Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#38400) ---Lasali--- válasza MontyCrew (#38399) üzenetére


---Lasali---
Közösségépítő

Ez így szerintem nem igaz hogy kukásak :D
Én a 90 fokon üzemelő 6870 et hűtöttem le egy Zern v2 vel ami mellesleg csak 6500 forint, ilyen <60 alá passzív hőleadóval. Ha nem lenne passzív akkor 50 fölé is alig alig menne.
A memóriákon gyári miniatűr borda van, a FET eken maszek borda, pont ma este tettem bele egy hőmérőt, folyik rólam a víz a lakásba (nem vízhűtés ereszt :DDD ) és 73 fölé nem ment. Jelenleg 56, nemrég léptem ki a játékból.
A levegőt keringetni kell a kártyán vagy a kártya mellett hogy ne süljenek meg a ramok, jelenleg 62 fokra mentek fel a memóriák, de ez eddig a rekord, mindig 60 alatt volt, mondjuk most a mag is húzva van 1 gigára. A kártya mellett van egy 12 centis venti, ami amúgy az egész gépet hűti, mert ugye a ramoknak, winyóknak, déli hídnak stb nek kell a légmozgás.
Kepeket lesd meg: [link]
Szóval ha a kártya mellé be tudod tenni a rendszer hűtő ventit, plusz raksz rá memória tüsiket, plusz kéne rá egy combosabb FET hűtő, akkor simán jó az univerzális blokk, és szerintem fölösleges olyan drágát venni amit linkeltél..
Meg még volt egy ötlet a memó hűtésre, a gpu hűtő alá bemaszekolt réz vagy alu lappal :DDD Tody csinált olyat valakinek régebben.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.