Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Noddy
senior tag
Sajnos a sudo apt-get install gcc-3.4 se oldotta meg a problémát mert azt írta ki a parancs után hogy a gcc telepítve van.
Így nem tudom hogy miként tudok progikat fordítani(és kernelt(szeretném a rajzpadomat beüzemelni de ahoz az acecad modult aktiválni kell, amit csak kernel újra fordítással lehet)).
Egy újra telepítés megoldhatja a problémát? Mert ha le akarom szedni a gcc-t akkor azt írja hogy károsodhat a rendszer, de azt nem akarom.
Egyébként én csak a Linux-ot kíváncsiságból próbálta ki. és mikor megtudtam hogy vannak nagyon könnyen kezelhető disztrók megörültem és ki is próbáltam kettőt, ez az Ubuntu se rossz de azóta többet lógok itt a fórumon mint a linuxon
.
Linuxot teljesen más életérzés használni mint a windowst. Valahogy feldobódok tőle, pláne akkor mikor a többiek csak néznek hogy mit ügyködök a terminálban
.
Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
.
.