Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ULPIUS

őstag

válasz xyvalaki #42668 üzenetére

Leugras: engem csak az zavar, h kisebb padkak esetben is gombot kell nyomni, nem enged "lefutni" rajta, meg ha sebzodne is a karakter a magassag miatt, azt hagy dontsem mar el en, h erdekel e vagy sem az adott helyzetben, igy viszont nagyon lassitja a jatekmenetet. Auto parkour-el ugyanolyan lassu csak akkor magatol vegzi el. ( a kocsikra feljutas alatt is lemegy a nap)
    Letra: ha ilyen realisan lassan maszik, akkor dogoljon is meg egy golyotol mindeki stb, tavol all ez a jatek a realitastol, igy a letra animacio realitasa pedig megintcsak egy plusz lassito jatekelem sztem.

#5150head: nem kerdojeleztem meg a fedezekrendszer fontossagat, csak arra gondoltam, h ugyanolyan mint pl a watchdogs, es sok mas jatek es nekem kicsit uncsi/zavaro ez, igaz en igazabol fps fan vgyok, nem szeretem a kotott mozgast, ezert is zavar a letra, maszas stb.
    Zombi-virus viszonyat pedig csak azert hianyolom, mert ez nem izgi, h virus van de megsincs semmi extra happening csak romos a varos es lovoldozni kell sima emberekre. Persze zombis jatekokkal is dunat lehetne rekeszteni, ez nem is kerdes, tovabba tudom, h a tom clancy nem ilyen vilagra epul.

Új hozzászólás Aktív témák