- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifer092
senior tag
Tegnap esti pozitív csalódás a DZ-ben...
DZ2-ben a bejáratnál próbáltuk az asszonnyal a Firecrest szettemet. Berugóztam, de úgy voltam vele ha lelőnek-lelőnek nem érdekel túlzottan. Ott álltam a turret mellett, majd egyszer csak a HKU-Aeon (vagy valami ilyesmi neve volt), odaállt mellém. Pont tőle nem vártam volna azt, hogy nem lő instant sz*rrá, de nem így történt. Áll mellettem, nézi a turretet... Intek neki, visszaint. Írom neki chatre hogy it's just a test. Írja hogy: Yea^^
Hátralép, elkezdi szedni a turret, de felrobbantottam hogy ha már ő sem kötekedik, akkor én se. Írta hogy lol, good damage. Még mászkált ott kicsit aztán bement checkpointra...Hm... Fura volt, pláne tőle/tőlük volt ez meglepő, mert van pár negatív tapasztalatom velük. De tegnap ez tetszett.
A másik, ami nem OFF:
PS2Q és M.D.R. - P.T.D.R rpm hackes, teleportos csalók, éhesdisznóval. Tegnap este összefutottunk velük... -
törölt tag
Told be előre golyófogónak.
Ui: hajrá ExP adjatok mindenkinek.
Ha kicsi a tét, a kedvem sötét.
Elnézést, de miért akarja szétverni?
- Hát mert csak.
Az egész világ egy hatalmas wc, barátom!
Hogy bírod a piát?
- Az első öt litert nagyon jól, aztán a hatodiknál elkezdek kötekedni -
törölt tag
ExP lesz kedden, hogy kiptóbáljuk az 1.7-et?
-
válasz
Snip3r_HUN #41281 üzenetére
Velük is könnyű sajnos összefutni.
Én amikor meglátom kiírva a nevüket váltom is el a szervert,mert nem lehet az ilyenektől játszani.Tegnap BSE is ott volt a szerveren,de nem jött oda ahol mi voltunk,pedig vki mindig rugó volt.
Az nagyon fura volt amikor beírta chat-be: miért noob a DE ?Én még tartogatom a ládákat 1.7-re.
13db van plusz a heti és még egy heti láda lesz.
Össz 15db nevesített esik egy karakteren.Van pár ninja elrakva elektronikás is és tűzfegyveres is,1300 és nagyobb páncéllal.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
akoska07 #41279 üzenetére
Minap CCCP-s banda volt a szeren, mondanom sem kell hogy ott volt CCCP__Boogeyman is aki mint köztudott olyan pofátlanul csak mint pl.: dark__hozyian. Checkpointon várakozok valaki lövi az ajtót lézerágyúval, mondom bemegyek mi baj lehet
mire becsukódott az ajtó már halott voltam...
Más, megérte egy karakterrel megcsinálni a heti ládát, még egy MDR.
-
válasz
Snip3r_HUN #41275 üzenetére
Tele van velük minden szerver.
És még ők az okosak.Ha meg lelövöd mindenféle núúúb vagy.
Annyira béna,hogy még a csalással is nehezen érvényesül.
Az a kedvencem amikor rám rohannak,hogy majd én megyek és szétbszom a DE-t.
Összeesnek és még nagyobb núúúb leszek.
Tegnap voltak vmi németek 4-en.
9-esben rugóskodtak,felmentem és leszedtem őket.
Az egyik annyira kiakadt,hogy olyannal még nem találkoztam a játék megjelenése óta.Nekem se kellett több,nem akartam neki csalódást okozni,így még lelőttem őket párszor.
Az esetek többségében 2-3 leszedtem amikor kijöttem a checkpoint-ról.És amikor lelőttek iszonyatosan boldogok voltak és ment a shittalk.
Mondták,hogy 1v1 menjek,mondom én inkább leszednék mindenkit. -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #41277 üzenetére
Ez így van ha nem lehetne csalni, makrózni, norecoilt használni sokan sírnának azt hiszem. Megnézném a nagy yt sztárokat mert Marco is ketté volt hugyozva míg be nem kapcsolta azt a szar no recoil controll-t. Öltük a csapatát utána meg 100m-ről kiszedett mindenkit és röhögtek a barátai, hogy szép munka Marco. Mindenki tudta mi történik amikor rákérdeztem nevetve elmentek.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #41275 üzenetére
Legendánál tuti halállistán vagy amiért lelőtted.
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Mr Chapel #41272 üzenetére
Más egyénileg és más csapatban játszani, akármilyen szettben. Más a PVP más a PVE. Ha nem kell a loot akkor nem szeded fel. Ha fejleszteni akarod a karaktert, akkor viszont jobb így. Ez is része a kihívásnak.Sokkal jobban zavar a kűldetések egyhangúsága. Hogy kiszámítható a mobok megjelenése, előre tudod mikor honnan jönnek és hányan. A kiemelt célpontok is mindig ugyan ott azon a pár helyen vannak. La loot a legkisebb gond.
-
Mr Chapel
tag
válasz
xyvalaki #41270 üzenetére
Olyasmire gondoltam hogy a statok fixek lennének rajta. A mostani maxok például. A rajta lévő kiegészítő tulajdonságokon lenne némi szórás. Sztem simán élhetőbb lenne ez a megoldás a jelenlegi helyett. Most kb ott tartok ha esik bármi zöld akkor szinte instant kuka. Mikor csak annyit látok hogy pl zsinórban a 3 vadász hite kesztyű esik nem sok kedvem van összehasonlítgatni egymással. Egyszerűen sztem szarul van a jatékosok felé közvetítve ez az egész. Mikor már a 20. ugyanolyan vackot szeded széjjel vhogy elvesztem az érdeklődésem. Valszeg zúztam is már be olyant is aminek esetleg jobbak voltak a statjai mint ami mondjuk már megvan. Ezért mondtam azt hogy lehetne kisebb a drop a set itemekre. Viszont jobbak lennének alapból. Így lenne súlya ha azt látom hogy hopp, mondjuk 4-5 nap múlva csilingelne a földön egy zöld. Nagyobb érdeklődést tanúsítanék hogy ránézzek. Tisztában vagyok vele hogy van különbség két azonos item között. Meg hogy sokáíg tart egy értelmeset találni. Nekem akkor is jobban tetszene az a rendszer ahogy felvázoltam.
-
arnikusz
veterán
válasz
xyvalaki #41270 üzenetére
Én akkor is kitartok a Barrett és Ferro mellett.
Érdekes, hogy estére minden gyökér csaló előmászik, délelőtt 2 szint, délután 2 szint 31-35-ig simán ment Last Standen, Este 8-9.30. csak egy állandóan ki be lépkedés a sok csaló miatt.
Nem is baj, hogy jött a vihar, holnap a hátralévő 4 szint után, már csak 2 alton kell a DZ-t megcsinálni és LS- re pedig többet nem megyek. -
xyvalaki
aktív tag
válasz
Mr Chapel #41267 üzenetére
Az meg olyan amilyen. Ha nem lenne, akkor már senki nem játszana vele. Így is elég nehéz egy igazán jó szettet össze hozni. Ha csak havonta egyet kapnál, akkor az lenne a baj. Amit meg eladsz, főleg az elején, azt meg el is költöd a tekerésre. A tervrazokat is meg lehet venni. Csak a DZ kredit ami értelmetlen. Az 1.7 után meg rosszabb lesz. Az egotikusok kukák, a sárgák kukák.
-
arnikusz
veterán
YAOII mocskos wall rpm hack cheater most volt hozzá szerencsém.
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Jocikablack #41260 üzenetére
Abból amit most szedsz össze, tuti nem esik.
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Mr Chapel #41257 üzenetére
Attól hogy egy jól sikerült szetted van, még taktikázni kell. Főleg egyedül. Ebben a szettben, így, tényleg csak a saját dolgod nehezíted meg. Pl. hiába a nagy életerő ha egy Napalm legendáson, vagy a TS legendáson kirohannak a shotgunosok. Mire egyet leszednél a többi leüt. Pár ezer óra játék után bizton állítom.
-
arnikusz
veterán
válasz
Jocikablack #41260 üzenetére
Biztos esik, csak pozitívan gondolkozzon.
-
Mr Chapel
tag
Úgy néz ki nem olvastad amit fentebb írtam hogy ezt szólózni raktam össze perpill. Lassítani? Mi ez lóverseny?
Rambózás, idegbeteg szaladgálás össze vissza egy fedezékalapú játéknál sztem eleve nevetséges. Taktikai helyezkedés az más. Mint ezt is már többször elmondtam nem pvpzek! Azt is elmondtam hogy ez nem vmi végleges build. Ma már pl totál más szettben szaladgálok. Ahol dpsre mentem rá. De köszönöm az építő jellegű kritikát. Nagyon jól elvagyunk a társasággal. No offenz de nem mindenki birka módára csak egy-kétféleképpen tudja elképzelni a build építést (DPS mindenek felett ugye...) Van m4em is, liberator, lvoa c meg hasonló nyalánkságok, csak akkor épp nem használtam mikor a kép készült.
-
ЯΞD
senior tag
#41255 delete... (rossz ablak volt megnyitva sry)
-
ЯΞD
senior tag
Van valami működő reklámblokkoló telóra? Főként a youtube-on lenne jó ha nem lennének.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #41252 üzenetére
Pvp-t játszott a ruszki vx távcsővel és omega hangtompítóval. Lol
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #41242 üzenetére
Vagy PvE szetthez (esetleg csítereknek by gplayers
) van:
DZ9 - Omega 18-4-3% HSD/CHD/CHC -
Gtaati
őstag
Helló!
Valaki találkozott már olyannal, hogy SLI esetén a játékban csak az első kártya megy a második meg nem? Ez mitől lehet? Néztem neten videókat stb. és elméletileg minden jól van beállítva.... Valaki már találkozott ilyen problémával?
Köszönöm!
-
HKorn
veterán
válasz
Jocikablack #41247 üzenetére
Szvsz könnyű M4 jobb, kisebb a recoil, raksz rá 20% stabilityt és penge
-
arnikusz
veterán
válasz
DZ7-9 farm + sárga és zöld ládák kimentése, fertőzési esemény 4 láda is lehet.
A játékosok lelővése a futóbajnokság és a csalók miatt rizikósabb.
Kihozol 100 ládát és mehet shoppingolni. -
törölt tag
válasz
Le kell lőni pár játékost.
-
Jocikablack
tag
válasz
Köszi. Jónak tűnik az lvoa. Nem szoktam dz-ben tevékenykedni. Hogyan lehet dz pénzt szerezni gyorsan? 😂😂😂
-
arnikusz
veterán
válasz
Jocikablack #41243 üzenetére
Köszönjük Sniper a Lvoa- C kell biztos.
Jocika használtam LS-n megfelelő szerelékkel jó lehet. Pl. Orosz piros pont irányzék vagy katonai Acog távcső a pontosságot nőveli. Akkor kézvédő az újratöltést. Függőleges markolat a hatótávot befolyásolja jótékonyan. Torkolattűz elfolytó, vagy hangos csőszájfék a visszarugásra hathat és még ott van a tár is.
Természetesen mindezekböl a legjobb tulajdonsággal bírok.De pl. Widdz no recoilt hasznàl és így csal.
-
válasz
Mr Chapel #41240 üzenetére
El kell keserítselek, ez a build legfeljebb 1 dologra jó: lassítani a csapatod/saját magad, ugyanis a toughnessed simán eléri egy normálisabban összerakott build és mellé még 2x annyi DPS-e is lesz. Az se segít, hogy LMG-vel rohangálsz pláne rossz/inaktív talentekkel. Lehet baromi jól mutat a 100-as tár, csak éppen nem érsz vele semmit ha tűzgyorsaságod alig több mint a fele egy M4-nek ami ugye legalább annyit sebez.
-
zsocca86
csendes tag
Sziasztok! Mostanság nekiálltam Division videókat csinálni. Van egy nagyon jó baráti társaságunk is. Örömmel venném ha egy pillantást vetnétek a csatornámra!
illetve várunk mindenkit aki szeretne egy jót játszani. Elérhetőségek látszanak a videókban.
[link] -
Jocikablack
tag
válasz
Éjszaka pottyant egy LVOA. Teszteltem a sárkányfészekben, egy végső megoldás szettben. Alig tudtam a célra tartani. Durván pontatlannak tűnt. Itt a problémám. LS-ben úgy lőnek le vele 25 méterről, hogy levegőt venni sincs időm. Milyen módosítókkal érdemes használni, hogy használható legyen. Az mp5 után olyan mint egy rohampuska😂😂😂
-
Snip3r_HUN
addikt
Vendor listát átnézve a következőkre érdemes lehet ránézni:
-DZ E31st : 265 stamina + 3% skill haste.
-DZ03 : M700 Carbon: Ferocious, Competent, Elevated.
-DZ E53rd: LVOA-C: Predatory, Deadly, Competent.
-DZ W46th: M700 Carbon : Trained, Competent. Elevated.
-DZ09: DeadEye mask : 998 armor, 1264 firearms.
-DZ06: Lone Star holster : 1249/1260/1262, 3.5% crit hit chance. -
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Mr Chapel #41233 üzenetére
A gond az, hogy össze szedsz egy Striker-t és azt gondolod hogy hú de jó. Aztán ha van melletted valaki akinek tényleg fullos, akkor látod hogy amit te leszedsz 5 tárból, azt ő ledarálja 1-ből. (csak durva példaként) Amikor ad egy zöld DE kesztyűt pisztoly és rohampuska sebzéssel meg 1114 elektronikával, na akkor az kuka. Hidd el hogy nagyon sokat kell farmolni hogy egy jobb szettet össze szedj. Plussz hogy az ki is maxold és az 50.-ik pörgetésnél, 15 millió kredit után még mindig 1201 a tűzfegyver értéked.Persze nem fullosban is lehet játszani, akkor is lehet élvezetes. Ez igaz.Hisz én sem a játékért játszom kizárólag, hanem a társaság miatt is főleg.
-
Rossonero89
tag
válasz
zakarmihaly #41228 üzenetére
Üdv!
Nekem is ugyan ez a gépem, csak nekem gtx 970-el, és nekem az 1.6-nál jelentkeztek ezek az fps dropok!
Frissítettem a videokártya drivert meg mindent, de még is laggol elég sokszor, pl Time Square küldetésnél van, hogy lemegy 30 fps-re is sok esetben, de 1.6 előtt maxon ment 50 fps körül. Én sem értem, hogy miért droppol azóta ennyire?! (legalább is nálam) -
arnikusz
veterán
válasz
american man #41235 üzenetére
Csak az új classified szettben amit az adott héten begyűjtesz majd.
-
american man
csendes tag
1.7-el csak az új szettekkel él majd a hatos bónusz vagy mostaniakkal is fog működni?
-
Anonymus23
veterán
Jut eszembe egy kérdés, 1.7-től akkor közös lesz a tervrajz is?
(#41229) Snip3r_HUN
Sometimes her, sometimes him -
Mr Chapel
tag
Ezt nem is mondtam hogy full staton vannak a gearek. Csak arra világítottam rá hogy nagyon szórja a "zöldeket" Akkor lehet ez csak nekem furcsa. Nem ezt szoktam meg. Legutóbb anno még Diablo 2 ben gyűjtögettem seteket. Ott teljesen máshogy volt ez. Egy másfél hónap volt mire egy 4 részest összeszedtem. Nem ehhez vagyok szokva ahogy itt esnek a set itemek. Sztem itt is jobban jártunk volna hogy ha fixebb statosak lennének. De jóval ritkábbak lennének. Meg mondjuk lehetne sokkal több is. Nem csak ez a 14. Ha már orrba szájjba köpködik az ellenfelek. Nyilván ha esik egy olyan aminek mondjuk 1210 helyett 1250es armorja van. Vagy magasabb egy olyan értéke amit előnyben részesítek. Akkor cserélem én is. De nekem ez nem életcélom hogy ilyenre vadásszak. Kiesik kiesik, nem nem, annyira nem vág földhöz. A játékot ugyanúgy élvezem továbbra is. Szerencsére mindenki megtalálja a maga szórakozását a játékban. Van aki pvpzik, statra vadászik, meg vannak ilyen egyszerű játekosok mint én
-
Mr Chapel
tag
Szívesen felrakok képet. Most melóba vagyok. DU műszak. Azért azt hozzátenném hogy nem vagyok megrögzött egy buildes. Meg koca játékos, hardcore aztán meg pláne nem. Csak játszom, anélkül hogy rá lennék görcsölve valamire. Múlt hét óta 3 buildet tesztelgettem. Szal hangulat függő hogy éppen mi van fenn. Mostani például 4 Nomad meg 2 Alpha kombó. Sok hp val meg hp regen okosságokkal. Ilyen kedvem volt
Ezt főleg most szólózni raktam össze. Előtte a Fire-el szórakoztam. Annál sok elektronikát pakoltam meg képzettség gyorsítást. Szal, nálam ez ilyen. Szeretek tesztelgetni meg kipróbálni sok mindent. Incursionök, heti küldik, legendás küldik, stb... le szoktak menni. Úgy hogy nem érzem hogy nagy baj lenne. Pvp meg mint mondtam nem érdekel. Majd este-éjjel rakok fel róla képet.
-
LÁZ
addikt
válasz
zakarmihaly #41228 üzenetére
lehet egy 970el jobban járnál, illetve +8 rammal, nekem is i5 van még /4670k/, az sztem rendben van, a többi a szűk keresztmettszet
-
zakarmihaly
tag
sziasztok!
jelenleg egy i5 4570-es 3,2 Ghz-es processzor van a gépemben 8GB 1600 mhz-es DDR3 ram és egy rx 470x 4gb társaságában és egyszerűen lassan már mindent medium vagy az alá vettem, de nem tudom kicsikarni a fix 60 fpst a játékból. ennyire optimalizálatlan? vagy ennyire szar lenne a gépem ? ha nincs akció, meg kevés az npc akkor nincs gond, de pl 1 HVT-nél, vagy PVP-ben egyszerűen borzalmas -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #41216 üzenetére
Az igen.
Ui: Dark-ra nincs találat milyen csalást használhat?
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #41217 üzenetére
"her"
Elbambultak -
arnikusz
veterán
Pl. egy egyszerű különbség a képzettséggyorsítás mennyi.
Ahogy Sniper írta nemrég 3200 képzettség helyett inkább 3% képzettséggyorsítás.
Mostanában 30% a minimum egy DPS karinál nálam, a D3 32%, Taktikus és hybrid és Reclaimer 47% -
Mr Chapel
tag
Hogyne tudnám. Viszont nem hinném hogy azon múlik valami hogy 2% al jobbak a statjai. Szerintem ebben a játékban inkább számít a gyors helyzetfelismerő készség meg nem árt némi taktikus gondolkodás sem. Mondjuk mi csak pve-zünk. Pvp nem érdekel, pláne ilyen körülmények között ami jelenleg van. Pvpzni más játékban szoktam. Ettől függetlenül az egyik kedvenc coop játekom. A sok cheaterrel pvp hiányában szerencsére ki szoktam maradni
DZ ben ami van az nekem még sok is. Tapasztalatom egyébként az hogy míg lvl 30 alatt voltam sokkal értelmesebb volt az emberek mentalitása dz ben. Egy olyan eset volt mikor már zajlott a tárgyak kimenekítése a kopterral, hogy vmi sügér odajött aztán elkezdte lemetélni a cuccainkat a kötélről. De így fullra ott álltunk 3 an, ez meg 20 centire az arcomtól elkezdte. Kénytelen kelletlen bedaráltuk. Nem mondom ennek is vmi _RU végződésű neve volt.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Snip3r_HUN #41216 üzenetére
-
HKorn
veterán
válasz
Mr Chapel #41210 üzenetére
Azt jobb ha tudod, hogy gear set elem és gear set elem között óriási különbségek tudnak lenni, tehát jó eséllyel ami neked van meg, azok másnál isntant kuka lenne a statjai alapján.
Mindenből közel fullos stat-ú cuccot összeszedni kérdezd meg arnikusz-t mennyi idő, ő közel 2000 órát tett bele eddig
-
törölt tag
Sziasztok, 1.7 most csak PC-re jön, ha jól gondolom. Konzolra meg valamikor a közeljövőben. Így van?
-
Mr Chapel
tag
Pedig de. ☺ Jó nem teljesen igaz mert a végső megoldásból hiányzik a térdvédő meg a bansheeból a fegyvertok. Ezen kívül mindegyik zöld set meg van. Ma délelőtt játszottam egy két órát, napikat megcsináltam, pici dz, vagy 20-25 zöld kacatot zúztam be. Szal sztem szinte semmi értéke nincs egy ilyen setnek. Így hogy 3-4 sima alap mobonként is tuti kidob egy zöldet. Egyébként meg volt két hét leállás a cégnél ahol dolgozom. Nyaralás után ezt nyúztam, ezért tudtam ennyi órát beleölni.
-
arnikusz
veterán
Na tessék, dől majd az eladnivaló.
Double Field Proficiency Cache event.
Starts: August 11th at 00:01 UTC
Ends: August 14th at 00:01 UTC -
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #41201 üzenetére
De hát én őt jelentettem!!!!
-
bombibmw
veterán
válasz
Ezek nem csalnak, csak OP az M60.
-
törölt tag
válasz
-
Snip3r_HUN
addikt
Mára ennyi elég is volt... dark__hozyain
Az elmúlt 3 napban nem volt egyetlen olyan szerver sem ahol ne lett volna csaló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bitcoin topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Windows 11
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Digitális PlayStation 5 // 2 darab kontrollerrel //
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Nintendo Switch V2 32+128GB CFW okos! Dual Boot RP2040 Picofly Dual Boot tok + üvegfólia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest