Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok, mennyire fontos win7 upgrade-nél win8-ra hogy legyen SP1? Olvastam, hogy nagyon kell, de azt is, hogy nem. Mi az igazság? Köszi
Zenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
-
littlemamba
aktív tag
válasz littlemamba #25550 üzenetére
Tárgytalan lett.
Zenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok, tegnapról mára majdnem megduplázódott a bootidőm (kb 50 sec), ez gondolom nem annyira normális. Nem telepítettem semmit, bár igaz, hogy futott egy vaio care rendszerhangolás, de nem férek ahhoz hozzá a win8-ban. Tippek? Nem zavarna az 50 sec, csak az, hogy egyik napról a másikra...
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok, Windows fájlkezelőhöz hogy tudnék kinyerni egy parancsikon, hogy rögzíteni tudjam a tálcára?
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok, upgradenél van olyan lehetőség amikor csak a személyes fájlokat viszi át és van olyan amikor a Windows beállításokat is az előző mellett. Van hátránya (vagy előnye) annak, ha csak a személyes opciót választjuk? Valaki le tudja írni a gyakorlatban tapasztalt különbséget a két esetben?
-
littlemamba
aktív tag
válasz littlemamba #26398 üzenetére
Lejárt a szerkesztés, bocsi Szóval tiszta telepítés nem játszik, tehát ebben az esetben melyik opció a jobb - Stabilitás, gyorsaság, driverek figyelembe vételénél?
-
littlemamba
aktív tag
válasz PindurAnna #26491 üzenetére
Szia! Január 31-ig le tudod ingyenesen az upgrade mellé. Csak igényleni kell a kódot a honlapon és mailben kiküldik, telepíted és lesz media center a gépen.
-
littlemamba
aktív tag
válasz PindurAnna #26493 üzenetére
Nekem nagyon hamar (azonnal) megérkezett a kulcs, de láttam, hogy vannak akik akár 1-1,5 napig vártak, mire megkapták.
-
littlemamba
aktív tag
sziasztok, olyan gondom van hogy win 8 alatt az opera naponta 1x-2x eldobja a facebook-ot. Minden más felületet/oldalt tudok használni, ott viszont hibát jelez ilyenkor. (chrom ilyenkor minden gond nélkül megnyitja az oldalt) Hol keressem a megoldást?
Más: nincs hibernálási lehetőségem. Sem cmd-ben nem tudom beállítani, sem a vezérlőpultban az energiagazdálkodásnál. Kell ezzel foglalkoznom? Vagy ha eleve nem szándékozom sokat használni, akkor ne zavarjon, hogy nincs?
-
littlemamba
aktív tag
Valaki segítsen légyszíves abban, hogy mit csináljak, hogy gyorsabban bootoljon a gép. Az elmúlt héten több alkalommal is újrahúztam tesztelés gyanánt, de nem találom azt a pontot, ahol elcsúszik a dolog. Képes 20-22 mp-es bootokra is, akkor általában miért 40-60 mp ideig tart még egy teljesen új rendszeren is? A teljesen friss telepítés is általában ennyi ideig tart, csak 1-1 alkalommal sikerült kihoznom a rövidebbre. Belakás után soha. Volt töredezettség menetesítés és kilőttem az automatikus indításból is a felesegessen indulókat. Mit csináljak?
-
littlemamba
aktív tag
-
littlemamba
aktív tag
Valaki erre valami okosat?
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok! A feladatkezelőben a valami néha akár 80-100%-kal terheli a lemezt. System,Windows Modules, Antimalware, Szolgáltatásgazda ezek húzzák a legjobban. Utána visszaáll egy 15-18%-ra, de még azt is sokallom kicsit, majd nullára. Bármi javaslat? Vagy ez jó így? A 80-100-at mindenképpen sokallom, ha nem csinálok semmit vele...
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok, ugye még nem jött javítás a múltheti frisstíéses-proci felpörgetős problémára?
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok, olyan gondom van, hogy ha csinálok parancsokonokat a leállítás-újraindítás-hibernálás gombokra és kitűzöm a kezdőképernyőre, akkor másodpercekkel lassabban indul a rendszer. Ez hogyan lehet? Hová mentsem le a parancsikonokat, hogy ne zavarjanak?
-
littlemamba
aktív tag
válasz Sub-ZeRo #33471 üzenetére
Annál egy kicsit magasabb a design igényem, minthogy telehányjam az asztalt ikonokkal. Reméltem hogy van a C-n egy mappa, ahol jó helyen lenne. (ahová eddig dobáltam be, ott sehol nem volt jó, sem ha a D-ről mentek) A jelenség okát meg tudod mondani, hogy ez miért van? (Mármint miért töltődik be ezektől lassabban?)
-
-
littlemamba
aktív tag
válasz Visormail #33536 üzenetére
Sziasztok!
@Visormail: Köszi, megnéztem, elkezdtem számolni és arra jutottam, hogy ezzel sem vagyok kint a vízből, mert itt is mire visszamegyek az asztalra, mindent leteszek tálcára, nem nagyon lesz kevesebb a kattintásom,mintha oldalsávból csinálnám. Sajnos, nekem ez nem lesz megodás.
@drkbl:
Parancsok:
C:\Windows\System32\shutdown.exe -s -t 00
C:\Windows\System32\shutdown.exe -r -t 00
C:\Windows\System32\rundll32.exe powrProf.dll,SetSuspendState
Most így visszanézve elgondolkodtam, hogy a hibernálós nem biztos, hogy tuti, de ha csak a restart/shutdown van kint, akkor is lassul…Hozzátenném, hogy ilyen kb 10 mp-t dob rá, tehát nem vészes, viszont nem értem a miértjét...
[ Szerkesztve ]
-
littlemamba
aktív tag
Parancsikonok: Köszönöm a fáradozásokat, megoldottam másképp, kis segítséggel csináltam egy rainmeterskint célra. Viszont ha valaki rájönne esetleg a mértjére a dolognak, akkor nagyon megköszönném, ha privátban megírná, mert tényleg érdekel.
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbi kép tanúsága szerint, ugye törölhetem a C-n kívüli névtelen partíciókat? (Bár kellene 1-2-n anyagnak lennie, de üresnek mutatja mégis mindet). Tudom, ez azt jelenti, hogy nem lesz recovery partícióm, de gyakorlatilag az most sincs már...
Szóval törölhetem őket?Zenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok!
Hol tudom azt beállítani hogy 8.1 alatt a wifi driver Windows 7 kompatibilis módban fusson?
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok!
Wifi problémával küzdök már viszonylag régóta. Már a második laptopnál jön elő windows 8.1 alatt hasonló wifi gond. A jelenlegi probléma az, hogy néha 20 percenként néha óránként de folyamatosan eldobja a hálózatot. Hibaelhárítással vagy újraindítással megoldódik, de nagyon zavaró. Eredeti az oprendszerem.
Utána olvastam már itt-ott, de átütő megoldást nem találtam sajnos. Eddig amit biztosan próbáltam:
- friss a driver
- kompatibilis módok
- újraindítottam a routert
- átállítottam a WPA2-AES módra a routert
- parancssorban TCP/IP visszaállítása
- kötelező DNS kiszolgáló címHibaüzenetek: (ezeket tényleg rendre kijavítja a hibaelhárító, egy baj van, hogy nem tartós)
- „Az alapértelmezett átjáró nem érhető el”
- „A hozzáférési pont, az útválasztó vagy kábelmodem és az internet közötti kapcsolat megszakadt”
- Van egy DNS problémát jelző is, de azt most nem tudom idézniMit csináljak? Milyen javaslatotok van? Nagyon nagyon zavar, hogy nincs folyamatos kapcsolatom.
-
littlemamba
aktív tag
válasz King Unique #49928 üzenetére
A másikon win7 alatt tökéletesen ment net, win 8.1 után jöttek a gondok. Most egy olyan gépet használok, amin eleve 8 volt telepítve. Hetek óta próbálom megoldani, de akar mit állítok be ugyanúgy eldobja a netet. Már arra is gondoltam, hogy veszek új routert, de nem vagyok biztos abban, hogy megoldás.
-
littlemamba
aktív tag
válasz King Unique #49940 üzenetére
OK, köszi, igazság szerint már nagyon elkeseredtem, hogy nem megy rendesen. Visszarakom sima 8-ra, tesztelni, hogy ott mi van, úgy emlékszem a másik gépen akkor is jól ment, ezen viszont nem nagyon volt simán a 8 tartósan. Legrosszabb esetben tényleg veszek egy routert, hátha...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest