Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#27286) Sn00PiG


Sn00PiG
aktív tag

Hát emberek, egy nagyon fontos tapasztalatot szeretnék megosztani veletek:

Soha, senki ne spóroljon a VGA blokkon, és vegyen szépen full covert!!!! 3x raktam rá egy 9800GT-re a zalman gwb3+rwb1 gpu+vram hűtőblokkot, és megette a 3. videókártyámat is!!!
Elvileg a szenzor szerint GPU 38 fok volt, és az a durva, hogy előtte 2-3 napot tesztelgettem, nyomtam furmarkot meg 3dmarkot meg mindent, és nem volt semmi baja. Bekapcsoltam a gépet internetezni, leállt a gép magától és soha többet nem indult el...(mivel az előző 2 is ezt csinálta, ezért annyira ugyan nem aggódom, mert majdnem tuti gariba kicseréik, csak megint várhatok rá majd 1 hónapot...:S)

És ezzel el is érkeztem ahhoz a pillanathoz, hogy nem tudom, megéri e a vízhűtésnél maradnom. Van már két radim, 2 cpu blokkom, egy ilyen zalman blokk párosom, egy döglött és egy új pumpám, és eddig előnyöm semmi nem származott belőle csak hátrányom, lassan 2 hónapja nem gépeztem rendesen, netet is csak azért fizetem hogy ha 1 hónap múlva újra össze tudom rakni majd a gépet, akkor legyen net arra a 3 napra, amig megy a gép, mert aztán elázik/megsül/beszarik valami... És legalább egy olyan 40 ropit belenyomtam, eddig. akkor hogy is van ez? :F

Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.