Hirdetés
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Még mindíg sírok a röhögéstől.
Az a csatakiáltás mindent visz. -
TTomax
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Most supporter játszok overhal/smart cover, 24/7 tudom tolni csak én DZbe nem szeretek bemenni...

-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
TTomax
üzenetére
Ha éppen online vagyunk írj aztán mehet majd heroicban, van egy sentry meg egy reclaimer/final measure karakterem.
(#22096) players111: Szegény Bombi nem tehet semmiről sem, én meg főleg nem.
A legjobb az volt amikor üvöltve futott oda a sráchoz hogy leüsse. 
(#22098) TTomax: Nem gond, UG is mehet majd.

-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Itt szeretném megjegyezni, hogy bombi miatt volt.

Ui: továbbá a kép szerzői jogokat sért.
-
TTomax
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Áhh most buktam el egy hard 3phase végén mert az egész csapat feküdt mire összeszedtem öket lejárt a timer.... randomokkal kész kínszenvedés,skippelés nem megy megállnak harcolni,nekem nagyobb dpsem van 45K electricssel.... áhhh.... ott vannak a skillek nem képesek elnyomni, a pulse nem megy időben,tartogatják...kaját nem eszik senki...

Ha supply kilövése van 10böl 9szer nekem kell odajutni megcsinálni mert egyszerűen nem jut el a játékosok nagy részének a tudatáig hogy időre megy... -
válasz
johndoo1000
üzenetére
Igen, lehet farmolni a phoenix creditet ma

-
johndoo1000
tag
Sziasztok!
Nektek is bugos a napi kihívásos küldi ?
Ha ki és belépek úgy veszi mintha még nem csináltam volna meg.
Már egy párszor végigtoltam.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
TTomax
üzenetére
Ha van egy reclaimer a csapatban akinek van némi skill powere akkor “könnyen megy” explosive ammo+smart cover+supply station-nel. Mondjuk ma nem adta,G-vel voltunk lent UG-ben,2 random jött,mikor skippelni lehetett volna az aktuális hullámot ottmaradtak,visszamentünk éleszteni,mi feküdtünk el ők meg elfutottak.

Így jobb híján megint maradt a DZ
-
TTomax
félisten
Hát én azt hiszem lerakom ezt a játékot,UG heroic 10böl 9 wipe,mert rambo,vagy nyakadra nyílik egy ajtó egy rakat mobbal,vagy egyszerűen nincs hitreg,vagy éppen kilépett a negyedik félúton,vagy felakadtam a létrára,vagy meggyulladtam a semmitől,vagy nem tudok kirakni se ultit se semmit,vagy delta/mike félúton..és még sorolhatnám....heroicon kívül nincs értelme mást menni mert minek,craftolni úgy sem lehet semmit...nincs ez a játék átgondolva,nagyon nincs átgondolva.
-
Lefty
addikt
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Nem ertem komolyan, minek lehet div techet mas alapanyagra forgatni ha nincs bp? Majdnem mindenem cap-en van mar, semmit nem lehet craftolni. Vagy elkezdem esz nelkul a ruhamodokat gyartani, hogy max ertekes legyen mind.
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
Deadeye-ra gondolsz?
-
johndoo1000
tag
válasz
Raulblanco07
üzenetére
Szia!
Előre is köszi.
Felvettelek, az én azonosítóm : JohnDoo0101 -
arnikusz
veterán
válasz
RECSKA
üzenetére
Szép napot mindenkinek.
Tetszik a reclaimer nekem is egy van eddig 268GS 749,731,705 fegyvertok tegnap esett a másik karakternek 10 undergroundon ehhez van még 2 alphabridge és 3 blind 4256 tűzerő 2740 életerő mellett. A cél még 2 reclaimer és egy alphabridge, mert amikor volt még egy 214 alphabridge elég jól töltötte vissza a healt.
-
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Tegnap este bementünk DZ-be. Demmer, Breto, Torushi, én.
Jött 4 játékos, incselkedtek, majd elkezdtek lőni...
Nagyon erősek voltak, a fiúkat sajnos le tudták lőni, valamelyik "okosságot" is használt, kemény 10 perc volt.
Nálam 9/9 volt a cuccok száma, és a reclaimer dps support karit 4-en nem tudták lelőni. Mi kb 4x öltünk belőlük, de mindig visszajöttek, a csapat nagyon keveset sebzett rájuk, ellenben a sticky-t nem szerették.
Jók ezek a tank karakterek, eléggé lelőlehetlennek éreztem magam tegnap. Okosfedezék nem volt. 600 szívósság 75% páncél. Éjszaka bementem ezután még egy kicsit a sentry shotgun karival, de az nem adta... Így Deadeye karit konfolom majd ma PVP-re.

-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Sniper 9.30-10 körül jövök! Hidegélelmet vegyél magadhoz mert csúszni fog az ebéd.

-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Azt a korànkelő mindenedet.

#22072 RECSKA! Kihagytad, hogy " á..szar ez a játék"
-
Snip3r_HUN
addikt
DZ3-as vendornál ismét nincs új fegyver tervrajz.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
johndoo1000
üzenetére
persze. Raulblanco07 a uplay nevem, vegyél fel, hétvégén biztos össze tudjuk hozni, hogy ma leszek-e, azt nem tudom, hétfőn játszottam utoljára, a ma is kérdéses még.
-
johndoo1000
tag
válasz
Raulblanco07
üzenetére
Szia!
Akkor ha megkérhetlek egyszer segítenél nekem Cler Sk. heroic-on ? Az istennek sem sikerül.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Demmer a DZ-be? Mintha azt mondta volna, hogy oda nem megy többet

-
Lefty
addikt
válasz
Raulblanco07
üzenetére
A midas jogos, de azert annyiszor nem esik h igy megjegyezze az ember, hogy csomo 182es esett.
-
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23
üzenetére
Persze, a dupla Q és E megvan. Szoktam is használni, de néha (pl. heal) célzottan kell ellőni a skilleket.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Te a dragon nestre írtad, ott nincs gond, a tüzes kocsik elől védve vagy ott abban a fázisban, mert felülsz vagy a platós kocsira vagy az ajtó előtti dobozokra, onnantól nem is kell exotic semmire, a tüzet lövő mobok többnyire nem érnek olyan közel hogy kelljen a tüze ellen az exotic.
Clear sky-on más a helyzet ha felülsz a tetőre, ott lehet akármilyen taktikus és okosfedezék, ha a mortar belő oda, akkor a glass cannon overhealben sem éli mindig túl.
Anonymus, még csak fedezékbe sem kell menned, ha csak állsz simán akkor is lerakja az okosfedezéket duplakattal a hozzád közeli fedezékre.
-
Anonymus23
veterán
Azt vettem észre, hogy ha dupla Q-t vagy E-t nyomsz, akkor nem bugol be, csak ha irányítottan akarod ellőni.
Próbáljátok ki, hogy nekitámaszkodsz a busznak, duplabillentyűvel lerakod az okos fedezéket.
Bár ez nem jó, mert vagy előtte, vagy utána (állapothatás) tudod csinálni, csak maximum nagyon közel (időben).
Mindenesetre, ahol tudjuk, hogy pl jön a robbanás, vagy tűz, vagy nyilvánvaló dolog, ott figyelni kell erre is.Bent meg 2 féleképpen ér állapothatás, tűz vagy gáz.
Égésnél nem tud semmit se csinálni, mivel csapkodja magát, gáznál viszont működik a dupla tapi módszer.
Volt olyan support, aki 5 hónap játék után tudta meg, hogy az okos fedezéket is le lehet rakni dupla billenytűvel, mikor kérdeztem tőle (Falcon lent balra), hogy miért lövi, miért nem dupla tapi, mondja, hogy eddig nem tudta
, pár tized másodperccel gyorsabb így, mint ha célzottan lövöd, illetve az is bugol néha ha lag van, mert képes a pálya másik végére ellőni, ahelyett ahova gondoltad, hogy céloztál 
-
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23
üzenetére
"Azaz, ha éppen skillt szeretnél használni, de még nem lőtted el, és állapothatás ér, akkor beragad"
Köszi! Ezt jó tudni, mert tegnap is folyamatosan ezzel szívtunk Dragonon
Bár kivédeni így is elég nehéz lesz... Nálunk is csak a halál "segített". -
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07
üzenetére
Dragon nest farm a 4 bossig, normális csapattal 7-8 perc.... És szerintem kicsit több cucc esik mint CS-n.
Tegnap én voltam taktikusban (jelenleg csak 50% exotic resist) 2 sentry glass canon, meg a 4.nem tudom miben volt. kb 3-4 órán keresztül farmoltuk, csak a végén buktuk 1x, mert már mindenki unta és fáradt volt.
Ha van egy support/taktikus, aki folyamatosan tudja nyomni az okos fedezéket és a healt (az over heal félig járt le róluk, amikor már tolom nekik a következőt), akkor jöhetnek a glass-canonok, csak legyen elég nagy a sebzés, és legyen köztük sentry.3-an magyarok, meg egy francia gyerek volt, a két másik magyar 231 + 246 GS-ben (a 231-es volt az egyik sentry), plusz a francia gyerek volt még sentryben 249 vagy 252 GS-ben, már nem rémlik.
Akkora volt a szórás, hogy nem nagyon látszik, hogy melyik szett típus lenne súlyozva a 4 lovasnál...
Lehet a főboss az súlyozva van, de oda már nem nagyon megyünk (soha).Másoknak, akik még nem tudták esetleg:
A francia gyerek megosztott velünk (lehet más által ismert, de nekem új) infót, hogy mikor ragad be a skill, és nem tudod ellőni, kipróbáltuk valóban így van:
Pl dragonnál, amikor indul az egész küldetés, akkor amikor az ajtó robbanás van, és pl akkor akarom lelőni az okos fedezéket vagy a healt, és közben ér a robbanás, akkor bebugol, és csak akkor kapom vissza, ha padlóig lemegy a karakter.
Azaz, ha éppen skillt szeretnél használni, de még nem lőtted el, és állapothatás ér, akkor beragad, és lehet próbálkozni visszaszerezni.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
johndoo1000
üzenetére
Ugyan ott ahol az összes többi cucc is esik DZ-ben, ha neked csak sárga esett, akkor beszoptad, így jártál.
Random a zöld, és random a zöldből hogy milyen szett lesz, bár vannak apróbb súlyozások DZ-ben is a nomád felé, de nem olyan mértékű mint UG-ben a blind firecrest vagy HVT-ben a lonestar felé.
DZ 231-ben max midas eshet ami 182-es, ha nem az volt, akkor minden 204, 229, 240, 268 vagy gear mod / weapon mod lvl 30 pw 30-32.Clear sky heroic a leggyorsabb legegyszerűbb a 3 incursion közül, na jó, a dragon nest talán ugyan olyan egyszerű csak hosszabb, ott inkább a random brigáddal van a gond, igen, leadernek kell lenni és kirugdosni a papír dps-eket akiknek nincs exotic resist, mert oda kell.
-
Lefty
addikt
válasz
johndoo1000
üzenetére
Lehetetlen, hogy 231es dz-ben 182es loot essen.
-
duvi
nagyúr
válasz
johndoo1000
üzenetére
Ez tényleg durva! 182-es cuccok mi a jó büdös francot keresnek a 231+ os csoportban?

-
válasz
Raulblanco07
üzenetére
Igen, de most en nem talalkoztam robbanos stickyvel.
Orok korforgas ez.
Azt nem tudom milyen gearben van, mikor dz6ban egyedul leszed 4onket xD.
De UG most jo lett, omlik onnan a szemet

-
duvi
nagyúr
válasz
johndoo1000
üzenetére
"Sárga cuccnál nem esett jobb, de volt, hogy 182-es cuccok jöttek."
231+ os DZ6-ban voltál? -
johndoo1000
tag
Sziasztok!
Mégis hol esik Final M. cucc a Dz-ben?
Tegnap 4 órát voltam bent (DZ 6) egy nagyon profi brigáddal. Szinte harcolnom sem kellett, úgy hullottak az ellenek, mint télen a hópihe. Sárga cuccnál nem esett jobb, de volt, hogy 182-es cuccok jöttek.
4 óra után jött egy 8 fős ferdeszemű buzi brigád, majd mi hullottunk, mint az előbb említett hópihék.........
10-12 halál után feladtam.....A Clear sky pedig Herotic nehézségen, szinte lehetetlen küldetés, főleg random brigáddal, akik nem fogadják meg a jó tanácsokat.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
RECSKA
üzenetére
Az emberek használnak stickyt, ezért elkezdték hordani a final measuret, emiatt a sticky kevésbé hatékony és nem használják annyian, emiatt sokan lecserélik a final measuret, emiatt a sticky megint jó lesz és használni fogják, emiatt az emberek hordani kezdik a final measuret és a stickyt kevésbé fogják használni, emiatt...
Ahogy a haverom is mondta, ez egy örök körforgás, nézd meg az oroszlánkirályt ha nem érted

-
válasz
Raulblanco07
üzenetére
Ahogy Te is irod, talan. De engem stickyvel joistentudja, mikor lottek utoljara. Termszetesen robbanosra gondolok, a vakitot mindenki hasznalja.
Hetvegen majd probalgatom, de hiaba van 700 feletti szivossaga meg majd 90% exotic ellenallasa a taktikusomnak, 1 sec alatt szetlovik. Fura...
-
válasz
RichieTri
üzenetére
Shotgun es sentry meesze a legerosebb pvpre. Lone star semmit sem er. Nem kell jelolni, ha testre lovok is, soret megy fejre is, igy jelolodik. Sasg12vel probaltam, hogy kb 10 meterrol derekon lottem egy mobot, es ment ra a jeloles. Kozelrol a sentry karakter 80eHP-t ( kb 300 szivossag ) 2 lovessel agyonlo

-
válasz
Raulblanco07
üzenetére
Talan. De nincs hatizsakom finalos...

-
RichieTri
senior tag
-
-
XeeN
senior tag
A sok agyhalott idióta miatt, fél óra alatt 20 pontot szórtam el UG Heroicra...

-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
9 körül leszek.
-
Snip3r_HUN
addikt
Holnap reggel 7-8-tól UG Heroic / DZ vegyesen,aki gondolja csatlakozzon majd be.

-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Dani79
üzenetére
Igazából nem az volt a kérdés, hogy hol eshet, mert akkor lehetne sorolni bőven, hanem hogy legvalószínűbben.
Clear sky 90+% hogy predator / hunter faithFinal measure-re nincs ilyen hely, elvileg a clear sky lenne az is, de mégsem dobja, szóval ha olyat akarsz, DZ-ben van a legtöbb esélyed szerezni.
-
Dani79
tag
válasz
Raulblanco07
üzenetére
Mától meg UG-ban minden
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
johndoo1000
üzenetére
Ragadozó clear sky-on, végső megoldás DZ-ben.
-
johndoo1000
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Szia!
Nagyon szépen köszönöm.
-
Anonymus23
veterán
válasz
johndoo1000
üzenetére
Összefoglalót lenyitod és alul van ilyen és ilyen lista is...
-
johndoo1000
tag
Sziasztok!
Ragadozó kesztyű vagy fegyvertok hol esik a legvalószínűbben ?
És végső megoldásos cuccok ? -
Anonymus23
veterán
Kösz, bár ebben semmi skill nincs, csak lőni kell.
Fél random csapattal lett így, szóval még csak nem is volt megbeszélve, de van akinek elég komoly buffok vannak azt látom, most nézem, hogy pulse nem is volt
Más:
Tegnap végre taktikusként is kipróbáltam a dragont, és hát nagyon kényelmes volt, mivel gyakorlatilag az overheal félig (se) megy le a társakról, amikor már megint nyomom nekik, függően attól, mennyi sebzést kapnak be overheal és okosfedezék mellett.
De a sentry sokkal hatékonyabb, még ha nincs is agyonbuffolva nagyon, akkor is 2-3 M közötti sebzések mennek critelve. Minden buff nélkül 3x fejjelölés után majdnem 1 millát critel.De ezzel a taktikussal bátrabban benézek a DZ-be mostmár (majd 1 hónap kihagyás után), bár kellene egy csapat, akik DPS orientáltak, nekem a PvP annyira nem jön be (kb annyira nem életszerű, mint a CODban a kecskeszerű-ugrálás), a mobok hamarabb megállnak hősként, hogy ide lőjetek

-
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ez ma szep!!!! Grat!
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23
üzenetére
volt ott minden szépen felbuffolva

Grat

-
törölt tag
Délelôtt kinaiak voltak kb 8-an. Este meg dz6-ban 1 szem játékostól haltunk hárman. Éljen a dz!

-
Benir8
senior tag
Az eltűnt ügynök begyűjtésével kijavították, úgyhogy lehet keresni

-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Jó volt, hogy jöttél kicsit játszani.

-
-
válasz
bombibmw
üzenetére
4400 firearms-nál azért ad dps-t.

G, faja az az mp7.
Este jössz pvp-zni? Remélhetőleg most nem üres szerverre rak bennünket, valamint te se igyál pezsgőt, én se tolok sört

Bömbi : Jó a shoti, sentry cucchoz. Meg alphahoz. 200-as kriteket dobál az m870 ( /sörét
) 
Super90-re fegyversebzés és újratöltés bónusz. szerintem. Esetleg tárméret és fegyversebzés. -
arnikusz
veterán
Szép napot mindenkinek.
Köszönjük.
Akkor azt a 6 dobozt csak holnap nézem meg ami esett undergrundba.
Ma a kiskarinak a season pass supply dobott egy 268 Striker zsákot az első ebből, az első két underground szint pedig egy jó kis első hullám x45 és egy jó talentes G36 ot.
Full 255 GS mellett jöttek ezek a dolgok , természetesen a másik karakter kölcsönözte őket.Meg ne feledkezzünk el hétfőről sem, mert jön a következő SP doboz is.
-
bombibmw
veterán
válasz
RECSKA
üzenetére
Jó a shoti?
Most esett egy Super 90 halál és páncélrombolással, csak kéne rá kraftolni egy brutált is.
Néztem 1-2 videót shotis playerrel és egy jó darab aprít 2-3 lövéssel.
Igaz, hogy ha ugrál a játékos, nehéz vele kritre eltalálni, de kipróbálom ma.
szerk:
Milyen kiegeket érdemes rárakni?players:
Nem xarok azok a DPS értékek a fegyókon alapból.
-
pzstm
titán
szimpatikus changelog holnapra:
Here are the list of changes to be implemented with the July 28th maintenance.
•Fixed a bug where players could initiate 1 Phase Operations in Heroic difficulty by pressing a combination of buttons on their input device.
•Rewards from Underground Operation Directives will now also include all gear sets from Updates 1.1 and 1.2.
•Rewards from Underground Sealed Caches will now include all weapon types as well as all Underground and Update 1.3 gear sets.
•Named NPCs in the Underground now have increased drop rates for High-End gear, across all difficulties. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
A sebződést csak az exotic resist befolyásolja, a burn resist az nem sebződéstől véd, hanem vagy hamarabb eloltod magad, vagy nehezebben kapsz lángra, vagy mindkettő, valami ilyesmi, legalábbis nekem ezt mondták annó.
-
JanOSX
csendes tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Úgy emlékszem nemcsak a Triage, hanem bármi más is csökkenti, ami a skill haste-t befolyásolja. Arekkz videójában benne van pl a Caduceus Coolheaded talentje is csökkenti.
[Arekkz videója] -
RichieTri
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
azigen...
akkor ez feature vagy bug ?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- VGA kibeszélő offtopik
- Jövedelem
- BestBuy topik
- Autós kamerák
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- JBL STAGE 2 9634
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

A legjobb az volt amikor üvöltve futott oda a sráchoz hogy leüsse. 

Én elmentem ebédelni, nem akarok úgy járni mint tegnap hogy a délre betevezett ebédet csak 3-kor tudtam megenni.