Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
LordVader80
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Értem, tehát a fő probléma az optimalizálással van, hiába erősebb grafikus felületű egy pc.
-
LordVader80
őstag
-
LordVader80
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Na de várjatok.Oké, most veszel egy high end gépet, amin full grafikán megy minden, akkor azt sem kell fejleszteni elvileg, nem igaz? ami meg egy év múlva lesz high end pc, az meg már előrébb fog járni teljesítményíben, mint a mostani konzolok és a most összerakott high end pc.
Ebből kiindulva kérdem én, hogy milyen konfig felel meg egy xboxnak? Mert sztem már most elhagyták teljesítményben a pc-k
Proper:csábulok erőteljesen, de még nincs meg az utolsó lökés
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LordVader80
őstag
Sziasztok!
Tud vki egy linket dobni, ahol egy xbox360 ereje van összehasonlítva egy pc-vel? Konkrétan az érdekelne, hogy mennyi anyagi ráfordítással (és milyen hardverekkel) lehet elérni egy 360 teljesítmény szintjét. Nem játékélményre gondolok, tudom, hogy az összehasonlíthatatlan, hanem hogy pl x játékban ugyannyi fps-el menjen a dolog...
Előre is köszi
-
LordVader80
őstag
Sziasztok!
Hogy tudjuk azt megoldani, hogy ha nincs routerünk, és live-ozni akarunk, akkor a net "eljusson" a boxunkhoz?
Milyen hálózati beállítások kellenek xp-hez? Egy vodás netje van havernak, ami usb-n keresztül megy a laptopjába, és etherneten akarjuk továbbvinni....

p.s. http://xboxlive.uw.hu/ itt nem találtam erre való útmutatást

-
LordVader80
őstag
válasz
JamesHolden
üzenetére
Ok, akkor köszi az infót

-
LordVader80
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene: havernak van egy xboxa, és azt mondja, hogy nem tud neten játszani, mert -álítólag- a magyar ip címek ki vannak tiltva a kevés jogtiszta szoftvereladás miatt.

Ilyen tényleg van vagy ő tudja rosszul???
Én eléggé kételkedem a dologban..... 
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- MacBook Pro védőfóliák 14" 16"
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én eléggé kételkedem a dologban.....