Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bernadett79
tag
-
GALARDO
addikt
Igen, ideje kipróbálni, a WP-t. Nem tudom, hogy mér ilyen nagy dolog ez a funkció. Almán nincsen, droidon meg kellett venni, egy külön appot, hogy működjön. De akkor 1 hónap múlva kiderül, köszi!
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
l!nk87
aktív tag
okok, exportálás kész, vagyis a hotmail részéről importálás kész ... készülékkel szinkronizálás kész ... átállítva, hogy a hotmail-es működjön ... most akkor a gmail kontaktokat töröljem a teloról valahogy ?
És ami nagyon furcsa, és ezen most kicsit elsokaltam, az összes kontaktot áthúztam, azonban a hotmail a barátnőmet nem ismeri, most ő vagy már tud valamit, és kár is szerepelnie a készüléken, vagy én nem is értem ezt az egészet -
negyedes
addikt
Az nem elofizetes, csak kartyas opcio. A roman orangenal vannak kulombozok opciok feltoltoskartyakra, 3,4,5,7 euroert kulombozo tartalommal.
Nekem egy 8 euros elofizum van(sajnos ez tul kedvezo volt es meg is szuntettek es egy csomo uj barom szabalyt hoztak be) ebben van:420 perc sajat halozatra, 70 perc mas halozatra, 250 sms, 10 mms es 200 mb net.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
félisten
-
gzbotii
nagyúr
5€ kartyas opcio: 2500 perc, kprlatlan sms, 75 perc es sms mas halozatokra + EU tagalamokba, 150 MB mobilnet.
Es ennel erdeksebbek is vannak.
Pl ez az opcio kulfoldi percek nelkul 9-17 oraig korlatlan internettelWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
total90
veterán
Nekem jobb van 15,99€ havonta (német O2), de(!) korlátlan sms/mms, korlátlan net+3 GB LTE-n, korlátlan hívás O2/vezetékes és 120 perc minden más hálózatra.
Itt O2-nál vannak ilyen 12-24 órás akciók időnként és akkor rá lehet futni jó előfizetésre. Most ha jól tudom olyan van, hogy 35€, de minden korlátlan...Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
randras
veterán
Köszi. Hát ha WP-n is főzött ROM-okkal kell majd szenvednem, tényleg kifutok a világból.
Mostmár azt hiszem, mindent tudok a telefonról, amit tudnom kell, most a piactéren nézegetem, hogy milyen android alkalmazásokat hogy tudom majd kiváltani... Erre nincsen valami cikk valahol? Egy ilyen android->WP költözést taglaló valamire gondolok...
-
randras
veterán
Rendben, majd összeírom. Pl. Evernote, Dropbox, Google Documents elérés, és szerkesztés mobilról elengedhetetlen, ahogy nézem megoldott. Minden, ami ezen túl van, és jó, annak örülök.
Nem is tervezek ROM-olni, max. ha lesz WP8 főzöttben. Tényleg, erre van esély?
Mondjuk ha bejön a rendszer, előbb-utóbb beruházok egy Lumia 920-ra.
amanoba: Nem rossz ötlet, de nekem mostanában pont semmire nincs időm. Talán majd egyszer...
adam014: Pl. majd a WP8-hoz?
-
mrhitoshi
veterán
Nagyon régi a Live címem. A kezdetkor regisztráltam, mikor az MSN indult. Talán 2005-ben ?
Nem is lényeg. De valami megoldás csak létezik. Kellene valami szülői microsoft fiók. (LoL)
Alapesetben ez mi, vagy hol lehetne ezt elérni ?(#780) mukibuci : Persze. Itt több mint 18 az életkor.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
félisten
-
-
Воланд
titán
na jo, de pl a hivasblokkolas nem valami ujdonsag, amit tavaly talaltak fel. az ember azt hinne, hogy legalabb az alapfunkciokat rendbetettek.
(#845) blex: igen, 100%. nekem is fent volt az a program, de a megjelenese utan nem sokkal a samsung rajott, hogy az bizony nem mukodik es levettek a store-bol.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
gzbotii
nagyúr
Ezen kivul a Sensation, One S, Miezu MX is evel operal WVGA-nal jobb azert
Nem latom ertelmet 5" HD felbontasnak...mokuvakitas+25e felar ulez..Az, meg, hogy alma mit csianl epp engem baromira nem erdekel
mikubuci: nekem volt HD7-em es mar az is nagy volt nekem. Szamomra az idealis 3.7-4" (de akkor mar edge-to-edge kivitelben)
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest