Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
- 

GD őstag válasz  T. Almeida

üzenetére T. Almeida

üzenetérevegyük rá az ms-t hogy használjon utf8-at  elvileg az ilyen problémák leváltására találták ki ha jól tudom elvileg az ilyen problémák leváltására találták ki ha jól tudom
 én beérném kevesebb betűtípussal, nem vagyok egy design megszállott ember, európai nyelvekben meg nincs olyan sok rettenetes +extra karakter, max ha 100-al növelné a szükséges kódtáblát
 hozzánemértő kis agyamban én elképzelnék egy olyan kódtáblát amiben benne van minden latin betűs európai nyelv, és a rendszerben meg kiválasztom hogy épp milyen bill-vel nyomulok, a többit elrakja félre és jóccakát
 lenne 5 betűtípus, akinek az nem elég az meg küszködjön..
 ŝŠŤŴŘĹ szegény cseh és szlovák linuxos-ok ... 
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

elvileg az ilyen problémák leváltására találták ki ha jól tudom
 elvileg az ilyen problémák leváltására találták ki ha jól tudom