- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
Hirdetés
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sürgős segítséget kérnék: ma töltött le a laptop egy frissítést, de a "Windows előkészítése, ne kapcsolja ki a számítógépet" felirat kb 40 perce pörög. Mit tehetek?
-
vlevi
nagyúr
Mai frissítés is megvolt.
Találtam kicsit "vicces" javításokat a listában:
"Addressed issue that causes Windows Explorer to display information that’s inconsistent with what’s stored on the Floppy disk."
Nem tudom ellenőrizni, tizenéve nincs floppy meghajtó a gépemben
Sőt, tizenéve az alaplapon sincs floppy csatlakozó. -
vlevi
nagyúr
Ma úgylátszik, nagyon péntekestéje van ennek a vacaknak.
USB is felba***tt rendesen.Felmásoltam egy file-t külső vinyóra.
Leválasztottam, kihúztam.
2 perc múlva eszembe jutott, hogy a feliratot nem másoltam mellé.
Oké, visszadugom a gépbe, ugyanoda, ahol az előbb is volt, de semmi.
Nem csippan, nem indul
Persze, restartwindows után jó, de , verné bele az .....-ba, hogy ezen mit tudtak elb****ni a win7 óta? Win7-el SOHA SEMMI bajom nem volt, ez a gányadék viszont minden nap bemutat valami új farokságot.Mi a retek lehet a bonyolult abban, hogy egy Intel B75M chipsetes alaplapon lévő USB vezérlőt ne kezeljen rendesen?
Vagy, ha megnyomom a kikapcsológombot, akkor leálljon? -
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Lett az asztalomon egy "Gyors elérés" ikon. Szép kék csillag, csak semmi szükségem rá. Törölni nem lehet. Hogy lehetne eltűntetni?
-
NEm tudok egy nyomtatót megosztani, állandóan kéri az otthoni csoport jelszavát a 2 gép, mikor próba képpen belépnék az otthoni csoportba. Az egyik géphez van usb-én keresztül csatlakoztatva a nyomtató. a 2 gép csak azonos routeren van az egyik wifin a másik utp-én keresztül , de amelyikhez kapcsolódi k a nyomtató az istenért sem tudom megosztani a másik géppel. Tudna valaki segíteni ?
-
vlevi
nagyúr
Háát, igen, marhanehéz megoldani
Mint ahogy a gmail kezelés többi problémáját.Az a nagy baj, hogy eléggé minimális az érdeklődés az UWP iránt, így senki sem érzi az ingert arra, hogy készítsen egy UWP email appot, ami tudásban, használhatóságban egy lapon lenne említhető a droidos gmail levelezővel, és naptárral.
Egyszerűen nem tudok megbízni a windows beépített levelezőjében, mert tudom, hogy vannak naptáresemények, amiket nem mutat (már a google-ben lévő naptárhoz sem férek hozzá, nem tudom elérni az appból), és a levél értesítések is, teljesen előre nem látható módon egyszer jönnek-mennek, néhány napig, aztán leáll, nem szinkronizál, kész vége.
Ezért az asztali gépen az emClient-t használom, ami addíg, ami csak gmailes címed van, addíg nagyon jó.
-
szőr Artúr
tag
válasz
King Unique #52183 üzenetére
Csak nem huawei mobilod van?
-
King Unique
titán
válasz
szőr Artúr #52181 üzenetére
Bár Home alatt nem próbáltam, de elvileg meg lehet oldani ott is, találni rá több leírást. A WU meg friss telepítés alkalmával is jó sokat teker a 7-esnél és képes a havi patch keddeken is. Engem speciel nagyon bosszantott, de nyilván másokat is.
A modern appokat elvileg végleg is lehet száműzni a rendszerből, vannak rá leírások, de az valóban expert és nem kezdő szint. Viszont azért egy jobb klikk
—►
Levétel a Startról nem hiszem, hogy olyan megerőltető lenne és nem is kell hozzá IT-s diploma...Amúgy meg jobb is, hogy pár év múlva megy a levesbe, mert ahogyan az elődje, úgy ez is egy kicsit túl van ajnározva...
Nem
-
szőr Artúr
tag
válasz
King Unique #52180 üzenetére
A link azzal indít, hogy gpedit.msc -> feltételezi a pro verziót. Az viszonylag kevés otthoni gépen van.
7-esen olyanom volt, hogy megakadt az update, de a jellemző az a gyorsan lefutó telepítés volt. Öt év alatt háromszor vagy négyszer volt vele gondom.A csempéket el lehet távolítani, ha eszedbe jut és tudod hogyan. A többség meg tudomásul veszi, hogy ez van.
És borzasztóan zavaró amikor izgő-mozgó bigyókkal van tele a menü, amiket nem is kértem. (Plusz lásd a hwsw mai cikkét a linkedin sorsáról!)
Start menüt én sem szeretem, ha már ismerem a rendszert és tudom, mit, hol találok.
Szerk: most látom, valami regedites varázslat van a home-ra is...
-
King Unique
titán
válasz
szőr Artúr #52179 üzenetére
"update működése"
Ott leginkább az automatikus letöltést & telepítést lehet kifogásolni, viszont akár irányítható is. Másrészt a 7-es meg órákig / napokig tekeri a gépet a WU miatt, hacsak manuálisan meg nem oldja valaki az összefoglalójában is említett módszerrel. De ezt akár havonta is képes újra eljátszani és akkor ismételten kell vele szórakozni.
"start menü teli van reklámmal"
A csempék akár ki is vehetők belőle. De mondjuk én pont azok miatt használom, illetve pl. a programok & mappák ikonjait is bele lehet rakni. Azoknak a gyors elérése pedig baromi kényelmes, már 8.1 alatt is ezért szerettem a kezdőképernyőt. Illetve a 10-esben is van full screen mód, összes app nézete stb. Nekem speciel a hagyományos Start menü már kényelmetlen.
-
cozmo
őstag
Tetű lassan ,de ma jött a megváltó frissítés
Cumulative Update for Windows 10 Version 1607 and Windows Server 2016: December 9, 2016
Végre hozzá tudom adni a google fiókomat! -
King Unique
titán
A magam részéről ezt tudom mondani. De az adott rendszer topikjában a többség úgyis nyilván azt fogja inkább ajánlani. Ha ugyanezt megkérdezed a Win7 topikban, akkor ott meg azt... De célszerű lenne kipróbálni valamilyen formában, aztán majd eldöntöd magad, hogy mennyire bejövős. Illetve akkor kiderülne, hogy azon a gépen hogyan működik.
-
gunex
csendes tag
Hali
Most jött el az idő részemről, hogy újra tegyem a windows-t, de kérdés, hogy melyiket?
Most win7 van fent és nagyon meg vagyok vele elégedve, de tudom, hogy haladni kell a korral. Érdemes-e windows 10-t felraknom, vagy még ugyan olyan jó a windows 7 is? Valami meggyőző érvre lenne szükségem -
Hunork
veterán
válasz
#71746560 #52173 üzenetére
Hali!
Ki van kapcsolva, és csökkentve van. Alapból így csinálom. Sőt, elég mély ismerője vagyok a W8-10 rendszernek, mégsem értem, hogy mi viszi le a tárhelyet. Hacsak nem valami ingame videó, képek, ennek még nem néztem utána.
pendre54: nincs olyan programom.Így az nem foglal helyet.
-
válasz
Hunork #52172 üzenetére
Üdv!
Továbbá, ha telepítve van a Spotify progi, akkor ott is érdemes körülnézni. Én már kb. másfél éve előfizetője vagyok a prémium verziónak, de még a free változatnál jött elő, hogy rohamosan csökkent a C-n a szabad hely. Minden ismert vajákolást végig csináltam, de nem hozott látványos eredményt, míg fel nem raktam a Tree Size Free nevű kis progit, és ott találtam több gigányi cuccra ebben a mappában:Napi 2-3óra zenehallgatás után olyan 500-600 MB-nyi cucc gyűlik ott össze, amit most már naponta kézzel takarítok ki.
-
Hunork
veterán
Üdv!
Tudom, sokszor volt már, és hát képben is vagyok rendesen. De azért megkérdezem: mit és hol lehet nyugodt szívvel törölni a megszokott mappákon kívül? (Temp, Dowload, restore point...) Szépen csökken a C területe, nem nagyon, de egy-két GB szinte hetente lecsippentődik. És nem látom a WinDirStat programmal, hogy pontosan mi növekedett meg, mert amolyan észrevétlen. Hogy világosabb legyen: általában 65 GB volt a szabad hely, most meg 55-57GB között mozog. Vagy ne foglalkozzak vele? (létezik hogy a dll fájlok majdnem 20GB helyet esznek?) -
quailstorm
félisten
válasz
oszi666 #52163 üzenetére
Többek megszívták már azzal itt a topicban, hogy hiába rakták fel sikeresen, akkor se ment amit szerettek volna. A Media feature pack olyan mint az IE. A rendszerhez nem kell, beágyazott használathoz sem kell, de meglepődsz ha leszeded, mert eszméletlen sok alkalmazás használja. Ha van abban az appban valahol video vagy hang, akkor már kb meg is van miért kell.
Szerintem most az következik, hogy felraksz egy nem N-es Win10-et...
-
szőr Artúr
tag
válasz
Döglött Róka #52169 üzenetére
Kettőt és könnyebbet. Én sem tudom, mi csesződik el olyankor, de sok esetben csak ez segített XP-n és hetesen. XP-n VPN is volt, akár az is bekavarhatott, 7-esen csak wifi. A tipp meg a cég windows desktopokat üzemeltető szakembereitől
("Lehet, hogy" = tízessel nincs elég tapasztalatom, hogy biztosan tudjam, ugyanúgy működik e téren, mint a régebbiek) -
Döglött Róka
veterán
válasz
szőr Artúr #52168 üzenetére
Igen, pont emiatt nem hiszek a kuruzslo modszerekbeb...
Es nem az adaptertiltassal vitatkoztam (az telleg hulyeseg), hanem a lehet kezdetu sztorival. De tovabbra se ertem, hogy a flushdns-nek mi koze lehet egy dns nelkuli ip cimhez
-
szőr Artúr
tag
válasz
Döglött Róka #52167 üzenetére
Te értesz hozzá annyira, amilyen méretű az arcod?
7-essel bezárólag: az adapter letiltása (a logok szerint) kihagyta a dhcprelease-t. Az ipconfig/release megcsinálta.
10-esnél még nem próbáltam.
A flushdns tudom, hogy mire való, de sajnos windows esetében előfordul, hogy ilyen kuruzsló módszerek segítenek a "nem megy a hálózatom, de nem tudom, miért" problémán. -
Döglött Róka
veterán
Megteszi, csak baromsag amikor ket parancsbol megoldod.
Mindenestetre akinel elofordul, hogy nincs net mostanaban:
Cmd promt
Ipconfig, ha 169-el kezdodik az ip cime es nem rest, jelezze.
Ipconfig /release
Ipconfig /renewElviekben ceges halozatokon nem fordul elo, csak otthon.
@szór Artúr, a lehet hogy maskepp mukodik kezdetu okoskodasokat ne kerlek, inkabb olvass utana. Flushdns-nek ebben az esetben semmi ertelme, olvass utana es rajossz.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Winner_hun #52164 üzenetére
Csak a rendszert.
-
Winner_hun
félisten
Az élményindex a disk score részen mindig csak azt a meghajtót nézi amire telepítve van a rendszer vagy az összeset és azt átlagolja?
-
oszi666
őstag
válasz
netpeti98 #52161 üzenetére
Feltelepítettem, de azzal sem működik sajnos. Ráadásul ez a file elvileg kompatibilis windows 10-el. Annyi történik, végigfut a kicsomagolás és utána semmi egyszerűen. Van valami ötlet hogy mit ronthatok el? Próbáltam rendszergazdaként elindítani, volt kompatibilitási mód meg minden és mégsem. Van még valami egyéb?
-
oszi666
őstag
Sziasztok. Mi a különbség a pro és a pro N között? Én úgy tudom annyi, hogy a pro N-ben nincsen media feature pack. Azért érdekelne, mert van egy programom amit képtelen vagyok feltelepíteni, viszont másik, win10es gépre fel tudtam telepíteni, és most jutott eszembe, hogy azt hiszem, azok nem N, hanem sima windows 10-esek.
-
válasz
Döglött Róka #52154 üzenetére
Úgy tűnik bevált. Köszönöm mindenkinek
-
válasz
szőr Artúr #52156 üzenetére
Köszönöm! Okosodtam.
-
szőr Artúr
tag
Nem feltétlenül. Lehet, hogy a dhcp kliens másképp viselkedik, ha letiltod, majd engedélyezed a kártyát.
A release/renew jelzi a szerver felé, hogy elengedted a korábban kapott címet, majd kér egy újat. Az új címmel jön újra a dns címe, routing paraméterek stb.
Esetleg a renew előtt egy ipconfig /flushdns sem árthat. -
válasz
Döglött Róka #52154 üzenetére
De gondolom, hogy ugyanerre a célra megteszi a (wifi) hálókártya letiltása, majd engedélyezése is akár a hálózati központból, akár az eszközkezelőből.
-
válasz
Barthezz2 #52151 üzenetére
Szia! Fél szemmel olvastam el a hozzászólásokat, öcsémnek sem volt jó a wifi egyik nap. Rákerestünk a hibára, azt beírva keresőbe a gyakorikerdesek.hu-n találtam választ.
windows és r gomb
Írd be a parancssor ablakba:
ipconfig /release
ez után:
ipconfig /renewAztán jó is lett.
-
válasz
Core2duo6600 #52149 üzenetére
Eleve egy név van megadva, de ezt magától 2.4: ssid 5: ssid_5g névvel látja el. Ez nem lehet gond.
Itt valami windows marhaság lesz, mert a router megléte óta ugyan olyan konfiggal fut(fw update se volt), a géphez se nyúlt senki oly módon, hogy bármi el lett volna állítva. Pont ezért állok értetlenül a dolog előtt.
Wifi stick veszi a jelet, de az se lehet rossz, mert átvittem a htpc által használt stick-et, de azzal is ugyan ez.
csixy
Családi ház, 1 szomszéddal. -
Core2duo6600
veterán
válasz
Barthezz2 #52145 üzenetére
Lehet itt többre mész: [link]
A cégnél nálunk is van egy eszköz ami mind 2.4 mind az 5 Ghz et tudja, ha azonos ssid néven volt mind a 2 akkor nem tudtam a laptoppal felmenni, mert jelszót kért., nem a wifi kód ot, ez utána jött ki!
a telefon gond nélkül használta bármelyikre is mentem.
Próbáld meg, hogy az 5 Ghz esnek más nevet adsz, pl a végére teszed a _speed vagy hasonló, hátha. -
Hennet
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy Opera alatt az automatikusan "elbújó" tálca legtöbbször nem ugrik fel amikor leviszem a kurzort fölé.
Csak az Opera alatt fordult eddig elő, viszont elég idegesítő, valamit tudok vele kezdeni (azon kívül, hogy ne használjak operát, vag kapcsoljam ki az elrejtést...)? -
Tigerclaw
nagyúr
Pár napja csinál olyat a W10, hogy nem indul el a valós idejű védelem a defenderben és manuálisan sem bekapcsolható (0x8050800c hibakód). Eredeti win, aktiválva van, frissítve van. Van hogy másodjára bekapcsol.
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
van egy alacsony profilos HP gépem, amibe tettem egy vga kártyát.
NVS 285 a tipusa, de a windows nem látja, Általános Microsoft-videókártyaként jeleníti meg az eszközkezelő.
Nvidia oldalán ha szeretnék letölteni szoftvert, azt mondja, hogy nem kompatibilis eszköz, nincs hozzá driver.
Windows 7-hez viszont van hozzá nvidia driver, az tökéletesen működik is.
Hogy lehetne rábírni a windowst, hogy telepítsek hozzá drivert? -
Lenry
félisten
két egymástól teljesen különböző gépen is azt csinálja most a Windows 10, hogy az egyik oldali hangszóró elnémult.
letöröltem és frissítettem drivert, lefuttattam a hibakeresőt, mit lehetne még állítani?
a balansz természetesen középen van és a hangszóró/fejhallgató jól működik másik gépen -
VoidXs
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #52131 üzenetére
Gépház, személyre szabás, start menü, legalsó link, és itt választhatod ki a megadott lehetőségek közül, mi legyen ott.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
King Unique #52120 üzenetére
Csak akkor csinálja meg, ha nem gyorsformázást választok neki !
Van a laptophoz egy másik SSD is, szintén a modul bayben, ha átcserélem arra, és onnan indulok, akkor simán megcsinálja.
Egész biztos, hogy valami szoftveres oka van, csak azt nem tudom, hogy micsoda.
Már minden portot végig próbáltam.
Nem létkérdés, csak zavar, hogy nem megy !Más :
Hogy lehet kitenni linkeket oda, ahol a lenti képen épp a file kezelő, Windows explorer van.
Nem emlékszem rá, hogy én tettem volna oda, de csak ennél a gépnél látom, a többi gépemnél nem. -
szőr Artúr
tag
Win10-be épített bash. Az ottani root jog hogy viszonyul a Windows administrator jogához?
Érthetőbben: a bash root jogával hozzáférek olyasmihez, amihez admin jog kell? Vagy csak virtuális gépként működik a bash? (Per pillanat nincs tizesem, nem tudom kipróbálni) -
bobsys
veterán
Meglehet csinalni, hogy a masoik desktopot "athuzom" a masodik monitorra? Laptop kepernyo lenne 1. desktop mig a masodik monitoron a 2. desktop?
-
Zolka75
tag
Szevasztok remélem valaki tud nekem segíteni
olyan kérdésem lenne hogy lehetséges a win10 ben
valahol olyan beállítás hogy ha valamire ráklikkelek az egérrel akkor az hangot adjon ?? úgy rémlik van erre megoldás vagy én tudok valamit rosszul?Ha esetleg tudtok másik topikot ahol ebben járatosak azt is megköszönném
-
King Unique
titán
válasz
simo9555 #52121 üzenetére
Itt azért az is fontos, hogy milyen licence? Ha OEM, akkor azt eleve nem lehet másik gépre átvinni. Ha BOX (dobozos) kiadás, illetve retail kulcs, akkor már igen.
A régi gépen elég lehet akár a rendszer partíciójának törlése is, de magát a termékkulcsot is el lehet távolítani. Utóbbira vannak különféle parancsok. Ha esetleg nincs a kulcs feljegyezve valahol, akkor persze előtte érdemes kiolvasni pl. ezzel a programmal.
A másik gépen meg értelemszerűen csinálni kell egy tiszta telepítést. De lehet akár a régi gépről klónozni is a rendszert.
-
simo9555
tag
Sziasztok!
A windows 10 pro licenszemet szeretném átvinni egy másik gépre, és amin most van arról törölni. Ezt hogy oldhatom meg?
-
King Unique
titán
válasz
Core2duo6600 #52099 üzenetére
Ha ugyanaz a pendrive és az Enterprise ISO mindkét gépen, akkor az érdekes. Viszont maga a hardveres / szoftveres környezet meg ugye nem teljesen és ki tudja pontosan mi okozza a hibát. Illetve a W is hajlamos időnként fura dolgokat művelni...Esetleg próbáld a laptopon másik USB-portba csatlakoztatni a pendrive-ot. Valamint nem feltétlen muszáj a beépített megoldással vesződni, külső programok is simán megcsinálják, illetve azoknál az ISO sincs lekorlátozva.
"Elszáll a partició létrehozáásnál, azon a gépen, ahol megy a beépített a rufusz is megy. !"
A laptopon utóbbi megcsinálja?
Egyébként nem feltétlen szükséges hozzá hitelesített USB-eszköz, megcsinálja a beépített WTG egy "simára" is. Csak ilyenkor kiírja, hogy a teljesítményre ez hatással lehet. Ezt még egy külső SSD-nél is bedobja, ami ugye nem kicsit vicces...
-
Tin
veterán
válasz
Core2duo6600 #52117 üzenetére
értelek, de megy még a gépbe pár vinyó, ssd, meg egy vga is, szóval ez a biztosabb.
Core2duo6600 (#52117): oké, akkor feleslegesen linkeltem össze a useremmel. valahogy túlélem
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Muerte68 #52113 üzenetére
Win to Go környezetre, rendelkeziik a szükséges minősítéssel.
Kingston Dataraveler Workspace.A kérdés arra vonatkozik, hogy miért nem csinálja meg a laptop, ugyanazzal a verziójú win 10 el, míg az asztali igen.
(#52114) vigyori78
Elszáll a partició létrehozáásnál, azon a gépen, ahol megy a beépített a rufusz is megy. ! -
Tin
veterán
válasz
Core2duo6600 #52109 üzenetére
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Hogy lehetne megnézni windows-on belül, hogy éppen melyik winchester mit dolgozik? Egy elég jó konfigom van M.2-es SSD-vel, és mellette 3 hdd-vel, az egyik winchester kb 3 sec-enként kattan kettőt, mintha töltene valamit, a hdd led is felvillan ugyanekkor, de az erőforrás figyelő semmi használható infot nem ad, hogy mi történik ilyenkor.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Muerte68 #52100 üzenetére
A pendrive létrehozásánál akadok el.
Nem csinálja meg a pent a laptop, míg az asztli ugyanazzal a windows al igen.Ha az asztalin legyártottam a win to go-t akkor a laptop is elintul és műkődik rendesen, ahogy kell.
(#52108) Tin
Ha most raktad össze, akkor hogy frissítetted le az ingyenes frissítési akcióban ?
-
Tin
veterán
igen, hozzákötöttem, és köszönöm szépen. ha nem, akkor anyázok egyet, és bízom benne, hogy a win7 pro kulcs működni fog. merthogy az teljesen legális.
ez egy frissen összerakott gép, még nincs benne a vinyó és a vga. gondolom először húzzam újra a win10-et, aztán ellenőrizzem az aktiválás, és utána pakoljam bele a többit, ugye?
-
Tin
veterán
sziasztok,
win7 pro -> win10 upgrade után csináltam egy win10 install dvd-t, hogy nulláról újrahúzzam, uefi módban elindítottam, ahogy kell, de kulcsot kér, merthogy még nem volt telepítve ezen a gépen a win10. de volt, és aktivált is. igaz, csak pár órája frissítettem.
skip után ha újrahúzom, aktiválódni fog?
-
Muerte68
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest