Hirdetés
Aktív témák
-
LordVader80
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene: havernak van egy xboxa, és azt mondja, hogy nem tud neten játszani, mert -álítólag- a magyar ip címek ki vannak tiltva a kevés jogtiszta szoftvereladás miatt.
Ilyen tényleg van vagy ő tudja rosszul??? Én eléggé kételkedem a dologban.....
May The Force Be With You!
-
LordVader80
őstag
-
LordVader80
őstag
Sziasztok!
Hogy tudjuk azt megoldani, hogy ha nincs routerünk, és live-ozni akarunk, akkor a net "eljusson" a boxunkhoz?
Milyen hálózati beállítások kellenek xp-hez? Egy vodás netje van havernak, ami usb-n keresztül megy a laptopjába, és etherneten akarjuk továbbvinni....
p.s. http://xboxlive.uw.hu/ itt nem találtam erre való útmutatást
-
LordVader80
őstag
Sziasztok!
Tud vki egy linket dobni, ahol egy xbox360 ereje van összehasonlítva egy pc-vel? Konkrétan az érdekelne, hogy mennyi anyagi ráfordítással (és milyen hardverekkel) lehet elérni egy 360 teljesítmény szintjét. Nem játékélményre gondolok, tudom, hogy az összehasonlíthatatlan, hanem hogy pl x játékban ugyannyi fps-el menjen a dolog...
Előre is kösziMay The Force Be With You!
-
LordVader80
őstag
válasz 30z.Samu #8971 üzenetére
Na de várjatok.Oké, most veszel egy high end gépet, amin full grafikán megy minden, akkor azt sem kell fejleszteni elvileg, nem igaz? ami meg egy év múlva lesz high end pc, az meg már előrébb fog járni teljesítményíben, mint a mostani konzolok és a most összerakott high end pc.
Ebből kiindulva kérdem én, hogy milyen konfig felel meg egy xboxnak? Mert sztem már most elhagyták teljesítményben a pc-kProper:csábulok erőteljesen, de még nincs meg az utolsó lökés
[ Szerkesztve ]
-
LordVader80
őstag
Pont ilyen választ vártam, erre voltam kiváncsi. Esetleg valami tesztet nem tudsz, ahol tényleg össze is hasonlítják?
30z.Samu de miért kellene beleölni évente 50k-t? ha egyszer megveszed, és teljesítményben már ugyanott van, akkor miért? ezt nem értem én[ Szerkesztve ]
-
LordVader80
őstag
válasz (Kolombusz) #8979 üzenetére
Értem, tehát a fő probléma az optimalizálással van, hiába erősebb grafikus felületű egy pc.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android játékok topikja
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest