Hirdetés
Aktív témák
-
medvegy
aktív tag
válasz qpakcovboy #1570 üzenetére
A legjobban a premium éri meg (a core az alap, a premium combosabb...), ehhez kapsz 20gb-s vinyot, headsetet, wireless kontrollert etc... az elite ettől annyibban különbözik h fekete és nagyobb vinyó van benne + egy két kissebb dolog... szal nem éri meg. Ami azt illeti télleg melexik a cucc, de a hűtést nem éri meg buzerálni, merth van 3év mikrofos gari a konzolra, ha esetleg beszarik úgy is megcsinálják, de ha hozzányúlsz ... voltnincs gari. Flesselni sok helyen flesselik, de ha flesselsz ugrik a live (net). A live pedig nem faszság, demokat videokat tőthecc, gémelhecc etc rajta...
Vinyót nem tudsz tudtommal tenni bele, de pl usb-s pendrive-t csatlakoztathatsz hozzá.
Sztem egyként jól döntesz e boxal, a ps3 ugyan a hardver szempontjából fejletebb, átgondoltabb, DE marha drága (~140-160k) és nagyon fos rá a játékválaszték, ezzel szemben xbox premiumot kaphatsz egy kis utánajárással 80-90k körül, és rengetek fasza gém jött már ki hozzá...FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
Armando_19
őstag
Szia.
Én a saturnban vettem.
Én is eladtam a PS2-t sok sok játékkal, 2 joy stb 40K-ba, befizettem a Saturnban egy premium packba kezdő részletnek, vettem hozzá forza motorsport 2-t, Project Gotham Racing 3, Kameo, Cod3 alapból járt hozzá. Ez együtt volt 127K. befizettem 40et, maradt 87 törlesztendő, és 10 hónapra 9120ft-ért elhozhattam, mert magas volt a befizetett kezdés.kb 4500 a kamat, és nem kell egybe kicsengetnem. 10 perc megvolt az ügyintézés.
Netezni lehet vele, de flasheltesd, inkább a játékokat cseréltesd. Sok boxot bannoltak liveról, mert flasheltek voltak.
Melegszenek melegszenek tény, de ki lehet bírni, ha elromlik, jön a microsoftos emberke, és kicseréli. -
Djuree
félisten
válasz qpakcovboy #1575 üzenetére
nem lehet netezni vele, csak demokat lehet tölteni meg játszani live-en.
nem éri meg flashelni mert ugrik a gari mert módosul a firmware a dvd lejátszóban (habár elvileg leszarják a szervizben), meg kibasznak live-ról (ez sem biztos, van aki már 1 éve nyomja flasshel van akit 1 hét után kibasztak), de ha nagyon nincs lóvéd gémekre akkor flash és remény hogy nem basznak ki.
nekem havonta telik kb. 2 új gémre, ez elég is. persze jó multis gémeket kell venni, nem 20 óra alatt letudható gémet (sajna a bioshock is ilyen, no multi ).LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz qpakcovboy #1581 üzenetére
az újak már talán nem halnak olyan mértékben.
enyém 3 hetes, nyúzom rendesen de még egyszer sem fagyott.
az elején nem érdemes flashelni persze.
3 led az azt jelenti hogy megsült a gpu vihetik a temetőbe. R.I.P.
hát az új gémek kis hazánkban 15kba kerülnek, play-asia.com-on 10-12k-ba fájnak az új gémek csak találni kell valakit aki rendel neked.
arra figyelni kell hogy európába csak pal-os gémek mennek, usa-ba csak ntsc, region free mindenhol jó. tehát NTSC-set nehogy vegyél, ezek minden játéknál meg vannak jelölve.
[Szerkesztve]LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
GyuZa
tag
Ha esetleg mégis a flashelés mellett döntenél mindenképpen alkalmazz vmilyen hűtésmodot. A szervizben meg se nézik, hogy flashelt-e a box vagy sem. Ha vmi régebbi meghajtó van benne kicserélik a legújabbra, aminél 50-50% az esély arra, hogy sikerül a flash. Most ezzel a módszerrel próbálják visszaszorítani a warezt...
-
Armando_19
őstag
válasz qpakcovboy #1595 üzenetére
A core változat is tudja a Wifi-t, a vinyó, vezetékes kontroller, és a headsetben más csak a premium packtól.
Támogatja mind3-at. Sőt, én összekötettm a PC-vel, és azon keresztül játszom le a boxra a mediát! -
Partizan182
senior tag
válasz qpakcovboy #1598 üzenetére
Elemtől függ, de normálissal olyan 30 óra ha be van kapcsolva a rumble.
Ki-és be is lehet kapcsolni a cuccot a gémpadról. -
szkorhetz
őstag
válasz qpakcovboy #1604 üzenetére
hol van 80k-ért?
már nincs az az akció ew-ben -
Djuree
félisten
válasz qpakcovboy #1626 üzenetére
erre én is gondoltam, pici a lyuk a postaládában, lehet ahogy begyömöckölte annyira megnyomta hogy megtört a dvd? majd meglátjuk mit reagál a gyerek.
bioshock tökéletes választás.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
medvegy
aktív tag
válasz qpakcovboy #1626 üzenetére
Sztem a Bioshock jó választás lehet az fps-ek közül, autós témakörben a PGR3 a Test Drive Unlimited vagy a Forza 2 ajánlatos, tps-ek közül a Gears of War viszi a prímet...
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
szkorhetz
őstag
válasz qpakcovboy #1645 üzenetére
asszem nem.
-
Djuree
félisten
válasz qpakcovboy #1645 üzenetére
nem
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Skeleton01
aktív tag
válasz qpakcovboy #1670 üzenetére
Szerintem ne 576-ban vegyél, mert ott minden nagyon drága, még a több hónapos játékok is. Én inkább ezt ajánlom:[link]
-
_Blank_
senior tag
válasz qpakcovboy #1669 üzenetére
-
medvegy
aktív tag
válasz qpakcovboy #1669 üzenetére
eza legfaszább : [link]
-
Djuree
félisten
válasz qpakcovboy #1703 üzenetére
sztem ilyenek nincsenek. az említett márkák pc-hez valók tudtommal.
a venti ford. számát kell megemelni mást nem nagyon tudsz vele csinálni.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
medvegy
aktív tag
ha garis, sztem ne nyúlj hozzá.... ha beszarik majd elviszik.... addig meg használd egészséggel
-
GyuZa
tag
Thermaltake-nek asszem van vízhűtése a boxhoz, de nem vagyok benne biztos...
-
medvegy
aktív tag
válasz qpakcovboy #1718 üzenetére
HL2 van xbx classicra, x360-ra majd lesz HL2 orange box (ep 2, portal, team fortress2 etc) [link]
-
Djuree
félisten
válasz qpakcovboy #1727 üzenetére
személyes tapasztalatom nincs vele, de több helyen azt írják hogy használhatatlan, pedig nekem is jól jönne ha tényleg jó lenne.
rts-hez kéne nekem elsősorban.
azért nézz utána máshol is hátha van valami jó alternatíva erre az egér-billentyű kombóra box-hoz.
1col=kb. 2,5 cm
26*2,5=66
tehát a kérdésedre a válasz igen
[Szerkesztve]LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
medvegy
aktív tag
válasz qpakcovboy #1742 üzenetére
Én 22''-es tft-n tolom (samu 226bw), igen meggyőző a látvány. Az persze vitathatatlan, hogy egy full HD-s lcd tv-n még jobb az élmény... 300k ért bitos kapsz baszott nagy monitort (~30''), de ennyiért kis utánajárással sztem kb 80cm-es full HD-s lcd tv is kapni... De ha nem full HD-s hanem csak 720p-t tudó tv-t veszel, akkor is jól jársz. Azokból értelmes példányt 150k ért már találsz...
ajánlott fórum a témában: [link]FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
Mezcal
addikt
válasz qpakcovboy #1742 üzenetére
Kicsit belekeveredtél, úgy látom.
Nos, a legtöbb LCD 1366X768-as, vagyis HD-Ready készülék, ami HD-s!
Ezek tudják a 720p-t, ami 1280X720-as felbontást jelent progresszíven. Az 1080p-t (1920X1080)nem tudják, de az 1080i-t igen. Az 1080i 1440 x 1080-as felbontás váltott sorosan.
A Samsung LCD-k nem a legjobbak. Olcsók, de képminőségre az LCD-k alja. Samsungból csak a Full HD tévét érdemes megvenni, mivel az HD műsornál, hdmi csatin keresztűl, igen jó képet ad.
A legjobb LCD tv- a Sony Braviak. A Bravia D3000-et ajánlom, mert az 100Hz-es.
[Szerkesztve]Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
agrke
csendes tag
válasz qpakcovboy #1764 üzenetére
Engem érdekelne tudok ért 70ezret ha érdekel?
-
Djuree
félisten
válasz qpakcovboy #1797 üzenetére
ha látnám a belsejét meg tudnám mondani mert ez a munkám
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
GyuZa
tag
válasz qpakcovboy #1799 üzenetére
Talán ez segít, nekem erre a forrásra van kötve a venti:
http://kepfeltoltes.hu/view/070207/101819075041_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
[Szerkesztve] -
Djuree
félisten
válasz qpakcovboy #1801 üzenetére
fúúúú de szar lett ez az új ph! beállítás
miért kellett változtatni
na mind1...normállal is meg lehet csak ha nagy a hegye vigyázni kell nehogy a körülötte levő dolgokat felolvassza.
amit linkeltél az jó lesz sztem.nem akartam szétszedni mert még garis. ha elbaszódik jön az új
vízhűtéssel is égtek már le gépek. amelyik le akar égni az folyékony nitrogénnel is leég.
amelyik meg nem akar elbaszódni az alap hűtéssel is bírja.
persze ha már nincs garid, tolj neki vízhűtést, bízzunk benne hogy jó lesz.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz qpakcovboy #1819 üzenetére
nem tudom. csak mondta a gyerek akinek vízhűtése volt hogy úgy is leégett neki.
de ez nem is leégés hanem a nagy hőingadozás teszi tönkre.
elválik a gpu az alaplaptól, mert a nagy hőingástól hullámos lesz a lap.
kívánom neked hogy ha már beruháztál a vízhűtésre legyen is jó.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
GyuZa
tag
válasz qpakcovboy #1836 üzenetére
Amit mondtam részben visszavonom, de ezt a cikket én is csak most olvastam...: http://gearsofwar.blog.hu/2007/10/01/uj_processzor_az_xbox_360_ban
-
kem
addikt
-
kem
addikt
-
GyuZa
tag
válasz qpakcovboy #1865 üzenetére
Nem a proci miatt lesznek 3 ledesek a boxok, hanem az igénytelen vga forrasztás miatt...
-
Djuree
félisten
válasz qpakcovboy #1863 üzenetére
"Honann fogom megtudni, hogy a gép vajon milyen technikával készült?"
na látod ezt senki sem tudja megmondani, sztem maga bill geci sem.
elvileg, mondom elvileg, a mostani gyártású (szept, október) halo3-akban már az új cuccos van.
ezt lehet olvasni külföldi fórumokon.
egész nap netezek a melóhelyen, van időm keresgélni
ha biztosra akarsz menni várj még 1-2 hónapot.
de ha még nem az új cucc van benne, és netalántán 3 ledes lesz akkor meg cserélik (még ajándékot is kapsz hozzá ), úgyhogy no para.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
F.B.I.
veterán
válasz qpakcovboy #1871 üzenetére
LIVE: az egy fogalom. Azzá vált a konzolosok világában. Baráti társaság, akikkel pár havonta, akár több száz km-t utazva, összefutunk egy bulira. Komoly beszélgetések, hajnalig tartó partyk 8-12-en. Akciósan megszerehető, kölcsönkérhető játékok és megfizethetetlen tanácsok. Segítség a kérdéses helyzetekben. Ez a LIVE. Egy nagy család. Mennyi? Havonta 1200Ft-ot megér az életemből. Szerintem neked is. Ha nem próbáltad nem tudod mit vesztettél. Természetesen merjél megszólalni.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
kem
addikt
válasz qpakcovboy #1869 üzenetére
"akit érdekel, egy zseblámpa segítségével kiderítheti, hogy az új vagy a régi CPU dolgozik-e a játékgépben: a régi revíziókban még hőcsöves hűtési megoldás vezeti el a hőt a processzortól, ezt a Falconnál lecserélték egy robusztusabb, réz hőcsövet nem tartalmazó blokkra. Ez a változás a hátsó szellőzőrácson keresztülvilágítva könnyedén fülöncsíphető"
A GPU maradt 90nm-eres, csak a cpu lett 65.
Köszi!
-
Djuree
félisten
válasz qpakcovboy #1878 üzenetére
simán megoldható.
de biztosabb ha el is baszod
erre én is gondoltam de amíg garis nincs mitől félnem, inkább nem kisértem az ördögöt.
beleteszed egy zárt valamibe a box-ot és nyomatod rá a meleget vagy 2 hajszárítóval, miközben egy durva játék pereg benne. tuti égésLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
medvegy
aktív tag
válasz qpakcovboy #1878 üzenetére
ez télleg nem egy elveszett gondolat... késöbb mikor már tejjesen átált az ms 65nm-re, lehet h megérné megtenni... kapnánk 65nm-es konzolt a régi helyett... ha minden jól megy
-
globalvik
csendes tag
válasz qpakcovboy #2014 üzenetére
Túladok rajta, mert pár hete vettem az elsőt!de így legalább van két jó játékom!
Nincs benne hdmi kimenet, 2006-09-16 es kiadás!
Elvileg én is leadtam a elitre a rendelést, de én nem fizettem ki, csak majd hívnak pár napon belül ha jön... -
Djuree
félisten
válasz qpakcovboy #2020 üzenetére
2-őt választhattál. bármelyik 2-őt
-
Djuree
félisten
válasz qpakcovboy #2022 üzenetére
az elithez fix volt.
elvileg holnap vagy holnapután jön még elit.
meg november elején.[ Szerkesztve ]
-
globalvik
csendes tag
válasz qpakcovboy #2018 üzenetére
Elsö körben megpróbálom 70 ért továbbadni..
-
Djuree
félisten
válasz qpakcovboy #2034 üzenetére
kb. másfél- két hétig.
-
Djuree
félisten
válasz qpakcovboy #2084 üzenetére
dehogy adnak. azért ez már durva lenne.
-
johnny23
tag
válasz qpakcovboy #2092 üzenetére
...szal akkor mit javasolsz?
(én elsőre overcool modot rakatnék bele,aztmondták nem annyira hangos,denemtom)
-- new gamer --
-
Zoloft
tag
válasz qpakcovboy #2092 üzenetére
Akkor jön a szervíz hozzáértőkkel : http://x-media.xel.hu/index.php
-
Zoloft
tag
válasz qpakcovboy #2097 üzenetére
Nos ezzel az xbox vásárlásánál már nem árt tisztában lenni.
Háát előfordulhat...ha ez bekövetkezik, veszek az ebay-ről másikat -
Zoloft
tag
válasz qpakcovboy #2099 üzenetére
Nem rendelnék újat, csak vicc volt. Én sajnos olyan vagyok, hogy tudom magamról, sosem utaznék fel csak azért Pestre, hogy csereberéljek használt játékokat. Ha van egy kis szerencsém még mindig olcsóbb megoldás a flash (senkit nem akarok rácsábítani, privát vélemény).
-
Ticsike
tag
válasz qpakcovboy #2105 üzenetére
Sajna nem tudok bevállalni részletet, még tanulok, és a szülőktől kapnám a moncsit,max még pár ezret ráfizetnék ha jó moncsit találnék. De ha ezek közül kellene választanod, te melyikre adnád a voksodat? Meg egyébként is marhára nem lenne helyem egy ekkora tvnek a szobámba. Szóval ezek közül?
-
medvegy
aktív tag
válasz qpakcovboy #2115 üzenetére
hatja... ezzel magam is igy vok.
-
Djuree
félisten
válasz qpakcovboy #2130 üzenetére
nekem már elég régóta megvan eredetiben
hl2+episode1+ep2+portal (világ legjobb agyalós játéka, hihetetlen fasza, csk ez a játék megér 10k-t legalább)+team fortress2 (ez is jó kis netes játék). én 12k-ért vettem, ennyiért ajándék. eddig ez a legjobb gyűjtemény box-ra.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Ticsike
tag
válasz qpakcovboy #2194 üzenetére
Na ezt én is szeretném már tudni! Talán KRS többet tudna mondani, mert az ő párja a saturnba dolgozik. Meg is kérdem tőle. Nem tudom, hogy te olvastad e az egyik hozzászólásomat, amiben azt írtam, hogy egy másik fórumon írták, hogy valaki előrendelt, pénzt nem kellett előre fizetnie, és már másnap azaz 26.-án mehetett a boxért. Na most ezt szeretném tudni, hogy hogyan is van ez???
Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asszociációs játék. :)
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest