Hirdetés
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kuponok....
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
CirrMee #54136 üzenetére
Ez általánosan igaz, de ha valakinek xy okok miatt pl. integrált ISO kell, akkor még legális kulcs birtokában is lehet onnan fogja szedni, ha máshol nem talál. Mert ugye maga az MS nem készít ilyeneket. Viszont én a "segítőket is beleszámítva" kijelentést nem értettem. Mi köze van ennek ahhoz, hogy a kolléga pl. ezt ajánlotta? Vagy ki buzdított arra, hogy ügyeskedjen itt bárki itt?
-
-
törölt tag
válasz
CirrMee #54136 üzenetére
Én biztos vagyok benne ,hogy legálisan akarja használni ,na akkor 1:1 ,döntetlen.
Ha mégse ahhoz se neked se nekem semmi közünk kb.Ennyi erővel amit te csinálsz lassan kimeríti a rágalmazás fogalmát.Uccu neki jelentsd fel.Amúgy ha már itt tartunk pontosan mi az állásfoglalása az ms-nak a 30 napos próbaidőről amivel az aktiválatlan telepítés rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest