Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Ticsike
tag
Tegnap este elmentünk az aréna plázába és már "kínomba" végül vettünk egy ilyet: [link]
Nem bántam meg, nagyon jó kis moncsi, szobámba pont passzol, sok csatija van, szép a képe, bevilágítás van egy pici de az nem zavar. Mostmár ezt használom tv-ként is.
Miután hazamentünk összeraktuk a boxot, utánna a tv-t, és kompozit kábellal összacsatiztuk őket. Első kérdésem ezzel kapcsolatos, hogy érdemes lenne, mondjuk dvi-hdmi átalakítot venni, vagy vga-av kábelt venni? Melyik kábel típussal tudom a legszebb képet kihozni? A moncsim 1680X1050 felbontást bír, így beállítottam 720p-re. Megpróbálhatom 1080i-re is beállítani, de nem fogok úgyse semmi változást látni? Box egy kicsit hangos, de elmegy egy idő után. Melegedni azért hálistennek nem nagyon éreztem, de megfogadtam a tanácsot és kikapcsolás előtt, és bekapcsolás után is vártam vele egy picit. Lövöldözni nagyon bénán tudok, autókázni már elmegyegetek
Az zavar, hogy a kontroller bal oldalán az a kis joystick féleség nyikorog amikor tekergetem, másnak is csinálja, vagy csak nekem? Nem lehetne csinálni vele valamit? Másik kérdésem, liveról csak pontokért lehet demokat letölteni? Nálam miért nem tett fel olyan kérdést, hogy hányszor hanyas felbontásba akarok játszani?Köszike a segítséget!
Ticsike
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- Túra és kirándulás topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- AKCIÓ!!! TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Miután hazamentünk összeraktuk a boxot, utánna a tv-t, és kompozit kábellal összacsatiztuk őket. Első kérdésem ezzel kapcsolatos, hogy érdemes lenne, mondjuk dvi-hdmi átalakítot venni, vagy vga-av kábelt venni? Melyik kábel típussal tudom a legszebb képet kihozni? A moncsim 1680X1050 felbontást bír, így beállítottam 720p-re. Megpróbálhatom 1080i-re is beállítani, de nem fogok úgyse semmi változást látni? Box egy kicsit hangos, de elmegy egy idő után. Melegedni azért hálistennek nem nagyon éreztem, de megfogadtam a tanácsot és kikapcsolás előtt, és bekapcsolás után is vártam vele egy picit. Lövöldözni nagyon bénán tudok, autókázni már elmegyegetek