Hirdetés

Aktív témák

• Ticsike

tag

Tegnap este elmentünk az aréna plázába és már "kínomba" végül vettünk egy ilyet: [link]
    Nem bántam meg, nagyon jó kis moncsi, szobámba pont passzol, sok csatija van, szép a képe, bevilágítás van egy pici de az nem zavar. Mostmár ezt használom tv-ként is. :D Miután hazamentünk összeraktuk a boxot, utánna a tv-t, és kompozit kábellal összacsatiztuk őket. Első kérdésem ezzel kapcsolatos, hogy érdemes lenne, mondjuk dvi-hdmi átalakítot venni, vagy vga-av kábelt venni? Melyik kábel típussal tudom a legszebb képet kihozni? A moncsim 1680X1050 felbontást bír, így beállítottam 720p-re. Megpróbálhatom 1080i-re is beállítani, de nem fogok úgyse semmi változást látni? Box egy kicsit hangos, de elmegy egy idő után. Melegedni azért hálistennek nem nagyon éreztem, de megfogadtam a tanácsot és kikapcsolás előtt, és bekapcsolás után is vártam vele egy picit. Lövöldözni nagyon bénán tudok, autókázni már elmegyegetek :D Az zavar, hogy a kontroller bal oldalán az a kis joystick féleség nyikorog amikor tekergetem, másnak is csinálja, vagy csak nekem? Nem lehetne csinálni vele valamit? Másik kérdésem, liveról csak pontokért lehet demokat letölteni? Nálam miért nem tett fel olyan kérdést, hogy hányszor hanyas felbontásba akarok játszani?

Köszike a segítséget!
    Ticsike

Aktív témák