Hirdetés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Dufresne
addikt
válasz
zLegolas
üzenetére
Köszi, de közben keresgélve találtam benne particiókezelő progit

Csak nvidia chipset driverrel nem boldogultam, letöltöttem az IM32-es verziót. Aztán rögtön volt egy kis hiba, amit kijavítottunk itten
Aztán mostmeg valami kernel hibára, vagy nem megfelelő verzióra hivatkozva adja meg magét az installer.
ÉS mi az a Yast?
google-val rákerestem és leginkább SuSe-nél, említi ott sokszor, de ubuntura nem találtam utalást és a csomagja sincs fenn alapból. -
Dufresne
addikt
válasz
zLegolas
üzenetére
Ezis elképzelhető, de én most winben azt nézem, hogy az egyetlen mappa, amit nem jelenített meg, az az, amelyik Ú (hosszú u-val) kezdődött. Többit megjelenítette, csak a hosszú ékezetes betüket nem ismeri fel azokban sem...
Meg lehet az említett megoldás működik, csak ha nem is látom az adott mappát, akkor hogyan állíthatom a jogosultságát, pl ha azonkívül, hogy nemlátom, még a nevét sem tudom fejből, csak ez a dilemma jutott eszembe.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kicsit norton commanderes a feelingje... 

startra meg semmit sem dobott... köszi