- gerner1
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
feki80
tag
válasz
jimessor666 #297 üzenetére
Igen ezt én is javasolni akartam, ugyanis egy idő után kicsi lesz az a képernyőméret.Először én is egy 19 colos CRT-n játszottam, de rájöttem hogy hosszútávon nem lesz jó, így beruháztam egy LCD TV-be.Úgyhogy inkább gyűjtsél még hozzá ha teheted.
-
jimessor666
aktív tag
Hát jah...a helyembe legszívesebben én is azt vennék...de a píztárcámnak nincsen hozzá kedve...
Sajna... -
SzlobiG
félisten
válasz
jimessor666 #293 üzenetére
Igen ez szélesvásznú. Én a helyedbe inkább LCD Tv-t vennék.
-
jimessor666
aktív tag
Hmmm...
Akkor most jó lesz ugye s nem lesz fekete csík ha Wide ???
A felbontása egyébbként 1440*900...itt mennyi akkor a max amit a box tud??720p?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
feki80
tag
válasz
jimessor666 #293 üzenetére
Véleményem szerint is szélesvásznú, gondolom ezért is van a végén a ''W'' jelőlés.De vagy megerősítik vagy cáfolják.Eleve ha a widescreen szerepel akkor kifejezetten az.
-
jimessor666
aktív tag
Képernyőformátum 16:10...
Ezen most akkor mi van???
Nem 4:3-as ez a moncsi nem????Samsung SyncMaster 940BW...
Hmm???
Elvileg ez szélesvásznú vagy nem????
Kössz...
http://www.pixmania.com/hu/hu/270460/art/samsung/syncmaster-940bw-4-ms-19.html?srcid=1846&Partenaire=argep&CodePromo=oui#
itt kapásból azt írják hogy Wide...
[Szerkesztve] -
SzlobiG
félisten
válasz
jimessor666 #288 üzenetére
Jobban jársz ha Wide monitort veszel mer Xbox 360 gémek widera vannak opitmalizálva.
-
DCS
csendes tag
válasz
jimessor666 #288 üzenetére
Tuttira rá lehet kötni, csak azoknál a játékoknál amik nem támogatják a 4:3as üzemmódot nagyfelbontásban, alul és fölül fekete sáv lesz látható mint a szélesvásznú filmeknél. Ettől függetlenül nagyon szépek lesznek a gamék, csak nem lesz bődületesen nagy a kép.
-
jimessor666
aktív tag
Hali emberek!
Xbox 360 vásár előtt állok és egy Samsung SyncMaster 940BW moncsit szeretnék hozzá kötni átalakítóval....a kérdésem az hogy akkor az 1280*1024-es felbontást tutira be lehet állítani a gépen és ezen a 19 colos moncsin mennyire lesznek ütősek a gammák pl. GOW???
Előre is kössz a választ...
Jim -
-
Yamaha R1
tag
Sziasztok!
Elnézést kérek, ha olyan kérdést tennék fel, ami már elhangzott, de nagyon lassú géppel és rossz nettel vagyok, nem szivesen olvasnám át az összes hozzászólást. 2 kérdésem lenne. 1. Van egy 21-es Dell CRT-m, érdemes erre rákötni az Xbox360-at? Ha, igen milyen kábellel kellene és hogyan? Konkrétan a monitorra kell rákötni, vagy a videókártyán keresztül? 2. Milyen DL DVD-t szeret az Xbox360?
Előre is köszönöm a segítséget. -
feki80
tag
Igen ez engem is meglepett, de bevágom neked az egyik készítő szövegét:
Az Xbox 360 HD DVD lejátszó legnagyobb részben teljesen szoftver alapú. Más lejátszóknak a piacon különböző speciális chipjeik vannak (DSPnek hívják ezeket) amik dekódolják a különböző dolgokat, például a H.264, MPEG, VC1, DTS és más kodekeket. Többnyire úgy működik ez, mint ahogy a kompatibilitás is megoldott az Xbox1-es játékokkal, a munka nagyobbik részét az Xbox 360 három magos processzora végzi.
Az Xbox360 mind a 6 hardveres folyamatszála keményen dolgozik a HD DVD lejátszás alatt. Jelen pillanatban ez jobban igénybe veszi a gépet, mint például a Gears of War még a különösen összetett jeleneteknél is.
Szal hihetetlen de igaz. -
SzlobiG
félisten
Intel Hyper-Threading technológiája a szimultán többszálú (SMT) végrehajtás egyik sokat ígérő implementációja. Ennek lényege, hogy két architekturális állapotot alakítottak ki a processzormagban egyes erőforrások (pl. regiszterek) számának megduplázásával, aminek köszönhetően a CPU két logikai processzornak látszik az operációs rendszer felé. Így az két független szálat, folyamatot képes futtatni egy időben, igaz, ezek versengenek a változatlan számú végrehajtó egységekért.
Olyan mintha két proci lenne az xp is kettőt lát. -
feki80
tag
A 360 magonként 2 utasítás szállal rendelkezik (inkább ez hasonlítható a hyper threading-re) és én is úgy tudom hogy a GoW már naggyából az összeset használja, ja és a HD DVD lejátszó is megizzasztja az összeset.Ez utóbbin nagyon meglepődtem, de tény.
-
GyuZa
tag
nagy tévedés...idáig még egyetlen játék sem használ 1-nél több magot, tudniillik 2 magra is már jóval komplikátabb megírni egy játékot mint 1-re, a 3-ról nem is beszélve...egyébként jópár készítő ezért hanyagolja el a ps3-at, és ezért nyer meg egyre több exkluzív ps3 címet az x360. az a 7magos cell processzor a ps3-ban van nagyon bonyolult és k**va nehéz lenne olyan játékot írni rá, ami kihasználná mind a 7 magot... sztem még a processzor feltalálói sem értik hogyan működik a dolog
-
Chilli
tag
Mikor dobnak már ki valami értelmes média lejátszót x360ra hogy vigyen minden formátumot?..A vinyójára sem lehet felrakni videókat se képeket....Csak ha letöltök Live-ról vmit. + az sem ártana ha láthatnám valahol hogy mekkora hőfokon üzemel a box...ezek a sima boxnál már mind alapdolgok...( kicsit idegesítő ).
[Szerkesztve] -
feki80
tag
-
Segil
csendes tag
Sziasztok!
Xbox 360-ra rátudom kötni a pc-s hangfalamat?? -
SzlobiG
félisten
Ma ment a gép egyfolytába kb 6órát és semmi fagyás nem volt. Nyomattam cod3-at multiba nagyon brutál pc után.
-
okoli16
csendes tag
Hy. Kiírtam dvd-re a carbont és mikor elakatom indítani kér valami frissítést és elindítottam de inkább kiléptem nehogy valamit tönkre vágjon, és nicsn livom tehát nem arról frissít de elkezdte :S és nem tom msot akkor mivan vele :S tehátmost frisssítsem ? lesz baja a gépnek ? vagy nem ? lécci aki tudja az írjon. köszi bye all
-
Pár hsz.-t töröltem.
Ne tárgyaljunk ilyesmit itt, ha kérhetem.
Köszönöm. -
feki80
tag
Nem csak ha jön egy E66-s error akkor majd pislogni fogsz.Ugyanis a szeptember utáni, és samsung meghajtós gépeknél elég nagy a MS találati arány hogy kilője a drive-t.Bár már erre is van ellenszer.De az update sem a legkockázatmentesebb az ilyen gépeknél.
-
Kobe
veterán
sztem ezt kvagyorsan abba kéne hagyni amíg egy moderátor nem figyelmeztet benneteket vagy zárja a topicot
-
SiLv1o
csendes tag
szétkaptam a vasat meglesegettem a meghajtot mégis milyen típusú összeraktam és mikor elindítom bebutol az intro és utána szétesik a kép, ezután minden probléma nélkül megy tovább.. mi lehet ez???
ja és mi az a redeem code??? -
Zolko001
tag
Mé priviben küldted neki?
szerintem mást is érdekelhet a dolog...mondjuk engem mert egy DVD DL-t már én is elcsesztem emiatt. Nekem utána azt mondták hogy nem Neroval kellett volna megírni az .iso-t hanem Clone-nal. (900Ft ugrott)
szóval mi a megfejtés?? -
GyuZa
tag
Ezt úgy mondod mintha zavarna a szélesvásznú kép... X360-hoz határozottan szélesvásznú megjelenítőt kell venni. Nekem is 16:10-es a 19''-os monitorom csak a boxra van rákötve, csak ahhoz használom. Az x360-as játékok egyáltalán nem szeretik a normális (4:3 körüli) képarányt.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Eugene Roe #225 üzenetére
Én meg sima cod most meg már cod2 egy éve.
Majd elválik.
-
Eugene Roe
őstag
Hűűűha, én meg UO-ztam + UT-ztem anno sokáig
mégis sikerült!
-
Eugene Roe
őstag
Nekem FPS-ekhez kifejezeten jobban bejön a kontrolller, mint az egér+bill, .
-
GyuZa
tag
Direkt nem említettem az fps-t. Egy strat. sztem télleg játszhatalan kontrollerrel. De egy fps nagyon is élvezetes tud lenni. Most elképzelem magam egy olyan helyzetben amikor egymás mellett van két x360, mindenkettőben GoW és az egyik előtt egy kontroller, a másik előtt egy egér és egy billentyűzet van. Én inkább a kontrolleres x360 elé ülnék be... Sztem azért se lenne jó bevezetni ezt bill+egér dolgot, mert a felhasználók egy része megvenné azt az xfps cuccot és ezen felhasználók ellen szinte semmi esélye nem lenne a kontrollerrel játszóknak.
[Szerkesztve] -
GyuZa
tag
sztem egyedül a strat. játékokhoz kéne adni egér+bill. támogatást a konzoloknál... másnál maradjon szépen a kontroller.
-
Eugene Roe
őstag
És igen, használt már valameikőtök egeret és billenytűzetet 360-assal, mert láttam gyári adaptert amibe USB-s cuccokat lehet bedugni ésjáccan vele ha vna támogatás a game-ba pl stratégiaival Gyűrűk ura, Halo Wars...
-
Eugene Roe
őstag
Double-Bois-szal dolgozik nálunk a gyerek, van egy kapcsoló a Box-on, ha átkattintod, akkor gyári boisss-al megy, ha vissza akkor meg flashelttel, de nem értek hozzá, így nemtom mennyire van értelme -> mivel az előbb mondtátok, hogy sima flash mellett is megy az xbox live így nem látom értelmét... Jah és akkor gondolom másolt játékkal megy a Live-on a Multi nemkell hozzá eredeti.
- az egész problámám onnan jött, hogy a sima xbox-ommal hackelve nem lehetett netezni
De akkor ez nem gond úgí látom... -
e.vid
senior tag
Lényegében kb., ezeket tudja.
Folyamatosan javítják a lemezfelismerést. Két különböző sebességgel olvassák az írott és az eredeti lemezt. Újabb meghajtók támogatása. És ha minden igaz a 4.0-tól benne van a FirmGuard, ami megakadályozza a LIVE-on keresztüli Firmware flashelést.
Az 5.0-tól támogatja az xbox1-es lemezeket, és az egyrétegű lemezeket is felismeri. -
GyuZa
tag
válasz
Eugene Roe #210 üzenetére
Én rendszeresen játszok neten a kiütött boxommal, nincsen semmi baj vele... mi az a double-biosos mód? Egyszer bepróbálkozott vmit a microsoft: volt vmi live frissítés, letöltődött és mikor újraindult a box egy hibaüzenet volt a képen és semmit nem lehetett csinálni. Ezzel a flashelt boxokat akarták kiszűrni de volt egy kis bibi: ez a dolog az összes xbox felhasználó kb 1%-ánál jelentkezett és azok között voltak rendes gyári, tiszta géppel rendelkezők is. Egyébként vannak live-on keresztüli xbox frissítések néha-néha (nekem eddig 2-szer volt ilyen asszem), de ez a dolog megkerülhetetlen ha nem frissíted a boxot nem enged fel live-ra. Sztem ez a túlmelegedés dolog meg hülyeség, esetleg nyáron tetőtérben ahol 40 fok van okozhat problémát. Ma délután nem volt jobb dolgom, baromi sokat ment a box és túlmelegedés sehol nem volt. CoD 3 fagyott meg de az másnak is jópárszor előfordult már. Szal ez a játék hibája.
-
e.vid
senior tag
válasz
Eugene Roe #210 üzenetére
Most még lehet a flashelt géppel is játszani a neten (remélhetőleg ez így is marad). A live-on küldött frissítés tényleg hazavágott pár gépet, de azok még az első flash-ek közül voltak. A 4.2-től már nincs ilyen gond, pláne nem az 5.0-nál ill. a legújabb 5.1-el.
-
Eugene Roe
őstag
Hello! nemtom, én március végén fogom , megvenni akkor győlik össze a lé, de a melegedés miatt én is extra hűtéssel kapom a kiütött példányomat
nálunk a gyerek nem volto ad a ventinek, hanem beletesz egy nagyobbat, jobbat... tényleg remélem nemkapok kicket, de próbálta már valaki a kiütöttet neten ?? esetleg a double-bois-os módon ??
Jah és bocsi, de hallottam olyanokat, hogy bios frissités x-box live-ről és gép meghalt, ti mit mondotok, hogy mehetünk Live-ra flashelve, vagy meghalunk mi ismert UT2007 az király live-on
A legjobb hémek meg Rambo-1,2... bocsánat Halo-1,2,3,Wars illetve Gears of War!
[Szerkesztve] -
GyuZa
tag
Evvel én is így voltam, hogy megcsinálom majd magamnak a flasht, nem akartam érte +10k-t adni. De mivel baromira nem értek hozzá + nem akartam elcseszni a konzolt inkább profikra bíztam a dolgot... (egyébként volt leírásom meg minden) A box flashelése meg sztem baromira messze van a bios frissítéstől.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Silencer83 #199 üzenetére
Engem is megkereshet.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Zolko001 #202 üzenetére
Köszi a kimerítő választ! Hát ez a meegedés elég aggaztó, de láttam lehet venni hozzá ilyen hűtőt amit rákell szerelni gondolom ára is van. Aproneten lehet venni 85-körül premium packot persze nem újjat. A flasholást azt megcsinálom én nem akarok arra még költeni olyan mintha a biost frissíteném elméletileg.
Jah és Monitorra rátudja kötni adnak olyan kábelt hozzá, vagy külön kell venni?
[Szerkesztve] -
Zolko001
tag
azé nem olyan szar az. (mármint a pgr3)
nem győzöm hangsúlyozni hogy Gears of war!!! Kötelező. Lenyűgöző grafika és hangulat. Gyilok!
SzlobiG-nek:
A gép szerintem hangos (de a hifi elnyomja) ) nem hazudok hogy vetekszik a PC-m hangosságával amit le akarok most cserélni egy noteszgépre...(most hogy van egy faja kis konzolom)
Ennek ellenére állítólag rohadt szar a hűtésük. Főleg a régi szériából valóknak. Ezek közül sok állítólag leégett (proci, memória vagy a videókártya). Az enyém az újabb szériából van (állítólag). De azért arra intettek hogy ne feltétlenül játsszak vele 2-3 óránál többet egyhuzamba, nehogy véletlenül baja essen.... hát nem tudom...
mondjuk engem ez a veszély nem fenyeget mert nincs a hétköznapokban ennél több időm játékra amúgy sem.
Állítólag a letiltó/figyelmeztető rendszer (vagy mi) se túl jó a gépben és még maga a hűtés se. A megoldás:
1, +3000 HUF-ért a félgőzzel járatott ventillátorokat felhúzzák 12V-ra---ergo még hangosabb lesz de állítólag 5 fokkal csökken a hőmérséklet és úgy az új szériásoknak már ''nem szabad'' elfüstölniük....
2, +35000 HUF-ért vízhűtés. Ez elméletileg bombabiztos a hardcore gamereknek...
3, +0 HUF: nem játszol vele sokat egyhuzamba
4, 0 HUF: biztosra mész és nem veszed meg a gépet ;-)))
''ÁLLÍTÓLAG'' a túlzott melegedés a fő hibája... ezzel azért jó tisztában lenni.
Én játszottam vele (most az ünnepek alatt) 3-4 órát is de még semmi baja...eddig...
Szóval ez a melegedés téma rettentően sok mindentől függ (lehet hogy még annyira sem melegedne ha mondjuk nem 25-30 fok lenne a lakásban)
de ezek ellenére szerintem vedd meg mert nagyon jó!!!!!! csak tudd ezeket is
Ja és hogy akarod megvenni??? kichippeletlenül??? nehogy má. amúgy ha originaltat akarsz akkor se a mediaban vedd meg mert ott a 75 helyett 86 a core változat. amúgy én 110-ért vettem a premium packot ''kiütve''. A normálisabb helyeken a premium 99000 HUF (nem hackelt---az még legalább +10000 pénz). Szóval nézz előbb körül az Aproneten vagy valahol máshol is (konzolboltokban---ott még talán értenek is hozzá).
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Robocop – Rogue City: Unfinished Business teszt
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xbox Ultimate előfizetések