Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
globalvik
csendes tag
Köszi a válaszokat!
ja végülis átgondoltam a dolgot és nem éri meg flashelni nekem sem, nem lenne jó úgy játszani h parázok h bannolnak e valamikor!
ja és még kérdés: szükségem van egy routerre is, h rákössem a boxot a netre, igaz? és mindegy milyen?(szóval egy olcsó is jó?)
elvileg hétvégén megyek megvenni
, bár még nem tudom h hol, de álltalában a 80-85k között mozok a premium pack(ezt veszem, elit kell a francnak
) vagy tud valaki valami jó helyet ahol olcsóbb? meg elsőre megveszem a halo 3-at, amit 15k ért láttam legolcsóbban.
ja és lcd tvre a premium packban található kábel tökéletes hozzá? -
Djuree
félisten
válasz
globalvik
üzenetére
soha nem lehet úgy megoldani hogy 100%-os biztonsággal legyen.
aki flashel az vállalja a kockázatot hogy bármikor bannolhatják örökre.
ezért nem flasheltetek én, nem akarok állandóan fosni hogy bármelyik pillanatban kibaszhatnak egy csodálatos cod4 parti közben
elveszeik a gari, de vissza lehet elvileg flashelni, szóval ez nem téma.
extra hűtéssel is ugyanúgy el fog baszódni ha el akar. ezért a legjobb a hivatalaos gari.
attól függ mi baszódik el. 3-4k-től 40k-ig terjedhet a költség.nekem 2gbit-es van és tökéletes még két gépnek is.
-
Kaporka
csendes tag
válasz
Skeleton01
üzenetére
Szia, milyen vinyóra és live-ra gondolsz??
-
globalvik
csendes tag
Üdv!
Xbox vásárlása előtt állok és lenne pár kérdésem. szóval:
azt hallottam, h a flashelést már meg tudják úgy oldani, h live védelemmel, szóval nem bannolnak róla? ez mennyire igaz? mert igazából a live miatt is venném meg(mert gondolkozok a ps3on), de elég húzósak a 15k játékok! letölteni és kiírni gazdaságosabb
meg ha flashelve van akkor elveszik a 3 év mircrosoft garancia, és mondjuk az extra hűtéssel mennyire van biztonságban a gép? és ha elromlik mennyi a javítása?
ja és a live-hoz mekkora a minimális sávszélesség? és ne legyen semmi fennakadás? ( enyém 1,5mb\s)
bocs a láma kérdésekért! a válaszokért meg előre köszi
-
Kaporka
csendes tag
Sziasztok !
Lenne egy kérdésem, lehet hogy sokan jót röhögtök rajta, de akkor is megkérdezem
Szóval, az xbox 360 lejátsza a régebbi xbox-ra készült játékokat? Vagy csak specifikusan azt ami eleve a 360-ra készült?
Köszi
-
VINIKOR
senior tag
Válasz F.B.I-nak:
Nem tudom konkrét játékot mondani csak erősen gondolkodom, hogy kellene venni egy Xbox-ot, mert jobban megéri mint ha komolyabb VGA-t vennék. Csak a lagg miatt aggódok, mert ha kiderül hogy laggos akkor semmi értelme a multi FPS-t játékni.
Mai környezetben játszódó FPS-re gondoltam, amiben nincsenek szörnyek és fröcsögő vér. Létezik ilyen játék Xbox-ra? PC-nél a Joint Operations volt ilyen és nagyon szerettem, csak az UPC nagyon laggos az utóbbi időben és képtelenség játszani.
-
medvegy
aktív tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
ez télleg nem egy elveszett gondolat... késöbb mikor már tejjesen átált az ms 65nm-re, lehet h megérné megtenni... kapnánk 65nm-es konzolt a régi helyett... ha minden jól megy
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
7600GT
senior tag
Lehet a PS3-on másolt játékkal játszani?
Ugyanis ha lehet akkor elgondolkodom, hogy akkor melyik konzol is legyen...
Ha nem lehet az cumi, nem akarok játékonként 18k-t kiadni. -
VINIKOR
senior tag
Hadd kérdezzem van köztetek olyan UPC-s aki Xbox 360-on játszik FPS-t?
Érdekelne az UPC internetén mennyire jó játszani FPS-t? Európai szervereken nem laggos? Mekkora különbség van az európai és a magyar játékosok ping értékei között?
(Nálam PC-n 40-60 ping mellett szinte lehetetlen normálisan játszani európai szervereken. Az utóbbi időben nagyon laggos.)
-
Tomii25
csendes tag
-
Djuree
félisten
válasz
qpakcovboy
üzenetére
simán megoldható.
de biztosabb ha el is baszod
erre én is gondoltam de amíg garis nincs mitől félnem, inkább nem kisértem az ördögöt.
beleteszed egy zárt valamibe a box-ot és nyomatod rá a meleget vagy 2 hajszárítóval, miközben egy durva játék pereg benne. tuti égés
-
qpakcovboy
őstag
Úgy halottam hogy a garis gépeket elviszik ugyebár, aztán X idő múlva megjavítva visszakapod az új fajta hűtéssel. Mi van akkor ha azt mondom, hogy 10 perc játék után a gép kifagy, (de a gépnek semmi baja csak én mondom) elviszik és új hűtéssel kapod vissza. Szerintetek ez mennyire járható? Mennyi ideig viszik ilyenkor el, valakinek van tapasztalata?
-
kem
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
"akit érdekel, egy zseblámpa segítségével kiderítheti, hogy az új vagy a régi CPU dolgozik-e a játékgépben: a régi revíziókban még hőcsöves hűtési megoldás vezeti el a hőt a processzortól, ezt a Falconnál lecserélték egy robusztusabb, réz hőcsövet nem tartalmazó blokkra. Ez a változás a hátsó szellőzőrácson keresztülvilágítva könnyedén fülöncsíphető"
A GPU maradt 90nm-eres, csak a cpu lett 65.
-
F.B.I.
veterán
válasz
qpakcovboy
üzenetére
LIVE: az egy fogalom. Azzá vált a konzolosok világában. Baráti társaság, akikkel pár havonta, akár több száz km-t utazva, összefutunk egy bulira. Komoly beszélgetések, hajnalig tartó partyk 8-12-en. Akciósan megszerehető, kölcsönkérhető játékok és megfizethetetlen tanácsok. Segítség a kérdéses helyzetekben. Ez a LIVE. Egy nagy család. Mennyi? Havonta 1200Ft-ot megér az életemből. Szerintem neked is. Ha nem próbáltad nem tudod mit vesztettél. Természetesen merjél megszólalni.

-
Dread
tag
válasz
Skeleton01
üzenetére
értem!
köszönöm -
Dread
tag
-
-
Djuree
félisten
válasz
qpakcovboy
üzenetére
"Honann fogom megtudni, hogy a gép vajon milyen technikával készült?"
na látod ezt senki sem tudja megmondani, sztem maga bill geci sem.
elvileg, mondom elvileg, a mostani gyártású (szept, október) halo3-akban már az új cuccos van.
ezt lehet olvasni külföldi fórumokon.
egész nap netezek a melóhelyen, van időm keresgélni
ha biztosra akarsz menni várj még 1-2 hónapot.
de ha még nem az új cucc van benne, és netalántán 3 ledes lesz akkor meg cserélik (még ajándékot is kapsz hozzá
), úgyhogy no para. -
GyuZa
tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Nem a proci miatt lesznek 3 ledesek a boxok, hanem az igénytelen vga forrasztás miatt...
-
qpakcovboy
őstag
Erre a kérdésre, se az 576-ban, se a microsoft, se az xbox magyarországi képviseleténél nem tudtak biztosan válaszolni.....
Valakit utdna?
-
kem
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
értem, köszi.
-
qpakcovboy
őstag
Új 65nm-es proci van benne akkor nem melegszik, tehát nagyobb az esélye annak, hogy nem lesz három ledes. A régi 90nm-es procikról meg gondolom nem kell komment.
Az újfajtából vennék egyett, de senki nem tudja konkrétan meg mondani, hogy igen ez a gép ennyibe kerül, itt lehet kapni és ilyen proc van benne.
-
kem
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Hogyhogy milyen technikávan?!
-
qpakcovboy
őstag
Honann fogom megtudni, hogy a gép vajon milyen technikával készült? Hívtam az 576-ot és nem tudták biztosan kijelenteni hogy valójában ez milyen chippes.
-
Djuree
félisten
stealth pecs.
az írott játékokat csak akkor indítsd el ha ilyen pöcs van hozzá, mert különben repülsz a live-ről. habár a stealth se 100% védelem...ja és ne félj a joy-tól fps-eknél sem.
én is paráztam a 10 éves pc-s múltam után, de már 3 hónap után szinte jobban megy mint egérrel. képzeld még cnc3-at is tudom joy-al irányítani
ezt nem gondoltam volna álmomban sem... -
Dread
tag
sziasztok!
már elég sokmindent tudok a 360rol köszönhetöen nektek
de azt még mindig nemtudom mi az a stealth, valaki elmondaná nekem? köszi -
Mezcal
addikt
A Halo 3 igen jó lett!
-
desolator
senior tag
He egy sima hagyományos 19-es lcd monitorra rákötöm a 360-at vga kábellal, akkor hogyan lesz hang? Mert a vga kábelban van két rca csatlakozó de azt ugye nem tudom úgy beledugni a monitorba mint egy tv-be.
-
GyuZa
tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Amit mondtam részben visszavonom, de ezt a cikket én is csak most olvastam...: http://gearsofwar.blog.hu/2007/10/01/uj_processzor_az_xbox_360_ban
-
desolator
senior tag
Egy 82-es lcd tv-n használom a 360-at és az lenne a kérdésem, hogy melyikre érdemesebb állítani a gépet, 720p-re vagy 1080i-re? A tv-m mindkettőt támogatja.
-
kem
addikt
válasz
Skeleton01
üzenetére
hogyhogy újat?
ha flashelt akkor nem csinálnak vele semmit, max kicserélik ha rossz és kifizettetik az újat.
a Matricát meg tuti nem lehet ott tartani, ezért van egy a telefonomra ragasztva
szerk: vissza lehet flesselni az eredetit
-
Dread
tag
válasz
Skeleton01
üzenetére
na ez megnyugtató.
még akkor is ha fleshelve van?
-
Dread
tag
válasz
Skeleton01
üzenetére
köszi szépen!
és amugy létezik valamilyen megoldás a hütésre a ház szétszedése illetve a garancia elvsztése nélkül? -
F.B.I.
veterán
válasz
Skeleton01
üzenetére
1368x760-ban megy nálam is a 19-esen. Kiváló.
-
Skeleton01
aktív tag
Szeretnék venni valamilyen 19-es wide tft-t a boxhoz. Most egy 17-es crt-n játszok és már elég idegesítő sok helyen a 60 Hz. Milyen felbontásban tudnám használni az új 19-est? Csak mert, ha most megnézem a felbontásokat nem látok 1440 X 900-at, pedig a wide felbontásokat is mutatja.

-
Dread
tag
még 1 kérdésem lenne,
lehet kapni ilyen csatlakoztatható ventilátort, használ valamit? [link]
bocsi a sok kérdésért de nemvagyok otthon ebben a témában. -
Dread
tag
köszi szépen a válaszokat!
még 1 kérdés, mi az a live?
-
GyuZa
tag
Én kétlem, hogy év vége előtt lehetne kapni az új boxokat... Úgy látszik ezt még sokszor el kell mondani, de az új boxokban csak a a proci készül 90 helyett 65nm-es gyártástechnológiával (amivel idáig semmi probléma nem volt). A sokkal fontosabb vga-n és hűtésen természetesen nem változtattak semmit...egyelőre...
-
qpakcovboy
őstag
Egy kép az első gányolásról, mondjuk legalább hatékony és elfért úgy ahogy kis átalakítással a konzolban.
Anniy bajom van még az egésszel, hogy van benne egy ventimod, ezáltal a ventillátor fordulata mindíg a maxon megy, sajna még nem tudtam kiiktatni. Alaplapra van forrasztva egy kábel ami megy egy kis IC-be onnan kapja a venti az áramot, erre tud valaki megoldást?
-
medvegy
aktív tag
Le fog járni az egy hónap ingyér live-om, vennem kéne előfizetést. De elötte pár kérdés...
Csak egyfajta előfizetés van (nem a 3 ill. a 12 hónaposra gondolok), vagy van külön teszem azt UK, US stb előfizetés ?
Szerintetek megéri a tizenkét hónapos (anyagi szempontból első ránézésre egyértelmű), figyelembe véve a neaggyisten szervízben eltöltendő hetek hónapok üresjáratát stb ? -
medvegy
aktív tag
üdv,
van egy átalakító, azzal köthetsz hozzá egeret+billentyűt, de elég drága és nem is igazán használható... sztem felejtős
flash meg venti mod: javaslom keress rá gugliba, marhasok helyen vállalják... (egy pl : [link] ) pár ezerből kijön. Bár én nem ajánlom, mert bukod a 3év garit és a live-ot. Inkább próbálj használtan gémeket venni.
Ha veszel több kontrollert, akár négyen is játszhattok eccere osztottképernyőn... Több monitort tudtommal nem lehet rákötni, de ha valaki tud ilyenről jelezze mert engem is érdekelne.
Az újabb technólógia gyártása elvileg nemsokára indul, elöször a Halo3 edition gépek kapják. Az más kérdés, hogy a boltokba mikor kerülnek... -
gabó
tag
Egy eladó 360
[link] -
Dread
tag
most néztem, elecrtoworld-ben xbox 360 premium halo 3 játékkal 99 ezer.
ez már az uj verzio amiben megvan oldva a hütés? -
Dread
tag
hu még azt felejtettem el megkérdezni hogy ha többet játszunk akkor az hogy müködik? osztott képernyös? mondjuk egy lövöldözös játéknál, vagy több monitort rá lehet kötni? (ez lehet hogy extrém lenne
) -
Dread
tag
Sziasztok!
gondolkodom xbox360 vásárlásán de lenne elötte pár kérdésem töletek!
-ugy hallottam hogy lehet egeret és billentyüzetet rákötni a gépre és ugy lehet játszani ez tényleg igy van? mivel számitogéphez vagyok szokva fpseknél nagyon jól jönne.
-hol lehet megcsináltatni a fleshelést és a ventilátor modot? normális helyre gondolok nem ilyen lepukkant átverös helyekre
ja és mennyiért.
-"Egyenlőre nem (azt is figyelni kell hogy csak stealth cuccokat játsz rajta, bár tudtommal az új Fw a simát nem is viszi)."
ezt egyik hszböl vettem, mit jelent ez a stealth játék?
egyelöre ennyi, elörre is köszönöm a válaszokat! -
qpakcovboy
őstag
válasz
Zolko001
üzenetére
30-ért fasza vízhűtést tudsz bele kreálni mianek szinte semmilyen hangja nincs, de ettől függettlenül szerintem kell a léghűtés, a kondiknak meg a memóknak. Nekem van benne ventimod, szeretném valahogy visszaiktatni, vagy a két hátsó ventit végelg kiiktatnám és a tetejére tennék egy szabályozható 12 cm-est. de ezt már csak a jövő héten tudom majd megcsinálni.
-
Zolko001
tag
Szerintetek ez a variáció kivitelezhető vagy túl elvetemült ötlet?
-a boxba két új ventillátort szerelni (megfelelő légáramlat elősegítésére, persze valami "silent"-et, és a régieket kiiktatni------tetejére+hátuljára vagy valami más elrendezésben), esetlegesen réz hűtőbordák+egy olyan ventillátor fordulatszabályozós panel rácsatlakoztatása amit a pc-khez lehet kapni....és azzal szabályozni a fordulatszámot a lehető leghalkabb üzemelés eléréséhez. (nem tudom hogy ezeknek a paneleknek a kijelzőjén szereplő hőfokadatokat honnan veszi ez az egység.......van saját érzékelője, vagy a pc-ben az alaplapra kell illeszteni valahol és a BIOS-ból kapja az adatokat?!.......) És ezeknek az adatoknak a fényében kellene állítgatni a ventiket.....Persze mindezt külső áramforrásból is szerintem meg lehetne oldani.....
Persze ez csak egy elképzelés.....Nem tudom mennyire vad?
Nyugodtan mondjátok meg ha hülyeségeket beszélek
Vagy egyszerűbb lenne egy vízhűtés......kb.30000-ért?
-
Djuree
félisten
válasz
qpakcovboy
üzenetére
nem tudom. csak mondta a gyerek akinek vízhűtése volt hogy úgy is leégett neki.
de ez nem is leégés hanem a nagy hőingadozás teszi tönkre.
elválik a gpu az alaplaptól, mert a nagy hőingástól hullámos lesz a lap.
kívánom neked hogy ha már beruháztál a vízhűtésre legyen is jó. -
Darkmilka
csendes tag
Lehetséges-e futtatni winyoról játékot, úgy hogy egy külső HDD-ről másolom át.
(azért kérdezem mert nincs kedvem 1000FT-os DL DVD-ket vásárolni egy-egy gamehez
)

-
-
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<-
üzenetére
nekem volt/van időm rá
játékra mindig szakítok időt
qpakcovboy:
mennyi volt a vízhűtés?
eladtad volna a box-od és ebből meg a vízhűtés árából vehettél volna egy halo3 edition box-ot ami 65nm-es proci és gpu-val rendelkezik amin zsír új hűtés van.
most már vannak róla tesztek. langyi fölé nem melegszik. ez tuti nem ég le. jobban jártál volna egy ilyennel.
ha le akar égni a box vízzel is le fog égni....
-
qpakcovboy
őstag
Megtudnátok mondani, hogy minek a jele az, hogy ha a bal felső és alsó led pirosan világit (csak két led) akkor csinálta amikor bekötöttem a vízhűtés, utalhat elektromos gondra? lehet hogy sok áramot vett el egy helyről? A vízpumpát meg a ventit halytaná meg.
-
bLL^
senior tag
-
->Raizen<-
veterán
Vegyétek vigyétek a cuccost! Íme:[L:http://prohardver.hu/apro/elado_xbox360_jatekkonzol_sok_cuccal_ujra/hsz_1-50.html#msg1][/L]
-
->Raizen<-
veterán
Na srácok én kiszálltam a menő konzolozásból mert egyetem mellett nem marad idő túl sok mindenre!

-
-
bLL^
senior tag
Hi!
Megvan az x360, de egyből kibukott két probléma. (Sony LCD TV, 1280x768) A scart dugóval nem lehet a tvre kötni a boxot mert egyszerűen az egyik végét (a ferde oldalt) nem lehet rendesen a tvbe dugni...Ezt végülis megoldottam úgy, hogy az oldalán levő 4. scart bemenetbe, aminél külön van a kép+stereo bemenet bedugtam átalakító nélkül. Elindult a rendszer de a box csak 480p-t érzékel, hiába állítom át menüben 720p-re, bekapcsolja a tv zoom funkcióját és képernyőnyire nagyítja a képet. Vkinek ötlete?

-
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<-
üzenetére
igen de neki a moncsija dvi-s, a vga kábel meg d-sub-os.
hogy kötöd össze átalakító nélkül?
vagy az általad említett dragon akármin dvi is van? -
gudman1
tag
Hi all!
Nemtudjátok a 360-as FIFA 08-on lesz magyar felirat és Hajdúék dumája?!

-
Darkmilka
csendes tag
Helló!
Van egy 19" Samsung DVI-s TFT-m és szeretném rákötni egy XBOX360-ra.Milyen átalakítás szükságes ehhez?
Kérlek titeket válaszolni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
Djuree
félisten
válasz
qpakcovboy
üzenetére
fúúúú de szar lett ez az új ph! beállítás

miért kellett változtatni
na mind1...normállal is meg lehet csak ha nagy a hegye vigyázni kell nehogy a körülötte levő dolgokat felolvassza.
amit linkeltél az jó lesz sztem.nem akartam szétszedni mert még garis. ha elbaszódik jön az új
vízhűtéssel is égtek már le gépek. amelyik le akar égni az folyékony nitrogénnel is leég.
amelyik meg nem akar elbaszódni az alap hűtéssel is bírja.
persze ha már nincs garid, tolj neki vízhűtést, bízzunk benne hogy jó lesz.
Aktív témák
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Óvodások homokozója
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Formula-1 humoros
- Minden ami Orange Pi
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, bár még nem tudom h hol, de álltalában a 80-85k között mozok a premium pack(ezt veszem, elit kell a francnak
) vagy tud valaki valami jó helyet ahol olcsóbb? meg elsőre megveszem a halo 3-at, amit 15k ért láttam legolcsóbban.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)