Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
Hi!
Adott egy MSI A78M-E45 alaplap, aminél Windfows 8.1 alatt volt SATA driver feltelepítve és ami meg is maradt 8.1->10-re történő frissítésnél.
Ez után azonban teljesen 0-ról újraraktam a Win10-et, azonban, most már az IDE/ATAPI vezérlő "Szabványos SATA AHCI kontroller" (2006.06.21)
Hogy tudok frissebbet felrakni? Leszedtem a legújabb, Win10-es chipset drivereket az AMD és az MSI oldaláról is, de egyik se rakott fel SATA vezérlőt.Nem tudom mennyire befolyásolja ez a sebességet, de mintha amikor az AMD SATA AHCI vezérlő volt a Win10 alatt (ami 8.1-ről történő frissítésnél maradt), akkor mintha maga az OS is jobban ment volna (de lehet csak beképzelem)...
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #17883 üzenetére
Probléma megoldva...az AMD úgy gondolta, hogy kihagyják a SATA drivert a Win10 driver csomagokból
Win 8.1-re készült driver telepítőt elindítva már listázta is a SATA drivert. -
Darth_Revan
veterán
Azt lattam, hogy Win10 uj kulcsot ad, de ilyenkor letiltasra kerul a regi? Visszaraktam a regi OS-t es most nem tudja aktivalni, mert azt irja rossz a kulcs es vegyem fel a vasarlas helyevel a kapcsolatot
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Eleg surun fordul nalam elo egy erdekes hiba...Friss bootolasnal (tehat nem restart vagy alvo modbol felebresztes) az asztal helyett eloszor egy fekete villogo kepernyo jelent meg, majd ujrainditas utan jo lett, aztan most meg feher kepernyo jelent meg villogo csikokkal.
A legfrisebb Nvidia driver van fent.
Ez ismert hiba? Van valami megoldas ra?
Windows 8.1 alatt nem volt ilyen es szerintem a vga is jo, mert 1 ora BF4 es 30 perc Furmark utan sem jelentkezett problema.A windows Samsung 850 pro ssd-re van telepitve.
Alaplap az Asus z170-p, cpu i5-6600k (Prime95 es xtu nem talalt hibat) a vga pedig Gainward gtx 960.
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #22471 üzenetére
Jah es minden driverbol a legfrisebb win10es van fent az Asus oldalarol.
-
Darth_Revan
veterán
Ehez hasonlo volt, amikor eloszor elojott: [link]
-
Darth_Revan
veterán
Na ismét előjött a "bejelentkezési ablak bug" nálam
Jelszó nincs beállítva és 10 ből 1 indításnál (tehát nem restart) előjön.
Így néz ki: [link]
Legújabb Windows update-ek és driverek vannak fent és nem 8.1-ről lett frissítve, hanem clean install volt...csak tudnám mi okozza ezt a hibát
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Hi
Ennel az uj nagy frissitesnel kell tartani attol, hogy hazavagja a drivereket, mint mas OS->Win10 frissitesnel? Vagy ez kb olyan mint egy service pack es nem rontja el a drivereket es nem kell fresh install? -
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Az megoldhato meg, hogy Win10-et Win7 vagy Win8.1 kulccsal aktivalok be? Vagy ez a vonat mar elment es mar csak Win10 kulccsal aktivalhato a Win10? -
Darth_Revan
veterán
Pár napja kérdeztem, hogy működik-e Win 7 kulcs még Win 10 aktiválásnál..nos megerősítem, hogy működik! Win 7 64bit kulcs gond nélkül aktiválta Win 10 Pro 64bit-et
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Ebben az új verzióban hogyan lehet ki/bekapcsolni a Game mode-t? -
Darth_Revan
veterán
Tegnap meg Jo volt minden, de vga drivert csereltem es ma amikor Fire Strike-ot futtattam a CPU csak az alap 2.6 ghz-en futott, nem kapcsolt be a turbo boost. Hiaba tettem fel mas drivert,egyszeruen nem kapcsol be a turbo boost.
Talalkozott mar mas is ilyennel az uj cu-ban?
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Hogyan lehet azt megcsinálni hogy win Update ne töltsön le drivert? Picit idegesítő hogy fent van a legfrissebb Intel driver erre meg a win Update mégis lecseréli 2016-os driverre.
Wifi be lett állítva metered connection-ra, illetve az advanced System settings alatt is ki lett kapcsolva a automatically download manufactured apps.
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Adott egy Windows10-es tablagep. X64 CPU van benne, de az OS 32 bit-es. Szeretnek 64 bites os-t feltenni, azonban 32 bites telepitovel rendelkezo pendrive-ot latja a bios, de a 32+64 bit, illetve 64 bit telepitovel ellatott pendrive-okat viszont nem.Mi lehet a gond? Eselyes hogy 64 bites CPU ellenere a bios-ban tiltva lenne 64 bites is?
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a 1709 gond nélkül működött, de a 1803 (tiszta telepítés USB-ről) esetében nem indul újra a gép. Újraindításnál egyszerűen áll a gyártó logójánál és nem történik semmi. Ha power gombbal kikapcsolom és bekapcsolom, akkor bootol, csak a reboot nem működikchkdsk és troubleshooting nem talált semmi hibát.
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Azt tudni hogy mi lett az Ultimate Performance energiabeallitassal? Bekerult a 1803-ba? Neztem PC-n es laptop on, de egyiknel sem listazza ki. Elo lehet valahogy csalogatni, illetve van erezheto elonye?
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #78373 üzenetére
Idokozben meg is találtam a választ, parancssorbol elő lehet csalogatni bármely w10 1803 alatt
csicso82:
This new policy builds on the current High-Performance policy, and it goes a step further to eliminate micro-latencies associated with fine grained power management techniques.
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Tudna valaki adni hivatalos linket Windows 10 Enterprise LTSC 2019 letöltéséhez ? -
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Van olyan ismert win10 bug ahol terhelésnél kikapcsol a CPU Turbo-ja?8700K-m van és néha előfordul, hogy a cpu terhelésénél kikapcsol a turbo és 3.7 Ghz-en megy csak a cpu.
-
Darth_Revan
veterán
Üdv!
Aki teszteli a Windows 10 1904 verzióját az meg tudná mondani, hogy javítva lett-e már végre a Full SCreen Optimization által okozott bug amit már több korábbi Windows 10 verzióban (és a 1809-ben is) lehetett tapasztalni?Elég idegesítő, hogy sok esetben a játék úgy indul el, hogy 45 FPS-ra zárolja a képkockaszámot mindaddig amíg nem alt+tabolok vagy indítom újra a játékot
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Üdv!
1909-et próbálta valaki játékok alatt?
Ha fps nem is emelkedett meg akkor is érezni különbséget 1903hoz képest a másabb cpu kezelés miatt játékok alatt (folyékonyabb vagy kevesebb beakadas)?[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Legfrisebb 2004 van fent és ennél is tapasztalom azt a bugot, amit a 1909-nél is tapasztaltam kezdetben: véletlenszerűen (kb 2/10 indtásnál) a képernyő fényerejét a Windows 100%-ról 0%-ra álltja. Eddig 2x tapasztaltam, egyik alkalommal rögtön bootoláskor, másik alkalommal kb 2 perccel azután, hogy bebootolt a Windows.Remélem az MS már dolgozik rajta, hogy javítsa
u.i: Nvidia 450.82 és 446.14 driverrel is előjött.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Synology NAS
- Napelem
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- PlayStation 5
- Kupon kunyeráló
- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Politika
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest