Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz -=RelakS=- #53354 üzenetére
Backupol az MS-hez, NSA-hoz
Pletykák szerint a Defender tud ilyeneket okozni.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
BoneDragon
veterán
válasz -=RelakS=- #53365 üzenetére
Elnézést.
-
Joccc07
addikt
Köszönjük! Majd máskor jobban figyelek!
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
válasz -=RelakS=- #53358 üzenetére
Nézd meg a feladatütemezőben. Sajnos vannak antivírus szoftverek amik "elfelejtik" letiltani a Defender időnkénti keresés funkcióját. (Most nincs előttem win, de valami / Windows / Windows Defender)
-
lufi7
aktív tag
A másik a net meg a nett.
"Csak szóljatok mindig 5 perccel a gól előtt"
-
tordaitibi
veterán
válasz -=RelakS=- #53463 üzenetére
Mint irtam, mindenen tul vagyok, amit irtal azon, a reg buherakon,
mivel ez home, tettem ra gpedit.msc, igy se jo, es kiolve a zarkepernyo is.
Ennek ellenere gepinditaskor a bejelentkezo, monitor off es altatasbol visszajovet mellejon meg a zarkepernyo is. :-) :-)Szerk, itt irtam le reszletesen a gondomat [link]
[ Szerkesztve ]
-
tordaitibi
veterán
válasz -=RelakS=- #53494 üzenetére
Jo otletet adtal, a kovetkezo irtas a tablet mod lesz. :-)
-
zeee
senior tag
válasz -=RelakS=- #53518 üzenetére
Ígyvan, ezt szeretném pontosan. Nem hiszem el hogy nem lehet beállitani. Láttam videot, hogy a hangbeálltásoknál a stere mix-el több kimenetet is kiválasztott, de nekem még nem sikerült ezt összehozni
-
válasz -=RelakS=- #53521 üzenetére
A szabványos DVI kimenetben nincs audio.
"Some DVI-D sources use non-standard extensions to output HDMI signals including audio (e.g. ATI 3000-series and NVIDIA GTX 200-series).[9] Some multimedia displays use a DVI to HDMI adapter to input the HDMI signal with audio. Exact capabilities vary by video card specifications."(#53522) worxland
Azért meghazudtolni nem kellene a másikat!
-
Rókabajusz
csendes tag
válasz -=RelakS=- #53787 üzenetére
A fene megeszi, valami olyasmit olvastam az én hibakodomrol,hogy lehet a windows frissitéseket kell engedélyezni,de nem tudom hol kell bekapcsolni sajna..
-
pzstm
titán
válasz -=RelakS=- #53823 üzenetére
nem tudom melyik cég, de hajrá (privátban megoszthatod )
jah és nem, nagyon nem mentek el otthonról
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Rico45
őstag
válasz -=RelakS=- #53901 üzenetére
Ez is meg volt!
Ugyanúgy kéri a mocskos :-)
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
Rico45
őstag
válasz -=RelakS=- #53903 üzenetére
Nem én voltam :-)
Ez egy fos :-)) Már egy tucat dolgot megpróbáltam :-(
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
tordaitibi
veterán
válasz -=RelakS=- #53903 üzenetére
Nem, az énvótam, képekkel illusztrálva,
100% hogy Rico45 se tudja megoldani. 100.000-ből 1 w10 ilyen.
Nem alszom jobban, de látom nem csak én szívok ezzel, 1 hónapon belül 3 embernél jelentkezett.Szerk, nem írok új hsz-t,
éppen nem sokkal feljebb holmi start menü tweakokról volt szó.
Olyan (persze ha külső tweak app nélküli az még jobb) beállítás lehetséges, hogy az xp startmenü szerkezete legyen?
Meg is indokolom, sokan (ismerőseim), és én is az xp-t úgy állítom le, vagy teszem készenlétbe,hogy
Win gomb--> fel (up)--> enter.
Tudom nem egy nagy ügy egerezni, és sok bill. power, sleep gombokkal van ellátva, de sokban nincs benne.[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
válasz -=RelakS=- #53947 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
DS39
nagyúr
válasz -=RelakS=- #54067 üzenetére
nekem van ilyen opcióm, pedig a legfrissebb a win10 pro.
-
DS39
nagyúr
válasz -=RelakS=- #54069 üzenetére
lehet valami bug is, annyit módosították már ezt a szerencsétlen start menüt a 10-esben:
-
kisapa
senior tag
válasz -=RelakS=- #54071 üzenetére
Sziasztok! Ma vettem észre,hogy az indító képernyőn megjelent a vendég nevű felhasználó. Ez még nem is zavarna de jelenleg a gépházban a felhasználói fiókot választva kiép a rendszer a gépházból. Ez valami új bug vagy mi a fene. Az érdekesség,hogy a vezérlőpulton keresztül be lehet lépni a felhasználókhoz.
-
Tybor66
tag
válasz -=RelakS=- #54076 üzenetére
Sajburger sajnos nincs, nem tudom Windows vonalon mi a "megfelelő" kifejezése a három vízszintes vonalnak, de a telefonos topikokban a Hamburger-t használják.
iPhone SE (2016) & iPhone SE (2020) -> Samsung Galaxy A54 (8/256) & MacBook Air M1 (2020)
-
tom_tol
addikt
válasz -=RelakS=- #54069 üzenetére
-
raidx
őstag
válasz -=RelakS=- #54106 üzenetére
Az van, de frissítő telepítés nincs. Azt csak a futó Win alól lehet indítani. Lásd quailstorm fórumtárs korábbi hozzászólását.
"W10 telepítőn is van "Javítás" funkció" alatt isa ugyan azokat éred el mint a gépházból indítva.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
quailstorm
nagyúr
válasz -=RelakS=- #54282 üzenetére
Ezt állítod vissza azzal, amit linkeltem.
Igen eltávolították, helyette van egy grafikus menü ami működő rendszer alól el is érhető. Vagy legfeljebb telepítőről tudod az indítási beállításokat módosítani ha baj van.
-
kisapa
senior tag
válasz -=RelakS=- #54317 üzenetére
Én a leggyakrabban használt táblázatoknak egyszerűen kiraktam egy parancs ikont az asztalra és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest