Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47025) t72killer válasza lezso6 (#47024) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Most beszéltem nagynénémmel, az lett a benyomásom, hogy óriási áttörést lehetne elérni a falvakat végigjáró regisztráció, minden hivatalos marhaság nélkül fogadó oltóbuszokkal. Első körben azt a 10eFt-ot ezek beüzemelésére kellene befektetni.
(nem mellesleg, én az értelmiségi nyugati, aki azt se tudja, hány e-mail címe van, én is regisztráció nélküli oltósátorban vettem fel az első dózist és nem voltam egyedül).

A regisztráció arra jó, ha nagyon hiány van valamiből és sorba kell állítani az érdeklődőket. Omikron oltóanyagra lehet megint szükség lesz ilyenre, de jelenleg az elajándékozások, kölcsönbeadások, szerződéses periódus vége ellenére raktáron rottyadnak a készletek Vuhaniból.

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.