Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- New Game Blitz - 2024
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz Feri1977 #18612 üzenetére
Flame ON
"hanem szűz telepítést csináljon, mert az esetek 90 százalékában ezért vannak a galibák! "
Sajnos nagyon sokan tartoznak abban a maradék 10%-ba, akiknek új telepítéssel se jó. Például nálam. Van 3-4 dolog, ami nem függ össze a frissítéssel, vagy új telepítéssel, hanem a Win10 része. És ez nem fog változni, de lehet, hogy csak rosszabb lesz.
És természetesen, mivel insiderként kisebb-nagyobb mexakításokkal használom (tam) a rencert, ezért rendszeresen írogattam nekik, hogy nemjó.[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
válasz Feri1977 #18610 üzenetére
En frissitettem es az edge-et leszamitva semmi bajom. Annyi a titok hogy nem turom szet, nem takaritom el a modern appokat nem kapcsolok ki random service-eket es amelyik driver szarakodott arra felraktam egy win7-est.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
t72killer
titán
-
t72killer
titán
válasz Feri1977 #20386 üzenetére
Jogos, szektormérettől függ, 4kB-os szektorokkal 16tera a limit.
#20391: nekem csak win7 iso-val sikerült, kinyírja a recovery partíciót, ill a menüben ki volt szürkítve az opció, hiába volt még meg a windows.old mappa.
#20375, "Ha több, mint 1 hónapig a gépeden hagyod a Windows 10-et és használod, akkor nem tudsz visszaváltani." <- írják valahol, hogy letiltják a win7 aktiválási lehetőséget?
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Kernel
nagyúr
válasz Feri1977 #20384 üzenetére
Régebbi alaplapokhoz EFI-módban nem jó az NTFS pendrive, csak ilyen esetben kellett FAT32. Amúgy mindegy.
Valamint a Win7 telepítőnél kellett egy kis módosítást végezni, ha EFI-telepítőt szeretnénk. Win8 után már erre sincs szükség.
A kis módosításhoz elterjedt, hogy a Rufus nevű programmal csinálják a lustábbak, vagy gondolkodni nem akarók, holott ehhez is felesleges a Rufus. De most már a Rufust ajánlják mindenhez, Win10 ISO --> pendrive készítéshez is, de ez már tényleg az értelmetlenség netovábbja.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
addikt
válasz Feri1977 #20417 üzenetére
Már nem azért, de zenehallgatáshoz Winampot ajánlani hááát, még egy alaplapi borzalomhoz is inkább egy AIMP3. A Foobar2000-nek meg nézz utána, nagyon nem egy ligában játszik a kettő, és ha már szóba került a Foobar2000, én is csak azt tudom írni, hogy semmivel se szól rosszabbul nálam, mint Win 7 alatt.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Downsampling
senior tag
válasz Feri1977 #20424 üzenetére
...ha használnál külső DAC-ot hangkari helyett, akkor:
1. máris hallanád a különbséget,
2. a winamppal meg sem szólal a DAC (nem véletlenül),
3. aki megelégszik az mp3 minőséggel, annak tényleg mindegy, milyen progit használ...
4. valószínűleg fogalmad sincs olyan fogalmakról, mint "audiofil hangzás", "veszteség nélküli hangformátum", stb.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Feri1977 #20427 üzenetére
Akkor még egyszer, alaplapi cucchoz, biztos megfelel, de aki egy kicsit szeretne igényesebb zenehallgatást, ahhoz egy Winamp az már fakírság. Nálam ezek a cuccok vannak, DAC [link], fejhallgató [link], plussz egy ilyen digitális USB kábel [link]
Szóval, ha az ember már kiadott ennyi pénzt erre, akkor már illik egy normális zenelejátszó programot használni.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Colos1
őstag
válasz Feri1977 #20431 üzenetére
De az igényes zenehallgatók nem hallgatnak online adókat meg mp3 -at. És most ez nem bántás akart lenni az mp3 és online rádió hallgatóknak. Nekem is van mp3, amnit nem tudtam FLAC -ban megszerezni. De 128 kbps vagy az alatt egyszerűen bántja a fülemet.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
pzstm
titán
válasz Feri1977 #26484 üzenetére
Fagyast legtobb esetben driver okozza ahhoz meg nulla köze általában MS-hez. Ezt már párszor kitargyaltuk. Bugokat jelentsd feedback appban, ha tényleg olyan égetőek javítják. Egyébként párat ha itt felsorolsz én kimondottan hálás lennék
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
netpeti98
addikt
válasz Feri1977 #26489 üzenetére
Egyrészt a fórumba kevesen írják be, hogy minden rendben, akinek nincs probléma egyszerűen használja a rendszert. A Win 7 és 8 topikba is problémamegoldásért megy az emberek többsége.
Fikázás előtt meg ki kellene próbálni a rendszert, a TH2 pedig még meg se jelent.[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
Ha még ki sem próbáltad akkor miért elégedetlenkedsz?
Meg az alapból semmit sem jelent, ha egy fórumon sok panasz, mivel akiknek jól működik nem fogják minden nap világgá kürtölni hogy nekik jól működik.Azt meg honnan veszed hogy csak ez a 3 dolog lesz javítva?
Attól hogy csak ezeket emelték ki, még lehet a frissítésbe sok hibajavítás is, csak ezt nem híresztelik annyira mert egy-egy hiba viszonylag kevés embert érint. -
Apucy01
őstag
Feri!
Nekem pl jobban tetszik és jobban is müködik a w10 mint akár a 7 vagy a 8.1 a satabilitása számomra már már az xp stabilitásához közelit nekem az volt a legjobb op rendszer.
A w10 sem produkál nekem semmi furát se fagyás se kék halál (nem is tudom tud e olyat.)
Nincs összetúrva a rendszer frissül amikor van frissités , és a gép sincsen agyonra tuningolva szerintem jó a w10 .Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Dumi86
senior tag
válasz Feri1977 #26981 üzenetére
1.5 óra és kiderül Azért ez a "semmi értelme" enyhén túlzás kijelentés,dehát kinek mi
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
-
Döglött Róka
veterán
válasz Feri1977 #27034 üzenetére
Befejezhetnéd a hisztizést, lesznek hibajavítások de azokról nincs changelog. Ha meg ilyen miatt agyvérzést kapsz akkor szomorú lehet az élet. Tedd fel, örülj, majd jön a frissítés. Ha normális géped van, semmi bajod nem lesz. Ha valami ótvar tákolmány, akkor dobd ki az ablakon és vegyél egy rendes gépet...
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Grodd
tag
válasz Feri1977 #27048 üzenetére
"viszont a hibákat és a félkész oprendszert javítsák ajánlom nekik, mert különben visszateszem a 8.1-et, és az is marad"
Ezt remélem olvassák a Microsoft-nál, és most jól összef*sták magukat ijedtükben
Milyen hibákról beszélsz egyébként? Az oprendszer meg miért félkész? (valójában sosem lesz kész, folyamatosan fejlődik, és kerülnek be új feature-ök). Persze ettől egy kicsit folyamatosan "under construction" feelingje lehet az embernek, úgy látom, ez még nem tudatosult a fejekben, szokni kell a Windows as a service modellt. De hát egy autópályán sem tudsz úgy végig menni, hogy egy-egy útszakaszon ne lennének út felújítási / bővítési munkálatok. Zárják le inkább az egészet egy úthiba vagy bővítés esetén, és addig ne adják át a forgalomnak, amíg nem tökéletes és egységes mindenhol az út?
-
törölt tag
válasz Feri1977 #27048 üzenetére
Az a hiszti, hogy az ide írt hozzászólásaid mind ugyanazok, és ez már baromi unalmas. Szerinted csak a Cortana-t javították a TH2-ben, a rendszer meg használhatatlan. Igaz, hogy nincs kiadva, meg nem nagyon olvastál utána, de ezt ismételgetni nagyon tudod. Már egyszer elköszöntél a 10-től, aztán visszajöttél mantrázni.
Rakd vissza a 8.1-et és kész.
-
edari
őstag
válasz Feri1977 #27055 üzenetére
Hát vannak bajok.
"Azért kémkednek így meg úgy, hogy a felhasználók problémáit elvileg észrevegyék és megoldják"
Igen, azokat amik több embernél is előfordulnak. Nálad szerintem user error van elég erősen, mert nevetni fogsz, de nálam minden ok.
"tényleg nem érdekel senkit az Edge, mert úgy szar ahogy van"
Én azt használom, elvagyok vele."skype meg amit beletettek megint fejeltős, mert saját sykpe alkalmazást "
Hát ebben kételkedek. Tudod, nem mindenki ért a gépekhez, OS-ekhez, nekik ez áldás."virtualizációs környezetet tettek bele bravo, szerintem ez se érdekel sokunkat.."
Ezt is használom, köszönöm."A cortana mag hab a tortán, akármelyik ügyfelem hozta a gépét szervizbe, mondta életében nem fogja használni, inkább a rendszer lenne használható végre..!"
Ez mindent visz. Tudod, a hülyéknek bármit adhatsz, nekik soha semmi nem lesz jó. Szerintem azt se tudja hogy mire való.
Az a baj veled, hogy azt hiszed hogy egyedül te használod ezt az OS-t. De nem! Még egy pár millióan, és lehet hogy többségük elégedett vele (se te se én nem tudhatjuk). Meg még az is baj, hogy valószínűleg a sok user error miatt szar a géped. Nekem érdekes nincs bajom a w10-el.
Felkéne kelned: nem te vagy a világ közepe, ha csak neked van ennyi bajod, akkor elkéne gondolkozni azon hogy a te készülékedben van a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest