- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
ragazzo #1272 üzenetére
Pláne egy ilyen disztrónál, ahol fél évente van kiadás, és elég sok minden szokott változni, tehát nem lehet mindenre általánosat felírni, mert lehet, hogy 1-1,5 évvel később, teljesen másképpen lesz. Persze ez szélsőséges eset, de szerintem Fórum + esetleges WIKI oldal ajánlása / készítése könyebben ad megoldás a problémákra. Én magamról tudom, hogy nem 1000 oldalas HOWTO-k és 10000 oldalas man olvasásból ment a legtöbb dolog, hanem fórum. Persze volt, hogy le kellett ülnöm és olvasni, de az már azért volt, hogy mélyebb ismereteket szerezzek, meg azért mert érdekelt, hogy mi hogyan és merre működik úgy ahogy...
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest