Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 8 / 8.1 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-12-04 16:14:18

LOGOUT.hu

A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45651) #22237440 válasza micafighter (#45648) üzenetére


#22237440
törölt tag

Éppenséggel erről van szó, hogy előzőleg szerintem az Asus honlapjáról volt telepítve a meghajtó (először nem én telepítettem azt), majd az NVIDIA honlapjáról, ami látszólag nem jó.

Sajnos a Win. platform még nem tart ott, mint a Linux, hogy tényleg felismerje az alkatrészeket. Ha jól értelmezem a manuális telepítést. Eddig elé mindig mindent a Windows "szájába kellett rágjak", mert külömben nem találta meg a megfelelő meghajtót.

Amikor részletesen taglaltam ezt a szokatlan problémát, azt is szóvátettem, az eszközkezelőből végzet frissítéskor sem vette észre, hogy van újabb telepítő.

A Win. fogalma sincs hogy melyik világon van. Azt sem tudja mire van szüksége, csak fut, majd pofázik ha valami baja van és hozzávetőlegesen megállapítja a diagnózist. Same sh*t, different platform.

(#45652) micafighter válasza #22237440 (#45651) üzenetére


micafighter
nagyúr

Hát éppen az is lehet, hogy a Win megtalálta a megfelelő driverből a legújabbat, te pedig ráhúztad az Nvidiától az újabbat, ami nem jó, hiába a te kártyádhoz van, a fentebb említett okok miatt. Nekem a Dell laptopomnak ugyanez a helyzet, a Dell support honlapjáról tudom leszedni a szükséges drivereket, de Windows 8 óta erre nincs szükég, nekem mindenhez talált magától megfelelőt.

Ezek alapján én azt javaslom, vagy hagyd fent a drivert, amit a Win rakott fel, vagy az Asus honlapján keress, van-e frissebb.

[ Szerkesztve ]

(#45653) #22237440 válasza micafighter (#45650) üzenetére


#22237440
törölt tag

Mekkora egy nagy gyökérség. De most komolyan. Nem de? Azért az NVIDIA oldalán van egy rakás olyan eszközkezelő is, ami a elsődleges driver mellett van és jó lenne ha feltepeíthetném. Mert kell. Pl. ott van a CUDA ami éppenséggel a GPU teljesítményleadását fejlesztené és még sok más cucc.

Mindenképpen illogikátlan és tisztességtelen. Ez átverés. Miért tettek bele ilyen videókártyát ha nincs rá egységes driver csomag ami nem visz a sírba?

[ Szerkesztve ]

(#45654) Misi1980


Misi1980
senior tag

Sziasztok!Vettem egy notbookot de nincs rajta op.rendszer.Eddig Windows 8-at akartam rakatni rá de ahogy olvasgatom a topikot elég sok probléma van a 8-as verzióval.Érdemes a 8-at felrakni?Gyórsabb lesz a gép tőle?Vagy inkábbmaradjak a 7-es nél mert az jóval kiforrottabb és megbízhatóbb?

[ Szerkesztve ]

(#45655) #22237440 válasza Misi1980 (#45654) üzenetére


#22237440
törölt tag

Alap és régi problémák vannak, de amúgy tehetsz Win 8-at. Az a helyzet, hogy az újabb notebookokra hiába teszel régebbi op. rendszert és ahhoz drivert, mert akkor visszahúzod a géped teljesítményét.
Nem kimondottan az op. rendszerrel van a gond, hanem fizikai, platform és meghajtó közti összefügéstelenség miatt.

Egy mondatban, emögött piaci megfontoltság van és mi csak egyszerű felhasználók vagyunk. :K

Nézd meg a notebook gyártó honlapját, hogy milyen oprendszert ajánl és azt tedd fel 64 bit-en és amint alább olvashatod a meghajtókat is a notebook gyártó honlapjáról pattintsd fel és ne a vidkártya, alaplap stb. gyártó honlapjáról, mert nem biztos jól fogsz járni. Olvasd el az alábbi néhány gondolatváltást. :K

[ Szerkesztve ]

(#45656) micafighter válasza Misi1980 (#45654) üzenetére


micafighter
nagyúr

A Win7-el is ugyanúgy vannak problémák. Én tapasztalatok alapján a 8-at tenném fel. Viszont azt is érdemes figyelembe venni amit elöttem írt a kolega.

[ Szerkesztve ]

(#45657) Misi1980


Misi1980
senior tag

Köszönöm a választ!Használok két gépen is win.7-et és nem mondom hogy problémamentessen.A 8-as ismeretlen számomra de ha azt mondjátok jobb a 8 mint a 7 akkor beválalom.Ha megtörténik a frissítés 8.1-re akkor be lehet állítani a kezelőfelületet olyanra mint a win.7-en volt?

(#45658) Sub-ZeRo válasza micafighter (#45656) üzenetére


Sub-ZeRo
nagyúr

Milyen problémák? Érdekelnének igazán.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#45659) micafighter válasza Misi1980 (#45657) üzenetére


micafighter
nagyúr

A Windows 8 asztali mód gyakorlatilag ugyanolyan, mint a Win 7 felülete. Be lehet állítani a 8.1-et hogy asztalra bootoljon, így csak akkor látod a Metro képernyőt, ha akarod. A Windows 7 start menüt vissza lehet varázsolni, rengeteg program van rá, én a Classic Shell-t ajánlom. Classic Shell-el az oldalsó Charm Bart is el tudod tüntetni ha zavar.

[ Szerkesztve ]

(#45660) micafighter válasza Sub-ZeRo (#45658) üzenetére


micafighter
nagyúr

(#45661) #22237440 válasza Misi1980 (#45657) üzenetére


#22237440
törölt tag

Biztos jobb a Win 8 ha a notebook gyártód is ajánlja. :K Nem hiába van ez így. A Win 8 outlookját nem lehet Win 7-re cserélni. A Win 8 metro kezelőfelülettel rendelkezik, ellenben a Kezdőképernyőről eléred az Asztalt, ami majdnem ugyanaz, mint a Win 7 és társainak a kezelőfelülete.

Szokás kérdése és megszerethető, de ne ezen múljon, hogy mit teszel fel, hanem azt vedd figyelembe hogy a géped adja le 100% a teljesítményét, mert ha nem akkor csak egy kirakati tárgyat vettél. Technikai holmikat nem a szépségükért veszünk, hanem teljesítményükért. :K

[ Szerkesztve ]

(#45662) Sub-ZeRo válasza micafighter (#45660) üzenetére


Sub-ZeRo
nagyúr

Húha... Mintha a 8 nem ezt csinálná...

Akkor linkeljek én is a 8-ról kb. 100.000 linket hogy mennyire "jó"?!

rengeteg program van rá, én a Classic Shell-t ajánlom. Classic Shell-el az oldalsó Charm Bart is el tudod tüntetni ha zavar.

Inkább a 7-et ajánlottad volna neki, mint 3rd party programokkal hülyére hekkelni a rendszert utána meg jön a sírás részéről, hogy ez nem jó az nem jó megy a 7 vissza....

Szóval mert vannak hibák mindkét rendszerben még a 8 nem jobb, mint a 7. Főleg ha a 8.1-et feldobja régi gépre, mert ott majd csinál szép dolgokat a rendszer. ;)

(#45661) pillowhead :
Biztos jobb a Win 8 ha a notebook gyártód is ajánlja Nem, csak így tudják terjeszteni a 8-cat, mert az emberek kis része barátkozott meg a metro-val és így tudják eladni a gépeket, ha only 8-ra írják a drivert így kénytelen vagy azt használni. Tudom mit beszélek, van egy megvásárolt 8-cam a fiókban és köszöni, ott is marad. ;) Majd a 9, hátha jobb lesz.

[ Szerkesztve ]

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#45663) Xeon7


Xeon7
aktív tag

Sziasztok,

Adott egy asztali gép, és egy ASUS notebook Win8.1 Pro 64B verzióval. Képernyő kímélő és képernyő kikapcsolás is be van állítva mind a 2 gépen, viszont nem igazán akar működni :(
Bekapcsolás után ha nem nyúlok se a géphez, se a notihoz akkor beindul (igaz nem minden esetbe) a képernyő kímélő, majd utána a képernyő kikapcsolás is. Viszont ha bármit csinálok a 2 géppel és utána ott hagyom őket akkor már nem indul el se a képernyő kímélő se a lekapcsolás.
Valakinek esetleg ötlete, hogy mi lehet a probléma!

(#45664) premete válasza Sub-ZeRo (#45662) üzenetére


premete
veterán

Én is ajánlanám, ha a Microsoft átutalna a számlámra annyit, amennyit a hardevergyártóknak ad; üzlet az egész világ.

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#45665) #22237440 válasza Sub-ZeRo (#45662) üzenetére


#22237440
törölt tag

Valahol ugyanazt akartam írni, de lehet nem voltam egyértelmű. Vagyis újabb oprendszerekhez úgy készítenek meghajtókat, hogy az csak bizonyos notebookokkal működik kellőképpen. De ez a játék oda-vissza él. Ergo olyan notebookot veszünk, ami gyártásban és fejlesztésben előrehaladottabb, mert ha nem akkor arra leszünk figyelmesek, hogy bizonyos szoftokat nem fogunk tudni használni. Minden van csak pénzünk legyen. Éljen az ipar! :))

[ Szerkesztve ]

(#45666) micafighter válasza Xeon7 (#45663) üzenetére


micafighter
nagyúr

Nekem például ha fut a böngésző, nem kapcsol ki a képernyő. Feltételezem, hogy "funkció", tehát direkt.

(#45667) micafighter válasza Sub-ZeRo (#45662) üzenetére


micafighter
nagyúr

Húha... Mintha a 8 nem ezt csinálná...
Akkor linkeljek én is a 8-ról kb. 100.000 linket hogy mennyire "jó"?!

Épp azt mondtam, hogy sem a Win 7 sem a Win 8 nem tökéletes.

Inkább a 7-et ajánlottad volna neki, mint 3rd party programokkal hülyére hekkelni a rendszert utána meg jön a sírás részéről, hogy ez nem jó az nem jó megy a 7 vissza....

Én 8.1-et és Classic Shellt használok a leggyakrabban használt gépemen, és nem érzem "hülyére hekkelve".. Egyébként a W8 metró felülete egy teljes képernyős start menü, és funkcióban jobb, mint a W7 start menü. Aki veszi azt a 3 perc fáradtságot hogy megtanulja használni, az hatékonyabban fog tudni vele dolgozni.

Szóval mert vannak hibák mindkét rendszerben még a 8 nem jobb, mint a 7.

Igen vannak, de összességében jobbnak tartom a W8-at. Már sokszor leírtam hogy miért, de például sokkal intelligensebb a driverekkel mint a W7. Nem hasra ütérse mondom ezt, mindkettő rendszerrel van böven tapasztalatom, elég sokat is szoktam telepíteni. Jelenleg is használom mindkettő rendszert. De saját gépre ha lehetőségem van, akkor mindenképp W8at tennék.

Főleg ha a 8.1-et feldobja régi gépre, mert ott majd csinál szép dolgokat a rendszer. Attól függ, mit értesz régi alatt. Nekem 4 éves Dell laptopon nagyszerüen fut a W8, pedig hivatalos támogatás nincs hozzá. Egy 7 éves gépre tettem fel nemrég a W8at próba képpen, és miután internetről leszedte a Windows Update a szükséges drivereket, tökéletesen futott. De persze minél régebbi a hardver annál kérdésesebb a kompatibilitás.

Tudom mit beszélek, van egy megvásárolt 8-cam a fiókban és köszöni, ott is marad. ;) Majd a 9, hátha jobb lesz. Akkor mostmár értem miért írtál ilyen stílusban. És pontosan mi a probléma? Hátha van itt valaki, aki tudna segíteni.

(#45668) atka76


atka76
tag

Sziasztok!

Hogy kell kikapcsolni azt,hogy bekapcsoláskor ne kérjen jelszót?

Köszönöm!

Bendegúz

(#45669) micafighter válasza atka76 (#45668) üzenetére


micafighter
nagyúr

Ahogy Win 7nél is:netplwiz. Win+Q gomb, elkezded írni, és feljön.

[ Szerkesztve ]

(#45670) Tournament válasza atka76 (#45668) üzenetére


Tournament
aktív tag

start képernyő beirod netplwiz és kiveszed a pipát kéri a jelszo megadod és ok :R

vagy ahogy micafighter irta ugyis jó :DDD

[ Szerkesztve ]

(#45671) micafighter válasza atka76 (#45668) üzenetére


micafighter
nagyúr

Arra kell még figyelni, hogy online fiók esetén az emailcímet kell beírni a felhasználónévhez az ablakban, ami feljön, amikor kiveszed a pipát hogy jelszót kell megadni, és leokézod a netplwiz ablakot.

[ Szerkesztve ]

(#45672) Paulo81 válasza Visormail (#45300) üzenetére


Paulo81
aktív tag

Szia!

Igen, próbáltam már, de úgy is ugyanaz az eredmény. :(

(#45673) Sub-ZeRo válasza micafighter (#45667) üzenetére


Sub-ZeRo
nagyúr

Kösz, nem kell segíteni, mert rájöttem már a hibákra, meg amíg nem lesz új gépem és olyan windows, ami nem tartalmaz majd asztalt, akkor majd váltok új rendszert, addig nem. ;)

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#45674) #22237440


#22237440
törölt tag

Nagyon nagy bajban vagyok. Előzőleg túltárgyaltuk, hogy máshonnan kellene feltelepítsem a videókártya meghajtóját. Leszedtem azt ami nem volt rendben és újraindítottam a gépet, hogy azután feltegyem azt ami előzőleg volt és nem jelzett hibát az eszközkezelőben. A gép elindul, Win logo megjelenik és néhány másodperc múlva eltűnik és a gép leáll. Ismételten próbáltam újraindítani, de az eredmény ugyanaz.

Mi történt? Hol a baj? Mit tudok tenni? :F

(#45675) #33101952


#33101952
törölt tag

Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy letöltöttem a win 8.1 és újra szeretném húzni a laptopon amin gyárilag a win 8 volt de szeretném leformázni teljesen a hdd-t, akkor a 8-as kulcsával telepithetem a win 8.1-et?
Vagy vissza kell tennem a sima 8-at és utána frissitenem a 8.1-re az áruházból?

(#45676) #22237440 válasza #33101952 (#45675) üzenetére


#22237440
törölt tag

Mind a két féleképpen, lehet és jó. Vagyis a kulcs azonos, a platform verzió változik. Az upgrade jobb, mert nem vesz fel több időt és szoftverek valaminta beállítások nem vesznek el.

[ Szerkesztve ]

(#45677) cattus válasza #33101952 (#45675) üzenetére


cattus
őstag

Generic kulccsal tudod telepíteni a 8.1-et (keress vissza, beírtak ide párat), majd a 8-as kulccsal tudod aktiválni.

[ Szerkesztve ]

Do the thing!

(#45678) micafighter válasza #33101952 (#45675) üzenetére


micafighter
nagyúr

Telepítheted egyből a 8.1-et, de telepítésnél nem fogja elfogadni a 8-as liszenszed. Kell egy ún. generic key. Keress rá a topicban. Aktiválásnál már elfogadja a 8as liszenszedet.

[ Szerkesztve ]

(#45679) #22237440


#22237440
törölt tag

#45674 -> Erre mi a megoldás? Kérlek segítsetek, mert nem tudom mi legyen.

(#45680) AtHoS


AtHoS
nagyúr

Szeretnék ütemezni egy mappa mentést, mely gép leállításakor, kijelentkezéskor ill. alvó módba lépéskor kellene, hogy lefusson.

Ez a mappa mentés történhet esetleg úgy is, hogy pl. az adott esemény bekövetkeztekor elindítom pl. 7zip-et, ami enyhe tömörgetéssel összedobja egy fájlba a kb. 200 megát foglaló kb. 10k fájlt.

Nézegettem a feladatütemezőt, ahol lehetőség van adott esemény bekövetkeztekor elindítani valamit. Ez jó is lenne, de a felkínált több tucat Napló és ahhoz tartozó Forrás-ból nem sikerült egyértelműen azonosítanom, hogy mely tartozik a fenti eseményekhez.

Esetleg valaki nem futott bele korábban ilyenbe?

read-only mode on the forum

(#45681) AtHoS válasza AtHoS (#45680) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Azt hiszem ebben az Eseménynapló lesz a segítségemre

Itt találtam infót a Windows-naplók részen, ráadásul innen lehet is feladatot ütemezni rá a jobbklikk-es menüből:
- Leállítás és újraindítás: -> Rendszer -> Forrás: User32 -> Eseményazonosító: 1074

Kijelentkezésre és alvó módra nem akadtam még rá, de gondolom azokhoz is létrejön itt bejegyzés

Szerk:
Kijelenkezés:
- Forrás: Winlogon -> Eseményazonosító: 7002

Alvó mód talán ez lesz:
- Forrás: Kernel Power -> Eseményazonosító: 42

[ Szerkesztve ]

read-only mode on the forum

(#45682) micafighter válasza #22237440 (#45674) üzenetére


micafighter
nagyúr

Van windows telepítőd? Ha nincs, csinálni kell egyet, mert mindenképp kelleni fog. Első körben bootolj be a telepítőről, és meg kéne próbálni egy javítást. Ha nem segít, akkor az újratelepítés lenne a legjobb megoldás. (lehetne még próbálkozni Hiren's boot cd, Boot repair, stb, de az újratelepítés lenne a legjobb / legstabilabb megoldás hosszútávon)

Legközelebb mielőtt drivert telepítesz, csinálj rendszervisszaállítási pontot, és rendszervisszaállítással távolítsd el, ha gond van. Illetve legyen kéznél egy telepítő, / helyreállító média. Ha nem tölt be a Windows, akkor pl a helyreállító médiával vissza tudod állítani a rendszert a létrehozott rendszervisszaállítási pontra.

[ Szerkesztve ]

(#45683) #22237440 válasza micafighter (#45682) üzenetére


#22237440
törölt tag

Értem, köszi. Rosszabra gondoltam. Pl. videókártya meghibásodásra.

(#45684) AtHoS válasza AtHoS (#45681) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Most már csak azt kellene megoldani, hogy várja meg a feladat lefutását és utána menjen pl. aludni :F

read-only mode on the forum

(#45685) #33101952 válasza cattus (#45677) üzenetére


#33101952
törölt tag

Ok!
Köszi!Azt még nem tudom, hogy melyik 8-as van a gépen, csak simán azt irja, az aida és a géptulajdonságok, hogy Windows 8.Akkor sok lehetőség nem maradt mert hát abból ugye csak egy van, tehát azonkivül pro és enterprise van ugye?

(#45686) cattus válasza #33101952 (#45685) üzenetére


cattus
őstag

Pro, Core és Enterprise verzió létezik. Ha csak annyit ír, hogy "Windows 8", akkor az a Core verzió.

Do the thing!

(#45687) micafighter válasza #22237440 (#45683) üzenetére


micafighter
nagyúr

Annak kevés az esélye.

(#45688) micafighter válasza AtHoS (#45684) üzenetére


micafighter
nagyúr

Ezt kéne megnézni:

(#45689) gabor85 válasza micafighter (#45581) üzenetére


gabor85
őstag

Ok, köszi :R

(#45690) AtHoS válasza micafighter (#45688) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Engedélyeztem a felébresztést, de így is lemegy alvásba mielőtt lefutna a feladat.

Úgy érzem megfordítom a gondolatmenetet. Nem a beépített kapcsolókkal fogom indítani a leállítást, alvást és társait, hanem létrehozok egy batch fájlt, ahol szépen végrehajtatom a kívánt műveletet és majd ez elvégzi a leállítást, alvást, stb.. is

Egyelőre jobb ötletem nincs

read-only mode on the forum

(#45691) micafighter válasza AtHoS (#45690) üzenetére


micafighter
nagyúr

Le fog menni alvásba, de mikor futnia kell a feladatnak, akkor fel fog ébredni a gép az alvásból. Ez így nem jó? Ugyanúgy lefut a feladat, előtte meg utána aludni fog a gép. Szvsz ez így jobb, mint ha várna a feladatra, és csak utána aludna.

[ Szerkesztve ]

(#45692) AtHoS válasza micafighter (#45691) üzenetére


AtHoS
nagyúr

No most bizonyos esetekre jó a gondolatmenet, de azt szeretném, ha még alvás előtt lefutna a feladat.
Nem időpontra van ütemezve, hanem alvás kezdeményezésre.

Egyébként a terv az, hogy memdrive tartalma lesz elmentve az említett események bekövetkeztekor. Tegnap pl. nem ment le alvó módba a gép és reset-elni kellett (valószínű a foxit reader cloud pluginjének eltávolítása akasztotta le, mert majd egy óráig szórakozott az eltávolításával. De ilyen előfordulhat máskor is, szóval inkább alvás előtt mentsen, az a biztos). Szóval az alvóból ébredés emiatt ki is van lőve

Egyébként nem ébresztette fel előbb sem miután lement alvóba ...... ööö, de ez biztos azért mert nem állítottam be hozzá ébresztést. Na ezt most pótlom, hátha mégis alvás előtt megvárja a lefutást :B

read-only mode on the forum

(#45693) F_Zolee válasza #22237440 (#45649) üzenetére


F_Zolee
veterán

Igen, laptopoknál mindenképp a gyártó oldalán lévő drivert kell használni. Arra vállalnak csak "garanciát". Lehet egy win reinstall kellene és az onnan leszedett meghajtó.

(#45694) #22237440 válasza F_Zolee (#45693) üzenetére


#22237440
törölt tag

Világos, mint a Kőbányai. :K

[ Szerkesztve ]

(#45695) taip válasza F_Zolee (#45693) üzenetére


taip
senior tag

Akkor az hogy lehet, hogy nekem néhány driver frissebb, mint a lenovo hivatalos oldalán levő driver verziószáma?
És rá ne szóljak, de minden jól működik.

Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)

(#45696) #22237440 válasza taip (#45695) üzenetére


#22237440
törölt tag

A verziószám csak egy szám. Az esetemben is régebbi az Asus oldalán található meghajtó, de nekem az kell. Tudod ez olyan, hogy értem én, hogy notebook, de mi hajtja? :)) Úgy látszik gyártója válogatja.

(#45697) AtHoS válasza AtHoS (#45692) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Egy órát volt alvásban most a gép és nem ébredt fel közben és alvás előtt sem futott végig a művelet. Szóval egyelőre marad a batch fájlos megoldás.
Ez most így gyorsabb megoldás, bár lehet majd közben lesz mód az ütemezés kivitelezésére is

read-only mode on the forum

(#45698) F_Zolee válasza taip (#45695) üzenetére


F_Zolee
veterán

Addig jó. De, mint írtam ők csak arra vállalnak garanciát, hogy "hibátlanul" működjön a termékük. Látod valakinél meg nem válik be a külön driver.

(#45699) djdaniel


djdaniel
senior tag

Sziasztok!
Mi lehet a gond ? nem csak firefox-al, de ie-vel is így jön be a youtube :F

(#45700) WonderCSabo


WonderCSabo
félisten

Sziasztok!

Inspiron 7520 laptopomra telepítettem, Win8.1 x64 oprendszert, UEFI boottal. Az a problémám, hogy nem tudok sleepelni - fel se ajánlja a beállításokban. Van erre valami megoldás? Előtte a Win7-el nem volt ilyen probléma.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 8 / 8.1 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.