Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Nekem már egy ideje megvan, és most pl egyik box-hoz sincs nálam a kézikönyv. Ha lenne a dashboardon vmi beállítás annak roppantul örülnék, de nincsen semmi. Flashelt gép mind2, de nem hiszem, h ez lenne a gond.

16:10-es monitoron osztott képernyőzni elég gáz. Meg ha itt van 2 xbox, akkor már nem jobb system linkbe? -
icespeak
csendes tag
Egy TFT-LCD monitort aminek a natív felbontása csak 1280*1024 szerintetek simán kaphatok olyan minőséget mint ami a HD követelményeknek megfelelő felbontást tudó monitorokon van? Mert történetesen nekem van egy ASUS MM17DE 17'' TFT-LCD aminek a natív felbontása csak ennyit tud. De kérezem én hogy lehet-e kompatibilitási hiba mittomén becsíkozódik vagy sötét lesz a monitor boxxal összekötve? Tehát gyakorlatilag lehet-e valami probléma vagy csak annyi a különbség hogy kisebb a kép de minden ugyanaz?
-
Eugene Roe
őstag
Mivel nekem csak ma délután érkezik meg... ezért saját tapasztalatom nincs

Ajánlanám a kézikönyvet: A sima X-Box-on elég egyszerűen volt leírva
(osztott képernyő nem jó)
-
RockHaRD
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Van mindkét kábel mindkettővel próbáltuk, közvetlenül is összekötni, meg router-ről is. Mit kell beálítani, hol?

