Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #272 üzenetére
Azért a hangszóró árulkodó
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Maateeo
aktív tag
válasz Oppenheimer #275 üzenetére
Jójó, de a HTC logót hogy magyarázod ki?
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
randras
veterán
válasz Oppenheimer #1029 üzenetére
Ez a töketlenkedés teljesen jellemző a Nokiára. Abszolút rugalmatlanok, és mindennel elkésnek.
Másfelől viszont nem dobnak ki félkész, bugos szarokat, ahogy mondjuk a HTC a flagshipjeit. Elgondolkodtató, hogy kell-e ezért puffogni... csak hangulat kérdése.
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #1044 üzenetére
ráadásul amikor már majdnem megjelenik, akkor elkezdik megerősíteni a surface phone létezését, nesze neked újabb szög a koporsóba
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #1059 üzenetére
Onnan, hogy csak a Nokiának tart másfél évig az ötlettől, a "bemutatott, de még nem kapható hónapokig" fázisig eljutni...
(#1073) woland_y2k : Arról meg ne is beszéljünk, hogy a jelenlegi droidos piacon ez édes kevés lenne a kezdéshez is, nemhogy az életben maradáshoz, amit most felmutatnak WP-vel is..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Maateeo
aktív tag
válasz Oppenheimer #1365 üzenetére
Nekem is el szokta küldeni, ha offline a másik..
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
gzbotii
nagyúr
válasz Oppenheimer #1365 üzenetére
Ha az illeto offline, a beepitett chaten elmegy az uzi?
Nekem ezt irja ki:
[kontakt neve] is offline. Try text instead.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #1526 üzenetére
csak de.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
catroot
veterán
válasz Oppenheimer #1526 üzenetére
Fura lesz megszokni, hogy te maradtál "csak" ezzel az avatarral...
Régebben volt egy varázsa annak, amikor egymás után kommenteltetek woland-al és néztem, hogy ki kicsoda.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
negyedes
addikt
válasz Oppenheimer #1575 üzenetére
En mar egyszeruen nem tudok ranezni egy andorid feluletre. esetleg meg a bb, de halldoklo platform mar...
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
gzbotii
nagyúr
válasz Oppenheimer #1575 üzenetére
Nallam is az a helyzet...a droid 2 magon es JB-vel mar mar hozza a WP sebesseget. Azonkivul ugy ott vannak a pozitivumai: mass storeage, tobb app (real soccer 2012, instagram, yahoo messenger, stb), Chrome bongeszo (meg mas alternativak)..
Meg mar a Holo UI is annyit koppintot a Modern UI-rol, hogy eleg pofas lett..nem mint a TW meg tarsai..When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
catroot
veterán
-
válasz Oppenheimer #1688 üzenetére
Oké, bár valószínűleg az nem idén lesz. December végéig megvan a WP7-es és Windows Store-os program.
A linkeket meg köszi mindenkinek. Felrakni fel fogom, jó lenne átállni a 2012-re. Pláne frankó lenne, ha a Portable Class Library is zsebből menne, jó lenne átállni a hivatalosan támogatott verzióra.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
catroot
veterán
válasz Oppenheimer #1704 üzenetére
Egy 920-as menüjében bóklászik a csóka. És feltűnt, hogy amikor belép az FB-appba, akkor nem darabos a lapozás, olyan, amilyennek lennie kell.
Mondjuk durva is lenne, ha akadna a 920-on.
-
iOce
tag
válasz Oppenheimer #1779 üzenetére
Nem tökéletes a facebook app, de azért lényegesen jobb, mint egy fél éve Én akkor törlésre ítéltem, most kíváncsiságból visszatettem, meg van táltosodva WP8-ra térve, nekem is marad az Omnia 7, az eddigieket összevetve, nincs 4" körül olyan versenyző, amelyik ár/érték arányban megérné a cserét, majd várjuk a 7.8-at, mint a messiást.
Xiaomi Redmi Note 5 Blue, Apple Macbook Pro 13" 2.9GHz, Dell U2713HM
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #1895 üzenetére
Én akármennyire próbálom, nem tudom ellenérzések nélkül használni az Androidot, nem tudom, vagy nem akarom megszokni. Sok dolog sokkal átláthatóbb WP-n, a kényelmesebb, jobb használhatóság meg nekem megéri a felárat. Nexus 4 esetén JB ide, S4 Pro oda, akkor is csak Android lesz a készüléken, ami sajnos eleve még csúnya is, így nálam kiesik.
Mondjuk a Lumia 920 ára elég durva, ha csak az lenne az alternatíva, lehet hogy én is elgondolkodnék. De nekem a kamera nem sokat számít (amire használom arra a HD7 is megteszi, a 8X ezek után szerintem tökéletes lesz ), a fő hardverkomponensek ugyanazok, a Lumia plusz szolgáltatásait meg nem biztos hogy kihasználnám (jelenleg a HTC számomra több hasznos szoftvert adott ki WP-re, mint a Nokia ) Mindezek mellett a HTC 8X jobban is tetszik, szóval számomra nem igazán van kérdés, hogy mire váltok, ha tényleg váltok WP8-ra.
#1897: Na igen, ha nem tetszik a 8X, és mint Én, Te is igényled a felbontásbeli előrelépést, akkor csak a L920 van.
[ Szerkesztve ]
-
zsoleer
senior tag
válasz Oppenheimer #1905 üzenetére
8x már jövöhétöl hivatalosan lehet kapni itthon 140K áron
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #1942 üzenetére
Fogjátok meg szépen egymás kezét és ballagjatok be egy templomba, majd 10 miatyánkot mormoljatok el az orrotok alatt. Ezek után talán áttérhettek. Talán...
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Blyan
félisten
Szerintem azért tegyetek egy próbát. Az android mindig csak android marad.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
catroot
veterán
-
MODERÁTOR
ajj, legalább ne büszkélkedjetek ezekkel a káros gondolatokkal
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
catroot
veterán
válasz Oppenheimer #1971 üzenetére
Ha nem lenne ez a b.szakodás a wp8-nál az fél giga rammal, akkor meg se fordulna a fejemben a váltás N4 felé.
-
MODERÁTOR
Az a baj az ember rohadtul kényelmes fajta.
Igaz, sok gyerekbetegsége, hibája, hiányossága van a WP-nek a többivel szemben, de már nagyon megszoktam, hogy minden összefügg mindennel, minden aminek egy helyen kell lennie, ott van. Pikk-pakk elintézem amit akarok, és nem kell 3rd appokat nyitogatni, meg hasonlók.
A skydrive Wp és Win8 integráltsága meg szintén. F1-et akarok tolni, netről leszedek egy setupot egy pályához, lementem txt-be, skydrivera fel, játék indít, aztán telefonon megnyitom, és játékba beállít. Tudom, alt+enter a játéknál, de azért így mégis jobbDe ez csak egy példa a sok közül, mert ugye bármit felteszek, mindenhol elérem mindenféle bajlódás nélkül.
Szóval nehéz lenne itt hagyni a WP-t, de ez a szöszölés, meg gyakorlatilag a nem egyszer önmagukat való tökön szúrás a MS részéről, és hasonlók, kicsit kezd sok lenni..
Everybody lies.
-
kezman
őstag
Ez így igaz, amig a boltba nyomkodod, fiamnak sgs2 van, ha tele van pakolva ( app, játék stb) ugyanúgy szaggat mint a többi, droid az csak droid persze ez a saját véleményem, nem kell elfogadni de vitatkozni sem érdemes
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #1981 üzenetére
Ha most állnék telefon vásárlás elott akkor nem várnék vele egy évet. Sőt, van lehetőségem (lesz talán) céggel vetetni egy i5-t, ha most kapható lenne a Lumia 920 akkor komoly dilemma lenne belőle.
Ami az iphone mellett szólna az az hogy mar féléve azt használok.
De ha most WP-m lenne akkor sokkal inkább arra dőlnek a mérleg nyelve.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
legiaap
félisten
válasz Oppenheimer #2054 üzenetére
De nagyon bírom, hogy lassan már az egész világ letesztelte a 920-ast, de még mindig nem lehet kapni EU-ban. Őrület.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
catroot
veterán
Főleg, hogy a másik topikban (android, mint elterjedt platform) aki a wp-t forszírozza, az még a 7.5 hiányosságait emeli ki.
Még mindig iszonyatosan bejön a 8S... remélem majd a tesztelés során előjön, hogy mire elég a félgiga ram.
Ha a játékokra lenne kihatással, akkor azonnali vétel lenne.
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
válasz Oppenheimer #2059 üzenetére
Azért van 1-2 beszólás, amire írnék, de inkább maradok kussban. Nem sok értelme lenne ott egymást "téríteni".
-
MODERÁTOR
Dettó. Remélem hamarosan kapunk teszteket.
Meg élőben is meg kéne már néznem magamnak őket, mert lassan feketében kezdem megkedvelni a 8X-et, viszont még nem érte be az Ativ S-t, de azt meg azért kéne megnéznem, hogy mennyire gagyi a műanyag.
Mondjuk tavaszig még kijöhet a surface phone, aztán berendelem azt, és el van intézve
Everybody lies.
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #2105 üzenetére
Sose fognak rajonni hogy van akinek masok az igenyei, mint nekik, nem erdemes meg csak benezni sem ilyen topikokba...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #2101 üzenetére
"..de jövő hét szerdán lesz sajtótájékoztató utóbbiakról*, úgyhogy talán lesz valami infónk."
*HTC
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
-
Muton
addikt
válasz Oppenheimer #2307 üzenetére
Jó, hogy mondod. nem fogja kiírni, hogy "fatal error", ha nem állítok be ilyesmiket (mert nem használom őket)?
a mai világban nem lehet tudni.amúgy email klienssel hogy áll a wp? be lehet állítani olyat, h az egyik címemre pl h-p 8-20-ig 10 percenként nézzen rá ha talál wifit, akkor azzal, ha nem, akkor 3g-vel, míg 20-8-ig csak óránként, sz-v meg óránként, míg egy másikra meg bizonyos időben csak egy bizonyos wifi-vel szinkronizáljon?
tehát címenként,naponkénti több időtartamra külön hozzáférési pontot, vagy prioritást megadni, illetve frissítési időközt?
mert az nagyon dium disum lenne[ Szerkesztve ]
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Muton
addikt
válasz Oppenheimer #2309 üzenetére
az mondjuk elég gáz. azt hittem, h '12-ben ez már full alap
meg kell néznem Mikrobit is, mert ez fontos nekem.De legalább Fatal error-t nem írkál ki
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #2314 üzenetére
Ezzel en is igy vagyok, csak nem tudom melyik szin legyen
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #2372 üzenetére
Most jovok a Speedshopbol, elugrottam 8X-et kezbevenni (bekapcsolni nem lehetett), hat nekem mostmar 100 % hogy ez lesz a kovetkezo telefonom
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #2377 üzenetére
Én se értem. Azt a készüléket eladni nem fogják (vagy ha igen, ott rohadjanak el ), nem hiszem hogy hagynák porosodni a polcon, ha meg ki akarják állítani próbadarabnak akkor meg úgyis mindegy, de nem kezdtem el vitatkozni velük, annyira nem fontos, úgyse tudtam volna az érdemi próbakört, az alkalmazások futását kipróbálni, engem meg főleg az érdekel.
legiaap: Bár ne olasz lenne... Akkor még hallgatnám is, de így mute aztán némafilm lesz belőle
[ Szerkesztve ]
-
Dunbar
senior tag
válasz Oppenheimer #2387 üzenetére
Videó valószínűleg dobott rajta egyet. Remélem javítják azért, a tökéletes elvárható ilyen hardverrel, főleg ismerve az előzményeket.
-
blex
senior tag
válasz Oppenheimer #2387 üzenetére
cserébe a facebook nem akad (!). valamit valamiért
egyébként pillanatnyi elmezavar még a wp8-on is előfordulhat. -
blex
senior tag
válasz Oppenheimer #2412 üzenetére
jaa, néztem én is. de hát ne panaszkodjunk
btw ez nem inkább offba való? -
Pikkolo^^
addikt
válasz Oppenheimer #2445 üzenetére
A kezdő ár az egy dolog. Majd meglátjuk mennyit esik 3 hónap alatt.
A 820 ára irreálisan magas a 8X-hez képest.
[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
válasz Oppenheimer #2447 üzenetére
Az érzékeny kijelzőért én sem, viszont az OIS-ért adnék pénz mert nagyon sok esetben hasznos.
-
catroot
veterán
Pedig én elhatároztam, hogy a következő WP-s telefonom Nokia lesz. Elég esélyes, hogy ez nem lesz így.
-
félisten
válasz Oppenheimer #2447 üzenetére
Hat, ha tobb funkcioert nem adnal tobb penzt, akkor azok szamodra haszontalanok, tehat tenyleg nem erdemes megvenned. Ellenben valakinek szamit a plusz kamera, a vezeteknelkuli toltes, a plusz szoftverek, a valoszinuleg jobb tamogatas.
Es azt nezd, hogy AT&T-nel ugyanannyiba kerul a ket telefon. A magyarorszagi kartyafuggetlen ara nem tul relevans.
while (!sleep) sheep++;
-
Dzsosy
senior tag
A 820 mindenben erősebb, mint a 8s.. szóval elég fura lenne, ha egy áron adnák őket.. (bár nekem tetszene ) Lényegében a 820 csak a kamerában és a kijelzőben (méret és felbontás) gyengébb, mint a 920 és csak kijelzőben (felbontás) a 8x-nél..
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #2513 üzenetére
Nincs az a pénz, amiért én WP8 helyett Androidot vennék Amúgy ez az amitől tartottam, és amiért lehet hogy a végén mégis a Speedshop-nál veszem meg. Ők legalább korrektek, tuti a garancia, és nincs gond a szállítással, átvétellel... Ha holnapra nem oldják meg ezt a dolgot az Expansysnál, én inkább nem hagyom náluk a pénzem.
catroot: Egy ekkora cégnél nem kéne lennie, de mégse hagy nyugodni, hogy egy ilyen alapvető dolog, mint a fájlfeltöltés ilyen hibába fut.
[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
válasz Oppenheimer #2555 üzenetére
Az. Mindig is álmodtam egy ilyen konfigról, mióta megjelent az GCN platformja.
Ami még durvább, hogy a PC-s társadalom is felköthetni a gatyáját egy ilyen Xbox mellett, és ezt még megdobnák egy Xbox Tablettel.
Nagyon beteg.[ Szerkesztve ]
PS4
-
catroot
veterán
válasz Oppenheimer #2732 üzenetére
-
tybsen
addikt
válasz Oppenheimer #2795 üzenetére
Koszi, akkor most helyre kerult ez a fejemben
-
tybsen
addikt
válasz Oppenheimer #2860 üzenetére
+1. Bar iphone annyira nem erdekel, de egy osszehasonlitas johet. Ami erdekelne, egy lumia 820 osszehasonlitas.
Igy az elso benyomasok es a wp7-es tapasztalatok alapjan megerte valtani, ad annyival tobbet a wp8, mint amennyivel tobbe kerulnek jelenleg a keszulekek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- BestBuy topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Milyen légkondit a lakásba?
- SörcsaPH!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Óra topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest