Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Aktív témák
-
emitter
őstag
válasz
e107lac
üzenetére
ja, nekem sokkal kevesebb csúszka van a laptomom sztereo volta miatt
de az asztali gépen asszem nekem is nforce2 vagy 3? van, bár az lehet, h csak sztereo, nemtom pontosan
de le van tiltva, mert a cmedia 5.1 est használom, igaz csak a sztereo részét, meg a mélyet, és mindez windóz alatt, szal
viszont ha tudsz angolul, ajánlom a kmix kézikönyvét a kde helpjében benne van -
emitter
őstag
válasz
e107lac
üzenetére
nagyon érdekes ez az ubuntu... most hogy nézelődtem a lejátszóprogik beállításaiban, meg a rendszer hang-beállításainál, nem találtam még olyat sem, hogy hogyan aktiválhatom/némíthatom a mic-bemenetet... olyasmire gondolok, mint winben a hangerőszabályzó

de még winampnál is be lehet állítani a kimeneti plugint, xmms-nél semmi ilyet nem találtam, mármint plugin-választót
remélem, azért találunk megoldást a problémádra, nem hiszem, h ennyire anyátlan lenne a linux
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- Felújított Sony PlayStation 4 12.02 FW GoldHEN - BD-JB lemezzel és 9db előre telepített PS4 játékkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de az asztali gépen asszem nekem is nforce2 vagy 3? van, bár az lehet, h csak sztereo, nemtom pontosan