Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
ragazzo
őstag
Akkor nem félek tőle, mert ma akarom lecserélni az UHU-mat Ubuntura.Remélem nem bánom meg.Bár eléggé láma vagyok,de bízom benne hogy megbírkózom vele.Nekem az nem tetszett az UHU 1.2 ben, hogy még mindig csak opoff 1.1 van alapból.Ugyan lehet telepíteni újabbat, de nekem az nem ment.
Majdnem elefelejtettem megkérdezni, hogy mennyi időt vesz igénybe az Ubuntu telepítése?
És melyik módot érdemes választani telepítésnél, a simát vagy a kiterjesztettet?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- Autós topik
- Windows 11
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest