyanis nekem abból van kettő(az egyik sajna meghajtó nélküli és PC-s házba van átszerelve
)Én ekkor döntöttem úgy hogy saját kézbe veszem a dolgot.Meghajtót kitettem a gép tetejére+12cm-s venti a tetőre.Állítólag a sima volt ''mod'' is elegendő a megfelelő hűtéshez, de én nem akartam forrasztani, meghát a meghajtót elég sűrűn kellett ''updatelni''.
2. A hang nálam egy Console Adapter segítségével van megoldva amit egy Logitech X-530-as 5.1-s hangfalszettel kaptam, így alakul ki a hangzás.Ha ilyesmi szettre akarod rákötni a 360-t akkor tudtommal mindenképpen kell ilyen adapter.Más viszonylatban viszont nem tudok nyilatkozni(erősítő, stb.).
Remélem tudtam segíteni.De biztos lesz más is akinek más tapasztalatai vannak. -
Yamaha R1
tag
Sziasztok!
Ismét lenne 2 kérdésem. Itt elég sok olyan ember van, aki ért hozzá, örülnék, ha valaki tudna okosat mondani.
1. A gép alap hűtése kielégítő? Sokan mondják, hogy nem. Az enyém elvileg gyári, bár nem vagyok benne biztos. Honnan tudom meg, hogy van-e fesz-emelés a benne levő ventin? Csak meleg nyári napokon lehet gond a gyári hűtéssel, vagy bármikor? Ha túlmelegszik, magától leáll, vagy egyből tönkre is megy? Ez a hűtésprobléma 4-5 óra vagy több egyfolytában használatnál jelentkezhet? Igazából -lekopogom- semmi ilyen jel nemvolt, de nem szeretném ha tönkremenne. Flash révén no gari. Mit lehetne ezzel kapcsolatban tenni, hogy nyugodt legyek. Esetleg intercooler...?
2. Rá szeretném kötni a gépet egy házimozi szettre. Az Xbox360-an futó játékok sztereóban szólnak, vagy dolbyban? Mivel csak 2 csati van a hangnak, nem nagyon akarják az 5.1-et. Vagy magának a házimozinak kellene a 2 csatornából 5.1 et csinálni?
Elnézést, ha butaságokat kérdezek, de nem nagyon értek hozzá. Amit nemtudok azt pedig megkérdezem.
Üdv -
GyuZa
tag
én úgy tudom lehet memóriakarival is neten nyomulni, csak éppen nem lehet letöltni bizonyos játékokhoz plusz kocsikat, pályákat, stbstb... de a premium pack mindenképpen jobban megéri.
-
-
e.vid
senior tag
Ha premium pack-ot veszel, akkor nem kell a memória kártya, mert a vinyóra ment. A core pack mellé meg kell venni, hogy menteni tudj.
Miért jobb a premium? A két verzió közt ~20k a különbség, egy vinyó ~27k, egy 64-es memó ~10k, ha kevés lenne már ott vagy, mintha premiumot vettél volna, de nem rossz pl. a vezeték nélküli joy sem. Összességében jobban megéri a premiumot választani, főleg ha esetleg mégis felmennél a netre.
[Szerkesztve] -
Prof01
veterán
Sziasztok!
Lenne 1-2 kérdésem:
Pontosan mi a különbség a silver és a gold előfizetés között?
Silverrel lehet multizni?
Thx előre is a választ!
-
deedee
őstag
hali
memória karit külön kell venni a géphez,jól gondolom?Anélkül ezekszerint nuku mentés?Ha vinyós verziót veszek,az milyen szempontból jobb a core verziónál?Én neten nem akarok nyomulni pl..... -
feki80
tag
válasz
Yamaha R1
üzenetére
Szia!
Én egy kisebb LCD TV-t vettem, de nem használom monitorként.Én azt említettem, hogy az LCD TV előtt monitoron használtam a boxot.Egy-két játéknál érzek a képernyőn hullámzást, de annyira nem zavaró (nem lehet minden tökéletes).Amúgy egy Samsung LE27S71B TV-t vettem 160k-ért.Nincs nagy szobám, szóval a 27 col számomra megfelel.
Üdv Laci! -
Yamaha R1
tag
http://hardware.teamxbox.com/reviews/xbox-360/40/Xbox-360-VGA-HD-AV-Cable/p1/
Ez egy elég jó link volt, tényleg a monitorba megy bele. Gondolom az, hogy CRT-hez használom, az nem lesz gond.
Amúgy feki én is kiváncsi lennék, milyen LCD TV-t vettél, amit monitorként is tudsz használni, mert én is töröm a fejem egy ilyen beruházáson. Nem gond játéknál, hogy késik, mint a legtöbb LCD monitornál? -
Yamaha R1
tag
Üdv ismét!
Megjött a konzol, nagyon frankó, még sima mezei TV-n is nagyon szép képe van. De hétvégén vinném el, ahol monitorral tudom csak használni. feki80 említette, hogy HD VGA kábellel lehet megoldani. De a HD VGA kábel az xbox TV kimentét a videókártyával kapcsolja össze? Tehát kell egy komplett számítógép videókártyával, hogy tudjak játszani boxal monitoron? Vagy magával a monitorral köti össze? Hogyan is működik ez pontosan?Kérem magyarázza el valaki.
Köszönöm -
jimessor666
aktív tag

Akkor oksa...
-
X-COM
nagyúr
válasz
jimessor666
üzenetére
az eredeti microsoft kábelhez jár fordító, egyébként ''tüskés''
-
jimessor666
aktív tag
Az lenne még a kérdésem hogy ez most akkor hogy is mondjam...szóval a monitorba kell lenni bemeneti egységnek vagy ami kijön a monitorból kimeneti egység azt lehet rádugni erre a kábelre...magyarúl out/input ez a kábel vége???
Mert nem látni hogy tüskés vagy lyukas...
Sry ha tökfej vok...
-
feki80
tag
válasz
jimessor666
üzenetére
1360*768 (1080i) vagy 1280*720 (720p).A monitor mind a kettőt tudja.Az 1080p-t meg csak a nagyon drága megjelenítők tudják csak natívan megjeleníteni.
Itt egy kis összefoglaló táblázat és teszt a VGA kábelről http://hardware.teamxbox.com/reviews/xbox-360/40/Xbox-360-VGA-HD-AV-Cable/p1/ -
jimessor666
aktív tag
De a moncsi ''csak'' 1440*900-at tud...
Akkor azt hogyan???
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Starlink
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen , Használt karcmentes, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mert a ps2 a fele árban az xboxnak.... 

mert valaki azt irta hogy nincs
most akkor mi az igazsag