- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom, nálam ez eddig is így volt, főleg a fegyvereknél látványos, kinyitom a cache-t, ír valami hatalmas DPS-t, aztán amikor megnézem az inventoryban, már jóval alacsonyabb. Gyanítom akkor nem csak a fegyvereknél van így...
-
robyg
senior tag
válasz
Anonymus23 #42695 üzenetére
Így tényleg necces lesz a hibátlan.
Majd irj rám uplayen ha bent vagyok.
-
Anonymus23
veterán
Egyrészt: Azért mert T1-ben nincs lehetőség kihívás küldetést indítani.
Másrészt a hibátlan küldetéseknél írja, hogy T5-ben kell megcsinálni.
T2-ben csak a többi achit lehet egyszerűen megcsinálni
Nekem mondjuk nem célom az Ellopott jel hibátlanul, talán ha GE alatt olyan jellemzők lesznek, amivel pikk-pakk le lehet lőni a mobokat. A múltkorinál jó lett volna megcsinálni, mert a dupla fejlövéses kill az nagy segítség volt, lásd pl Napalm. Bár amikor meg közel jöttek, akkor az necces volt.Megvan a 3. alttal is a DZ lvl 99, lett ma is pár manhunt kill, nagypofájú Blackhand 404 és társai raideltek bennünket, de a DE-ba belefutottak egy jó párszor.
Aztán találkoztunk egy másik köcsög csíter bandával, próbáltak "okosba" játszani, de nem sikerült, mert párszor falon át is sikerült lelőnie a kis köcsögnek...Valaki tudja, hogy hol van a 25 DZ landmark? Nekem eddig 20-at adott be, de úgy emlékszem pedig, hogy mindenhol jártam már pedig
(#42690) woker
Nem mondom, hogy tökéletes, de még mindig jobb a mozgás, mint sok más játékban. Az kétségtelen, pár kör PUBG után ezt ha elindítom, beleszédülök, amilyen gyorsan mozog itt minden -
robyg
senior tag
válasz
Anonymus23 #42672 üzenetére
Anonymus Tier1be nem lehet megcsinálni a küldiket hibátlanul?
Miért tier2 kell ?
-
Lifer092
senior tag
Már csak egy fránya CF végső maszk hiányzik.........
Más: Volt már valakinek olyan, hogy bugos volt a boss/supplyból esett kesztyű páncél értéke? Nekem tegnap DZ-ben a töltőállomásos riker boss dobott egy 1098-as kesztyűt!!! Stashbe téve 970-es lett. Supplyból meg egy 1070-es D3 kesztyűt dobott, ami utána 890-es lett.... ?
-
válasz
Valóban gyorsabban megy a létrán fel/le ha nyomod a shiftet.
Viszont a leugrás/fellépés tényleg inkonzisztens sok helyen. Csak 2 példa: ha a ruszki konzulátustól tartasz az építési terület felé (ahova HVT-t szokott tenni sokszor, Dorsman felett) akkor ott jobb oldalon van pár elektronikát tartalmazó láda, ott a 10 centi szintkülönbségnél nem hajlandó fellépni/lelépni anélkül, hogy controllt ne kelljen nyomnom, ellenben a Sgt. Jacks-szel szemközti tetőn minden probléma nélkül fejest ugrik a kötélnél ha nem figyelsz.
Az auto-parkour meg finoman szólva retardált. Ha pl egy olyan olyan kerítésen akarsz átmenni amiben vagy egy "ajtó" de a magassága miatt egyben mászható is, akkor ha nem pont középen mész az auto-parkour simán megmászatja veled a kerítést. Sajnos a mozgásrendszer sokszor lomhább mint egy 90 éves, csípőprotézises nyugdíjas amikor egy tárgyra kell fel/lemászni, gondolj csak az underground létráira amik nettó 1-1,5 méter szintkülönbséget hidaltak át egyes szekcióknál. Ennek szöges ellentéteként (olyan jó kis skizofrén beteg módjára) ott van amit futás közben tudsz művelni, azaz olyan gyorsan tudsz irányt váltani mintha rád nem hatnának a fizika törvényei. -
pityuli71
csendes tag
Hello mindenkinek,van aki kedveli a last-standot?Keresnék játékos társakat oda.
XxAres71xX -
ULPIUS
őstag
válasz
5150head #42680 üzenetére
Direkt irtam, h noob velemeny amit irok, hiszen csak par orat raktam bele, ez afele elso benyomas volt reszemrol. Egy szoval nem mondtam, h szar a jatek. Es igen pontosan azert vettem meg, mert latom benne azt, h le tud kotni egy darabig, tovabba szinten irtam, h amugy a latvany, az atmoszfera igenis tetszik.
Tenyleg csak azt sajnalom, h a tortenet, a karakterek nem rantanak be, amugy szupi game lenne, az apro kis (engem zavaro) hibaktol eltekintve. -
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #42685 üzenetére
A múltkkriban is péntektől vasárnapig nyomtam meg a Lexingtonozást.
Azonban Fórumtársam legyen nyugodt esik majd utána is most már sima küldetésekből is.
Meg ott lesz mellette a PTS ami szerintem pórblémás lesz így. -
pzstm
titán
-
5150head
senior tag
válasz
ULPIUS #42679 üzenetére
Ingyenes hétvégén kipróbáltad a játékot...
Láttad, h "szar" a grafika, láttad, h "tucat ubis" játék, nincsenek benne zombik, van fedezékrendszer, farmolni lootolni kell.. stbstb Egyedül a sztorira mondhatom: jó azt nem láthattad előre, de az meg szubjektív h kinek mi jön be. (pl nekem az is tetszett)
Akkor költői kérdés: Miért vetted meg?
Javaslatom: építs szetteket, 256 geart, merülj el kicsit benne, mert szerintem csak a felszínt kapargattad még meg és a legfontosabb: keress egy jó csapatot. -
ULPIUS
őstag
válasz
xyvalaki #42668 üzenetére
Leugras: engem csak az zavar, h kisebb padkak esetben is gombot kell nyomni, nem enged "lefutni" rajta, meg ha sebzodne is a karakter a magassag miatt, azt hagy dontsem mar el en, h erdekel e vagy sem az adott helyzetben, igy viszont nagyon lassitja a jatekmenetet. Auto parkour-el ugyanolyan lassu csak akkor magatol vegzi el. ( a kocsikra feljutas alatt is lemegy a nap)
Letra: ha ilyen realisan lassan maszik, akkor dogoljon is meg egy golyotol mindeki stb, tavol all ez a jatek a realitastol, igy a letra animacio realitasa pedig megintcsak egy plusz lassito jatekelem sztem.#5150head: nem kerdojeleztem meg a fedezekrendszer fontossagat, csak arra gondoltam, h ugyanolyan mint pl a watchdogs, es sok mas jatek es nekem kicsit uncsi/zavaro ez, igaz en igazabol fps fan vgyok, nem szeretem a kotott mozgast, ezert is zavar a letra, maszas stb.
Zombi-virus viszonyat pedig csak azert hianyolom, mert ez nem izgi, h virus van de megsincs semmi extra happening csak romos a varos es lovoldozni kell sima emberekre. Persze zombis jatekokkal is dunat lehetne rekeszteni, ez nem is kerdes, tovabba tudom, h a tom clancy nem ilyen vilagra epul. -
VTom
veterán
válasz
ULPIUS #42667 üzenetére
Háttőőő... Meglepő ez a vélemény pár pontban..
Pl. a grafika... Mondj egy játékot, aminek szebb, részletesebb...
A Division messze az egyik legrészletesebb a megjelenés óta is, nincs még egy játék, ami ennyire ki lenne dolgozva. Pl. ha megfigyeled, a napsütés hatására felolvadnak a tócsák, majd az este közeledtével újra befagynak. A milliónyi tereptárgy az utcákon, az eltűntek fényképei, és a többi apróság mind zseniálisan ki van dolgozva. Nálam az b@szta ki a biztosítékot egyszer, mikor egy utcán sétálva benéztem egy emeletes ház üvegajtaján, és a túlsó falra zoomolva el tudtam olvasni a postaládáb szereplő neveket..Aztán ott van az időjárás, és az egész hangulata a játéknak. Fura, hogy ez Neked nem jött át.
Az optimalizálással sincs semmi probléma, millió dolgot lehet ki/be kapcsolgatni, és fel/le állítgatni a játékban, ha rászánod az időt, találni fogsz olyan beállításokat, amikkel szépen és jól fog futni a konfigodon.
A sztori valóban nem egy nagy eresztés, mert millió filmben volt már hasonló, de maga a tálalás, a realitás, az, hogy úgy éled meg, mint ahogy egyébként is megélnéd, rengeteg ember szemszögéből is megtapasztalhatod, hogy egy hasonló esemény hogyan érinti őket, szerintem zseniális húzás.
A párhuzamot sem értem a többi ubisoft játékkal, mert ebben kőkemény rpg elemek vannak, nem összegyűjtögetni kell sok ugyanolyan valamit, hanem farmolni, fejleszteni, "szakosodni".
A zombikra meg nem is mondok semmit
Jézus Mária..
Szerintem tegyél bele azért pár tíz órát, és utána alkoss véleményt. Aztán persze lehet, hogy Téged nem szippant be, nem vagyunk egyformák..
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Igen, felfele is gyorsabb.
-
qukesz
senior tag
Sziasztok!
Tudom volt már szó erről de akkor most október 3 az új GE időpontja?
Számláló engem is megzavar.
Aki esetleg lesi a fórumot megerősítene.
Köszönöm -
Pro!Petya
addikt
válasz
ULPIUS #42667 üzenetére
Dx12-be át kell pöcinteni, és minden maxra, na az adni fogja , de nem egy pár percre.... abból mit láttál?
Persze hogy mediumon vagy épp hogy felette nem bejővős a grafika.
Egyáltalán nem gépigényes, vga kell alá ennyi. Már lassan idejét múlt Fx procim (2013-as technológia, aminél lehet nincs is gyengébb egyszálon manapság) is elviszi pöcc röff.
Ott a wildlands , na az megeszi a gépet és cserébe nem is szép -
Anonymus23
veterán
válasz
xyvalaki #42668 üzenetére
Lehet feeling, de SHIFT-el felfelé is gyorsabban megy a létrán?!
Jó pár embert be szoktam előzni, de lehet csak a szerver szinkronizál.Az FPS meg felbontás függő is, az sem mindegy, hogy milyen felbontás mellett van 30-40, vagy ~90 FPS.
Pl PUBG nekem 50-70 FPS, pedig az grafikailag kicsit alatta van ennek.
Mondjuk Division után/mellett annak katasztrófa a parkour.
Ez a része kifejezetten tetszik a Divisionben.Leugrás: Nekem úgy rémlik, hogy kisebb helyekről, vagy ahol köztes láda/másik tető van nem kell külön gomb.
De be lehet kapcsolni az auto parkourt, akkor "magától" megy fel és ugrik le mindenhonnan. -
FaTHI
őstag
válasz
ULPIUS #42667 üzenetére
Nekem 2560x1080 ban fut a játék, majdnem minden max.-on és szerintem jelenleg ez a legrészletesebb game a piacon. A gépem pedig egy gtx970es ,egy öreg I7-2600 as 8gb memóval.
Én még javasolnék egy Sweet Fx-et is hozzá, részletesebb lesz a grafika, és nem olyan mosott minden. -
xyvalaki
aktív tag
válasz
ULPIUS #42667 üzenetére
Egyrészt az AMD új procija és a 1060 is túl van értékelve.
Másrészt ha sehol nem kéne ( jelzem van ahol nem kell ) gombot nyomni a leugráshoz, akkor a pl. tűzlépcsőkön igen érdekes lenne felmenni.
Egy bemutató videó sem adja azt amit a tényleges játékban fogsz látni. Majd talán a kvantumszámítógépek korában.
Akartak zombikat a játékba rakni, de a 90% játékos tiltakozott. Mitől is legyen zombi valaki egy himlő vírustól?
A történeti szál tényleg gyengus. De én nem is azért játszom vele. A végén jön egy főellenség aki legalább 19m magas és három lába van, akit ha legyilkolok akkor vége a játéknak? Mondjuk egy mutáns Gordon?
Persze nem mindenkit fog meg a játék. Ahogy a CS és hasonló engen nem fogott meg. Nem vagyunk egyformák.
Ja és ha már létra, te milyen gyorsam mászol fel rajta? -
ULPIUS
őstag
Hello!
Most, h ingyenes volt steamen a hetvege, letoltottem kiprobaltam, aztan most megvettem 19€-ert, mert annyira unom a tobbi jatekom, h kellett mar valami ami lekot egy ideig.
Egy friss, noob velemeny kovetkezik a single-re vonatkozoan:
Sajnos nem nyugozott le a grafika, meg anno jo par eve nezegettem a snowdrop videokat, nagyon kivancsi voltam ra, de eloben meg se kozeliti, igaz maxon kb csak 30-40 fps-em volt, ezert csak raneztem par percig ugy, de aztan lejebb vettem a dolgokat. (Ryzen 5 1600x 4ghz, 16gb ram, gtx 1060 6gb-al azert simabb futtatast vartam egy nem mai jatektol...)
Ez is szet lett hypeolva latom, vagy legalabbis krva eros gep kene hozza, hogy szebb legyen. A latvany egyebkent rendben van, de nem annyira "filmszeru/realis" mint az engine videokban. (Ez persze nem meglepo, nem ertem mit hittem, mindig ezt csinaljak a fejlesztok)
Nekem az egesz jatek amolyan watchdogs/barmilyen ubisoft "rpg" szazezredik klon hatasat kelti-> fedezekrendszer, amerikai nagyvaros, nehol haztetok, h ne csak az utcan maszkaljunk, classic letra feeling amin krva lassan maszik fel a karakter, minden szintkulonbsegen valo leugrashoz kulon meg kell nyomni a gombot,mintha lathatatlan fal lenne ott (sose ertettem miert?!) egy ket "szabadon bejarhato" kis hazterulet, map-rendszer, repetitiv mellek es fokuldetesek, lootolas, stb. stb. mintha ezerszer lattam volna mar.
A prologus nagyon gyenge, ill. az egesz narrativa, engem legalabbis egyaltalan nem rantott be, még magyarul jatszva se, pedig az ember igy aztan tenyleg mindent vegigolvas... ez az atmoszfera inkabb egy metro 2033 szeru lenyekkel, alaphelyzettel lenne nagyon kiraly.
Szerintem egy "virusos" tortenet az legyen zombis/mutansos, vagy semmilyen, igy nem sok ertelmet latom a backstorynak. Annyit latunk, h new york romokban hever, bekes celtalan emberek koszalnak az utcakon, valahol van a nagyon " felelmetes" "dark zone" (jajj de felek!) -aminek csak a multi miatt van letjogosultsaga- es nehol "hú de menő" bandak lovoldoznek, zaklatnak minket...ez aztan az izgalmas szitu...
Erdekes alig mukodik valami a varosban, le van rabolva az egesz, aramot kell szerezni a bazisra, de megis minden karacsonyi diszkivilagitasban pompazikszorakozzal mar massal!
Na mind1, szoval multiban biztos jo veretni haverokkal, de a singleben max par het kikapcsolodast latok (jatekidoben kb 20-30 orat)
Orulok, h nem vettem meg anno, penzkidobas lett volna, de most unalomuzesre tokeletes.
!MAGANVELEMENY! -
törölt tag
Frici papa kórházban. Telefonon nem lehet nyomni a Demizsont?
-
Anonymus23
veterán
-
robyg
senior tag
válasz
Anonymus23 #42659 üzenetére
Nem láttam a képet bocsi pedig szoktam a fórumot olvasni.
Hát szívtunk vele mi is 2 óra 10 perc volt mire megcsináltuk.
Mi is csak az achik miatt vágtunk bele. Fél évente egyszer elég ezt a betörést megcsinálni. Elég elborult agya lehetett annak aki ezt a pályát kitalálta.
Ha kell segíteni szólj majd én tudok menni a csapattársaim nevébe nem tudok nyilatkozni igy is bucit alig tudtuk rávenni hogy jöjjön.
Irok nekik hogy nézzenek ide fórumra és megbeszéljük.
-
Anonymus23
veterán
Ha most kezdtél a játékban, akkor jelenleg csak a 256-os fegyver és lvl30 de 34-es erősségű módosító (ha lejjebb tekersz a módosítóknál, akkor érteni fogod, hogy miről beszélek) tervrajzokat mindenképpen vedd meg.
Ezeket viszont mindenképpen meg kell venni, már csak azért is mert hetente változnak az eladó tervrajzok, persze egy idő után elfogynak (ismétlődik), ezért érdemes megvenni mindet is akár (a kisebb lvl szintűeket is, jó párszor szükség volt már erre).
-
arnikusz
veterán
Máshol nincs tervrajz eladó.
Nézd meg a BOO terminal heti kínálatát pl. a Pakhan és az X45 ( ezzel csinálom a pisztolyos achikat) nagyon jó.
Gyártani természetesen tervrajz birtokában szerencse dolga a pörgetésnél.
Van hogy 500-1000- re se, vany hogy 10 pörgetésből ad egy max. rpm jó talentes fegyót. -
Bayaz
újonc
válasz
Anonymus23 #42659 üzenetére
Az alapanyagaimat szeretném "elkraftolni". Van olyan tervrajz árus valahol, ami nem Phoenix-kreditért ad tervrajzot?
A Terminálon tudom hogy van egy, de nagyon ratyi, szar terveket ad, annál már jobban járok, ha a nehezen szerzett phoenix kreditért fegyverládát veszek, aminél esély is van rá, hogy dob valami olyat, ami magasan jobb, mint azok a fostalicska fegyver tervrajzok amiket 300 kreditért adna...
Szóval hol, hogyan lehet jobb cuccokat legyártani? -
Anonymus23
veterán
Ahogy Snip3r írja 4000. De korábban tettem fel képet róla
Láttam tegnap a Stolen-t toltátok, keresnék még 2-3 embert achivadászatra (T2/Kihívás), Tegnap ketten egy 186 GS gyerekkel toltam (magányos csillag szettben
) így is elég messze jutottunk, de "egyedül" nem lehet megcsinálni. Lvl31-es lila ellenek vannak főleg, az achikhoz elég. Kivéve persze a hibátlan, de az ezen a mapon annyira nem mozgatja a fantáziám. Össze fogom rakni a D3 szettet, van belőle egy halom, legalább leselejtezem a feleslegeseket, más küldetésnél úgy sem használom ezt a szettet.
-
válasz
Jocikablack #42655 üzenetére
Hogy nem vettem a játék megjelenésekor PS4-et,
Most nyugodtan játszhatnék DZ-ben.Fel is hívom a hibabejelentőt és bejelentem,hogy hibáztam.
-
geristar
tag
Gondolkozom a játék megvételén, de nem tudom megérné-e.
Sokan játszanak még vele? Ti melyik platformon játszotok vele? Nem tudom ps4-re vagy pc-re vegyem meg. Ps4-en is magyar a játék? Van benne csapat kereső, hogy ne kelljen klánt vagy valami ilyesmit keresgélni? -
robyg
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #42652 üzenetére
Köszönöm
-
robyg
senior tag
Csövi Anonymus.
Meg tudtad nézni,hogy mennyi a max amit össze lehet gyűjteni szövetből,elektronikából meg a többiből?
Annak idején mikor kérdeztem 3900 valamennyinél jártál.
-
dvd24
senior tag
Én nem gondolom, hogy az egyik igazibb lenne a másiknál. Ki mit szeret? Van minden játékostípusnak elfoglaltság.
PvP-t kedvelőnek ott van a dark zone / last stand / pvp-survival, PvE játékosnak meg a különböző missionök-incursionök / underground / pve-survival.
1.8-ban meg kap mindkét tábor még 1-1 módot (skirmish / resistance).
-
dvd24
senior tag
válasz
BladePocok #42647 üzenetére
Ha a sztori érdekel csak akkor elég az alapjáték, de sajnos a side mission-ök pont ugyanazok minden kerületben, maximum a helyszín változik... talán a missing person küldik amik változatosak valamennyire - na nem a módszer miatt ahogy meg kell őket csinálni - de azok legalább hozzáadnak valamit a sztorihoz.
Az endgame meg: vagy a story missionöket farmolod újra meg újra nehezebb fokozaton, vagy open world bossokra vadászol, vagy van még 4 darab olyan 'incursion' is ami csak max szinten érhető el (ezek olyanok mint a main story missionök csak valamivel nehezebbek), vagy bemész a dark zoneba pvp-zni, 1.8-al októberben jön még pár újdonság.
-
BladePocok
tag
Ha nem léptem volna ki most a játékból, akkor simán játszatnék a heti resetig
Sikerült mind a 3 fő részegységet unlockolnom, aztán most jött volna a grind, hogy fel upgradeljem őket. Lvl 9-ig jutottam végül, a side missionök jók voltak, bár nem volt annyira változatos, mint amennyire vártam (ez később tuti bővül). A crafting rendszerbe belekóstoltam, az alapötlet tetszik csak az RNG itt is erősen felüti a fejét.
Kérdés: ha a sztori érdekel főként, elég az alap játék vagy a season pass nélkül bele se vágjak? Milyen az end-game season pass nélkül, mik a lehetőségek összefoglalva?
-
válasz
Anonymus23 #42644 üzenetére
A jó hír, hogy a legújabb insider builden már nyoma sincs a hibának, úgyhogy tényleg javították. Csak hát még egy hónapot kell várnotok rá...
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #42640 üzenetére
Tegnap és ma is többször tapasztaltam, ha lerohanom a mobokat, beakadnak a skillek és hiába eresztek bele egy tárat az MP7 el a mob meg se moccan, majd fáziskésés és odább dobja a mobcsapatot és fekszek.
Le is mentem keddig az UG- ba megcsinálni a két utolsó achit.
Kell az a Patkányos felvarró. -
válasz
Írtuk korábban, hogy ki kell kapcsolni az összes game mode funkciót a Windows Játék bellításoknál. Ha ki van és nem változott, akkor muszáj leszel megvárni az őszi frissítést, az javítja (esetleg egy vga drivert sem árt újrarakni).
Amúgy meg free weekend miatti extra lag van...
-
lucfenieux
csendes tag
válasz
Nekem eddig nem volt, a normális (LOL) laggon kívül, most is kiderült, a Digi-nél volt technikai probléma
-
Snip3r_HUN
addikt
A creators update óta kegyetlen laggok vannak, beakad ~1 másodpercre az egész játék időközönként.
-
törölt tag
válasz
BladePocok #42634 üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #42635 üzenetére
Ez bennemaradt, ha kedden javítják a rpm glitchet el fog tünni.
-
dvd24
senior tag
válasz
BladePocok #42634 üzenetére
Ez egy shooter-looter-RPG szóval ahhoz, hogy hatékony legyél mindig fejleszteni kell a felszerelésed és oda kell figyelni arra, hogy milyen stat bónuszokat adnak (úgy képzeld el mint mondjuk a Diablo csak TPS nézet és post apoc környezet fantasy helyett
), minél optimálisabb a setupod annál könnyebb lesz a dolgod.
A loot meg csak az elején fehér, mert az a legrosszabb minőségű cuccok színe, ahogy fejlődsz majd esnek először zöld itemek, ha mázlid van kékek agy lilák és max szinten meg arany, ezeknek a "fényoszlopa" is olyan színű, szóval könnyebb észrevenni.
-
lucfenieux
csendes tag
válasz
Anonymus23 #42635 üzenetére
Az előbb 3-4 DELTA után amikor újraindítottam a UPlay-t, nekem a játékban is megjelent.
-
BladePocok
tag
Most játszok a játékkal, még az elején vagyok lvl5, de a mini-boss ellenfelek nagyon szemetek, nekik 1-2 lövés vagyok míg én csak 1-másfél TÁRBÓL tudom megölni őket.. Ez jellemző lesz később is vagy csak én vagyok most nagyon béna?
Másik problémám, hogy a loot alig látszik a földön.. az egész játék havas/fehér, a loot "oszlop" is fehér, tuti biztos hogy már most kihagytam 1-2 itemet emiatt.. Erre van megoldás?
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #42629 üzenetére
Igaz, 185k kill után még szaladgálni kell a killekért
(#42630) xyvalaki
Ad is, ilyen kitűzőket, meg nehezen megszerezhető pontokat
Nekem a legendások nincsenek meg (lásd pl TS, csak nem adta be), mindig sikerült "jó" és "gyakorlott" csapatba kerülni.
Pl megbeszéltük, hogy flawless, erre a gyerek beront a WG-nél és már fekszik is
A sárkány "véletlenül" lett meg, nem volt cél, és végén vettük észre, hogy jé beadta.
A Sólyom meg két idegennel, akik közül az egyik egy viszonylag kezdő volt, de mivel értelmes volt, 2db 1mm-es élet után már nem rambózott, és meglett.
Ezeket simán meg lehet csinálni, nem kell hozzá feltétlenül über gear, csak sok mindenkiben felmegy a kis bogár az agyában, ha már 5 percig egy helyben kell kempelni, és azt hiszi, hogy ő Chuck Norris, ha már 2 mobot lelőtt. -
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #42628 üzenetére
Ez igaz. De legalább valami értelmes jutalmat adna.
De hogy a Napalm hibátlanért egy kulcsot kaptam az vicces.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #42628 üzenetére
Az a baj hogy ennek a "ficsőrnek" is már a megjelenéskor benne kellett volna lennie a játékan.
-
Anonymus23
veterán
válasz
xyvalaki #42627 üzenetére
A 95%-t T5-ben csináltam meg én is, (már ami készen van, és ahol számít).
Nem a kulcstöredékért, azt pl a bossok, HVT sokkal többet dob. Számomra volt benne olyan (meg még van is) ami azért tetszik, mivel más gondolkodást és játékstílust igényel még mint ahogy sokan tolják. Pl a hibátlan küldetések. Pl a Time Squaret ketten megcsináltuk Legendáson, de nem adta be, nincs odaírva, de lehet csak kell hozzá a 4 ember.Ja, hogy nekem se lesz meg az összes, van egy csomó (pl LS) ami nagyon hidegen hagy
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #42625 üzenetére
Amúgy azon kívül hogy az ember szórakozik vele, mi értelme van ezeknek? Mert ezek a kulcsok nem sokat érnek. Folyamatosan duplukátokat kapok. Össze gyűjteni 10 darabot és semmit sem ad, ráadásul csak négyet ad vissza belőle. A felvarrók meg arra jók hogy mindenki lássa hogy megcsináltam a 10000 Sniper ölést. ( mondjuk az volt az egyetlen ami érdekelt eddig, hogy meg legyen)
-
válasz
Anonymus23 #42625 üzenetére
Szemléltetésnek raktam be a módszer miatt, nem pedig azért, hogy pont tier 5-ben kell csinálni, hiszen nincs ilyen kitétel a commendation-ben sem.
-
Garsza
veterán
válasz
Snip3r_HUN #42619 üzenetére
Hopp! Összekevertem, Halálos, akar az lenni.
-
Garsza
veterán
válasz
Snip3r_HUN #42617 üzenetére
Igen, sőt LMB, és Brutal is rajta van. De minden fegyón vannak talentek.
Jah és Felelőtlen mellény is volt a karin. Viszont teljesítmény módokból nem CHD van berakva hanem Öngygyítás. -
szatyor1972
tag
"Az én apukám úgy is erősebb."
-
foxymaxy
senior tag
Tegnap Dz-ben összefutottam egy teleportos nyomival. Elösször jött a haverja , egy nevezetes helyet tisztogattam beszált segített majd lepuffantott amikor amikor mejött a társa 😕 Oké vissza mentem deadeye szettben és kb 70-80 méterről elkezdtem őket nyaggatni, egyszr csak volt egy hang efekt mikor elnyomod valamejik ultit és a kölök ott állt melletem és ledarált :-/ harmadik körben csapásmérő,pakham,shoti kombóval plussz beszált még egy agent és elintéztük őket , vissza se jöttek pedig reménykedtem egy kis hirigben dehát a Dz már csak ilyen
-
dvd24
senior tag
Én meg vagyok győződve róla, hogy a pve world bossokból csak tenebrae, caudecus vagy skulls kesztyű eshet. Semmi más exoticot nem dobtak még nekem.
Más: ha valaki mostanában kezdte és még nincs pöpec fegyvere, akkor most vehet magának egy nagyon jó kis LW M4-et a meat locker safe houseban (ha pve-re akarjuk használni érdemes átkalibrálni az unforgivinget destructivera, ha pvp-re akkor meg a ferociust mondjuk responsivera agy adeptre). Amúgy másnak is érdemes venni belőle, mert a talentek jók rajta, az alap EAD maxos és 1.8-ban elvileg lehet majd pimpelni a fegyverek sebzését az optimizationnel.
-
VTom
veterán
Tegnap este lőttem pár PVE bosst, aztán bekukkantottam LS-be.
Te jóságos isten, mi volt ott
2 játékost lőttem le, és kb. 40x haltam megErős a gear, hiába.
Szerintem ma is megyek. -
válasz
arnikusz #42603 üzenetére
Lassan fél éve nem kaptam Vigorous mellényt, tegnap óta hármat, ezen kívül 4 exotic esett (igaz csak Caduceus + Skulls MC) egy menet roaming boss körből. Szerintem kicsit módosítottak a loot table-n (free weekend miatt?). Janesz meg kapott MDR-t field prof. vagy DZ cache-ből.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest