Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
rii
nagyúr
Hi!!!!
havernak van PC-je, amint van t-online InterNET.
meg van egy X-BOX-ja [link], amint ezek utrán szeretne X-BOX_live-ozni , vagy mi...
a két gépet egyszerre akarja, hogy az intermetem fent legyen, mert míg x-box-live-ozik, addig a másikon meg a barátnője barangolhasson a neten.
És olyan routert akar, hogy a x-box hoz ne madzagon menjen a NET.
----------------
szóval ....
[a.] venni ekell egy olyan routert ami vezetéknélküöli izét is tud?
[b.] ha lesz oputer, akkor a PC-n is más intenret beállítások kellenek?
[c.] ha a X-BOXnak UTP bemenete van, akkor hogy lehet neki légbőlkapott internetet adni? (sehogy?)
[d.] X-BOX-on milyen beálítások kellenek, ha routeren keresztül kapja a NET-et
[e.] milyen Routert ajénlotok .... 20K-t mondtam a haveromnak, megvonta a vállát, tehát a keret kb. eddig elmehet ... SYSLINK?
előre is köszi -
-
Djuree
félisten
ja és angol nevet címet tel. számot hol találok?
-
Djuree
félisten
az előző kérdésem már nem is fontos, inkább premium pakkot veszek

milyen kábel kell nekem hogy össze tudjam kötni tft monitorral a boxot?
link esetleg? -
Djuree
félisten
a core pakkhoz olyan kábel van amivel tft monitorral össze tudom kötni a gépet?
milyen hosszú a vezetékes joy vezetéke? mérje már le valaki légyszi. -
Eugene Roe
őstag
A javítás nem mindíg 2 nap... itt volt pl az egyik rendőrfényképes kolléga, akinek a gépét 2 hétig javították...
-
e.vid
senior tag
Nem fogják 1 hónapig javítani. Ha besz@rik, felhívod az MS Supportot, és futár visz neked (pár nap) egy megjavított gépet. Hiába teszel rá bármilyen léghűtést nem fog segíteni. Nekem eddig 2x volt wadarr-nál az egyik javításon, pedig a venti-mod meg van csinálva… Hiába, hogy nem ismersz lehetetlent, el kell fogadni, hogy az egész úgy rossz, ahogy van. Amíg nincs flesh és garis, addig nem érdemes megbontani.
-
F.B.I.
veterán
Hagyd a venti állítgatást!
Egyrészt nagyon hangos lesz tőle a gép, másrészt ha mégis meghal, akkor megint szedheted szét, garanciajavítás előtt és a sok szétszerelés, már látszik a burkolaton.Az a gép, amelyik megakar dögleni +ventivel is leáll.Ha 3 ledes lesz akkor, 3 évig javítják utánna hidd el, nem lesz többe gond vele, ha visszajön a szervízből ( ott már nem kínaiak rakják össze )
.Fentieket több ember tapasztalatai alapján írom ide.
Jó lesz az a vezetéknélküli....megfizethetetlen élmény ekkora moncsihoz.A többire ott a Mastercard.
[Szerkesztve] -
Djuree
félisten
hát még meggondolom.
nekem a vezetékkel sincs semmi bajom. már 12 éves pc-skedem és nem zavart a temérdek vezeték (na jó egy kicsit igen
).
habár ha bírja egy hétig akkor jó.
más: magam szeretném megcsinálni a ventik 12V-ra állítását.
írtam ez ügyben wadarr-nak aki nagy szaki a témában de baszik se visszaírni.
valaki tudja hogy hova mit kell forrasztani , kötni, csinálni? jöhet kapcsrajz, bármi.
nem akarom boltba vinni, nem is az a 3k, hanem magam szeretek az ilyen nagy értékkel bánni, meg értek is a villamos dolgokhoz.
úgy csinálnám hogy veszek 2db nagyon erős ventit (a zaj nem érdekel), és ezeket rakom 12V-ra, így már biztos elég lesz a hűtés, meg még majd megnézem a belsejét mit lehet tenni vele. tényleg hány centis ventik valók bele?
megvettem a 22 colos wide lcd-t. ez qrva nagy
nézek mint a moziban, főleg hogy a moncsi fél méterre van tőlem.majd hátrébb megyek 
-
Partizan182
senior tag
Tehetsz bele elemet és lehet hozzá venni aksit is (USB-n tölti magát ha lemerül).
Úgy 30 órát bír egy töltéssel (elemmel is kb ennyit).
1 hónap goldot automatikusan megkapod akkor is ha Core+vinyó kombóval nyomod.
Szerintem sokkal jobb a vezeték nélküli, (tisztább) szabadabb érzés.
Én már semmi pénzért nem szenvednék a vezetékekkel. -
F.B.I.
veterán
Jó az a vezeték nélküli.Vegyél 4 db min.2300mAH tölthető ceruzaelemet.Nekem napi 6-8 játék mellet, úgy hogy a rezgés funkciót kikapcsoltam ( már csak az idegek miatt is a csuklómban, mivel 6 éve tolom a konzolokat
) akár 1 hetet is elmegy.Kb. 10 méter a hatótávolság, akkor még a füles is szól. -
Djuree
félisten
a vezeték nélküli kontrollerbe mi való?
valahol 2 ceruzaelemet látok, valahol külön akksit.
mennyi idő alatt merül le?
nekem vezetékes kéne de sajna a prémiumhoz vezeték nélküli jár.
most van egy olyan akció az egyik boltban, hogy core csomag+1 vezetékes kontroller+20gb winyó (ez ugye már 2 vezetékes kontroller mert a core csomagban alapból van egy), és ez így 90k.
lehet ez jobban megéri, csak azt sajnálom hogy ebből az 1 hónapos gold kimarad
vagy nem tud/akar valaki cserélni egy vezeték nélküli kontrollert vezetékesre (én adom a vezeték nélkülit).
persze csak zsír új érdekel, én is újan adom. -
F.B.I.
veterán
Szerintem boltban nem nagyon vesztek 15K alatt 1 éves Goldot.Ha van bankkártya azzal is lehet nyomni az előfizetés rendezését.Árban az a legkorektebb.
-
Torry
addikt
Ne szórakozzatok már, hogy akár 4e akár 7e forinttal képesek vagytok többet kiadni, ugyanazért a dologért.
Mo. nincs benne a Live-ban, szóval ígyis-úgyis külföldi címet kell megadni... -
F.B.I.
veterán
Akár 3 hónapig is lehet goldot csinálni csak 3 féle címmel kell reggelni mindegyik hónap megkezdésekor.Utána természetesen 1 éves gold a megoldás.Az 1K/hó megéri a multi mókázást.Felejthetetlen élmény, olyan megszálottakkal játszani mint te magad.

-
melinda75
tag
hol a legolcsobb az live 1 éves elöfizuja? köszi elöre is.
-
Fermat
tag
válasz
melinda75
üzenetére
Minden uj XBOX LiVe reggelésnél 1hónapos ajándék gold jár.
Nincs kulcs.(Egyes játékokhoz szoktak adni 24-48h ajándékkulcsot ill. a netről lehet venni olcson kulcsokat amiket a mailodra elküldenek és bepotyogoda boxon és ugy aktivalodik, altalaban ezek joval olcsobbak.) -
melinda75
tag
hello.a gyerek ma megvette a prémiumot. de hol keresem benne a gold kulcsát. vagy ehez nincs kod? tudom láma kérdés de eddig nem volt még boxunk.

[Szerkesztve] -
Djuree
félisten
kösz srácok. már megijedtem hogy átvertek, hogy nem volt benne cd kulcs.
[Szerkesztve] -
Djuree
félisten
az x360-as gémekhez is van cd kulcs, mint a számgépes játékoknál?
vettem használtan gémet de nincs benne cd kulcs, átvertek volna
[Szerkesztve] -
Skeleton01
aktív tag
A FIFA 07 Xbox 360-as demójában nagyon rossz kameraállásból lehet látni a jeleneteket pl: gól után
. Állandóan a játékos hátát mutatja
. A teljes játékban is így van? 
[Szerkesztve] -
GyuZa
tag
A hőlégfúvás asszem ennél is beválik, én hajszárítóval próbálkoztam, egy darabig melegítettem, aztán leszedtem a matricát. Ugyan megsérült de közel sem annyira mint amennyire az én boxomon meg van sérülve. Ha tovább melegítettem volna biztos sérülésmentesen lejött volna...
-
Djuree
félisten
mit látok ma

mondom bemegyek a media mákba kipróbálom az x360-at.
az egyik kiállított gép faszául 3 ledes volt
sztem idővel a többi is olyan lesz, de biztos ingyé cserélik nekik 
annyit akarok még tudni hogy, hogy lehet elérni a matrica sértetlenségét ha szédszedem a gépet? nagy pc-s modder vagyok, szerkeszteni akarok bele hűtést, nem lesz probléma vele, de a garit nem akarom elveszteni.
írta itt valaki hogy meg lehet oldani anélkül hogy sérülne a matrica. hogyan? hogy kell szétszedni?
régen mi hőlégfúvóval szedtük le a matricát számgépekről, utána vissza lehetett rakni ugyanúgy
-
Djuree
félisten
válasz
Skeleton01
üzenetére
habár az a 12k nem olyan vészes, max. annyit ki lehet bírni.
úgy működik hogy a netkábelt be kell dugni a boxba
és konfigolni kell valami a boxba a nettel, mint a pc-n, jelszó, felh. név stb., vagy egyből felismeri a netet
-
Djuree
félisten
mi a különbség a gold meg a silver között?
silverrel nem lehet játszani multit?
ha így van akkor baszódjon meg a májkroszoft, kifizetem a gépet meg a játékot és még külön fizessek a multiért is, kapják be
-
Djuree
félisten
válasz
Skeleton01
üzenetére
én kosarazok igaziból is, sztem jó lehet a gém.
néztem az nba2k8-t meg majd jön az nba live 2008, nem tudom melyik lehet a jobb
csak az egyikre lesz keret
eddig pc-n toltam az ea sportos nba-ket, az összessel nyomtam, általában jók voltak, de most a 2007 nagyon el lett baszva pc-n
csalódtam az ea-ben...
én tolnám multiban is szívesen ha meglesz. -
F.B.I.
veterán
válasz
Skeleton01
üzenetére
Ha szeretsz kosarazni (street) akkor mindenképp de csak jó áron (max.8K) a baj csak az, hogy kevesen tolják a LIVE-on.

-
Skeleton01
aktív tag
Van valakinek tapasztalata az NBA Street Homecourt-tal? Érdemes megvenni?

-
Djuree
félisten
válasz
Partizan182
üzenetére
ez nagyon ott van

akkor biztos beruházok rá, 2500-öt simán megér.
Mulder: hát ha félévig nem is játszok vele, de 3 hónapig legalább remélem leköt. lehet veszek kormányt is hozzá
[Szerkesztve] -
Partizan182
senior tag
Eddigi legnagyobb élményem a PGR3-mal kapcs azt volt, hogy miután kedvesemmel hazajöttünk londoni kiruccanásról bevillant, hogy hohó, van itt londoni pálya.
Gyorsan csináltam egy útvonalat ami kb mindent érint, és ketten ''végigkocsikáztunk'' rajta. Hatalmas élmény volt, felismerük az üzleteket, az utcákat, a lépcsőket amelyeken pihentünk, minden pontosan olyan és ott van mint a valóságban.
K*rva jó volt. -
Djuree
félisten
válasz
Partizan182
üzenetére
thx

ezt akartam tudni. -
Partizan182
senior tag
-
Eugene Roe
őstag
Ha megtudod oldani, hogy ne zakadjon el a garjegy, akkor nem lehetetlen az ügy (garanciavesztés) meghal a gép, de az olvasó még nem

Elvileg meg is oldható, de ahhoz ilyen kicsi bizgentyűkkel kell szenvedni, kibontani a box-ot..... -
Kiki92
csendes tag
Hello
Es ha netezni nem akarok rajt csak jatszani, simán es pc vel halozatban megérné a flash?
Es a garancia akkor élni fog még??? -
Djuree
félisten
most találtam zsír új project gotham racing 3-at, kameo-t, perfect dark zero-t. darabja 2500ft. ennyiért már megéri bőven.
ezek mennyire jó gémek?
tervezek egy kormányt is venni. -
Kiki92
csendes tag
Csá
valaki bovebben beavatna ebbe a flashelesbe??
Csak hallotam rola es erdekelne.Es ha van az x360 on falshem elmegy a garancia???
elore is kosz -
Skeleton01
aktív tag
Köszi a válaszokat srácok!

-
GyuZa
tag
válasz
Skeleton01
üzenetére
Valszeg a kép igencsak deformálódna, mivel a boxos játékok képaránya 16:9 ha jól tudom. Ezzel szemben a crt monitorod képaránya 4:3, a 60Hz-es képfrissítésről pedig nem is beszélve...
-
F.B.I.
veterán
válasz
Skeleton01
üzenetére
Ha moncsinak még jó a kontrasztja és a szinek ill. minden beállítás 70%-on is jó képet ad, akkor sokkal élvezhetőbb lesz a kép mint egy TV-n.
-
Djuree
félisten
válasz
Skeleton01
üzenetére
sztem ne számíts semmi jóra azzal a moncsival

-
Skeleton01
aktív tag
Még senki nem adott egyértelmű választ, hogy milyen lenne a kép egy 17 colos crt monitoron, (1024 X 768 a natív felbontása). Esetleg kép róla? Please help!
-
F.B.I.
veterán
Mindenféleképpen a monitor a jó választás már csak az ára miatt is.

A regisztrálás a LIVE-ra szól.Sokat próbáltunk és a legjobb a freemailes cím, amit te találsz ki és ott beadod a gépnek(leírod, megjegyzed) nem kell létrehoznod külön a neten is.A 480p nem jó de egy 116cm-es TV-n komponens kábellel, hidd el, hogy eléggé komolyan mutat főleg 120K-ért!Ettől már csak barátom 320cm-es, 720p-s SIM2 projektoros kivetítője komolyabb.
-
Djuree
félisten
nekem ilyen opció van:
samsung 72 cm-es, sikképernyős sima tv 80k
22'' ws 5ms moncsi 60k
akkor a moncsi legyen szted?
ez mire utal? hol reggelni? nekem vipmail van.
''Aki regisztrálni szeretne freemailes címmel csinálja, amit a gépen hozzon létre és a jelszó betű-szám kombináció legyen.''
640*480 a 480p, nem rossz az
-
F.B.I.
veterán
Mivel már mindenen próbáltam, inkább monitort ajánlok mindenkinek.Ezekből minimum 19''ws-eket.A TV-kel annyi a baj, hogy mindegy mekkora a képernyő, ha nem tudod bekötni komponens kábellel (kék-piros-zöld) akkor max.640x480-ban látod a képet.A ws monitoron 1368x760-ban tolod és ilyenkor van egy extra beállítási lehetőség a displaynél, maivel plussz kontrasztot és fekete színt lehet adni.A kettő közti látvány ég és föld.A moncsin tű éles minden és rendesen láto az apró feliratokat.Ebben nem szeretnék vitatkozni senkivel sem de higgyétek el a nextgen grafkókhoz nem illik TV-t nyomni.
A hűtésmoddal nem veszted el a garit csak normálisan kell megcsináltatni.A távolság nem számít, higgyétek el inkább kisebb monitor, élesebb képpel közelebbről 40K-ért, mint egy 72cm-es TV 65K-ért 3méterről.
Aki regisztrálni szeretne freemailes címmel csinálja, amit a gépen hozzon létre és a jelszó betű-szám kombináció legyen.
Most egy 116cm-es projektoros-tv-n nyomatom, amire komponensel van rá kötve, 480p-be megy 5 méterről, nagyon komoly képe van.
[Szerkesztve] -
e.vid
senior tag
válasz
Skeleton01
üzenetére
A kép jobb lesz egy LCD monitoron, mint egy 35cm-es tv-n ez nem vitás. Szerintem egy 72-es SDTV-n élvezhetőbb a játék, mint egy 17-19”-es LCD monitoron, de ez csak az én véleményem. Érdemes lenne valahol megnézni mindkettővel, hogy mekkora lehet a különbség.
-
Djuree
félisten
ok, kösz az infot skacok.
egyenlőre nem akarom flasheltetni, van jópár 2-3k-s fasza játék, majd ha azokat végigtoltam esetleg utána, akkor addig a hűtésmodot is hanyagolom.
asszem magamtól is meg tudnám csinálni a jó hűtést, villamosmérnök vagyok, majd kitalálok valami fasza kapcsolást hozzá.
de még mindig nem tudom hogy tv vagy moncsi legyen
a tv-nek a nagy képernyő az előnye, a moncsinak meg a szebb képe.
ja meg nekem a moncsi sokkal olcsóbban jönne ki.
[Szerkesztve] -
e.vid
senior tag
Hűtés mod: a gyári ventik 12V helyett csak 3-5V-ot kapnak, ezt emelik meg 8-10V-ra ekkor még úgy-ahogy elviselhető a hangjuk. Ha nem flesh-elt a box, akkor ezt nem érdemes megcsináltatnod a garivesztés miatt. Ha elromlik, akkor meg úgyis megjavítják.
Van, aki monitorral használja, de szerintem akkor már inkább egy 72cm-es tv… -
Skeleton01
aktív tag
Összekötötte már valaki az Xbox 360-at CRT monitorral? Olvastam, hogy a 60 Hz-es képfrissítés miatt nem igazán jó. A monitor menüjében ezt nem lehet feljebb állítani? Egyébként a képminőség jobb lesz, mint sima tévén?
-
Skeleton01
aktív tag
Persze, gyári ventik vannak a gépben, de az enyémre a flash miatt már amúgy sincs gari. A hűtésmód kb. 5-10 fokkal viszi lejjebb a GPU hőmérsékletét, de hangosabb lesz a gép.
A vízhűtést hard gamereknek ajánlják, ezzel biztos nem fog megsülni a box hosszú játék után sem, de a gari ugrik. -
vante
aktív tag
válasz
Skeleton01
üzenetére
De neked milyen a hűtésed, sima? Mert azt mondják azzal se ér sokat az ember, előbb-utóbb úgyis meghal... csak idő kérdése. Vízhűtést mondják még, viszont az 30 ropi :/, na meg gondolom garancia is ugrik akkor szerintem.
-
melinda75
tag
válasz
Skeleton01
üzenetére
köszi

-
melinda75
tag
xbox live magyar accontrol lehet e játszani?
mivel még nem vettük meg ezért kérdezem.
[Szerkesztve] -
Djuree
félisten
hello.
most akarok x360-ba ruházni.
premium packot láttam 90k-ért (csak újat vagyok hajlandó venni), tudtok ennél olcsóbbat újan?
azt sajnálom még hogy nem adnak hozzá játékot
, gondolom később majd lesz hozzá csomagolva, eleinte a playstation2-höz sem voltak, most meg 2-3 játékkal lehet kapni.
láttam szó volt sok fórumban hűtésmodról, ez mi? rossz a hűtése a box-nak?
számgép monitorral lehet játszani vele? gondoltam veszek egy síkképernyős ''sima'' 72cm-es tv-t, de ha lehet monitorral akkor lehet nem veszek tv-t.
vagy a sima tv-t nem ajánljátok hozzá? lcd vagy plazma tv-re természetesen nincs pénzem
de sztem csak a tv az igazi nem? sokkal nagyobb a képe mint a monitornak meg a képfrissítése is. -
szlosi
tag
Nemtudok még mindig a live ra rálépni!!!!

Mindig kibukik az ip címnél... miért lehet?
Pedig beírom az internet szolgáltató által megadott nevet+kódot, de semmi.
Ha valaki tud segíteni azt nagyon köszönném.
-
Eugene Roe
őstag
COD3 közelharc az tényleg tetszetős, UO után jó volt látni egy rendes COD-ot.
A maximum Gamerscoreokat elérni pedig igazi kihívás
ahhoz bizony nem elég 10-12 óra 
-
F.B.I.
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Veteránban vagy 10-12 óra napi szinten,
kb.3 hétig is kitart.Ha türelmes vagy.Sok sikert! -
Partizan182
senior tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Elég gyorsan végig lehet szaladni rajta normálon, úgy 10-12 óra, nem túl hosszú a játék.
Mindenesetre ha a ''kiakasztás'' alatt az 1000 gamerscore megszerzését érted, nem hiszem hogy van olyan ember aki ennek nekifutna, hónapokig szenvedne vele.
Mindenesetre a multija nagyon jó, azzal el lehet lenni egy darabig. -
->Raizen<-
veterán
Durva jó a cod 3 alig birtam felállni mellőle!
Valaki kiakasztotta már? Ha igen mennyi időbe került? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Eugene Roe
őstag
A 30 Online magyarért, elnézést kell kérnem, itt a GeasofWar-osokat értettem. Ezen kívül valóban rengetegen vagyunk (főleg az adatbázis szerint) ...
-
PPeter
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Ebben igazad van.
-
Eugene Roe
őstag
Adás-vételhez, csere-beréhez pedig hozzátenném, hogy Budapest, Debrecen stb kivételével nem olyan egyszerű nagyobb Eredeti Xboxos populációt találni.

-
Eugene Roe
őstag
Sajnos meg kell, hogy cáfoljam

''Ha nem akarsz mindig mindent a megjelenés pillanatában megvenni, akkor kibírható árakon lehet is lehet játszani eredeti lemezekkel.''
Az a baj, hogy új és tényleg ''jó'' játékok árai nagyon nehezen mennek le... Crackdown még mindig 12k körül forog használtan... Halo3, Fable2, Assassins Creednek sem 3 hónapba fog tellni, hogy 10 alá kerüljön.
Csere berés boltokban pedig ritkán fordulnak meg ''Best of játékok'' 6 hétig vártam GearsofWar-ra, majd találtam valakit akitől használtan megvehettem.
''A legtöbb jó játék semmit nem ér a Live nélkül.''
A legtöbb FPS-t éppen kontroller miatt, nagyon nehéz élvezetesen Multiban emberek ellen játszani (pedig szeretem a controllert), ezek közé tartoznak: az összes MedalofHonor, összes CallofDuty, videók alapján BlacksiteArea51..., erős kivételek: Halo2, Halo3 Auto-Aim de Deathmatch miatt unalmassá válik, szinte csak az van. Gears of War hatalamas kivétel, lenne idézőjelben: célzás jó, de mivel a Live Location szerint oszt be, ezért Angolokkal kell játszanod ahol a távolság miatt, esélytelen vagy, volt mikor nyertem, vagy majdnem
de akkor közelharc, lövés 2:1 arányban volt :S. Magyarokkal jókat lehet játszani, de sajna 70%-uk (összesen kb 30-an vagyunk) 22-23h-kor jön fel, de hajnal 2-3-kor még játszanak
... (384kbyte feltöltésem van), és PC-s FPS játékosnak nagyon laggol... így pedig kiesik az utóbbi két játék közé tartotó Lost Planet is (noha ezt még nem próbltam)
Itt lépnek be a stratégiák, amik viszont meglepően jól játszhatóak, campaignben és Multiban egyaránt!!! viszont, csak 2 van belőlük, a C&C3 pedig stlusából adódóan nem egy főnyeremény. Ennek ellenére viszont sokat játszom vele
- szintén nagy negatívum pedig a játékosok hozzáállása: nem lehet Mute-zni a őket, ha gagyi vagy, azért anyáznak angolul, ha első vagy, akkor pedig azért (tipikus) Illetve lehet, bedugod a Headset-et azt lehalkítod, és eldobod a szoba tuló sarkába.
- FPS kilőve, RTS szegényes, szerepjátékok pedig nem rendelkeznek Multival: Fable, Fable2 (online coop talán lesz) Hack and Slash-ek: Ninja Gaiden részei stb...
Szívem összeszorul, miköben ezeket írom, hiszen eleinte még én is azt mondtam, hogy milyen jó lesz, meg a videók szerint király lesz stb (visszalehet olvasgatni, nem is kell olyan messzire
)
Végső szó: Ha nagy ritkán összejövünk magyarok 8-an 90%-ban 22h után akkor kárpótol a dolog, főleg GoW-ban... de ezért nem éri meg havi 1-2 jtékkal szenvedni, főleg, hogy sok jó játék van és minden FPS-t kipörgethetsz 3-4 nap alatt. GoW elsőre Hardcoreon 2*2.5h + 1*5h (szombat) és vége...
Mindenki próbálja ki, majd felejtse el............
Viszont, még nem vagyok flashelve így ha valaki szeretne GoW-ozni az vegyen fel
Fenixroe a Gamertag-om 
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robogó, kismotor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Temu
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition Xbox PC force feedback 3,9Nm garancia
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.Fentieket több ember tapasztalatai alapján írom ide.
).
nézek mint a moziban, főleg hogy a moncsi fél méterre van tőlem.majd hátrébb megyek

. Állandóan a játékos hátát mutatja
, meg kell venni a Gold előfizetést 6K-ért (3 hónapos), vagy 12K-ért (1 éves).
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)