-
RockHaRD
addikt
Lécci segítsen vki. Itt ülünk 2 xbox-szal, azt nem tunk együtt gow-ozni LOL
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Eugene Roe
üzenetére
?? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
RockHaRD
addikt
Vki légyszi segítsen. Hogy kell összekötni két xbox360-at? mit kell beállítani, stb? mert itt van egymás mellett itthon 2, gow-ozni akarunk system link-en, de nemlátjuk egymást
vki légyszi segítsen 
-
Eugene Roe
őstag
UP!
-
Balli
őstag
Az uj x360-at, amit mar HDMI kimenettel szereltek fel, ossze tudom kotni az LCD tv DVI kimetevel? Mert ugye van HSMI/DVI vegekkel rendelkezo kabel ha jol tudom, azzal mukodne? Vagy csak a meregdraga speci xboxos kabelz fogad be a gepecske?
A HDMI-s valtozatokat csak elite packban lehet meg kapni? [link]
Meg egy utolso kerdes
Egy ilyen hangcuccot ra lehet a gepre kotni es 5.1-ben is szolnak a jatekok?
[link] -lent lathato a kimenetek -
GyuZa
tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Hát azért elég sok az átb*szás, az oldalon megtalálható ''ingyen'' szó előfordulási aránya elég magas... Teszem azt összekaparsz 13 ismerőst, akik regeltek, igen ám, de nekik fizetni kell vmilyen ''ingyenes'' szolgáltatásért, hogy aktívvá váljanak. Márpedig kreditet csak akkor kapsz értük, ha aktívak...
-
GyuZa
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Így utólag utánajártam a dolgoknak és el kell ismernem, hogy igazad van, ez az xpango túl szép ahhoz, hogy igaz legyen...
-
GyuZa
tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
OFF: ez az xpango dolog télleg nemrossz, bár nekem egy n95-re fáj a fogam...
Aláírásba már ki is raktam a cuccot. 
[Szerkesztve] -
GyuZa
tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Igazából nem hasra ütve találtam ki ezeket a számokat, egy blogon olvastam, az illető egy profi infravörös hőmérőt használt, ezért bíztam a számok hitelességében, de ezek szerint máshol van a probléma...
-
_Blank_
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
szebbek mint Xbox-on, de az SDTV és HD különbségeit nem kell ecsetelni..
-
(Kolombusz)
veterán
Hagyományos tv-n milyenek a játékok?
Mondjuk egy 72 centisen. -
->Raizen<-
veterán
Colin DIRT carrier mód kiakasztva hát ez jó sokáig tartott!
Venni kéne vmi más kocsis gamet mondjuk flat-out ultimate carmage? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Torry
addikt
Hi!
Erre a csodamasinára rá lehet kötni sima tft monitort?
Van dvi meg sima csatlakozóm.
Másik, hogy mennyire lehet élvezetes egy 17''-os TFT-n? -
david4u
csendes tag
xbox 360 játékok
www.playstation360.blog.hu eladó zsirúj csomagolt játékok -
->Raizen<-
veterán
válasz
Mákos7észta
üzenetére
Engem nem bannoltak liveról pedig okosított. A garis ''problémára'' már egy fórumtársunk megoldással rukkolt elő vmodos hűtő + kábeljét kihúz és matricára vigyáz ennyi.
-
Luda
csendes tag
A Microsoft most azt nyilatkozta, hogy tudják mi miatt van a 3 ledes probléma és hogy ezért módosítanak a boxon és ezután nem fog előfordulni ez a probléma. Most akkor várni kell egy jobb boxra vagy ezalatt azt a plusz 2 hűtőt értik amit mostanában szerelnek bele a gépbe? Mer én most szeretnék venni egyet, de ha kell várok egy kicsit még hogy jobb boxot tudjak venni.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Mákos7észta
üzenetére
A válasz és a kombó ( tapasztalat
...saját).
Egy prémium X360 ( 90K ) konzolos boltokban+ACER ws 19'' monitor ( 40K)=130K.
Flash...magadnak ( 0Ft), hűtésnem kell, mert van 3 év gari.Hogy-hogy nem kell hűtés mod, jön a felháborodott válasz?Azért, mert:
1.csak magadat vágod meg pénzzel...
2.amelyik gép,, egy 28C-os szobában játék közben nem hal le 3 hét alatt az általában nem is fog
3.amelyik megakar dögleni ,az megdöglik moddal is
4.még mindig ott a gari
5.ha a vízhűtés befigyel, a gép hátulja ki lesz vágva=garinak helló, ha mégis megdöglik+30K egy új alaplap.
Magyarul a fenti összeállítás+flashelve és mehet a gamézés 1368x760/60Fps ( sacc/kb.).
Ennyi az én tanácsom, pedig szeretem a PC-t, de itt is van vagy 2-3000 magyar, akivel tolhatom a GoW-ot, meg a Forza2-t orrvérzésig.Jah és a Colin Ultra beállításai, kérdezz már meg egy vér PC tunningost, hogy milyen gépen indul el?( mert egy 60 ropis core packon simán fut..
).
[Szerkesztve] -
Mákos7észta
aktív tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Na azért nem csak te vagy itt helikopter
azért idesorolnám még: bioshock, pgr4, cod: warfare (Rainbow behatás, de érdekes), fable 2 stbstb
ütős gammák lesznek^^
Más:
Megint dilemmázok nektek egyet
Van egy adott pénzmagom, ami kimerül 160K esetén. Ezt kétféle képpen tudom elherdálni. Az egyik eshetőség, hogy mai szemmel nézve ütős PC-t rakok össze, de 1 év múlva már nem lesz annyira az, mégis azt tudom bővítgetni, és nem feltétlenül kell kompromisszumokat kötnöm. De a másik oldalon ott az X360, elég csábító, és olyan jóó.. És az a 160K is kimerül az X360-ban, mert ahhoz kell vennem 19''os Wide monitort, KVM switcchel, VGA kábellel, vízhűtéssel, játékkal, flashhel, és magával a géppel.. De elvesztem a fránya garanciát, és egy jó kis vagyont költök csak az MS tervezési hibája miatt a boxra. + a flash miatt még bannolnak is Liveról.. Ez idegesít. Sok a kompromisszum.
Nektek mi a véleményetek? Mit csinálnátok? Vagy csak nekem vannak ilyen hülye problémáim 
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Mákos7észta
üzenetére
Az x-pango sztem nem hülyeség tényleg ha sokat reklámozgatod az oldalt és kigyűlik a kredit kapod is az x-boxot de a postát asszem neked kell állni ami kb 8K anno kiszámoltam de ez nem 100% Én is szivesen elvernék 90K-t x360-as játékokra de egy két izgalmas címre eltennék némi pénzmagot gta 4 halo 3 ut3 stb.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
F.B.I.
veterán
Ha az MS matricád az előlap alatt nincs megsérülve mindegy, hogy küldöd vissza megcsinálják.( csak vedd ki előtte a hűtésmod kábelt )Saját tapasztalat.
-
Mákos7észta
aktív tag
Hali!
Gondolom mindenki tud a gari kibővítéséről 3 évre, ugyebár, hogy 1 év helyett 3 év gari van a meghibásodott (garis) xbox 360- akra. Azaz belátták, hogy ócska a konstrukciójuk
Ha van egy xbox 360-ad és 1 év garival kaptad, akkor ki lett bővítve 3 évre. Ha túllépted már az egy évet, és javíttattad jó pénzért (MS-nál), akkor azt a pénzt is visszakapod. Nem zseniális?
Nem, hogy a hűtésen segítenének
(Nem, a heatpipe lóf*szt sem ér, átlagban 0,2 C˘ javulás
) Elegem van abból, hogy ha veszek drága pénzért egy konzolt, bedöglik, mert használom, és még a venitk módosítása is garivesztéssel jár.
A játékok pedig pofátlanul drágák, ha flasheltetsz, gari ugrik, + bannolnak Live-ról. Nekünk magyaroknak, sehogysem lesz jó
El kell fogadni. Sajnálom, ha ezt vki flémnek veszi, nem annak szántam, csak kiadtam elégedtlenségemből fakadó rossz érzéseimet... -
Mákos7észta
aktív tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Akkor már el is felejtettem a szűz xbox használatát. Ha jó lenne a hűtés konstrukciója, még azt mondanám. rendben, egye fene. De így?! Nem fogom kéthavonta visszaküldeni a Microsofthoz. Jó a gariztatással nincs baj, de akkor is. Ez elszomorító. Ha már ventimoddot eszközölök, akkor biza lesz ott flash is, ha mindenképp ugrik a gari. Ennyit erről. Csak azt a fránya Live részét siratom picit. De ez legyen a legnagyobb baj. Majd jön újabb flash
Egyébként terjeng jútúbon ilyen hülyeség, hogy xpango.com- on ha SingUppolsz, és a Refferal ID részhez beírod azokat a számokat, amit ők írtak, akkor kapsz kreditpontokat, amivel kiválthatsz drága ajándékokat (iPod, Xbox 360 Core, Premium, Elite, PS3 stbstb). Erről tud vki vmit? Szerintem kamu, de azért jó belegondolni abba, hogy spórolhatok 90K-t egy xboxon. Akkor nem flasheltetnék
Elkölteném azt a pénzt jó kis gammákra, és nyugodtan aludnék... Jelenne már meg a Halo3, megnyugodna az MS is
És persze mi is, csalók is... -
->Raizen<-
veterán
válasz
Mákos7észta
üzenetére
Asszem ugrik a gari mert megbontják a házikót.

-
->Raizen<-
veterán
A 130 dolcsis szervizelési költség kicsit odaver

-
Gebriel
veterán
...Sikerült azonosítaniuk az X360-ak elhalálozásához vezető tényezőket, így a három villogó vörös hibajelzéssel szembesülők számára a szokásos egy helyett a vásárlástól számított 3 évre hosszabbítják a garanciális időszakot. Továbbá azon fogyasztókat is kárpótolják, akik fizettek ezidő alatt a hibával kapcsolatba hozható javításokért,......
Forrás:[link]
[Szerkesztve] -
Mákos7észta
aktív tag
Hali!
Nemtom ki mennyire ismeri Wadarr oldalát, de aki ismeri, az tudja milyen jó szaki a témában. Valahol olvastam tőle, hogy játék előtt, és után 2-3 percig hagyni kell pihizni a gépet a dashboardban, hogy hagyjuk fokozatosann kihűlni, nem egyből bedobni a hidegbe
Tudjátok, mint a turbómotornál, érzésem szerint is ez egy jó ötlet, még ha megtámogatja az ember egy laza hűtésmoddal, meg fekve használja a boxot ( a box van fekvő állásban
), akkor erősen leredukálható a 3 ledes hiba 
Egyébként a hűtésmod egy szűz boxon garivesztéssel jár
-
GyuZa
tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
70 fok, azért az durva lenne!
A vga borda játék közben olyan 52-54 fok körüli hőmérsékleten ''izzik''. Ezt csak azoknak mondom, akik a rev2-es megoldásban reménykednek: 30 perc GoW után a rev1 és rev2-es hűtőbordák hőmérséklete között átlagban 0,2 fok a különbség. (!!!) Azért ez elég morbid. De persze az első pár percben is 2 fokon belül van az eltérés. Szal ha a microsoft ettől várja a megváltást, akkor elég érdekes mérnökök lehetnek ottan... -
Luda
csendes tag
A stealth patch az mi? Mire jó?
-
Fermat
tag
Sziasztok,
ha valaki tudna segiteni, hogy Pesten hol okositanak xboxot és ps2, Wiit az írjon
köszi
-
F.B.I.
veterán
Ha valaki szeretne olyat is megkérdezni, amit itt nem mer, akkor:
[link]
és itt az x360 fórum.Olvassatok és tanuljatok!

-
feki80
tag
válasz
Zolko001
üzenetére
Szia!
Először az ImgBurn-nek kell felhúzni vinyóra, majd ha ez megvan akkor utánna XDVDMulleter progit elindítod, wiev ISO details pontra kattintva be browse-olod a lehúzott képfájlt, majd tovább, és ha nem ír rá ki semmi nyavaját (mondjuk Video Partition error, vagy hasonló)akkor a felhúzott képfájl rendben van.Ha ez megvan akkor a progi tud neked hozzá csinálni azt a kis .dvd fájlt amit Clone CD-vel simán ki tudsz írni.
Röviden ennyi.Ha nem menne akkor írj ide és hátha együtt menni fog. -
Zolko001
tag
egy megírt lemezt (DVD-DL) hogyan kell (vagy mivel lehet) lemásolni?
A néróval meg lehet oldani simán?
képfájlba menteni és utána onnan kiírni?
-
Partizan182
senior tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Sima pc-ventik vannak benne, ezeknek a 9-12 V a normális, csak az Ms vette le a feszt, nyilván hogy halkabb legyen.
Nem lesz a csapágynak semmi baja. -
->Raizen<-
veterán
válasz
Mákos7észta
üzenetére
Porszívó effektus.
Amúgy kiváncsi vagyok arra mikor fog kimenni a csapágy a vmodos ventikből
? -
icespeak
csendes tag
ASUS MM17DE 17'' TFT-LCD monitorról mi a véleményetek? Össze tudom kötni VGA kábellel a box 360-al? 1280*1024-es felbontású szerintetek ez elég a box 360-nak? Ja és hogyan oldjam meg a hangot ha monitorra kötöm mert ha jól tudom a pc-s hangszóróimat nem tudom box 360-ba dugni. Van valami megoldás?
-
Partizan182
senior tag
válasz
Mákos7észta
üzenetére
Hangosnak konzolokhoz képest hangos, ha Gamer-PC-hez vagy szokva észre sem fogod venni a különbséget.
''de azt mondják, hogy nem adnak rá garanciát, az nem feltétlenül probléma, ugye?''
A Flash-re legalább adhatnának (normális helyen adnak). A HW-re nincs olyan épelméjű ember aki garit vállalna.
''Mert a gari alapból ugrott, ha változtatok a cuccon. Nem? ''
De
''akkor Liveról sem bannolnak ugye?''
Egyenlőre nem (azt is figyelni kell hogy csak stealth cuccokat játsz rajta, bár tudtommal az új Fw a simát nem is viszi). -
Mákos7észta
aktív tag
ergo süvítő, búgó, bazihangos
Éljen. A vízhűtésig kibekkelem valahogy
Egyébként ha veszek egy vadiúj boxot, amire még a boltban rakatok flashet, hűtésmodot, de azt mondják, hogy nem adnak rá garanciát, az nem feltétlenül probléma, ugye? Mert a gari alapból ugrott, ha változtatok a cuccon. Nem? Ja és, ha vadiúj box, samsung drive- al, és legújabb firmwarrel veszem, akkor Liveról sem bannolnak ugye? legalábbis remélem 
-
F.B.I.
veterán
válasz
Mákos7észta
üzenetére
Mintha 2 db 8cm-es venti 3500-on pörögne, egymás mellett!

-
Mákos7észta
aktív tag
Hali!
Kb mennyivel hangosabb a box, ha a ventik nagyobb feszültségen pörögnek
Mert egyelőre pénztárcám szűkössége nem engedi meg, hogy vízhűtést pakoljak bele, így maradok a lényegesen olcsóbb hűtésmodnál
Na üdv. -
F.B.I.
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
He megvan emelve a ventik fordulatszáma akkor kb.55-60C-os a GPU.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Mákos7észta
üzenetére
[link] Oopsz már jó csak én vagyok rövidlátó!

-
->Raizen<-
veterán
válasz
Mákos7észta
üzenetére
Én sem látom a játéklistát az oldalon teljes arculatváltás lehet folyamatban. Gondolom majd feltölti a srác én is rendeltem tőle már nem 1 cumót elégedett vagyok!
A the DaRkNeSS brutálisan jó game ajánlom szemrevételezésre! 
-
->Raizen<-
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
Nem olyan égő az csak meg kell csináltatni a hűtését és mindjárt nem romlik el. A gpu forrasztási pontjai vannak gyenge anyagból és nagyon érzékenyek a hőre valahogy le kell tornászni 70 fok körülre és akkor nem olvadnak ki a golyócskák elvileg. Azt én sem tudom hogy vmoddos ventikkel mennyin megy a cuccos de csak remélem hogy nem lesz vele probléma mert én nem adok második esélyt egy elromlott cuccnak!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
adalbert1
veterán
Gondolkozom én is 360 vételén az elkövetkező 1 éves időintervallumban (azért várok, mert hátha kiforrja magát a ps3 is, meg az ár is esni fog), de amiket így leírtok az elég gáz... Hogy eleinte túlmelegedtek a gépek az oké... De hogy kb. 2 évvel a piacra kerülés után se tudnának egy normál rev-et csinálni belőlük, ill megszüntetni a hibát, az egy ekkora gyártónak szerintem kurva égő...
-
Mákos7észta
aktív tag
[link] nagyon jó oldal tényleg
Még kicsit gyér a választék, de lesz rá kereslet, ebben biztos vagyok
Na nyomás tölteni 
-
Gebriel
veterán
válasz
Mákos7észta
üzenetére
http://xbox360jatekok.extra.hu/
[link]
[Szerkesztve] -
msittes
csendes tag
Sziasztok!Ha akartok gyertek torrentezni.Csak xbox 360 játékok: http://xbox-paradise.hu
-
Mákos7észta
aktív tag
Hali!
Volt egy nagyon jó, flashelt gépekhez írott játékokat áruló oldal, ami tegnapról mára eltűnt
Az oldal pedig ezen a címen futott: http://xbox360jatekok.extra.hu/index.htm . Erről tud vki vmit? Mi történt? A srác e-mail címét (Blade) tudja valaki? Előre is kössz! 
-
F.B.I.
veterán
Semmi köze a bannoláshoz a meghajtó levételnek.Egy csomó LG meghajtós gép megy bannolás nélkül.Azoknak nem volt stealth pach.A lényeg, hogy olyan játékokkal kell nyomatni, amik stealtesek.A CoD2, PGR3 pl. nem azok.Az újabbakon természetesen rajta van és az értelmes oldalakon írják is az nfo-ban, hogy van-e rajta.
-
GyuZa
tag
válasz
Partizan182
üzenetére
Én is csak azért írtam, mert még mindíg nem bannoltak és sztem nem is fognak. De ha kicsit belegondolsz, szétszedett állapotban nincsen rákötve a vinyó/memokari a boxra. Mégis hova mentené azt a log file-t? Nemhiszem, hogy erre a célra külön beépítettek volna egy kis memóriát....
-
GyuZa
tag
válasz
Partizan182
üzenetére
Voltak ilyen feltételezések, de ennek köze nincs a ban-hoz... Sztem a két kezem nem lenne elég hozzá, hogy megszámoljam hányszor kapcsoltam be a boxomat meghajtó nélkül. Csak megjegyzem, hogy még mindíg nem bannoltak. Többnyire azokat vágták le live-ról akik nem rendelkeztek samsung meghajtóval, vagy ha volt samsung meghajtójuk akkor nem stealth patchelt lemezeket futtattak. Csak azért fontos szempont a samsung meghajtó, mert azok támogatták jó ideje a stealt-et, ha minden igaz mostmár a hitachi-k is képesek rá. Jelenleg a legjobb megoldás az 1.2 iXtreme firmware, ami csak stealt pachelt lemezeket bootol és ezzel az olvasó elérési-és válaszideje is annyi mint egy gyári firm-el rendelkező meghajtónak...
-
e.vid
senior tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Nem két gép, csak egy.

Az első 3 led után kapta meg a volt mod-ot, aztán kb. 1.5 hónap múlva csak 3 ledes lett megint. De nincs is kímélve, fiam nyomja egész nap.
-
Partizan182
senior tag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Ez így kicsit elég vad, a halál cserélgetné a DVD-drive-ot (pláne hogy nem tehetsz bele csak box-osat, amit csak Box belsejében árulnak, úgyh egy új gépet kelenne venned csak egy meghajtóért).
Állítólag a jelenlegi ban-t nem az alapján nézte a rsz, hogy kinél volt Flash (mert azt eddig sem látta), hanem azt loggolja a box, ha úgy van bekapcsolva hogy nincs benne a Drive (a flash-eléshez régen ezt kellett csinálni). És akinél volt már meghajtó nélkül bekapcsolva a box, ott jött a ban.
Szal. magát a flesst eddig sem látták, de szépen megkerülték a problémát. -
Eugene Roe
őstag
Eszembe jutott egy hatalmas hülyeség

- Ha veszek gari idő lejárta után, vagy ha elhatároztam magam, egy másik drive-ot, amit flasheltetek, akkor játszhatok-e egyszerre Live-on és flashen is ??
- kibontom a gépet (óvatosan garit meghagyva) kikötöm a drive-ot beteszem a 25k-s flasheltet, játszok kb 30 db biztonsági másolattal, majd hopp Live-ozni támad kedvem a 3 db eredetivel -> kábelt kihúzni, régit visszakötni és mehet a Live ?!
Ezt persze egy jól hűtött Cola-Resistant helyen! (mondjuk mivel az oldallapja levan véve a hűtés is erősen megjavul! (24 fokos szobahőmérsékleten nem fog meghallni)
''Tapasztalatok'', esetleg eme Phatansmargóriámmal kapcsolatban, a Banhullám Live-ról jön, vagy Bios-ból ?!
Hello, szia! -
Partizan182
senior tag
válasz
Mákos7észta
üzenetére
Hangdolog:
2 féle képpen lehet hangot kicsalni a Box-ból:
1. A videókábel mellett van 2 RCA csati sztereó hang jön át rajta. Nem tudom a monitorodon milyen hangbemenet van, de vaszleg ilyen. Rádugod azt csók. Ha esetleg másmilyen (pl 1 sima jack) akkor meg veszel egy átalaítót 300 Ft-ért a Tescóban.
2. Opikai kábellel, ezt külön kell venni, erősítőkkel és néhány komolyabb Pc-hangszóróval lehet ezt használni (amin van optikai bemenet), kb 5000 Ft egy kétméteres. Ezen lesz csak 5.1 a hang.
Bannolás: jelenlegi legújabb FW-rel a gépet nem bannolják, de valószínű hogy az Ms megoldja valahogy a problémát, flash-el egy idő után várható a ban. -
Eugene Roe
őstag
sajna ebben nem tudok segíteni! -
tothl
addikt
válasz
bangyika001
üzenetére
Szerintem irj a Cabela's supportnak biztosan adnak par hasznos tanacsot.

-
bangyika001
csendes tag
Sziasztok!
Problémám a következő lenne: Letöltöttem egy játékot mégpedik a cabelas alaskan adventure-t. Megyitva a könyvtárat rar fájlok helyett a következőt látom. dnl-caa01,dnl-caa02 és így tovább. Most mit csináljak? Hogy tudom én ezt kiírni, hogy lássa a boxom és játszassak vele? Előre is köszi mindenkitől!! -
Mákos7észta
aktív tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
ezaz! még 1 kábelt kéne vennem, hogy a monitor hangszóróján halljam a box hangját? éljen. a KVM switch fasza dolog, de a hangot nemtom hova pakolni. Vagy hallgassam headseten? majd elválik.. Azért vicces, hogy egy Premium Pack + Flash + Vízhűtés + 12 Játék (Persze nem eredeti) is annyiba kerül, mint egy 8800GTX
Egyébként mi a helyzet mostanság a bannolással, meg a Live használattal? Ki mit tud? 
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Mákos7észta
üzenetére
Hát arra én is kíváncsi lennék! Jó lenne ha nem kerülne 5K-ba a vezeték hozzá

-
Partizan182
senior tag
válasz
lono981
üzenetére
Technikai fejlődés, ez van.
A mi 72 centis 100 Hz flat TV-nk is 200 volt öt éve, de ez már csak ilyen.
Egyébként most az Auchan (??) akciózza az én tévémet (Lg 32LC2R) 140 ezer (139.999) magyar péz, nevetségesen olcsó, maga a TV pedig remek.
Részletre veszed, nem túl nagy a törlesztő sem (kb 7-8k havonta ha 2 évig fizeted). -
lono981
csendes tag
válasz
Partizan182
üzenetére
Elhiszem amit mondasz, de annyit nem tudok kiadni értük, meg pénzem sincs ennyi. Talán csak mutterékban bízhatom. Ők karácsonyra tervezik a vásárlást, de a 28 collos már nagy nekik.
Megpróbálom őket rábeszélni, hogy legalább ekkorát vegyenek. Tv-met meg nem akarom lecserélni, mert nem érett meg a cserére. Sztem hülyeség lenne egy anno 200e Ft-s tv-t 5 év után kidobni. Sztem maradnak mutterék. Így jövök ki a legolcsóbban. Vagy rákötöm a saját tv-mre.
Sajna ez van. 
-
GyuZa
tag
válasz
Mákos7észta
üzenetére
http://images.thgweb.de/2004/04/07/kvm_switches_fuer_2_clients_weg_mit_dem_zweiten_monitor/schema.jpg
-
Mákos7észta
aktív tag
-
Ronaldo 99
csendes tag
Hogy lehet az X360-at összekötni a CRT monitorral? A VGA kábelt kell rákötni a videokártya D-Sub kimenetére?

-
Gebriel
veterán
Van itt valaki akinek már leolvadt a boxa?
A sajátja és nem a 13. másik fórumon lévő emberé
-
Partizan182
senior tag
SZVSZ teljesen felesleges FullHD-ra várnod, egyrészt azért mert a jelenlegi konzolgeneráció még sajnos kevés a 1080p@60fps -hez, másrész ahhoz hoz egyáltalán lásd a különbséget a 720p-hez képest min 50 colos képet kell nézned 3 méterről.
Ha kisebb a méret vagy messzebb ülsz a szemed már nem érzékeli a különbséget. Úgyhogy szvsz nyugodtan ruházz be egy 37-40 col körüli HD-ready-be, most elég jó árban vannak, és a monitorodat is ki fogod hajítani mihelyt rákötöd a TV-re próbaképp a gépet (tapasztalat: kanapéból, wireless egér+billentyűzet, p*csa nagy HDTV mindent visz; akárki járt nálunk megjegyezte, hogy igen, így KELL számítógépezni
-
Partizan182
senior tag
NFS hulladék minden platformon, egyébként az az általános, hogy a PC-re is megjelent játékok Boxon általában a very high - high beállítások körül mennek, persze vajsimán, szggatás nélkül. Ami igazán megmutatja a Box erejét azok a kifejezetten erre fejlesztett exklúzív címek (PL GOW)
A box alap felbontása 720p (1280*720), néhány játék (Spliter Cell DA, Virtua Tennis, Forza 2 stb) támogatja a 1080p (1920*1080) -t is. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Köszi a linket, megnéztem és egyből elájultam. Nagyon jó ez a szervíz amit nagyon be kéne építen az a Thermaltake vízhűtő rendszer. Igaz az ára húzós, de megéri.
Aktív témák
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
amikor visszajött.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
vki légyszi segítsen
Aláírásba már ki is raktam a cuccot.
Venni kéne vmi más kocsis gamet mondjuk flat-out ultimate carmage?
(Nem, a heatpipe lóf*szt sem ér, átlagban 0,2 C˘ javulás
) Elegem van abból, hogy ha veszek drága pénzért egy konzolt, bedöglik, mert használom, és még a venitk módosítása is garivesztéssel jár.
A játékok pedig pofátlanul drágák, ha flasheltetsz, gari ugrik, + bannolnak Live-ról. Nekünk magyaroknak, sehogysem lesz jó
El kell fogadni. Sajnálom, ha ezt vki flémnek veszi, nem annak szántam, csak kiadtam elégedtlenségemből fakadó rossz érzéseimet...
A vga borda játék közben olyan 52-54 fok körüli hőmérsékleten ''izzik''. Ezt csak azoknak mondom, akik a rev2-es megoldásban reménykednek: 30 perc GoW után a rev1 és rev2-es hűtőbordák hőmérséklete között átlagban 0,2 fok a különbség. (!!!) Azért ez elég morbid. De persze az első pár percben is 2 fokon belül van az eltérés. Szal ha a microsoft ettől várja a megváltást, akkor elég érdekes mérnökök lehetnek ottan...