Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Szerintem szervezzetek találkozót a fogdosóhelyen, aztán helyben kitárgyalhatjátok a problémákat, utána pedig beülhettek vhova... ^^
Első wp fogdosó&söröző találkozó? [Kicsit furán hangzik.. ]Everybody lies.
-
nicu71
addikt
válasz consono #9193 üzenetére
a szegedi MM-ben még a mult héten nem volt egy wp8 sem,pedig direkt azért mentem,ki is borultam idegileg,de /mivel ez egy árkád pláza is egyben /benéztem a T-hez is és ott volt....20 percig nyomiztam felváltva a 920-t,meg a 820-at
meg egy blade3-at...zsírsámán "kinek jobb a kezdőképernyője,avagy mutasd a csempéidet"
[ Szerkesztve ]
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
veterán
válasz Oppenheimer #9202 üzenetére
Valahogy éreztem, hogy ezt valaki be fogja dobni.. ^^
Everybody lies.
-
veterán
Hmm, mielőtt még ismét elfelejteném>>
Decemberben voltam nyílt napon a remek miskolci egyetemen, ahol alkalmam nyílt megtekinteni egy próbatárnát [?]
No nem is ez az extra, [asszem ez ilyen óvóhelyből lett kialakítva] hanem, hogy a telefonomat elővettem út közben, gondoltam meglesem, hátha hirtelen felhívott engem a fél ország.
Nos kissé furán néztem, mikor láttam, hogy a cirka 20 perce még 90%os akku ikon most üresen nézelődött.
A beállításoknál megnézve az a fura adat fogadott, hogy az akkumulátor töltöttsége -1%
Ilyen előfordult már másnál is?
[Miután később ismét megnéztem, már megjavult, azóta se tudom, miért írta ki ezt.. ^^]Everybody lies.
-
marcusa
addikt
Sziasztok!
Megint kérdésem lenne
Nyomkodok egy 820-ast, és nem találom sehol, hogy Internet Explorer-ben hol lehet a kezdőoldalt megváltoztatni. Van egyáltalán lehetőség rá?
Köszi:-)
-
polonic
félisten
válasz Pttypang #9206 üzenetére
Nem lehet, hogy hideg volt és azért?
Én elmentem túrázni még decemberben a nagy hidegekben, felmásztunk egy hegyre, ott még hidegebb volt. Lőttem pár képet és sípolt a telefon, hogy mindjárt lemerülök, 0 % töltöttség. . . Aztán hazaérve, felmelegedve 40 %-ot mutatott rendesen.
A lítium akksik nem igazán szeretik a hideg hőmérsékletet.
-------------
Csoda történt. Ma reggel kétszer is jelzett a 4th & mayor.
-
catroot
veterán
válasz polonic #9210 üzenetére
Nekem egy FB noti, hogy valaki visszaigazolt
Mondjuk ilyen kb. hetente fordul elő, hogy jön valami.
@pzstm
Sokkal jobb, mint a gyári. Sajnos nekem is sokszor csendben van. Azt néha jelzi, ha egy ismerős a közelemben jelentkezett be valahova, de ha írnak, like-olnak, ismerősnek jelölnek, akkor nem jelzi, csak az appon belül látom.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
whirus
tag
Nálunk itt vidéken a kis T-be nincsen kirakva semmi más csak egy SGS3, Lumiát nem is terveznek kitenni.
Viszont múlt héten BP-en jártam és betértem a Mammutba. Mindegyik T-mobilba kinn van mindkét telefon. Nyomogattam mindkettőt kb. 20 percig.
Sajnos én kis kezű vagyok és bármennyire 920-at vennék az N8 után, az túl nagy számomra. Még a 820 is határeset.
A 920 tényleg nagyon exkluzív a kijelzője pöpec és a kamerája is király (pont ez fog hiányozni majd). Jah és nem recsegett egyik sem.
A 820-asnak bejönnek a jellemzően "túlkontrasztolt" élénk színei (N8 is samoled). A pixeleket személy szerint csak akkor láttam amikor ráfeküdtem a kijelzőre a szemeimmel, egyébként a használatot nem befolyásolta abban a 20 percben. Természetesen HD filmeket és játékokat nem futtattam.
Mindkettő fekete volt és nagyon jól néztek ki, gondolom fehérbe még szebbek. Más különbséget én nem fedeztem fel a két telefonbanHónapok óta olvasom a topicokat, úgy látom hogy csak az N8 kamerája fog hiányozni (no meg az aluház). Nem szoktam ezen se játszani, szóval a HD játékok hiánya nem érdekel.
21-én jár le a két évem a T-nél (akkor vettem a Szimbi Jánost), így 22-én beballagok a T-be és veszek egy 820-at, 100e alatt megkaphatom, ennél többet nem adok telefonért, anno az N8-nál is megvártam míg lement 100e alá.
A gyenge kamera és akksi, és a Gorilla hiánya az, amitől tartok kicsit, de majd felszerelem magamat egy ceruza-akksis töltővel (no meg egy active shell-el) is, kocsikba töltők meg mindig voltak. Kijelzőre meg vigyázok.Érdekes, hogy egyre több ismerősöm tér át WP-re (egészen fiataloktól idősebbekig 18-40 év), főleg 800-ast vettek a karácsonyi szezonban, amikor a kékek levitték akcióba. Van egy ismerősöm, aki Galaxy Ace után vett Omnia 7-et és már 7.8 volt rajta (Lumia 800-nak ismerte a telefont a rendszer). Azt mondta hogy APPhiányon kívül ez így tökéletes telefon.
Érdekelne hogy, aki N8-ról váltott az mit "érez", mit tapasztalt? Az, hogy nyitott volt a rendszer az alap, nekem is hackelve volt, de sose voltak rajta főzött ROM-ok, meg fullos témahatások és animációk. Nokia Mapsot használom sokat, email+naptár szinkronizálás, net+fészbuk (nekem elég a böngészőből), zene, több ezer fénykép, sports-tracker+foursquare, RSS. Nincsenek játékok, nincs Viberem meg Whatsappom csak skype-om, ami az N8-on tökéletesen fut (a többiről infóm sincs).
Barátnőmnek Xperia Mini Pro-ja van, amit 40 cm-ről ejtett le hátlapra parkettára és a kijelző pókhálósra törött, de működik 3 hónapja így is. A Lumia 620 nagyon tetszik neki (főnökeinek is WP van), de én kicsit tartok tőle, mert ő whatsappol, fészbukozik natívban (bár lassú mint a dög, de az értesítések azonnal jönnek a redőnyre), és persze mg a Pou játék is nagyon fontos lenne neki. (ami wp-re nincsen még). Azt mondta vár egy picit hátha ad ki a Sony fizikai billentyűzetes telefont, de ha nem akkor lehet WP lesz neki is. (2.3.4 van neki, nem a legújabb és hát hogy is mondjam, gyakran gyorsabb az N8).
Szóval régi symbianosok várom a véleményeteket!!!
További szép napot Nektek!
Üdv.
c.c.
-
polonic
félisten
Az anyját. Megint egy 4th & mayor notification.
Még a végén itt elkezd normálisan működni.
-
polonic
félisten
Jól van, nem működik normálisan.
Elkiabáltam.
Csak egy bizonyos emberkének a tevékenységeit jelzi ki, azt sem időben, a többiekét meg egyáltalán nem. Csak most esett le, ahogy rendesen elindítottam a programot.[ Szerkesztve ]
-
savoo
addikt
válasz Oppenheimer #9202 üzenetére
Asszonynak úgy is L800-a van.
-
félisten
Ha nincs feloldva a kepernyo akkor ez a retkes budos outlook fiok csak 10 percenkent frissiti magat ha pushra allitom. Bezzeg ha nyomkodom epp ajkor percre pontosan megjon a level. Wtf?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
savoo
addikt
válasz Plazmacucci #9223 üzenetére
Most direkt kipróbáltam, nálam jött egyből. (3G-n.)
-
félisten
-
HawerKing
őstag
De rég jártam erre mióta fenn a 7.8 azóta valahogy nemigazán vágyom már többre na jó azért még jó pár Nokia program jöhetne Amúgy a következő updateről lehet tudni valamit? XDAn olvastam, hogy még lessznek frissitések 7.8 ra...
Leköt most a droidos telóm is , akit érdekel olvassa el blog bejegyzésemet róla (nemreklámám )▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
negyedes
addikt
válasz Plazmacucci #9225 üzenetére
ezt en is eszrevettem, de nekem pl szolgaltatofuggo. romaniai vodafonnal nem megy mindig, de az orange-al allandoan jon. ezt nem ertem.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
daniel909
addikt
sokkal jobb a 4th and mayor nekem 80%ban jelez is a csekkolásokról, kommentekről meg mailt kapok úgyis.
nincs valahol oszd meg a kezdőképernyőd topic? (wp verzió persze) kíváncsi lennék ki hogy lakta be a kezdőoldalt... annyi variáció van
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
polonic
félisten
Nem lesz meg a 49 nap. . .
Zenehallgatásnál lefagyott. Fél perccel, miután elindítottam. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz polonic #9231 üzenetére
Az enyém dec. 6 (a vásárlás napja) óta ketyeg egyfolytában, újraindítás nélkül. Mondjuk sok mindent nem is csinálok szegénnyel (Lumia 610). Napi pár perc beszélgetés, meg kevés netezés, f@szbuk.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
btudos
nagyúr
válasz saiyajin #9232 üzenetére
Lastbootuptime-al mérjük WP8-on is az eltelt időt, ami WP7-en is tud screenshot-ot készíteni magáról, szóval semmivel nem vagyunk kedvezőbb helyzetben (a rekord úgyis csak bizonyíték bemutatása ellenében kerül hitelesítésre ) Egyébként meg mi úgyse szállunk versenybe, amíg létezik a random restart bug, bár nekem nem indult újra a telefonom magától a Portico érkezése óta (viszont cserébe többször is elfelejtettem töltőre dugni, úgyhogy elbuktam reggelre az uptime-ot )
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
saiyajin
senior tag
-
daniel909
addikt
válasz Bogyó bá' #9234 üzenetére
a faceebook app annyira sz**, hogy épp ma gondolkoztam azon, h letörlöm és használom a webeset... annyi bugja van, hiányos funkicók wáááhhh! a kedvencem mikor lezárom a képernyőt (alatta ugye fut a fb app) felhúzom a lock screen-t, és fekete lesz az app... visszalépek ugyanúgy fekete.... meg az üzenetekben állandóan lefele kell görgetni.... nagyon utálom.
btudos: mi a rekord?
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
mrhitoshi
veterán
-
Integrale
veterán
[Ez volt már?]
Nem ez fogja meghozni az áttörést"Bad reklám is reklám too"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest