- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
800.henrik #50385 üzenetére
Értem, minden esetre azt a részét, hogy a másik géped nézesd át rendesen továbbra is tartom, annak a hibáival kollektíven felesleges foglalkozni...
Legközelebb meg ha hibát írsz, írd meg hova és mit/mi helyett telepítettél mert nehéz bármit is mondani csak úgy a levegőben.
-
szabonagyur
félisten
válasz
800.henrik #50376 üzenetére
Hello
Ne haragudj de minden nap más problémával jössz és várod a probléma megoldását úgy, hogy közben tudod, hogy a géped sz@r? Tegnap még a memória miatt nem működött jól a géped, csíkozott, ikonok hiányoztak, ma meg már drivert telepítesz és amiatt sz@r az egész... Szét kellene szedni az egész géped, szépen visszaállítani mindent gyárira, szerezni teszt memóriákat és egyesével mindent végig próbálni mert így csak minden nap jössz valami problémával, holott az egész valószínűleg összefügg.
Ha meg nincs meg hozzá a megfelelő alkatrészed keress valami havert vagy egy szervizt aki megvizsgálja az alkatrészeket és kiderülne mi a rossz.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
800.henrik #50376 üzenetére
Csökkentett módban, boot közben tartsd lenyomta az F8-at.
-
válasz
800.henrik #50323 üzenetére
FSP, az jó minőségű táp, azzal valszeg nincs gond.
-
válasz
800.henrik #50292 üzenetére
Milyen tápegységed van pontosan, és mekkora a teljesítménye?
-
szabonagyur
félisten
válasz
800.henrik #50312 üzenetére
BIOS beállítások alapra állítása sem segít? Akkor volton mennek amit a memória gyártó oldala is?
-
szabonagyur
félisten
válasz
800.henrik #50310 üzenetére
Tehát összegezve, hogy jól értem:
- a 2 RAM együtt 800-on nem megy
- a 2 RAM külön külön mindegyik slotban megy hibátlanul 800-on?Meg kellene próbálni másik rammal, lehet nem szereti a gép, illetve az itt nehezen összegyűjtött infókkal átmenni az alaplapos vagy memóriás témába, ott tőlem képzettebb emberek vannak akik lehet tapasztaltak a lappal kapcsolatban.
Esetleg BIOS frissítés szóba jöhet de csak úgy ha stabil a géped, tehát ha jól értelmeztem egy memóriával az.
-
szabonagyur
félisten
válasz
800.henrik #50308 üzenetére
És mi lett a próba eredménye? Légyszíves adj teljes válaszokat ne úgy kelljen kihúzni mindent belőled, mint előbb a memória problémát...
-
szabonagyur
félisten
válasz
800.henrik #50305 üzenetére
Na haladunk lassan..ezzel kellett volna kezdeni, hogy egy RAM-mal jó. Slotok felváltva voltak próbálva? RAM-ok szintén? Attól, hogy valami féléves nem jelent semmit. Lehet a slot vagy az egyik ram rossz.
Mindkét RAM ugyanaz a típus?
-
szabonagyur
félisten
válasz
800.henrik #50302 üzenetére
Hello
A gépedben húzva van a proci? Ha a ramok nem képesek menni csak akkora feszültségen az sem éppen jó jel. Ehhez a 8.1-nek csak olyan szinten lehet köze, hogy nem stabil a géped és ezért indul újra. Asztalod valószínűleg azért ilyen mivel az IGP-d nem nagyon támogatott már 8.1 alatt. A RAM problémát kellene kiderítened először, hogy minek problémázik mivel az is lehet, hogy a lapod kezdi megadni magát, mivel normális esetben mennie kéne a ramnak 800-on ha támogatja a lap. A 2.1V vagy mennyi meg rengeteg.
-
xxSanchez
őstag
válasz
800.henrik #50299 üzenetére
Az előbb azt mondtad, hogy újraindult a gép.
-
xxSanchez
őstag
válasz
800.henrik #50292 üzenetére
Kövesd ezt és kapcsold ki az automatikus újraindítást kékhalálkor, ha ez megvan akkor indítsd el megint a Linx-et és kékhalál után nézd meg, hogy a C:\Windows\Minidump mappában készült-e új fájl.
-
xxSanchez
őstag
válasz
800.henrik #50290 üzenetére
Akkor az inkább kékhalál lesz, csak valószínűleg be van kapcsolva, hogy újraindítsa a gépet. BIOS-ban minden alapon van?
Edit: Nézz megint egy eseménynaplót.
(#50289) GEPESZ66:
Használj VLC-t, de az a rádió amit linkeltél nekem sem működik, nem tud kapcsolódni a kiszolgálóhoz.
-
xxSanchez
őstag
válasz
800.henrik #50287 üzenetére
Próbálj meg elindítani egy terheléstesztet, mert ha akkor kikapcsol a gép akkor valószínűleg tényleg a feszültséggel lesz a gond. Használj Linx-et.
-
xxSanchez
őstag
válasz
800.henrik #50285 üzenetére
Valószínűleg kevés a processzornak a feszültség, legalábbis WHEA LOGGER hiba arra utal.
-
törölt tag
válasz
800.henrik #47641 üzenetére
Én a 2GB RAM miatt x86-on maradnék. x64 több ramot használ el alapban, ami nálad szűkös éppen. Nem tudom milyen programokat használsz, de szerintem sebességben nem profitálsz az x64-ből. 32bites kell neked.
-
pzstm
titán
válasz
800.henrik #47641 üzenetére
simán X64-re szavaznék
-
Zotya84
őstag
válasz
800.henrik #46245 üzenetére
Legtöbbször filerendszer hiba. Win PE alatt csinálj checkdisket, hátha tényleg csak ennyi a baja.
-
dandy91
tag
válasz
800.henrik #43837 üzenetére
Nagyon köszi
-
spkkill
tag
válasz
800.henrik #43849 üzenetére
Sentinel-ben minden 100% lefuttatam egy tesztet is.Most próbaképp kikapcsoltam a lapozófájlt és még nem jött elő a probléma.
-
kraftxld
félisten
válasz
800.henrik #43785 üzenetére
Ha a sima feladatkezelőben nyomsz rá egy jobb gombot és átugrasz a szolgáltatásokhoz ennél a process-nél, melyikre ugrik?
-
kraftxld
félisten
válasz
800.henrik #43783 üzenetére
Ne ezzel, hanem process explorer-el, vagy jobb klikk rá és ugrás folyamat-hoz.
-
kraftxld
félisten
válasz
800.henrik #43760 üzenetére
Process explorer-el nézd meg, hogy pontosan mi fogja a processzort.
-
Rasiel
senior tag
válasz
800.henrik #43760 üzenetére
Köszi! Még egy olyat csinálj nekem ugyanerről légyszíves, hogy a "Feladatütemező (Helyi)"-re mész rá.
-
Rasiel
senior tag
válasz
800.henrik #43750 üzenetére
Mutatnál képet a feladatütemeződről?
-
negyedes
addikt
válasz
800.henrik #43754 üzenetére
esetleg nincs-e logitech wireless egered a gepre kotve?
-
negyedes
addikt
válasz
800.henrik #43754 üzenetére
nalam is noti, sot egy olyan aminek nem epp izmos a hutoje es szinten w8.1.
turtam mar sok forumot neten, a legtobben a windows update-et mondtak ki bunosnek es le kell tiltani(services.msc-bol), de nalam nem segitett es meg a store sem megy ilyenkor.
-
negyedes
addikt
válasz
800.henrik #43752 üzenetére
nalam is ezt csinalja mindig.
-
negyedes
addikt
válasz
800.henrik #43750 üzenetére
idle-ben megy?
-
800.henrik
senior tag
válasz
800.henrik #42608 üzenetére
Elindítottam egy aida64 tesztet, 1 másodperc alatt felment 90-re
miért nem jó?
-
Játékos
addikt
válasz
800.henrik #42600 üzenetére
Illetve 4600-at pörög a procihűtő ventije?
fül dugót használsz?
-
szabonagyur
félisten
válasz
A venti hangosan zúg? Mert ekkora fordulat azért nem halk, ha pedig zúg akkor a szoftver valószínűleg jól mér.
-
xxSanchez
őstag
válasz
Ez lehet szenzor hiba, vagy nem 8.1 kompatibilis AIDA-t használsz. Próbáld ki az MSI Afterburnert.
-
xxSanchez
őstag
válasz
800.henrik #42598 üzenetére
Telepítés közben nem fogsz tudni netezni, most csak letölti meg előkészíti.
-
szabonagyur
félisten
válasz
800.henrik #42518 üzenetére
De ezt most komolyan minek itt kérded meg? Kérdezd ott ahol letöltötted, hogy lehet e úgy vagy sem. Gondolom ez CSAK TELEPÍTÉSRE való lemez, ahol az elején kiválasztod mit rakjon fel, de mivel nem én csináltam és nem használok ilyet nem tudom.
-
szabonagyur
félisten
válasz
800.henrik #42515 üzenetére
De itt meg azzal a sz@rral nem tudnak neked segíteni az emberek, azért írtam írj abba a fórumba ahol ezt találtad. Elvárod az emberektől, hogy segítsenek neked olyanban, ami lehet már alapból hibás és nem használható arra amire te akarod. Ez alatt azt értem, hogy alapból nem létezik egy lemezen X86 & X64 verzió, ki tudja mit vett ki belőle a készítője ami miatt nem megy a frissítés.
Ha már letöltesz legközelebb MSDN verziót tölts
-
szabonagyur
félisten
válasz
800.henrik #42510 üzenetére
Ha olvastad volna amit írtam akkor már rég rájöttél volna a megoldásra. Nem rendes gyári lemezről próbálsz telepíteni/frissíteni hanem valami házilag gyártott "kori" kiadás, így ne is várd el, hogy tudnak neked itt segíteni benne, hogy miért nem jó. Ha bunkó akarnék lenni azt mondanám a "Kori Support" részt próbáld megkérdezni...
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
800.henrik #42510 üzenetére
Created by kori?
Ez valami virágboltos iso. Valszeg az alsó kép alapján 8-on belüli upgrade-re nem alkalmas. Win8 melyik változata van?
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
800.henrik #42505 üzenetére
Akkor szar a telepítő, mert neked valszeg 64 bites az op rendszered és a 32 a default amit indít. Azért kéri a 64 bites telepítőt.Honnan van az iso??
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
800.henrik #42499 üzenetére
Miért nem csatolod fel az iso-t és úgy frissítesz? Pikk-pakk lemegy.
-
szabonagyur
félisten
válasz
800.henrik #42467 üzenetére
Hát mivel az alapból nem rendes Win8.1 lehet azért nem tudsz frissíteni.
-
xxSanchez
őstag
válasz
800.henrik #42467 üzenetére
Néhány merevlemezhez kell driver, amelyet a partícionálásnál lehet megadni.
-
xxSanchez
őstag
válasz
800.henrik #42464 üzenetére
Ha Windows 8-ról szeretnél 8.1-re frissíteni akkor miért nem az áruházon keresztül frissítesz? ISO fájlt pedig a frissítési segéddel tudsz letölteni, így pedig tiszta telepítést is csinálhatsz.
-
szabonagyur
félisten
válasz
800.henrik #42450 üzenetére
.
-
xxSanchez
őstag
válasz
800.henrik #42462 üzenetére
Most mi a gond pontosan?
-
xxSanchez
őstag
válasz
Ha jelenleg Windows 7-et futtatsz akkor használd a Frissítési segédet, ha Windows 8-ról szeretnél 8.1-re frissíteni, akkor pedig telepítsd fel az összes elérhető frissítést és írd be ezt a böngésződbe: ms-windows-store:windowsUpgrade
-
DS39
nagyúr
válasz
800.henrik #42453 üzenetére
hát ezek szerint.. bár nem tudom hogy próbáltad, lemezről bootolva? ha windows alól indítod el a 64 bites telepítőt, majd az újraindul, lehet jó lesz.
xxSanchez: vagy VMware Player. azzal még hw-es virtualizáció nélkül is menni fog.
-
DS39
nagyúr
válasz
szedj le egy csak 64 bites telepítőt.
-
Mardel
őstag
válasz
800.henrik #40855 üzenetére
Mert nem allitottal be masikat.
-
micafighter
nagyúr
válasz
800.henrik #40855 üzenetére
-
válasz
800.henrik #40800 üzenetére
És így nem jó? Amúgy még a nézetben van benne, hogy milyen sűrűn frissítsen. A gyári feladatkezelő ennyit tud. Ha nem elég, akkor vannak cpu gadgetek, amit ha kiraksz mindent mutat.
-
worxland
addikt
válasz
800.henrik #40798 üzenetére
Nem. Kábé 0.5 másodpercenként frissít, ha a View menüpontban az update speed-et high-ra állítod.
-
válasz
800.henrik #40798 üzenetére
Indítsd el, majd állítsd be, hogy rejtve legyen és akkor log-ol neked mindent.
-
cigam
titán
válasz
800.henrik #40795 üzenetére
W7-nél is volt, de nem feltétlen. Erről pöccen be a rendszer. Ha nem akarod újrahúzni, "heftűni", ne piszkáld.
-
King Unique
titán
válasz
800.henrik #40795 üzenetére
Látod, h fontos, nem...a rendszer számára fenntartott
Szerintem ne töröld, meg akkor nem fog bebootolni..., legalábbis én úgy tudom, aztán majd javítson ki vki, ha esetleg tévedek.
-
dealerman
aktív tag
válasz
800.henrik #40378 üzenetére
csak StartIsBack -el működik nekem is
-
King Unique
titán
válasz
800.henrik #40378 üzenetére
Pedig a legújabb elvileg kompatibilis 8.1 RTM-el [link], v mégse, de lehet csak beállítás kérdése...
Amúgy szerintem meg felesleges + start menü pótlókkal szórakozni, bőven elég start gomb jobb klikk menüje és metro felület ("nagy start menü").(#40381) wayteqxtab: ha visszaolvasol, leírták, hogyan lehet 8-alól "lelopni" az update-t és ISO-ba tenni, de ha úgy rakod fel, akkor lekapar ezt-azt, store.os megoldás előnye pont az, h megmarad szinte minden beállítás, fájl.
Persze, ha tiszta lappal akarsz indulni, akkor lehet előző megoldással próbálkozni tiszta install keretében. -
vlevi
nagyúr
válasz
800.henrik #35651 üzenetére
Igen, csak arra figyelj, hogy közben ne használd dual bootban a win7-el, mert ennek a gyors indulásnak a feltétel az, hogy más oprendszer nem használja azokat a partíciókat, amiket a win8.
Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem. Ha rá van dugva a gépre külső vinyó, akkor leállításkor ezekkel mi történik? Lekapcsolja teljesen, mint ahogy a 7 tette? Vagy azért még megmarad cachelve valami, amit nem írt ki?
-
Ice&Lime
veterán
válasz
800.henrik #35638 üzenetére
na, ügyes vagy.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
800.henrik #35636 üzenetére
próbáltad ezt?: (#35633) Sub-ZeRo
-
válasz
800.henrik #35631 üzenetére
-
Ice&Lime
veterán
válasz
800.henrik #35631 üzenetére
hát...sajnállak.
egyszer én is így jártam, hogy feltelpítettem a start8-cat és valami összekuszálódott, mondjuk akkor más volt azért a helyzet, mert akkor 3 féle start menüt próbáltam ki és az már sok volt és nem tetszett a win8-nak, aztán újratelepítés lett belőle.
nem tudom, hogyan lehetne visszahozni már....nem telepítettél fel mást a start8-on kívül? vagy nem nem törölted le és tetted fel újra, hogy eltűnt? vagy nem állítgattál valamit a win8-on belül?
(#35630) vlevi: na, azért nem olyan rossz kis start menü az.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
800.henrik #35628 üzenetére
próbáld meg letötölni a start8-cat, aztán újra feltenni újraindítással.
ha nem jó, töröld le és tedd fel mondjuk a startisbacket vagy classic shellt, ha azokkal sem jön vissza a start gomb, lehet újra kell tenned a win8-cat. -
válasz
800.henrik #35617 üzenetére
Legújabb opera? Akkor passz.
-
válasz
800.henrik #35615 üzenetére
Telepítsd újra. Hátha.
-
válasz
800.henrik #35607 üzenetére
Akkor bios frissítés, ha utána sem lesz, akkor nem tudsz 8-at telepíteni.
-
válasz
800.henrik #35604 üzenetére
Mert hibaüzenetet dob. Kis gulgi sem ártana előtte.
Ott a hibaüzenet és kicsit kutakodj.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest