- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Aktív témák
-
e107lac
csendes tag
válasz
emitter #1292 üzenetére
Leginkább a switches fül alatt található dolgokat, nameg az outputnál is ott van ezer 3d-s csúszka de gyik sem jó semmire, közben megtaláltam a konzolos verzióját is asszem ha ez az, de lehet ful különböző jah és a hangkártyám az nem cmedia, hanem nvidia nforce2, sima integrált 5.1. Vagy vegyek valami ''jobbat''?
mod: lemaradt a konzolos ''alsamixer''
[Szerkesztve] -
e107lac
csendes tag
válasz
emitter #1286 üzenetére
Igen windowsban jó, hangkártyám valami cmedia féle. A egyik multimédiás lejátszónél sem müködik, legalábbis amikkel próbáltam (MPlayer, xmms, amarok, kaffeine). A kmix-el próbálkoztam és úgy sikerült rábírni a hátsó hangszórókat, valamiféle ''zajkeltésre'', de viszont még amire figyelmes lettem hogy a mikrofon se megy. Ez még fontos lehet ugyanis a hangkártyán levő mikrofon aljatba kell bedugni a center+subwoofer csatiját, a mikrofont pedig a ház elején kialakitott aljzatba. Kb ennyi, remélem valakinek lesz valami használható ötlete.
Előre is köszi! -
e107lac
csendes tag
Hellotok!
Arra lennék kiváncsi hogy hogyan tudnám rávenni az Ubuntu-t, hogy mind a 6 hangszóróból szóljon a hang (Genius Home theater 5.1), mert nekem csak annyit sikerált hogy szólnak a jobb, bal első és a jobb, bal hátulsó. Tehát a subwoofer és a center meg se nyikkan.
kössz
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest