Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
edeleny
őstag
50211-re valaki?
Ennyire rossz lett a magok menagelése?
más!
Egy hét 8.1 használat után ismét azon gondolkodom, hogy hajítom a francba, és visszarakom a 7-et.
A probléma a következő:
A böngészőkbe fagy bele.
FF, és Chrome van fenn! (köszönöm de nem kérem azt az épületes tanácsot, hogy használjak IE-t)Az FF úgy ment fel, hogy feltettem a böngészőválasztóból a böngészőt, majd a MozBackUp-al rátettem a beállításaimat, könyvjelzőket, majd felment a Chrome, és importáltam a könyvjelzőket!
Fenn van a Java, a SilverLight, és a Flasplayer aktuális verziója. Leginkább a Java-s, flashes oldalakba fagy bele.
F1-Live. hu, Lányomnak valami Barbis játékoldal, de tegnap Faceboo-kba is bele állt.
A log-ba nincs semmi, csak annyi hogy hirtelen megszűnt a tápellátás.Van valami tippetek, mit csináljak?
(nincs Blue Screne, csak megmered a képernyő, és nem reagál semmire, Zöld Led világít, HDD led nem, gyakorlatilag áramtalanítani kell a gépet, úgy indítható ujra)
[ Szerkesztve ]
Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
edeleny
őstag
válasz LLKobe #50252 üzenetére
Ne haragudj, nem akarok nagyképű, vagy kötekedőnek látszani, de ez a válasz kb. a használj IE-t kategóriába tartozik!!
Én elfogadom hogy nálam van a hiba, de némi támpontot is elfogadnék merre keressem?
Ha teszik, ha nem, az elmúlt 8 hónapban egyszer sem fagyott ki a win7.
Tehát ha valaki azt mondja hogy hardverhiba, az nem felel meg a valóságnak.
Az alaplapot alapból úgy reklámozzák, hogy 8-as kompatibilis, az egész masina alig több mint 8 hónapos.Már gondoltam arra is hogy csak a könyvjelzőket, jelszavakat mentem ki, legyalulom mind a két böngészőt, és tisztán vissza rakom, de a Chrome mostis csak így van, azt nem tudom máshogy vissza rakni. Reggel nekem abba fagyott bele (F1-Live.hu: felugrott valami Tescós , lapozgatós hirdetés, és megmeredt)
Az a gyanúm, hogy vagy a java, vagy valamelyik szkript gyötri le.
Játszom az Ikariammal, ami teljesen szkript alapú, az jó, de ami érdekes, az az, hogy olyan mint ha nem használná az internet gyorsítótárat, és minden alkalommal a teljes oldalt töltené be. Mondjuk ez a többi oldalnál is így van.Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
Воланд
titán
válasz edeleny #50254 üzenetére
ha a logban benne van az, hogy megszunt a tapellatas, nos, akkor en elso kerben megneznek egy masik tapot.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
rgeorge
addikt
-
edeleny
őstag
válasz Воланд #50255 üzenetére
Ez azért nem jó, mert akkor szűnik meg mikor én lekapcsolom, akkorra van időzítve.
Tehát ő azt veszi hibának, amikor kikapcsolom az ujraindítás végett. Egyébként meg, ha egy pillanatra is megszűnik az áram ellátás, kikapcsol a gép, nem megmered!Kritikus:
A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása.Az előző rendszerleállítás (2014.05.31. - 7:28:08) váratlan volt.
Ez esetleg érdekes lehet:
A szolgáltatás (AODDriver4.3) a következő hiba következtében leállt:
A rendszer nem találja a megadott fájlt.
A metaadatok másolása nem sikerült, eredmény={00000000-0000-0000-FFFF-FFFFFFFFFFFF}, tároló: '0x80072EFE'Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
Joke7773
tag
Sziasztok
Win 8-nál észlelt valaki olyat hogy akadoznak az usb-k ( 2.0 és 3.0 usb-k, 3 féle egér is akad rajta játék közben vagy ha nem akad akkor meg egyfolytában szó szerint olyan mintha dobálna balról jobbra )?????
Gyári telepítő lemez úrafelraktam mégis ezek a problémák.Ez a win 8 hibája ?Tud valaki valami megoldást rá ?Köszönöm a segítséget
-
Lacces
őstag
Hali.
Windows 8.1 Pro-m van, full legál. De elég lüke a rendszer, mert az összes Windows app (mail, skype, calendar, one note, stb.) becsődöl. Megnyitom, felugrik az ablak egy pillantra és bum, el is tűnik. De a tálcán ott van egy full átlátszó ikon.
Frissen telepítve a windws 8.1. Akkor még el is indult, de az appok megbízhatósága, már akkor katasztrófális volt. De most már tényleg érdekes...
Mit lehet tenni azért, hogy na, jól működjön mindegyik? -
félisten
-
Lacces
őstag
válasz szabonagyur #50262 üzenetére
Ja, szerintem rendben vannak a driverek, windows alól frissítettem őket. Bár igaz volt rajta egy darabig directx, lehet az szedte szét... mmm.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Buddhacece #50263 üzenetére
Támogatja egyáltalán a rendszer a processzorodat?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Buddhacece
csendes tag
válasz Bjørgersson #50266 üzenetére
Sajnos konkrétan a 8.1-re nem tudtam megnézni,de az Upgrade Advisor szerint a Win7-re tökéletesen alkalmas.És úgy tudom hasonló a két program rendszerkövetelménye.
-
Damage401
senior tag
válasz Bjørgersson #50266 üzenetére
Az 1 GB DDR-ből kiindulva nem, illetve virágbolti lehet.
Viszont, nekem a múltkor csinált olyant a Windows, hogy ment a böngészés, zene hátul a WMP keresztül, illetve a torrent. Megnyitottam mobilarena oldalt, majd az egész olyan szinte belassult 3 perce, hogy csak pislogtam, zene szólt 10 másodpercig majd elnémult, gondolkodott, akadt az egér. Majd 10 perc után fogta magát villant a kép, helyre tette az egészet. 0,7Mb volt utána a memória használat. Mi volt ez a pillatannyi üzemzavar franc tudja, hibát nem dobott. Arra gyanakszok hogy a 4GB DDR3 memóriát megette, lapozófájlt is. Pedig 10GB van beállítva.
Lapos: Dell Inprion 15 (5521)
Program: Win 8.1 Pro (összes frissítéssel ami volt hozzá) (eredeti)Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Bjørgersson
félisten
válasz Buddhacece #50267 üzenetére
Hasonló, de nem ugyanaz, nézz utána.
(#50268) Damage401: A memória tökmindegy, attól meg hogy virágbolti, még nem fog más hardvereket támogatni vagy nem támogatni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
zoltan6
őstag
ez tévedés,még a win 8,win 8.1 gépigénye is eltér.
Windows 8 rendszerkövetelmények
"Ha a Windows 8.1 rendszert szeretné futtatni számítógépén, az alábbiakra lesz szüksége:Processzor: 1 gigahertzes (GHz) vagy gyorsabb, PAE-, NX és SSE2-támogatással (további információ)
RAM: 1 gigabájt (GB) (32 bites) vagy 2 GB (64 bites)
Merevlemez-terület: 16 GB (32 bites rendszerhez) vagy 20 GB (64 bites rendszerhez)
Videokártya: a Microsoft DirectX 9-es verzióját támogató grafikus eszköz WDDM-illesztőprogrammal"
A processzornál nagyon lényeges a PAE,NX,SSE2 támogatás 8.1-nél.tehát régebbi procikkal már nem megy sajnos. -
rgeorge
addikt
XP alól indítod a telepítőt?
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Damage401
senior tag
válasz Bjørgersson #50269 üzenetére
A memóriából kiindultam, hogy LGA 775 foglalatú lehet, az a Pentium proci ami ott van, lehet hogy nem tartalmazza azokat az utasításkészleteket amit a Win8 követel meg. Mivel a Win7 egy forradalmasított XP (szinten bármely gépen elmegy már az is )
Buddhacce:
Egy teljes gép leírást, hogy milyen Proci, milyen VGA, Milyen ram modul van benne.[ Szerkesztve ]
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
félisten
Azon a gépen felejtsd el a 8.1-et, talán a 8 ha elindul de szerintem az sem. Jóval erősebb 2 magos gépen nem indul el úgy, hogy hivatalosan minden követelménynek megfelel, valószínűleg a chipset nem tetszik neki. Az a 2,6-os proci úgy kevés ahogy van, a memória is kevés lesz meg lassú. Szerintem elégedj meg azzal ha a Win7 használható rajta. Anno használtam ilyesmi gépet csak az 2,8-as P4 volt Win7-el meg ATI 9600XT-vel és siralmas volt még azon is.
-
KISDUCK
addikt
Most nézegetem a rendszer követelményes leírásokat, elvileg a 32bitesnek mennie kéne. Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy mi lehet a probléma nálad. Próbáld ki a 8.1-es telepítési segédet talán meg tudja állapítani a bajt.
-
Buddhacece
csendes tag
válasz Damage401 #50272 üzenetére
Számítógép típusa ACPI egyprocesszoros PC
Operációs rendszer Microsoft Windows XP Professional
Opr. javítócsomag Szervizcsomag 3
Internet Explorer 6.0.2900.5512
DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
Számítógép név PC-1Alaplap:
CPU típusa Intel Celeron 4A, 2600 MHz (26 x 100)
Alaplap neve Asus P4P800-VM (3 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Video, LAN)
Alaplapi lapkakészlet Intel Springdale-G i865G
Rendszer memória 1024 MB (DDR SDRAM)
BIOS típusa Asus AMI (12/01/03)
Kommunikációs port Kommunikációs port (COM1)
Kommunikációs port Kommunikációs port (COM2)Megjelenítés:
Videokártya NVIDIA GeForce 6200 (128 MB)
Képernyő Plug and Play monitor [NoDB] -
félisten
válasz Buddhacece #50276 üzenetére
Akkor még egyszer leírom neked, ezen a gépen nem fog menni a Win8.1 mivel nem támogatja a megfelelő utasításkészletet a proci. És mivel Celeronról még gyengébb is jóval mint egy P4. A Northwood procik írtó gyengék, inkább próbálj bele venni egy 2.4-es P4-et, hatalmas különbség lesz.
ja és a videókártyád sem menne 8.1 alatt. Win7 volt rajta eddig? Azt rakd vissza, de szerintem lehet az sem lenne túl jó, max a proci cserével.
[ Szerkesztve ]
-
Sátán44
addikt
Kérem, aki tud segítsen! 150 gép telepítése vár rám és nagyon nem mindegy, hogy 1 napig csak updatelek telepítés után. Szívesen fogadok más bevált módszert is a frissítések integrálására.
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Buddhacece
csendes tag
válasz szabonagyur #50277 üzenetére
Win7 már volt rajta,csak visszaraktam az XP-t(Programkompatibilitási problémák miatt).
Mivel muszáj átállni a 8.1-et jobban ajánlották.De így akkor nem is kínzom tovább.
-Azért köszönöm! -
félisten
válasz Buddhacece #50280 üzenetére
Hát ha Win7 alatt kompatibilitás gondok voltak 8.1 alatt sem javult a helyzet főleg, hogy drivered semmihez sem lenne. Tudom a gép amire használod biztos jó, de maradj az XP-nél inkább és majd új gépre vegyél 8.1-et
-
artiny
őstag
Ha benyomom a bekapcsolo gombot (nem 5mp tarva, hanem csak egy pillanatra) akkor a gepem lekapcsol, kipapcsol - baj ha igy kapcsolom ki vagy inkabb a windowsban kapcsoljam le?
win8
-
xxSanchez
őstag
válasz 800.henrik #50285 üzenetére
Valószínűleg kevés a processzornak a feszültség, legalábbis WHEA LOGGER hiba arra utal.
Heyho.
-
xxSanchez
őstag
válasz 800.henrik #50287 üzenetére
Próbálj meg elindítani egy terheléstesztet, mert ha akkor kikapcsol a gép akkor valószínűleg tényleg a feszültséggel lesz a gond. Használj Linx-et.
Heyho.
-
GEPESZ66
veterán
Sziasztok!
Szerettem volna megnyitni a következő rádióadót.
Először rákattintva megkérdezte, hogy mivel akarom megnyitni, s a Windows Media Player-t választottam.Viszont ez nem játsza le.
Mit kell tennem, hogy letudja játszani, ill. hogyan tudom elérni, hogy ne a Windows Media Player-t párosítsa?
http://tunein.com/radio/Pannon-Radio-s90042/ -
xxSanchez
őstag
válasz 800.henrik #50290 üzenetére
Akkor az inkább kékhalál lesz, csak valószínűleg be van kapcsolva, hogy újraindítsa a gépet. BIOS-ban minden alapon van?
Edit: Nézz megint egy eseménynaplót.
(#50289) GEPESZ66:
Használj VLC-t, de az a rádió amit linkeltél nekem sem működik, nem tud kapcsolódni a kiszolgálóhoz.
[ Szerkesztve ]
Heyho.
-
800.henrik
senior tag
válasz xxSanchez #50291 üzenetére
Nem, bemásolom a "Nem indul és mi a baja a gépemnek" topicból:
Van egy ilyen gépem:
Asrock G41C-GS
Intel Core 2 Duo E6400
Geil 2x1GB DDR2 800Mhz
VGA nincs, az IGP-t használom...
A ramok 800mhz-sek, de 800mhz-n az IGP-vel csíkos a kép, és a Windows induláskor lefagy. 666mhz-en, 2.10V-on mennek a ramok, de így is sokszor lefagy a gép, ha újraindítom, nincs kép, cmos reset kell neki A memtest, prime95 nem ír hibát, win újratelepítés volt... Mi a baja, miért nem mennek a ramok 800mhz-n? 1-2 hete kezdte, előtte ment 800mhz-n, 1.8V-on..A processzor füsttel működik. Ha kijön belőle a füst, nem működik tovább....
-
xxSanchez
őstag
válasz 800.henrik #50292 üzenetére
Kövesd ezt és kapcsold ki az automatikus újraindítást kékhalálkor, ha ez megvan akkor indítsd el megint a Linx-et és kékhalál után nézd meg, hogy a C:\Windows\Minidump mappában készült-e új fájl.
Heyho.
-
xxSanchez
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Kötelező a legfejlettebb node-ját otthon tartania a TSMC-nek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kupon kunyeráló
- Sorozatok
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Ukrajnai háború
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- 2 ESZKÖZ 1 ÁRÁÉRT VASÁRNAP ÉJFÉLIG - NOD32, Internet Security, ESET termékek hivatalos forgalmazója
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest