- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kemotox: Ki érti ezt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
válasz
xyvalaki #42668 üzenetére
Leugras: engem csak az zavar, h kisebb padkak esetben is gombot kell nyomni, nem enged "lefutni" rajta, meg ha sebzodne is a karakter a magassag miatt, azt hagy dontsem mar el en, h erdekel e vagy sem az adott helyzetben, igy viszont nagyon lassitja a jatekmenetet. Auto parkour-el ugyanolyan lassu csak akkor magatol vegzi el. ( a kocsikra feljutas alatt is lemegy a nap)
Letra: ha ilyen realisan lassan maszik, akkor dogoljon is meg egy golyotol mindeki stb, tavol all ez a jatek a realitastol, igy a letra animacio realitasa pedig megintcsak egy plusz lassito jatekelem sztem.#5150head: nem kerdojeleztem meg a fedezekrendszer fontossagat, csak arra gondoltam, h ugyanolyan mint pl a watchdogs, es sok mas jatek es nekem kicsit uncsi/zavaro ez, igaz en igazabol fps fan vgyok, nem szeretem a kotott mozgast, ezert is zavar a letra, maszas stb.
Zombi-virus viszonyat pedig csak azert hianyolom, mert ez nem izgi, h virus van de megsincs semmi extra happening csak romos a varos es lovoldozni kell sima emberekre. Persze zombis jatekokkal is dunat lehetne rekeszteni, ez nem is kerdes, tovabba tudom, h a tom clancy nem ilyen vilagra epul.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest