- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- DraXoN: Budget kategória Xeon 2678v3 VS Ryzen R5 5600X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Tersius
tag
Üdvözlet!
Furcsa problémába futottam bele Ubuntu 5.10-nél, immáron másodszor.
Egyszercsak, látszólag minden előzmény nélkül nem bírok gnome-ba belépni egy konkrét felhasználóként (a fő, amit használok).
Hibaüzenet a logokban nincs. GDM jól bejön, beírom nevet&kódot, megjelenik szépen a splash screen, es ott eljut az első pontig, talán starting window manager, es ott kész. Vinyo leáll, minden leáll. Egér mozog, X lelőhető, CTRL-ALT-F1-re szépen jön a konzol. Konzolon be tud lépni gond nélkül ugyanaz a felhasználó. Konzolból direktben startx ugyanezt az eredményt adja.
A rendszerhez már viszonylag hosszú ideje nem nyúltam, az utolsó leállítás teljesen szabványos volt.
Google-n keresgéltem, 1 fórumban láttam ugyanezt a bajt, de nem volt rá válasz.
Mindez nem először történik, rögvest telepítés után az első felhasználóm így járt, akkor létrehoztam egy másik usert, és azzal használtam 2 hónapig minden hiba nélkül.
másik felhasználóval megy a gnome is, másik ablakkezelővel megy a két rossz felhasználóm is.
Látott már ilyet valaki?
Meg tudta már oldani ezt valaki?
Segítséget köszönöm
Aktív témák
- Mazda topik
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest