Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás

Hozzászólások

(#15765) 0xmilan válasza lao ce (#15764) üzenetére


0xmilan
addikt

Hogy mit csinál a hétköznapokban?
Jézus azzal, hogy meghalt és feljött a pokolból legyőzte és hatalma van felette, de az utolsó időkben, amit most élünk a sátán hatalmat kap arra, hogy testet öltsön itt a földön. Ahogy a kígyó bőrébe bújt az Ádám&Éva storyban, úgy a jelenben is megjelenhet akár egy gyönyörű nő képében.
Szerinted kinek a munkája, hogy az emberek vállat vonnak a gyilkosságok fölött, teljesen természetesnek veszik a félmeztelen nőket a hatalmas plakátokon? Tavaly több ezer ember meghalt Japánban. Ki emlékszik rá? Terrortámadások, állandó háborúk a közel-keleten. Hány vidám embert látsz az utcákon?
Ma már ez mindennapos... Nézz körül. Kezdenek beteljesedni a János jelenéseiben leírt próféciák.
Ha Jézus a szeretet hozta a földre - mert Ő maga a szeretet - , akkor ami itt folyik, az az ellensége munkája. Logikus, nemde?
Nem Istennel akar kibabrálni, mert már le van győzve - ellene nem tud mit tenni, hanem lelkeket gyűjt, ahogy Isten is, csak hogy az Ő seregei 2x annyian vannak. Folytonos szellemi harc zajlik mindkét fél részéről az emberekért.
Isten hagyja, hogy a gyom együtt nőjön a gabonával és csak az aratás után lesz a kettő elválasztva egymástól. Egyik megy a Pokolba, a másik meg a Mennybe.
Az ördög nem azon dolgozik, hogy a PC-det lefagyassza, de azt már elérte, hogy akarva/akaratlanul szembefordulj a 2. parancsolattal.
"Ne legyenek néked idegen isteneid én előttem..." 2Mózes 20:2

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.