Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- New Game Blitz - 2024
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BIZ0906
aktív tag
Miért van az,. hogy elvileg rendszergazda vagyok de állandóan sipákol, hogy futtatás rendszergazdaként? Hogy tudok teljes rendszergazdaként futtatni mindent ahogy eddig így tettem Win7-en?
-
BIZ0906
aktív tag
Hogy lehet otthoni hálózatra változtatni a nyilvános helyett? Sehol nem találom azt a beállítást win7 alatt egyszerű volt.?
-
BIZ0906
aktív tag
A start menü parancsikonos része valami borzalmasan szar lett.. arra számítottam, hogy csak behúzom a mappába össze gyűjtött parancsikonjaim és ugyan úgy használhatom mint 7 alatt. De nem.. vagy csak én vagyok béna?
-
BIZ0906
aktív tag
Mi a trükkje, hogy az μTorrent 2.2.1 el induljon automatikusan Windows 10 alatt? Ez a legjobb verzió amit eddig minden rendszeren hibátlanul használtam az újak tele vannak gányolva azért használom még mindig ezt! Remélem használja még rajtam kívül valaki ezt a klienst.
-
BIZ0906
aktív tag
Hi. Állandó rendszergazdai figyelmeztetést, hogy lehet lehet kikapcsolni ki gyalulni mert másolni akarok egy programot vagy a program akar beállításait menteni nem tudja mert ez a "védelem" folyamatosan zaklat. Thx a segítséget!
-
BIZ0906
aktív tag
válasz Pr0GrEsSiVe #54155 üzenetére
A volt az első amit meg tettem de sajnos nem ez a baj. Ha Total Commanderben akarok másolni mondjuk a program files mappába már nyavajog, hogy rendszergazdai jogosultság szükséges az opció oké ott van rá kattintok meg teszi de utána be kell állítanom, hogy a program is menteni tudja a beálításanit. Na erre kéne valami megoldás mert idegesítő tudom mit használok ennyire nem kell védeni a felhasználót :S
-
BIZ0906
aktív tag
Nálam aztán mindegy mert a Win7 alatt sem használtam víruskergetőt semmilyet max tűzfal ami a saját beépített volt engem csak ez az állandó rendszergazdai "védelem" idegesít azt szeretném kik lőni erre kérnék valami tippet egyáltalán lehet e ha nem akkor elfogadom max nem a program files mappába telepítek. Köszönöm! Szóval lehet e vagy nem kikapcsolni ezt a funkciót?
-
BIZ0906
aktív tag
UAC off megoldottam kösz a semmit
-
BIZ0906
aktív tag
válasz leviske #54178 üzenetére
A javaslat amit mondtak működött de nekem az volt a bajom, hogy a rendszer mappákba pl. Program Files nem mentette el a program a beállításokat ez idegesített de youtube csodákra volt képes regeditben egy bejegyzést 1-et 0-ra kellet írni majd újraindítás és szinte olyan mint Win7 ámbár így nem működik a windows áruház bár eddig sem érdekelt.
-
BIZ0906
aktív tag
Hogy tudom visszaállítani az Áruházat? Valahogy tiltottam de már nem tudom hol!?
-
BIZ0906
aktív tag
Nekem most kimondottan jó olvasni a fórumot talán kicsit indulatosabbak a fórumozók de előjönnek a rendszerek közti különbségek, hibák és egyéb nyalánkságok ami eltántorít vagy éppen közelebb hoz egyik másik OP rendszerhez (Jelenleg Win7; Win10 próba sajnos 1 hétig sem tartott már megint).
-
BIZ0906
aktív tag
válasz Döglött Róka #97729 üzenetére
Mert semmit nem ér..
-
BIZ0906
aktív tag
válasz Döglött Róka #97732 üzenetére
Frissítés nem települ wifi nem kapcsol vissza stb stb persze lehet gépe válogatja de nekem nem nagy kunszt kivárni azt a 10 mp-et vagy kevesebbet..
-
BIZ0906
aktív tag
válasz Laslow #104954 üzenetére
HANGPROBLÉMÁK WINDOWS 10 ALATT, AMELYEKET AZ ÚJ FRISSÍTÉS SEM JAVÍTOTT KI
Rajta vannak reméljük.
-
BIZ0906
aktív tag
Üdv, nem találom azt az opciót ami elvileg az lenne ha megnyitva hagyok pár programot pl: Chrome vagy pár egyszerűbb program egy gyors újraindítás után ne indítsa el a nyitva hagyott programokat. Hol lehet ezt kikapcsolni?
-
BIZ0906
aktív tag
Miért van az hogy helyicsoportházirendben beállítok valamit pl: ne keressen frissítést és kapcsolja ki a windows defendert és még sem teszi? Hány helyen kell kikapcsolni, hogy ne sipákoljon a víruskereső? Nem járkálok vírusos helyeken minden ki van mentve csak annyit akarok, hogy ne tartsa fel a rendszert.
[ Szerkesztve ]
-
BIZ0906
aktív tag
válasz tirszin #108072 üzenetére
Köszi. Pro van de a szolgáltatásoknál is le kell tiltani közben kitapasztaltam. A teljes Defendert meg regeditben lehet teljesen kikapcsolni. Igen tudom az veszélyes lehet.. csak saját felelősségre tudatosan próbálok netezni így meg minek fusson havonta egyszer lefuttatom bőven elég az.
-
BIZ0906
aktív tag
Egye fene
-
-
BIZ0906
aktív tag
Észrevettem hogy a rendszer-visszaállítást hiába kapcsolom ki egy idő után vissza kapcsolja a rendszermeghajtón a Windows 10. Ez valami új (hülyebiztos) védelem vagy csak egy hiba?
-
BIZ0906
aktív tag
válasz King Unique #145144 üzenetére
Media Creation Tool-al telepített Windows 10 pro legális verzió.
Kiadás Windows 10 Pro
Verzió 21H2
Telepítés dátuma 2022. 08. 06.
Operációs rendszer buildszáma 19044.1889
Minőség Windows Feature Experience Pack 120.2212.4180.0 -
BIZ0906
aktív tag
válasz King Unique #145147 üzenetére
Jogtiszta Win nem mókoltam még regediben sem régen mániám volt de mára már letettem róla nincs értelme.
-
BIZ0906
aktív tag
Üdv, létezik olyan program amivel meg tudom "parancsolni" hogy egy gépen két internet kapcsolat közül melyik melyiket használja?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- OLED TV topic
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kompakt vízhűtés
- Vallás
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Grand theft auto (Gta) collection pakk(pc)(foliázva)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest