Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
A gép egy Asus Zenbook + Windows 10 Home verzió.
A Windows+P eddig gond nélkül ment, majd a Windows frissített azóta ez a funkció nem megy.
Próbáltam drivert frissíteni, videókártya beállításait megnéztem, minden ok, de továbbra se működik.
Valakinek hasonló problémája volt/van? Valakinek valamilyen ötlete?Üdv,
GBoy -
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy asztali gép (1 éves gép), ami Win 8-al érkezett, s felfrissítettük Win 10-re.
Műkődött minden, persze az átállással akadtak gondok, de megoldódott.
Kb 1 hónapja a gép elkezdett furcsaságokat csinálni. Napközben többször előfordul, hogy a gép magától újraindul. Az eszközkezelőt, a rendszernaplót és egyéb rendszerbeállítással kapcsolatos helyre nem tudunk belépni, a rendszer nem enged be. Rendszergazdai jogokra hivatkozik, ami azért furcsa, mert csak 1 felhasználó van a gépen, aki rendszergazda joggal rendelkezik.
Korábban mindenhova be tudtunk lépni, nem voltak ilyen problémák.
Mi lehet a gond, valaki tapasztalt hasonlót? Mivel érdemes próbálkozni?Üdv,
GBoy -
gameresboy
aktív tag
Eddig is csak 1 volt, minden működött, mindent el tudtam érni, erre most nem enged be, mert rendszergazda jog kell neki.
Pontosan nem értem, hogy ezt miért írtad.
Az UAC nincs kikapcsolva, Avast van fenta gépen.
Mentés nincs a rendszerről, ráadásul ez egy munkagép, ami össze van kötve 1 másik rendszerrel.
A másik furcsaság, ami most jelentkezett, hogy ugrál az óra. Mondjuk 11:04, következő pillanatban 11:06, olyan, mintha megfagyna a kép, pedig nem.[ Szerkesztve ]
-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
A rendszer Windows 10 Pro 1607-es kiadás.
Egy ideje a "hardver biztonságos eltávolítása" és egyéb értesítések nem jelennek meg.
Mintha az rémlene, hogy az egyik frissítést követően jött elő ez.Kikapcsolni nem kapcsoltam ki semmit, az értesítéseknél meg nem találom, hogy mit kéne visszakapcsolni.
Valaki tudna ebben segíteni?
Üdv,
GBoy -
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Előjött nálam a OneDrive frissítésével (AppData\Local\Temp könyvtárat telerakja elég sok és nagy méretű Aria debug nevű log fájlokkal), hogy elfogy a rendszer meghajtón a szabad hely (kb. 60 GB), így a gép használhatatlan.
Olvastam, hogy a OneDrive-ot le kell törölni, majd a Temp mappát kipucolni.
A OneDrive beépített program, próbáltam törölni (Programok és szolgáltatások), de nem csinál semmit, s közben meg azt látom, hogy a Temp könyvtárban növekszik a fájl mérete.
Hogyan és mivel tudnám letörölni, mert alapból nincs szükségem rá, nem használomÜdv,
GBoy
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest