- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rioter
tag
Helló!
Tegnap elhalálozott a gépem alaplapja. Ma kicseréltem egy ugyanolyan típusra, de a Win közli, hogy nincs érvényes licencem rá, így nem hajlandó aktiválni, még a telefonos aktiválási lehetőséget sem engedi. Mit tudok tenni? Win10 Anniversary-ról van szó, amit még a frissítési időszakban Win8.1-ről frissítettem. Jah, és nem volt Microsoft fiókhoz kötve korábban.
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
Iskolai rendszergazda felállt a székéből, és nem tudjuk mi volt a gépek adminisztrátori jelszava (amiket mondott, egyik sem jó).
Hogyan lehetne új rendszergazdai jelszót megadni? -
-
cigam
titán
válasz
gameresboy #54195 üzenetére
Csak utalni akartam alapvető biztonsági paradigmákra, pláne ha munkagép.
Próbáltál csökkentett módban? Másik felhasználót létrehozva is hasonlókat produkál?
-
gameresboy
aktív tag
Eddig is csak 1 volt, minden működött, mindent el tudtam érni, erre most nem enged be, mert rendszergazda jog kell neki.
Pontosan nem értem, hogy ezt miért írtad.
Az UAC nincs kikapcsolva, Avast van fenta gépen.
Mentés nincs a rendszerről, ráadásul ez egy munkagép, ami össze van kötve 1 másik rendszerrel.
A másik furcsaság, ami most jelentkezett, hogy ugrál az óra. Mondjuk 11:04, következő pillanatban 11:06, olyan, mintha megfagyna a kép, pedig nem. -
kilozsul
aktív tag
Sziasztok!
Egy rendkívül idegesítő problémába futottam bele Win10 alatt: Azokon a gépeken, ahol több felhasználóval is be lehet jelentkezni, samba fájlmegosztáshoz való csatlakozáskor megadom, hogy "más felhasználónévvel...", majd a név és jelszó megadása után mikor leokézom, a bejelentkezési ablak újra felugrik. Ha megadom újra ugyenezeket az adatokat akkor közli, hogy a kiszolgálóhoz már csatlakozok egy másik néven, ha bezárom akkor nem történik semmi (nem csatolja fel a meghajtót).
Több gépen is próbáltam, ugyanez. Van valami ötletetek?
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Win10 gépészkedéséhez értők segítségét szeretném kérni. Újretelepítés után, a Vezérlőpult / Eszközkezelőben a Rendszereszközök alatt van pár bejegyzés, ami ERROR:
Lehet az ERROR valami probléma, illetve mit tegyek vele? Egyszerűen távolítsam el?
Az illesztőprogram adatai:Az meg más kérdés hogy Core™i7-4820K procim van, nincs Xeon és ha lenne is, a lap nem támogatná a Xeon E7-et, csak E5-öt, a bejegyzésekben mégis szerepel E7, vagy ezzel ne foglalkozzak?
-
cigam
titán
válasz
gameresboy #54187 üzenetére
Kérdésedben ott a válasz: csak 1 felhasználó van a gépen, aki rendszergazda joggal rendelkezik
Az UAC is kikapcsolva? Víruskergető van?
Visszaállítási pont, mentés van a rendszerről? -
atee_13
őstag
Hali!
Tudom nem ebbe a topikba kellene, de nem találok neki topikot, ha valaki át tud irányítani azt is megköszönöm.
Van egy Lenivo Think Centre M82 es gép, alapból linuxal. Win szeretnék rátenni, de nem találom a billentyűt amellyel bejönne a BIOS. F2 és a del már volt, de semmi.
Esetleg valakinek ötlet?
-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy asztali gép (1 éves gép), ami Win 8-al érkezett, s felfrissítettük Win 10-re.
Műkődött minden, persze az átállással akadtak gondok, de megoldódott.
Kb 1 hónapja a gép elkezdett furcsaságokat csinálni. Napközben többször előfordul, hogy a gép magától újraindul. Az eszközkezelőt, a rendszernaplót és egyéb rendszerbeállítással kapcsolatos helyre nem tudunk belépni, a rendszer nem enged be. Rendszergazdai jogokra hivatkozik, ami azért furcsa, mert csak 1 felhasználó van a gépen, aki rendszergazda joggal rendelkezik.
Korábban mindenhova be tudtunk lépni, nem voltak ilyen problémák.
Mi lehet a gond, valaki tapasztalt hasonlót? Mivel érdemes próbálkozni?Üdv,
GBoy -
raidx
őstag
-
csadi0011
őstag
@SP4C3, @vlevi
Köszi a segítségeteket! Ki is próbáltam.
Egyébként Microsoft honlapján mást sejtet a szöveg.
"Alvó állapot: Ez az üzemmód nagyon kevés energiát használ, és számítógépe gyorsabban elindul, így azonnal folytathatja a munkát ott, ahol abbahagyta."
"Hibernált állapotban a gép kevesebb energiát fogyaszt, mint alvó állapotban, és indításkor a korábbi állapotába áll vissza (igaz, nem olyan gyorsan, mint alvó állapotból)."Emiatt hittem azt, hogy hibernálás alatt sem áramtalanítható a gép.
-
vlevi
nagyúr
válasz
csadi0011 #54174 üzenetére
Igen. Asztali gép esetén, ha a hibernálas engdélyezve van, akkor az altatás alapértelmezett beállítása a hibrid alvas. Ilyenkor altatás közben a hibernáláshoz is elment mindent a rendszer, arra az esetre, ha alvas közben megszűnne az áramellátás. Ebben az esetben bekapcsolaskor a hibernált állapotból tér vissza a gép. Ennek a hatránya, hogy az alvas módba lépés sokkal lassab, mert adott esetben gigabyteos mennyiséget (a teljes memóritartalmat) ki kell írnia merevlemezre.
Ha a hibernáció ki van kapcsolva, akkor ez a fajta alvas nem működik.
Laptopokon ki van kapcsolva alaphelyzetben a hibrid alvas. Egyrészt azért, mert laptopon nem forsulhat elő, hogy elmegy az aram (ahhoz az akkunak nullára kellene merülnie), másrészt laptopnal nincs idő merevlemezre írni, mert a felhasználó csak lehajtja a kijelzőt, és már dobja is be a gépet a táskába. Ha eközben még 10-15mp-ig ír a rendszer a hdd-re, akkor az a rázkódás miatt hamar a hdd tönkremeneteléhez vezetne. -
válasz
leviske #54178 üzenetére
A javaslat amit mondtak működött de nekem az volt a bajom, hogy a rendszer mappákba pl. Program Files nem mentette el a program a beállításokat ez idegesített de youtube csodákra volt képes regeditben egy bejegyzést 1-et 0-ra kellet írni majd újraindítás és szinte olyan mint Win7 ámbár így nem működik a windows áruház bár eddig sem érdekelt.
-
alfa20
senior tag
Belehet állítani a felhasználói felügyeletet úgy, hogy ne csak figyelmeztessen hanem jelszót is kérjen?
A fiókom rendszergazda, de szeretném ha nem csak figyelmeztetne, hanem jelszót is kérne. -
UAC off megoldottam kösz a semmit
-
csadi0011
őstag
Sziasztok!
Lehet olyat csinálni w10 alatt, mint az alvó mód, csak teljes áramtalanítással? Egy olyan kikapcsolás, ami megőrzi a megnyitott programokat, a RAM-ban lévő adatokat, és ebbe az állapotba bootol vissza legközelebbi indításnál. Nem baj ha lassú folyamatot eredményez, vagy ilyesmi, ritkán használnám.
-
-
Nagynozi
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Sikerült telepítenem!
-
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! Suli miatt kéne telepítenem Oracle VM VirtualBox-ot, de nem megy, mert a Windows 10 Home x64 operációs rendszeremben nincs bekapcsolva a virtualizáció és a Hyper-V. Meg lehet ezt valahogy oldani, teljesen eredeti Windows 10-ről van szó, most nem tudnék vásárolni bővebb Win 10-et és nem szeretnék "csalni" sem egy Windows 7 Ultimate-tel....
-
quailstorm
félisten
válasz
szotadi #54166 üzenetére
Candy Crush Soda meg a Minecraft W10 tudtommal annyira a rendszer része mint XP-nek a flipper.
Amúgy O&O Shutupban van egy kapcsoló, amivel könnyen ki tudod nyomni az ajánlott appok telepítését.
-
szotadi
tag
Sziasztok,
van valami megoldás arra, hogy Win10pro friss telepítés után ne telepítsen mindenféle "hasznos" programot (candy crush, minecraft, stb.)???
Ccleaner-el szoktam törölni szinte minden metros progit (kamera, számológép kivételével). -
mexel
veterán
Este meg kell nézzek egy laptopot, amire friss win 10 pro került. A gazdája hívott, hogy ha wifin csatlakozik akkor a defender mindenért szól, ha kikapcsolja a defendert nincs wifi. Vagy valami hasonló gondot regélt, nem teljesen értettem. A kérdés az lenne hogyvan valami wifi-defender gond vagy beállítás amire figyelni kell esetleg win 10-nél?
-
jbauer05
tag
Egy hülye kérdés jön: Ha be van állítva. mondjuk 10 gépnél, hogy egymástól szedjék le a frissítéseket, akkor valamelyik gépnél nem azt kellene beállítani, hogy internetről és helyi hálózatról szedje le, hogy a többiek onnan megkaphassák ? Vagy ha nem, akkor, hogy dől el, hogy melyik gép szedi le a frissítéseket ?
Ha le szeretném tiltani az Windows Update-et, akkor azt, hogy kell win 10- alatt ?
-
Nálam aztán mindegy mert a Win7 alatt sem használtam víruskergetőt semmilyet max tűzfal ami a saját beépített volt engem csak ez az állandó rendszergazdai "védelem" idegesít azt szeretném kik lőni erre kérnék valami tippet egyáltalán lehet e ha nem akkor elfogadom max nem a program files mappába telepítek. Köszönöm! Szóval lehet e vagy nem kikapcsolni ezt a funkciót?
-
vlevi
nagyúr
válasz
BIZ0906 #54157 üzenetére
A program files mappát védi.
Az már más kérdés, hogy a vacakul megírt programok még mindíg a program files mappába akarják menteni az adataikat.
Totalcommandernél pl. beállítható (telepítéskor), hogy hova mentse a saját dolgait.Igen, az ősidőkben (windows3) még mindenki a c:\windows\win.ini állományba firkálgatott, mert ez volt a bevett szokás.
A program filesbe pedig azért írogatnak a programok, mert a lusta programozónak könnyebb az éppen futó program nevéből konfigállomány nevet csinálni, mint kikeresni az appdata értékét (pedig az is 1-2 sornyi programozás lenne csak).De, ha nem védi a program files mappát a rendszer, akkor bárki bármelyik programot lecserélhet kérdés nélkül bármire. Az azért nem lenne olyan jó.
-
Syl
nagyúr
válasz
Döglött Róka #54160 üzenetére
Tudok én ha akarok
-
Syl
nagyúr
-
válasz
Pr0GrEsSiVe #54155 üzenetére
A volt az első amit meg tettem de sajnos nem ez a baj. Ha Total Commanderben akarok másolni mondjuk a program files mappába már nyavajog, hogy rendszergazdai jogosultság szükséges az opció oké ott van rá kattintok meg teszi de utána be kell állítanom, hogy a program is menteni tudja a beálításanit. Na erre kéne valami megoldás mert idegesítő tudom mit használok ennyire nem kell védeni a felhasználót :S
-
Hello!
Van 2 monitorom az egyik touch screen. A fő monitor HDMI-n keresztül csatlakozik, a másodlagos touch screen monitor meg DVI-on. Na most én azt szeretném, hogy a másodlagos monitor különálló asztalként működjön és ha azon navigálok az érintővel ne a fő monitoron lévő kurzort mozgassa és a fő monitoron lévő kurzort ne tudjam áthúzni a másodlagos monitorra. Remélem értitek hova akarok kilyukadni
Köszi!
-
-
Hi. Állandó rendszergazdai figyelmeztetést, hogy lehet lehet kikapcsolni ki gyalulni mert másolni akarok egy programot vagy a program akar beállításait menteni nem tudja mert ez a "védelem" folyamatosan zaklat. Thx a segítséget!
-
válasz
World-Soft #54137 üzenetére
A procid tudja az NX-et, lehet, hogy a BIOS-ban nincs engedélyezve.
-
DS39
nagyúr
válasz
Winner_hun #54150 üzenetére
hát szerintem dinamikusan, van egy min. és max. értéke, amit foglalhat, aztán ha kell terjeszkedik az integrált.
érdemes esetleg megnézni a bios-ban mi van beállítva vagy a vga drivernél, mik a paraméterek.
(más hardverrről nem tudom elképzelni hogy ennyi kellene neki.) -
DS39
nagyúr
válasz
Winner_hun #54148 üzenetére
intergrált vga van a gépben?
mert akkor lehet hogy ha szükséges lefoglal magának ramot bőven. (3D-s játékok közben pl. bár hogy 8 giga kelljen videokarinak...) -
Winner_hun
félisten
Újraindítottam a gépet, most a 16 GB-ot rendesen mutatja, a hardverek számára fenntartott memóriamennyiség 22,4 MB. Nem tudom hogy előtte a 8 GB mitől állítódott oda, eddig azt az értéket nem is néztem. Hol ennyi, hol annyi, nem tudom miért. Mi lehet a gond, mit állítsak át?
-
DS39
nagyúr
válasz
Winner_hun #54145 üzenetére
picit durva hogy 8 GB van hardverek számára fenntartva. nálam ez 86,5 MB
valami ott configba el lehet b.sz.rintvaSP4C3: kétlem, szerintem a sajátgép/tulajdonságoknál is 16-ből 8-at írhat nála.
-
SP4C3
veterán
válasz
Winner_hun #54145 üzenetére
Az csak a grafikon maximuma, ha elég sok memóriát megtelítesz, akkor a grafikon "felbontását" feldobja 16GB-ra.
Edit:
Ácsi-ácsi-ácsi. A hardware-ek számára fentartott ram 8GB?
-
-
King Unique
titán
válasz
CirrMee #54136 üzenetére
Ez általánosan igaz, de ha valakinek xy okok miatt pl. integrált ISO kell, akkor még legális kulcs birtokában is lehet onnan fogja szedni, ha máshol nem talál. Mert ugye maga az MS nem készít ilyeneket. Viszont én a "segítőket is beleszámítva" kijelentést nem értettem. Mi köze van ennek ahhoz, hogy a kolléga pl. ezt ajánlotta? Vagy ki buzdított arra, hogy ügyeskedjen itt bárki itt?
-
CirrMee
addikt
válasz
#87634016 #54138 üzenetére
Újonckám, ha én rágalmazok, akkor miért mr. warez írja le örömmel, hogy konkrétan enkórozni akar, csak ugye melyiket javasoljuk. Amiről ugye köztudott, hogy oda elsősorban nem azért megy az ember, mert fizetni akar egy több tízezresbe kerülő szoftverért. Csavard/tekerd még a dolgot, hát ha akkor sikerül (most már magadat) kimagyarázni...
-
-
törölt tag
válasz
CirrMee #54136 üzenetére
Én biztos vagyok benne ,hogy legálisan akarja használni ,na akkor 1:1 ,döntetlen.
Ha mégse ahhoz se neked se nekem semmi közünk kb.Ennyi erővel amit te csinálsz lassan kimeríti a rágalmazás fogalmát.Uccu neki jelentsd fel.Amúgy ha már itt tartunk pontosan mi az állásfoglalása az ms-nak a 30 napos próbaidőről amivel az aktiválatlan telepítés rendelkezik.
-
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
Vírusos lett a gépem.
Hogy valmi jó is legyen vettem egy SSD-t és gondoltam felteszem a Win10-et.I5-2300 a CPU
Erre közli NX miatt nem egye fel.
Az alaplap támogatott Asrock Pro3 Gen3A gép jó és tökéletes és nincs kedvem vagyont költeni.
A mostani lapba sem éri meg másik procit, de teljes gépcserét sem ér egy Win10.
Win 8 meg 8.1 meg soha nem mehet a gépemre (mert utálom), de ha jól tudom az NX ott is követelmény.Valahogy trükközve meg lehet oldani hogy felmenjen?
Videókártyám nincs csak ami a CPU-ban.Előre is kösz.
Zoli -
CirrMee
addikt
válasz
King Unique #54131 üzenetére
Ha valaki enkórozni' akarja, nehezen fogod kimagyarázni, hogy legálisan óhajtja majd használni.
-
Valamilyen oknál fogva eltűnt a jobb kattintás/új fájlok közül választható opcióként az Új kép létrehozása. Frissen telepítés után még ott volt, aztán egyszer csak már nem. (korábban telepített windowsaim esetén is jártam már így)
Hogy kell visszatenni?
-
King Unique
titán
Mért, az ITT említett harmadik opció talán nem az MS-től szedi, az nem legális? Másrészt annál jóval több kiadás közül lehet választani, illetve MSO ISO-k is letölthetők vele. Harmadrészt az legalább nem szemetel a C meghajtóra, mint az MCT...Az utóbbi által létrehozott plusz mappákat utána lemezkarbantartóval kell törölni, ami megint nagyon kellemes.
Egyébként negyedrészt maga a termékkulcs és az aktiválás a lényeg. Attól, hogy valaki a fentebb említetteken túl egyéb forrásból leszed például egy érintetlen MSDN ISO-t, attól még nem lesz okosított a rendszere, ha van hozzá jogtiszta licence.
-
raidx
őstag
válasz
King Unique #54131 üzenetére
Mivel a Win 10 telepítője ingyen és legálisan letölthető MS-től miért kell kerülő megoldás? Jobb ha esetleg más is van benne? A virágbolti licenc már más kérdés.
-
King Unique
titán
válasz
CirrMee #54127 üzenetére
Az, hogy a fórumtárs fentebb megemlítette az n-et, az egy dolog. Ellenben a "segítők" pont arra buzdították, hogy máshonnan töltse le. Tehát akkor esetükben mi is ebben a bátorság?? Másrészt legalitás szempontjából maga a jogtiszta licence, illetve a termékkulcs a lényeg. Valamint nyilván az, hogy az aktiválást ne kerülje meg valaki ilyen-olyan módon.
-
Partyface007
őstag
válasz
quailstorm #54114 üzenetére
igen arról
-
CirrMee
addikt
válasz
zsoltzsolt #54113 üzenetére
Lefordítva warez. Csak tudnám miért olyan bátor (segítőket is beleszámítva), amikor a topicgarázda szerint itt tiltott az ilyesmi?
-
Syl
nagyúr
válasz
lordjancso #54125 üzenetére
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Találkoztatok már olyan problémával, hogy a Windows 10 rendszeridő minden induláskor visszaáll GMT+0-ba?
Azt vettem észre, hogy ha beállítom az időt és simán újraindítom a gépet, akkor megjegyzi, viszont ha kikapcsolom este, majd másnap elindítom, akkor újra egy órával kevesebbet mutat...
Dualboot-os a gép (van egy Ubuntu is egy másik disk-en) és a másik rendszeren tökéletesen működik.
Jól sejtem, hogy ez valami Windows specifikus probléma lesz?
Tudna valaki segíteni, hogy hogyan tudnám megoldani? Agyon kerestem már a fél internetet megoldásért, de semmi érdemlegeset nem találtam. -
krbC
tag
válasz
King Unique #54122 üzenetére
köszi! sry!
-
King Unique
titán
Amelyik kiadást megvetted, amelyikhez van termékkulcsod, illetve amelyiknél ezek teljesülni fognak a jövőben. Vagy esetleg, ha van jogtiszta Win7-ed, akkor akár annak a kulcsát is elfogadja. A hivatalos 1 éves ingyenes frissítési időszak ugyan már lejárt, de egyes beszámolók alapján még mindig működhet.
Az "olyan" aktiválási opciók viszont a fórum egész területén tiltottak, tehát ezt a témát jobb, ha fel sem hozod...!
-
válasz
Egy videótékára gondolt a Kókusz szigeteken, ahol sok mindent lehet kölcsönözni.
-
King Unique
titán
válasz
Воланд #54116 üzenetére
Hát az pont nem az... Az csak az ISO-k kiírásához használható és nem mellesleg egy elavult vacak. A Rufus oda-vissza magasan veri.
(#54117) rngcom:
Amit említettél az teljesen ok. Illetve korábban már én is írtam, hogy milyen letöltési opciók vannak. -
Воланд
titán
-
törölt tag
válasz
ma gay arul ?
Freud papa üdvözöl
Mind1,ha nem értel ignorálj. -
quailstorm
félisten
válasz
Partyface007 #54109 üzenetére
De gondolom futó Windows alól indítottad.
Én már vágtam tönkre XP-t és Win8.1-et is úgy, hogy unbootable, unrecoverable error.
XP-t tökéletesen megcsinálta, csak a Windows updatet kellett újra lefuttatni. 8.1-nél meg csinált nekem egy listát az eltávolított programokról, egy Windows.old mappát, meghagyta a dokumentumokat és az akkor még Metros appokat.
Mindkettő optikai meghajtós telepítőről. Mikor már a rendszer nem állt fel.
Ha a rendszer feláll akkor természetesen a telepítő médiáról tudsz rendes frissítő telepítést indítani 7-8.1-10-en is.
-
törölt tag
Nem kell encórozni,itt a tool amivel offisöl forrásból szedhetsz iso-t
[Microsoft Windows and Office ISO Download Tool - HeiDoc.net]
-
válasz
quailstorm #54103 üzenetére
hmm, jó tudni, köszi!
-
Partyface007
őstag
válasz
én nemrég futattam egy frissítő telepítést miután gond volt a windows update-el és sehogy máshogy nem tudtam megoldani, file-ok beállítások és az összes program is megmaradt
1 dolog szállt el a Hyper-V -m azt újra be kellett kapcsolnom és újból beimportálni a virtuális gépeket
-
krbC
tag
Sziasztok!
Nem vagyok egy nagy gép guru, most lesz új gépem, win 8.1 vagy win 10 et érdemes használni? (win7 volt eddig). Sok olyat hallatom, hogy win10 még nincs kiforrva és sok frissítés stb... ncore-ról lenne mindkettő.
Köszi
-
raidx
őstag
válasz
-=RelakS=- #54106 üzenetére
Az van, de frissítő telepítés nincs. Azt csak a futó Win alól lehet indítani. Lásd quailstorm fórumtárs korábbi hozzászólását.
"W10 telepítőn is van "Javítás" funkció" alatt isa ugyan azokat éred el mint a gépházból indítva.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
tordaitibi #54105 üzenetére
W10 telepítőn is van "Javítás" funkció.
Mondjuk mikor meglátta, mi van a gépemen, feltette a kezét
-
válasz
Pontosan így van, az otthoni xp hétvégi nagytakarításának áldozatul esett néhány rendszerfájl is a felhasználói fiókok környékén (kissé hirtelen voltam...
) és a loginnál nem jutott tovább, xp cd betol, javítás és máris hasít a 7 éves rendszer tovább.
W10 hogy így nem javítható, azt most tőled tudtam meg, köszönöm, akkor a munkahelyi w10-zel sokkal óvatosabb leszek.
-
quailstorm
félisten
válasz
Hujikolp #54102 üzenetére
Nem lehet. Az XP volt az utolsó, amin lehetett nem destruktív frissítő telepítést csinálni. A Win10 legfeljebb a fájlokat és a modern appokat tudja megtartani, a többit törli és ad róla egy listát.
Nem destruktív frissítő telepítést NT6.x rendszereken csak üzemképes rendszerből lehet indítani sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest