Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• VTom

veterán

válasz ULPIUS #42667 üzenetére

Háttőőő... Meglepő ez a vélemény pár pontban.. :U
    Pl. a grafika... Mondj egy játékot, aminek szebb, részletesebb... :U
    A Division messze az egyik legrészletesebb a megjelenés óta is, nincs még egy játék, ami ennyire ki lenne dolgozva. Pl. ha megfigyeled, a napsütés hatására felolvadnak a tócsák, majd az este közeledtével újra befagynak. A milliónyi tereptárgy az utcákon, az eltűntek fényképei, és a többi apróság mind zseniálisan ki van dolgozva. Nálam az b@szta ki a biztosítékot egyszer, mikor egy utcán sétálva benéztem egy emeletes ház üvegajtaján, és a túlsó falra zoomolva el tudtam olvasni a postaládáb szereplő neveket..

Aztán ott van az időjárás, és az egész hangulata a játéknak. Fura, hogy ez Neked nem jött át.

Az optimalizálással sincs semmi probléma, millió dolgot lehet ki/be kapcsolgatni, és fel/le állítgatni a játékban, ha rászánod az időt, találni fogsz olyan beállításokat, amikkel szépen és jól fog futni a konfigodon.

A sztori valóban nem egy nagy eresztés, mert millió filmben volt már hasonló, de maga a tálalás, a realitás, az, hogy úgy éled meg, mint ahogy egyébként is megélnéd, rengeteg ember szemszögéből is megtapasztalhatod, hogy egy hasonló esemény hogyan érinti őket, szerintem zseniális húzás.

A párhuzamot sem értem a többi ubisoft játékkal, mert ebben kőkemény rpg elemek vannak, nem összegyűjtögetni kell sok ugyanolyan valamit, hanem farmolni, fejleszteni, "szakosodni".

A zombikra meg nem is mondok semmit :D Jézus Mária..

Szerintem tegyél bele azért pár tíz órát, és utána alkoss véleményt. Aztán persze lehet, hogy Téged nem szippant be, nem vagyunk egyformák..

Új hozzászólás Aktív témák