Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partyface007
őstag
válasz #10234880 #12060 üzenetére
nagyon túlterheltek most az MS-nél a Serverek láttam fórumokon hogy délelött még gyorsan lehetett letölteni az iso-kat most már nekem is alig csordogál: kb 6-7 órája töltöm és most tart 49%-on, szóval lehet hogy most a frissítéseket emiatt nem tudod letölteni...
amd-s drivert reinstall nem segít?
-
Partyface007
őstag
lehet én vagyok a béna de emlékeim szerint 8.1 alatt ez nem okozott gondot: bejelentkezéskor még a magyar az elsődleges billenytyűzetkiosztás de az asztalon már az angol mindig át kell váltanom belépés után
OS nyelve angol...
természetesen a language preferences-nél ahol lehet tologatni ott a magyar az első
-
Partyface007
őstag
válasz Partyface007 #13399 üzenetére
úgy néz ki megtaláltam a hiba okát a language / advanced settings / override for default input methodnál nem az ajánlott use language list volt beállítva hanem magyar volt beállítva :-) miután vissza állítottam a use language listre logoff / logon után jó lett
-
Partyface007
őstag
nekem is Realtek kártyám van és én is szenvedtem vele egy picit mire működött
az advanced fülön kell lennie egy shutdown wake-on-lan opciónak is azt is engedélyezd a másik három mellé amit említettél illetve, a power managment fülön is mindhárom opció be van pipálva nálam és így működik
BIOS-ban is ellenőrizd hogy engedélyezve van-e a wake on lan
-
Partyface007
őstag
válasz headhunter86 #13879 üzenetére
különösebb gondom nekem sincsen, eddig még minden program fut amit használok VGA driver jó
2 "pici" szépséghiba van csak:
- a windows update az eléggé nyögvenyelős, sokadjára se tud letölteni office-hoz pl. frissítéseket
- tegnap kiszúrtam egy elég fura netstat hibát: netstat még azt mutatta hogy xyz PID-vel még fut az outlook (cél IP portszámokból következtettem hogy az lehetett) de se a tasklist-el se a task managerben nem találtam olyan PID-s process-t :-)csak egy logoff / logon oldotta meg a problémát
-
Partyface007
őstag
válasz TYÜTYI2006 #14966 üzenetére
http://winaero.com/blog/how-to-disable-telemetry-and-data-collection-in-windows-10/
-
Partyface007
őstag
válasz TazLeacher #15935 üzenetére
nem fogadja el a win7-es kulcsot, ha frissítesz (muszáj mindenképp frissíteni először) akkor előbb utóbb aktivált lesz a win 10-ed is. Aktiválás után akárhányszor ujratelepítheted arra a gépre.
-
Partyface007
őstag
válasz csokoládé13 #16125 üzenetére
screen saver settings? de csak akkor ha jelszavas az accountod... (mondjuk az amúgy is ajánlott)
-
Partyface007
őstag
I think I found the solution. I use AVG too and I had issues syncing a gmail account. Basically, you go to your firewall settings and click on the tab which lists all the rules for applications (The tab is called "Applications"). You then find the ones labeled Host Process for Windows Services. The Domains for these applications should be: "C://Windows/System32/svchost.exe and C://Windows/SYSWOW64/svchost.exe"
Enable/Allow these to bypass the firewall and the app should be working.
-
Partyface007
őstag
válasz velizare #17585 üzenetére
100Mbiten valóban nincs nagy értelme az smb 3.0-t hiányolni ha a sebesség miatt kell az tény :-)
ha sikerült feltornáznod a nas elérését gigabitre és az valóban kiajánl 3.0-t és csatlakoztál már a share-hez akkor a Get-SmbConnection -servername xyz parancs-al le tudod kérni a tulajdonságait
-
Partyface007
őstag
-
Partyface007
őstag
-
Partyface007
őstag
válasz t72killer #18153 üzenetére
én pár hete költöztem új gépre akkor még 8.1-el sysprep -el ( lustaság fél egészség :-) ) már akkor küzdöttem a packagekkel de aztán sikerült
nem kötekedésből csak próbáljunk tárgyilagosak maradni: már miért kukázták volna?
Az általad linkelt cikkben is sysprep-et használnak :-)
Azt hogy generalize opcióval le shutdown-olt gépet mivel image-led az már tökmindegy... én pl. acronissal szoktam
-
Partyface007
őstag
válasz NyuszyCaster #18239 üzenetére
nekem se jön be így inkább a classic shell-t használom
-
Partyface007
őstag
nincs véletlenül valakinek AEG szünetmentese? egy ilyet tervezek venni
VM-re feltettem a szoftverét és látszólag fut de mondjuk az ups view web client ( localhost:8081 ) böngészőben ezt a hibát dobja:
Something went wrong while connecting to UPSMan
Can't get infos data, may be upsman is not running!pedig fut
nyilván nem tudom eldönteni hogy azért dobja a hibát mert nem találja az eszközt vagy azért nem mert 10 alatt nem működik normálisan
köszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
Partyface007
őstag
válasz NyuszyCaster #18461 üzenetére
-
Partyface007
őstag
válasz NyuszyCaster #18491 üzenetére
a settings/main menü-ben van egy show recent or frequent programs opció
ujraindulás miatt nézd meg az event viewert mi történik
[ Szerkesztve ]
-
Partyface007
őstag
válasz NyuszyCaster #18496 üzenetére
tudom nem vígasztal de nem te vagy az egyetlen
mondjuk ez win7-re van írva...
de ellenőrizd hogy a hibernáció engedélyezve van-e a power settingsnél ha igen kapcsold ki
[ Szerkesztve ]
-
Partyface007
őstag
válasz NyuszyCaster #18514 üzenetére
emelt színtű parancssorból: powercfg -h off
-
Partyface007
őstag
válasz Partyface007 #18453 üzenetére
AEG szünetmentest senki nem használ 10 alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- EA Sports WRC '23
- Ingatlanos topic!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- LEGO klub
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Raspberry Pi
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- NOD32 / Internet Security / ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Grand theft auto (Gta) collection pakk(pc)(foliázva)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest