Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Aktív témák
-
PPeter
addikt
válasz
Ronaldo 99
üzenetére
Figyelj, ennél jobban nem tudok szellemileg lesüllyedni a keszonbetegség veszélye nélkül, de megpróbálom úgy leírni, hogy a ''Miképp különböztessük meg a szoftvert a hardvertől'' c. könyv nélkül is megértsd: a kábelnek arra a végére kell a fordítót tenni, ami a videokártyádba megy bele, amikor a PC-det használod. Aztán az XBOX360-at ehhez kötöd.
-
PPeter
addikt
válasz
Ronaldo 99
üzenetére
Nem. A monitorod fix VGA kábelének a végére veszel egy fordítót, hogy olyan legyen, mint egy normál VGA bemenet, ebbe dugod majd az XBOX360 VGA kábelét.
-
->Raizen<-
veterán
Valaki segíthetne hogy hogy töltsek emulátoros játékokat fel az xboxomra nem a 360-ra!

-
Ronaldo 99
csendes tag
válasz
Partizan182
üzenetére
Úgy érted, hogy a VGA kártya D-sub kimenetére kössem rá az Xbox 360 VGA kábelét

-
Partizan182
senior tag
válasz
Ronaldo 99
üzenetére
Egyszerű VGA-átalkítóval, párszáz ft bármilyen műszaki áruházban.
-
peti87
csendes tag
Hali!
Tudtok valakit Győr környékén aki hűtésmoddal foglalkozik?
-
Ronaldo 99
csendes tag
Az én CRT monitoromon nincs semmilyen bemenet, csak egy fix kábel, amit nem lehet kihúzni.
Erre is rá lehet kötni a boxot? Ha igen, hogyan? 
-
Partizan182
senior tag
-Elvileg van (a 3 év csak a 3ledre vonatkozik, egyébként 2 év a gari a többire).
-Ne vegyél utángyártottat, ezen nagyon nem éri meg sprórolni. Párezer ft a különbség, de csak vedd a kezedbe mindketőt, kicsit játssz a gombokkal meg az analóg karokkal, érezni fogod a különbséget. -
Torry
addikt
Lenne még két kérdésem:
-Magyarországon él már ez a 3 éves garancia? Vagy lesz egyáltalán?
-Másik, hogy van az olcsóbbik kontroller, az van olyan minőségű mint a gyári MS-os? Vagy ne spúroskodjak?
Előre is köszi! -
GyuZa
tag
válasz
Partizan182
üzenetére
Teljesen lagmentes szerverek?! Pár kbit híján 7 megás a netem van (tudom, hogy nem csak a sebesség a lényeg, hanem pl a játékosoktól való távolság is) és elég ritkán találkoztam normális pingekkel... A legjobban azt szeretem, hogy az esetek többségében mindíg usa beliekkel rak össze a live.

-
-
tothl
addikt
Nekem egy regi Pio 737em van, az akarmikor leveri komponensen kepminosegre reszletgazdagsagra. Kicsit csalodott is voltam. Persze azota van uj dashboard, ez meg tavaly tavasszal volt, akkor elkenodtem, hogy nem szep a kep es meg zajos is a masina. Azota szoftveresen javithattak a kepen, de mivel hutesmod van a gepen eszembe sem jutott kiprobalni. Egyebkent dashboardra, jatekokra igen szep kepe van, ezert is csodalkoztam hogy a DVD eleg silany latvany nyujt(ott) az altalam elvarthoz kepest.
-
tothl
addikt
A masik pedig, hogy mivel az MS kapja a penzt, a nagy MMO -gyarto cegek is kimaradnak a piacrol hiszen ok viszont a jatekuk havidijara baziroznak. Ez is valtozhat termeszetesen viszont akkor a Liveon belul is kell majd fizetned pluszban.
Erdekes dolgok ezek es ez egy atmeneti idoszak. Remelem a vegen a jatekosoknak lesz jo. -
tothl
addikt
Egyebkent igy igaz, az MS Live egeszen jol mukodik, minden jatekkal kelloen gyors, mar 1 evvel ezelott sem igen lagzott ,azota pedig csak javul.
Ami esetleg gondot jelent, hogy tele van gyokerekkel minden jatek, sokszor nem lehet egy jot jatszani foleg autos jatekokkal, mert nincsenek rendes ligak, kontrollalt kozossegek ahogy PC-n. De ez valtozik majd az igenyek hatasara, csak ido kerdese. -
PPeter
addikt
válasz
Partizan182
üzenetére
A Gyűrűk Ura négylemezes kiadásából pont a harmadik részt néztem a hétvégén, nem volt vele gond, igaz a plazma tényleg ''jótékonyabb'' ilyen szempontból. De azért azt dőreség kijelenteni, hogy az XBOX360 gagyi DVD-Video lejátszó a komponens kimenetét használva, mert én nagyon sok kijelzőn kipróbáltam sok-sok lejátszót és azért nem a gagyik közé sorolnám, amit produkál.

-
PPeter
addikt
Ugyan már, használt játékok már vannak egészen tűrhető áron (ha karcos, akkor elviszed párszáz forintért karcmentesíteni, políroztatni), ha nem akarsz mindig mindent a megjelenés pillanatában megvenni, akkor kibírható árakon lehet is lehet játszani eredeti lemezekkel. Cserélgetni is könnyű, ha ismersz más játékosokat, adás-vétellel foglakozó boltokat. A legtöbb jó játék semmit nem ér a Live nélkül. Kár kockáztatni, nem?
-
Torry
addikt
válasz
Partizan182
üzenetére
Nah és én még azt hittem utánajártam.
Valóban az évi 12k az végülis fasza. Bár lehet hogy inkább 3 havisakat fogok venni, nehogy időközben bannoljanak, mert eredeti játékra nemhiszem hogy lenne pénzem, baj csak az hogy warez kockázatos. -
szkorhetz
őstag
válasz
Partizan182
üzenetére
lehet akkor én is veszek majd goldot
-
Partizan182
senior tag
Nem paraszt, csak más a megközelítése. Ugyanis a multihoz szükséges szervereket nem a kiadók tartják fenn hanem az Ms. ezért stabil, ált. teljesen lagmentes, garantált szolgáltatást kapsz, egységes rendszerben. És ha pl te 4 év múlva szeretnél mondjuk a Perfect Dark Zeroval játszani (Lassan 2 éves game) akkor azt megteheted, nem lesz az mint mondjuk a Ps2-es MGS3-nál, hogy egy bő év múlva lelőtték a szervereket mert nem érte meg a Konaminak.
Ps3-nál pl a kiadóké a szerverparkok, meg is látszik.
Szal nem azért fizetsz hogy az Ms zsebét dagaszd, hanem tényleges szolgáltatást is kapsz érte. Akinek a Live havi 1000 Ft-ot nem ér meg az vagy nem szeret neten játszani vagy egy csóringer nyomadék. (már elnézést) -
szkorhetz
őstag
válasz
Partizan182
üzenetére
kb mien gyors net kell ahhoz hogy élvezhető legyen a multis jáétk?
-
Partizan182
senior tag
Csak premium. A vincsi, a vezeték nélküli joy, headset, normális videókábel bőven megéri azt a + 20k-t. (csak +10k ha veszel memókártyát a core-ba).
Nekem hűtésmod van, egy éve semmi baja. Ebben az iszonyatos melegben (panel, ohne légkondi) is gyönyörűen, hiba, fagyás nélkül muzsikál.
Live nem havi 10k (ennyiért senki sem venné), hanem ÉVI 10-12 k. Ennyiért meg ajándék (majd megtapasztalod). -
Torry
addikt
válasz
szkorhetz
üzenetére
Nem tudom eldönteni vegyek-e vagy sem.
Mert úgy akarom, hogy gépet lebutítom filmnézésre, netezésre ilyesmire. Csak ugye ha ezt karácsonykor teszem kb már buktam is 10-15-20e forintot.
Amennyire olvasgattam, rendes hűtéssel nem nagyon lehet vele gond.
Amit továbbra sem tudok Core vs Premium. Nincs abban semmi ami nekem kellene.Liveról előbb-utobb ugyis kivágnak, fizetni meg nem fogok havi 10e-t, hogy játszhassak neten
. Csak az zavar, hogy gondolom vinyora mennek a mentések és a core-hoz egy 64-es kártya 10e
forint.
Szóval nehéz az élet nah
-
Torry
addikt
Most tervezem box vásárlását, de azt hiszem mégiscsak megvárom a Falcon verziót.
Van valami tippetek mikorra is tehető a megjelenése?
Karácsony? Vagy esetleg hamarabb? -
->Raizen<-
veterán
A halálozásokról és egyébb x360-as problémákról összefoglaló leírás itt: [link] Ez a leggázabb gép amit eddig valaha is kiadtak!

-
->Raizen<-
veterán
válasz
RockHaRD
üzenetére
''A gép a mentésekben eltárolja a Console ID-t amely a játék konzolunk egyedi azonosítószáma ami ezek után azt eredményezi hogy a játékos profilunkat ha át szeretnénk vinni egy barátunkhoz hogy az ő gépén folytassuk amit elkezdtünk akkor ez sajnos nem fog menni. A merevlemezt egy másik gépre felhelyezve nem fogja látni a játékosprofilt a korlátozás miatt és hibásként jelöli meg. Csak akkor fog működni újra ha barátunk gépén a recover gamertag opcióval visszatöltjük profilunkat az Xbox Live-ról, de ezek után ha vissza rakod a merevlemezt a saját gépedre ezeket a lépéseket újból megkell tenned.'' Ez idézet egy weboldalról.

-
szkorhetz
őstag
válasz
Partizan182
üzenetére
de akkor pár képpont kimarad nem?
mert akkor mondjuk 768 helyett csak 720-ban jön a kép nem?
720p vagy 720i jobb? -
PPeter
addikt
válasz
Partizan182
üzenetére
Ne is menj bele, kimerítő cikkeket írtam a témában hazai szaklapokban, digitális videó-utómunkával és DVD-Video authoringgal foglalkozom.
Érdekes amit írsz a DVD-Video lejátszás minőségéről, sem a 106, sem a 127 centis plazmán és a CRT TV-men nem tapasztaltam ezt, főleg normális minőségű (gyári) lemezekkel. -
jolti05
őstag
válasz
Partizan182
üzenetére

3-4 évre érdemesnek tartom a megvételét.
Akkor már nem lesz érdemesebb a Falcon-t venni?
-
Partizan182
senior tag
válasz
szkorhetz
üzenetére
82 centis LCD-n használom 720p-ben. A kép gyönyörű, ha ez a kérdés, látszik kb 5 centiről egy kis minimális képzaj (az analóg komponens miatt) de messzebbről (30 centi +) nem lehet észrevenni a grízesedést. Észrevehető Overscan, ill. a HDTV-k átka a hang minimális késése sem volt tapasztalható nekem (mondjuk a hang erőlködőből jön az 5.1-be).
-
Partizan182
senior tag
válasz
jolti05
üzenetére
Nem 2 év, ahogy írtuk inkább 3-4 mostantól számítva.
''Ha hozzá tudok jutni 30e körül, akkor nagy esély van rá, hogy év végéig veszek egyet''
30k-ért nekem is hozhatnál vagy 10-et...
Egyébként érdemes várni pár hónapot. Jön elvileg a Falcon (kicsit áttervezett, stabilabb verzió) és az árcsökkentés. -
Partizan182
senior tag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Meg lehet oldani, de marcerás. Keress rá tutorialt.
-
Partizan182
senior tag
Nyilván nem fogok mélyremenő technikai részletezésekbe menni az interlaced technológia kapcsán, akit részleteiben érdekel majd szépen beírja wikipediába és tájékozódik. Magam részéről progressive scan favorizált (különösen videójátékoknál, ahol a kép folyamatos mozgása alap), de ki kell próbálni, amelyik jobban tetszik azt használod.
DVD dolog: 82 centis HDTV-vel használom a cuccot és a box képe még a 8 ezer Ft-os Chili lejátszómétól is elmarad. Annyira blokkosodik mintha egy szar Divx-et néznék nem dvd-t. Természetesen mindkettőt komponenssel használom. -
szkorhetz
őstag
használja valaki hd ready tévével, 720-ban?
légyszi ossza meg velem az illető.
kösz -
jolti05
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Hm, hm, tehát kb 2 évre venném. Nem tudom megéri-e. Ha hozzá tudok jutni 30e körül, akkor nagy esély van rá, hogy év végéig veszek egyet. Tényleg nagyon sok jót mondtatok róla, nagy a kísértés

Hogy honnan mire lehet másolgatni, sajnos én nem tudom, nem sokat konyítok az xbox-hoz
-
Eugene Roe
őstag
+ Box360-ról lehet gépre másolni ?? Mert ami gépen, vagy pendive-on van zene, azt simán letudom játszani, de ha kiteszek Demo-t XP-re, azt letudom onnan játszani ?? mert már csak 700Megám maradt ??
és csak Pendrive-val próbáltam... (lusta vok) -
Eugene Roe
őstag
Asszem 2010-ig lesz xbox360... utána lesz csak másik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az eljárásról pedig annyit, hogy eleinte a Halo1 is szaggatott a Box-on az egyik bemutatón, -> égés, visszadobták a levesbe azóta nem szaggat.
Erre 2 évvel később kiadták a Halo2-t ugyanarra a Hardware-re 2x grafikával és az NEM szaggat...
Ergo most Gears of War single-ben nem szaggat, co-op-ban igen (kicsit szűk határidő a felhajtás miatt
), de 2 év múlva kijön egy GoW-nál 1.5x szebb játék és az NEM fog szaggatni!
Csak optimalizálás és ráfordított idő kérdése! -
jolti05
őstag
Fú de gyűlnek az információk. Egyre jobban érdekel ez az xbox

Szerintetek mikorra jár el felette az idő? Szal mondjuk így...idén, mondjuk karácsonyra még érdemes venni 1et? -
PPeter
addikt
válasz
Partizan182
üzenetére
''De nem érdemes a boxot dvd lejátszónak használni. Egyrészt nem túl szép a dvd képe másrészt szar a konrollerrel irányítgatni a lejátszást, harmadrészt DivX-es, 5.1-es mindenttudó asztali DVD-t már 6-7 ezerért hozzád vágnak.''
Annak a 6-7ezres lejátszónak soha nem lesz olyan képe DVD-Video lejátszásakor, mint egy RGB vagy komponens kimenettel összekötött XBOX360-nak (főleg ha a TV fogadja az 576p jelet). A DivX meg egyéb trutymók lejátszása valóba nem megoldott a X360-tal, de hát semmi nem tökéletes.
''i=interlaced, váltottsoros megjelenítés. p=progessive scan, teljes képeket raki ki a képernyőre és nem 2 félképből áll össze a frame mint az interlaced-nél. Interlaced-hez kisebb sávszélesség kell, viszont mozgásban a proressive scan mindent ver.''
Roppant felületes megközelítés és épp ezért nem igaz. A lejátszott, megjelenítet tartalom jellegétől függően az 1080i akár még kellemesebb képet is adhat az emberi szemnek, mint az 1080p, mivel kétszer annyi időpillanatot ábrázol, igaz függőlegesen kisebb felbontással - de a mozgóképek minőségében a felbontás csak egy tényező a frissítési gyakoriság, a színhelyesség, szaturáció mellett, tehát nem kell arcra borulni az 1080p előtt, nem véletlenül nem erőltetik műsorsugárzási szinten (a sávszélesség csak az egyik probléma). -
Eugene Roe
őstag
Nem fogsz mindenkinek egyből fejest adni, de legalább jól fogsz szórakozni
(szerintem még jobban is) ... -
jolti05
őstag
válasz
Partizan182
üzenetére
Az jó, mert nekem már a Carbon is tetszett. Ha megveszem a cuccost, megnézem azokat a gameket.
Nem tartom kizártnak(sőt), hogy meg lehet szokni, elvégte nincs két eszköz, amit nyomkodod kell (lásd egér+bill), ráadásul szerintem a box kontroller eléggé kézreáll, kényelmes.
Jó választásnak tűnik.
-
Partizan182
senior tag
válasz
jolti05
üzenetére
Carbon egyébként a legnagyobb hulladék szvsz amit a gépre kiadtak. Nézz meg inkább egy Project Gotham Racing 3-mat (most jön a 4. része ősszel), vagy egy Dirt-öt.
A sávszélességgel nem kell törtődni, a lényeg hogy a 720p és a 1080i kb ugyanúgy néz ki (én jobbszeretem a 720p-t), az ultralegjobb a 1080p. A Játékok nagytöbbsége 720p (1280x720)-as felbontásban fut max.
''Ezeket le tudja játszani az az 50000-res lejátszó, amit lehet hozzá venni? (.mkv formátum maga a videó)''
Nem. Ezek lejátszása sak PC-ről megoldott jelenleg, semmi más nem viszi.
''Huh, azt sajnálom. Egér nélkül kicsit bonyinak tűnik az fps konzolon. PS-en játszottam ilyen játékkal, de halál volt. Tudom, hogy ez azért mára sokat javult, de azért mégis... ''
Mert a PS kontorllere hulladék szar. Itt kb 3 nap míg megszokod, és úgy 2-3 hónap múlva már nem is kívánod vissza az egeret. -
jolti05
őstag
válasz
Partizan182
üzenetére
Most egy német, Polc(Regal) nevű asztali lejátszó van itthon, és szerintem nagyon tré. Ezért gondoltam, hogy a Box azt is játszaná, 2 legyet 1 csapásra.
Igazából nem tudom...féltesómnál toltam egy kis Carbont (nemrég vett xboxot, de 1 évben 1x látom...) és...szép volt
Tényleg szép. Meg szimpatikus, hogy nem akadnak a gammák. Berakod a lemezt, és bármit tolhatsz. Pc-nél meg ugye átállítgatod, akkor már nem olyan szép, meg robbanásnál leesik az fps, és megakad...finoman fogalmazva a **** tele van már vele.
Nem tudom, nem tudom, megfogtál
Mondjuk egy Oblivion elég szép különböző modokkal, Hl2 is, huhh...így hirtelen passz, elég régóta nem játszom. De erre lenne az Xbox 
WII letudva.
Hm, értem, köszi, mostmár csak a sávszélességgel nem vagyojk tisztában. Annyi tudok, mert tanultuk elektrón, hogy a jullám gyök kettedszeresénél húzunk egy vonalat, kapunk egy alsó és egy feső határt, és ha...asszem a nagyobbat kivonod a kisebből, az a sávszélesség. Jele: B Mértékegysége: Hz
De hogy itt mit takar, azt nem tudom. Meg igazából nem is tanultunk róla semmit, tehát tulkép azt sem tudom, hogy mi.
Anno 52ért néztem egy sony 6X120W-os erősítőt, nagyon bele voltam hülyülve. Hozzá meg Conan(okéoké, tudom
) álló böszömnagy bass-reflex 3 utas hangfalakat...aaa
De jó is lenne. De nézzük ésszerűen, most egy Genius DHT510-es 5.1-es cuccom van, és sosem hangosítom fel úgy igazán. Bőven elég, főleg egy panelbe... Fölösleges lenne 100-at kiadnom baromi jó hangcuccért, ha nem is tudnám használni. Szomszédok rámrobbantanák az ajtót.
Én annyira nem vagyok ráizgulva a bluray-re, bőven jók ezek a hd-ripek, amik dvd méretűek mégis...na várj, 720i és 1080i-sek?
Tökéletes minőség, szép hang. Ezeket le tudja játszani az az 50000-res lejátszó, amit lehet hozzá venni? (.mkv formátum maga a videó)
Huh, azt sajnálom. Egér nélkül kicsit bonyinak tűnik az fps konzolon. PS-en játszottam ilyen játékkal, de halál volt. Tudom, hogy ez azért mára sokat javult, de azért mégis...
Nem semmi a cucc. Eléggé meg vagyok győzve róla. Az egeret sajnálom. A grafika 5*, ha rámegy a hangcuccom, szuper, miegymás...
Szal tökjó.
Dánke. -
rocket
nagyúr
''Szakertelem'' megint eloterbe kerult indexen
''..Nvidia Xenos processzorral..''
[link]
-
Partizan182
senior tag
válasz
jolti05
üzenetére
''És ha DVD-t nézek az Xboxal, akkor is marad a stereo, jól vágom?''
Sztereo Rca kimeneten igen. De nem érdemes a boxot dvd lejátszónak használni. Egyrészt nem túl szép a dvd képe másrészt szar a konrollerrel irányítgatni a lejátszást, harmadrészt DivX-es, 5.1-es mindenttudó asztali DVD-t már 6-7 ezerért hozzád vágnak.
''Én mindig úgy voltam vele, hogy a PC-nek van a legszebb grafkója, mármint a rá írt játékoknak''
Mondj egy példát. Mi a legszebb pc-n? Asszem a Lost Planet, de javítsatok ki. Jaa, hogy az x360 port... I rest my case. Box grafója gyönyörű, talán a Crysis lesz az első játék ami odaver neki, de kb ennyi is...
'' WII nem tudom mennyi és hogy milyen''
Drága, rövid távon és társaságban szórakoztató. Van itthon az is, ezért mondom ezt. Egyedül hosszú távon rohadt unalmas (mondjuk a Zelda kivétel)
''Hajjajj, akkor légyszi világosíts fel erről az i-ről meg p-ről, mert úgy fest, hogy nem tiszta a kép ''
i=interlaced, váltottsoros megjelenítés. p=progessive scan, teljes képeket raki ki a képernyőre és nem 2 félképből áll össze a frame mint az interlaced-nél. Interlaced-hez kisebb sávszélesség kell, viszont mozgásban a proressive scan mindent ver. A tévéd mindenesetre 576i.
''Az az erősítő, amit már szerintem érdemes megvenni, 50 ropi körül van, de nem mondhatni olcsónak.''
Ja, én is ennyiért vettem kb (belépő szintű Yamaha), minden fillért megért
Mire HD-Tv elterjedt lesz úgyis fillérekért fogják szórni az asztali HD-DVD-Blu-Ray kombókat. Felesleges még most előre sietni.
Billentyűzetet rá lehet kötni (bármilyen USB-set), egeret nem kezel. De a bill-t is csak szövegbevitelre tudod használni, játékokhoz marad a (z egyébként isteni) kontroller. Böngésző nincs a gépben ha erre gondolsz, így netezni nem lehet rajta (nem is kell, arra ott a pc), van viszont csodálatos Xbox live.
''Miket lehet még hozzá csatlakoztatni.''
Minden szirszart. Pendrive-ról, Mp3 lejátszóról lejátsza a képeket, zenéket, videókat, Géppel összekötöd és streamelhetsz róla mindenfélét, kormány, Guitar Hero gitár kontroller, kamera stb. -
szlosi
tag
Nem tudok az xbox.com on regisztrálni csak magyar felhasználóként

De miért? Ha jól tudom akkor nem is fog tudni bejelentkezni ha magyar
Valaki? -
jolti05
őstag
válasz
Partizan182
üzenetére
Rendben, akkor a TV is jó lesz. Végülis egy dvd-nek viszonylag szép a képe.
Ha össze tudom közni a DHT510-et vele, akárhogy, pl RCA-val, az nekem tökéletes. Nem számít, hogy csak stereo a jel. Ugye a hangcucc meg úgyis felkeveri ''5.1''-be
(Tudom, h stereo marad
)
Akkor a hangjával biztosan nem lesz gond. Ha sikerül összekötni a hangrendszerrel, az meg úgyis elnyomja
És ha DVD-t nézek az Xboxal, akkor is marad a stereo, jól vágom?
Én mindig úgy voltam vele, hogy a PC-nek van a legszebb grafkója, mármint a rá írt játékoknak, csak nem győzöm anyagilag. Mindig egy kis ram, egy kis vga, a gatyám rámegy. Elegem lett, ezért gondoltam valami konzolra. A PS2 már nagyon a régmúlt, WII nem tudom mennyi és hogy milyen, még nem néztem utána, Nintendo akármi szintúgy PS2 szint, PS3 nagyon drága(de lehet megéri, mert annyi, mint egy Xbox+Bluray olvasó), így maradt az Xbox, ami ugye olyan 80e pár forint.
Hajjajj, akkor légyszi világosíts fel erről az i-ről meg p-ről, mert úgy fest, hogy nem tiszta a kép
Szerintem képes a moncsim fogadni analog-ot. Persze nem 100.
Az az erősítő, amit már szerintem érdemes megvenni, 50 ropi körül van, de nem mondhatni olcsónak. Te mennyire gondolál, és az mit tud?
Úgy tudom, ilyen 2.0/4.0 erősítőket már nem gyártanak. Esetleg használtan lehet találni, de nem vagyok tisztában az árakkal. Azzal viszont igen, hogy én mennyit lennék hajlandó rá költeni 
Na, ez így egyre jobban hangzik. Kisül, hogy nem is olyan ronda a képe normál tv-n, hozzá lehet csapni a DHT510-et, nem annyira hangos, monitort is lehet rákötni...tiszta jó
És szerintem 50ért a külön Bluray olvasó is nagyon megéri, ha azt nézem, hogy egy asztali olvasó 200 körül van -tudtommal-. PS3 meg ugye 140, és bennevan. Xbox 80+50, az ugyanannyi. Tehát itt a pénz és a szimpátia dönt. Mondjuk ha lenne egyben sok pénzem, lehet PS3mat vennék. De Xboxnál meg talán előny lehet, hogy mivel külön olvasó van, ezért így később sz@rik be. Gondolom.
Köszi szépen, azt hiszem...mégsem
Még maradt a tarsolyomban még 1-2 kérdés
Billentyűzetet+egeret rá lehet kötni? És netezni lehet rajta? Miket lehet még hozzá csatlakoztatni.
-
szlosi
tag
Milyen routert vegyek Xbox360 hoz hogy összekössem a PC.ve+nettel?
Legolcsóbbra gondolok
-
Partizan182
senior tag
válasz
jolti05
üzenetére
''Uhh, tehát a felbontás 720X576 lenne És ez milyen képminőséget nyújt? Nem lesz így játszhatatlan? Egyszóval élvezhetetlen?''
Mivel ez a normál TV felbontása, olyan lesz kb a minősége mint pl a dvd-knek (élességre, részletességre). Van 2-3 játék ahol sajnos nagyon kicsik a betűk normál TV-n (pl a remek Dead Rising), de a játékok jelentős nagytöbbségénél nincs gond.
''Az gáz, mármint az optikai kábel. Egy Genius DHT510-et szerettem volna hozzákötni ''
Ha nincs optikai akkor marad a stereo RCA. Átalakítóval esetleg lehet próbálkozni, de a Box által kiküldött jel akkor is sztereo marad.
''A zaj annyira nem zavar, a grafikának kifejezetten örülök.''
Egyébként nem zajosabb mint egy normál pc, játék közben meg észre sem lehet venni. Grafikának sokan örülnek
''Ami még hátrány lehet, ha jól tudom nincs rajta DVI kimenet. Ilyen monitort hogy kötsz rá? DVI>VGA-átalakítóval? És moinitoron gondolom 720i-s felbontással müxik.''
VGA-kábelt kell majd hozzá venned (jó az utángyártott is, párezer Ft), és ha a monitorod DVI aljaza fogadja az analóg jelet is akkor igen, átalakítóval. VGA-n keresztül a támogatott HD felbontások: 720p, 1080i, 1080p. 720i nem létezik a gyakorlatban
''Ezt a hang dolgot tuti nem lehet vhogy megoldani? ''
De, veszel egy olcsó erősítőt...
-
jolti05
őstag
válasz
Partizan182
üzenetére
Uhh, tehát a felbontás 720X576 lenne
És ez milyen képminőséget nyújt? Nem lesz így játszhatatlan? Egyszóval élvezhetetlen?
Az gáz, mármint az optikai kábel. Egy Genius DHT510-et szerettem volna hozzákötni
A zaj annyira nem zavar, a grafikának kifejezetten örülök.
''Plusz a normál TV-nél semmi értelme a HD-nek.''
Igaz...
Ami még hátrány lehet, ha jól tudom nincs rajta DVI kimenet. Ilyen monitort hogy kötsz rá? DVI>VGA-átalakítóval? És moinitoron gondolom 720i-s felbontással müxik.
Ezt a hang dolgot tuti nem lehet vhogy megoldani?
Köszi a választ. -
Partizan182
senior tag
válasz
jolti05
üzenetére
''Mi a helyzet ilyenkor? 1024X768-as lesz a felbontás, vagy hogy müxik?''
A felbontás a TV-d által támogatott maximum 720x576 (PAL szabvány).
''Gondolom 5.1-es hangfalrendszert hozzá lehet kötni.''
Optikai kábellel. Olyan erősítő/hangfalrendszer kell amin van optikai bemenet.
''Összességében mennyivel marad le a PS3 mögött?''
Pontosan hogy érted? Ha a grafikára gondolosz kb egy szinten vannak, bár a legtöbb esetben a Box kicsivel szebb. Egyetlen hibája van a gépnek, a hardver elég szar minőségű, így néha előfordul hogy meghal. Gariban ingyen javítják 3 (!) évig. Minden másban veri jelenleg a Ps3-mat.
''Tényleg nagyon zajos a gép?''
Tényleg.
''Látom ha HD filmet akar valaki nézni rajta, veheti meg 50-ért a Playert... ''
WMV-be tömörített HD-filmeket a box alapból lejátszik. Plusz a normál TV-nél semmi értelme a HD-nek.
[Szerkesztve] -
jolti05
őstag
Sziasztok.
Tervezek egy Xbox360 vásárlást, és lenne pár kérdésem vele kapcsolatban.
Itthon csak egy sima 72cm-es tvm van, semmi HD támogatás. Mi a helyzet ilyenkor? 1024X768-as lesz a felbontás, vagy hogy müxik?
Gondolom 5.1-es hangfalrendszert hozzá lehet kötni.
Összességében mennyivel marad le a PS3 mögött?
Tényleg nagyon zajos a gép?
Látom ha HD filmet akar valaki nézni rajta, veheti meg 50-ért a Playert...
-
szlosi
tag
Valaki leírhatná, hogy hogyan kell beállítani a kábeles internetet a gépre mert egyszerűen nem megy

Ha valaki leírná részletesen azt nagyon megköszönném
Simán kábelmodemre nyomnám..... -
Eugene Roe
őstag
Ha lenne itt néhány kedves Live-os player, az igazán felvehetne GearsofWar-t játszani

Gamertag: Fenixroe (no comment
) köszi, hello. -
RockHaRD
addikt
Erre tud-e valaki megoldást (már tegnap óra várom): Adott egy xbox rajta 1 profile, ami régen live-ot is megjárt, stb, de most egy banolt gépen profil, rajta mentett állások, stb... átraktam ezt a winyót egy másik xbox-ba, ami még nem live-banolt, rámentem a live-ra, meg minden, semmi gáz. VISZONT mikor a saját helyére raknám vissza, akkor meg corrupted profile, és nem megy. Ugyebár még a mentett állások nélkül megvagyok, meg minden, de az a sok gamerscore (ami semmire nem jó, de akkoris) az jó lenne, ha nem veszne el, szal akkor recover gamertag még lehetséges lenne, de a gép banolt live-rol
megoldást vki? 

-
Torry
addikt
A flash-elés csak szoftveresen történik?
Tehát, hogyha megtartom az eredeti firm-t, adott esetben visszarakva vihetem is gariztatni? -
-
RockHaRD
addikt
szerencsére a console corner hozzáértő emberei megcsinálták, potom 7000 Ft-ért

viszont most olyan problémám lenne, hogy két xbox van, és cserélgettem a vinyókat, stb, és az én profilom, az én gépemen azt irja, hogy corrupt profile. azon van minden mentés, meg stb, meg egy halom gamerscore
van erre megoldás? -
tothl
addikt
válasz
RockHaRD
üzenetére
Marha egyszeru, rossz drive azonosito van a meghajton. Azokkal a gepekkel tortent meg ez, amelyekben mas verzioju drive volt, mint amilyen firmware kerult bele. Nagyon tomoren ennyi.
Le kell dumpolni a firmware-t a key miatt, elkesziteni egy megfelelo verziot, majd visszairni a driveba. Nem bonyi, aki flashel siman megcsinalja. -
RockHaRD
addikt
Beütött a nagy b+, ugyanis update-elni akartam egy régi dashboarddal rendelkező okos gépet, és egyszercsak ERROR, és E66-os hiba, meg 1db piros körcikk. Ez esetben mit tudok csinálni? Avagy, hova tudom elvinni?

(ráadásul kölcsönbe van
)
-
F.B.I.
veterán
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Mivel M.o.-ra még nem tudsz reggelni ezért nézzél ki a netről egy valós angol címet irányítószámmal, telefonnal mindennel, ezt tedd el valahova, hogy meglegyen és azzal reggelj be.Ez megfogandó jótanács.

-
F.B.I.
veterán
Nekem egy 19'' ws ACER-en megy a téma ami gyárilag 1440x900-as és az x-en a beállítása 1368x760-ra jön ki.A képminőség kitűnő sőt egy menüpontban tehetsz rá plussz kontraszt és fekete színt.A kép komolyabb az X-en, mint egy X23600+ és 7600GT kombóval max beállításban a FEAR-ben például.Vagy nézzétek meg otthon a Call of Juarezt PC-n meg X-en....hát ég és föld az X javára.Természetesen a szervízben már eléggé jól ment a Colin
irt egy 8800GTX, 4GB memó és egy X2 4200+ társaságában Ultra beállítással de az a kombó kicsit többe van mint egy prémium csomag és ott is simán ultra beállítással szaladgál sőt még a telepítéssel sem kell xarozni. -
Eugene Roe
őstag
Végre mejött a Box-om
délután rá is kötöm internetre... könnyű regelni Live-ra, illetve lehet már magyar címmel regelni stb ?? vagy hogyan is kell ??!!
Magyar kézikönyv nincs hozzá, de elolvastam az angolt, ott pedig csak annyi van, hogy ''Press Join X-Box Live button''
A hűtést viszont olcsón megoldottam, volt 2 80mm-es ventim, vettem egy 220V-os átalakítót egyiket a hátuljára, a másikat pedig az oldalára tettem, és így már jó... (+ játék után 5 percig hagyom a menüben + utána még 10 percig megy a 2db 80mm-es ventillátort pörögni...) -
RockHaRD
addikt
válasz
WhiteMessiah
üzenetére
azon játszom én is. Samsun 206BW. a gond csak annyi, hogy 16:10-esek ezek a moncsik. 1280x768-ban fogsz vele játszani, ami nagyon szép, de egy icipicit torz, ami nem vészes. egyébként 1280x800 kéne... nyári update-ba ígérik.
-
WhiteMessiah
csendes tag
Hali! Valaki megtudná mondani hogy az x360 vga kábellel képes futtatni egy 20 colos tft-n 1680*1050-es felbontásban a játékokat?
[Szerkesztve] -
RockHaRD
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Kösi

bár hiába reggelek a mail nem jön meg
de várok.
Aktív témák
- Playstation 4 Pro 7216B 2db gyári kontroller
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro 2TB Játékkonzol - 2025.12.18 VÁSÁROLT -
- PS4 Pro - CUH7216b - GoldHen BD-JB Lapse 1.2 - Samsung 500GB SSD
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- Ps4 Slim 500GB Alza jótállás+ MM garis Nacon kontroller
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512 GB Égkék Karcmentes állapot 12 GB RAM SN: R5GL22FEBCW 6 hónap g
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Erre is rá lehet kötni a boxot? Ha igen, hogyan?

Én inkább hiszek a saját szememnek meg a tucatnyi kijelzőnek és még több lejátszónak, amit teszteltem.
forint.

és csak Pendrive-val próbáltam... (lusta vok)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)