Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
Én ezt a DZ-t nem értem. Elvileg arra szolgál, hogy jobb cuccokat tudj szerezni, de itt nincsenek küldik, akkor hogy, simán csak utcai mob-ok hentelésével?
Az meg kva nehéz, kb mindig nagy bandába futok bele és ha az elsőt még le is nyomom a második brigád tuti kicsinál, arról nem beszélve, hogy eddig sosem dobtak még hú de milyen cuccokat.
Annak se látom értelmét, hogy rogue-ba menjek, egyedül elég esélytelen.
Lvl 22 vagyok amúgy.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz micafighter #31135 üzenetére
Köszi, így már érthetőbb a dolog, egyedül nehéz volt mindent kitapasztalgatni, nem is szívesen mentem eddig DZ-be.
Akkor asszem végignyomom a story-t lvl 30-ig, aztán majd újra benézek oda.
Az hogy én One-on tolom nem gond, gondolom te PC-s vagy?
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz bozont #31140 üzenetére
Rágyúrok a contaminated zónára majd én is.
Nekem elég sokszor van szerencsém rogue-kal összefutni, múltkor pl egy 4-es csapat provokált. Pisztollyal lövöldözgettek rám, darabig nem érdekelt, de aztán felk*rták az agyam és ráürítettem egy tárat az egyikre, persze, azonnal le is daráltak. Hülye gyökerek.
Mind1 most lvl 30-ig nem megyek vissza.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Ezt a Division-t el tudnám képzelni egy lassabb, túlélősebb verzióban, ugyanezzel a környezettel, max 1-2 zombival megspékelve, amolyan Last of Us-os mintára.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz myckey #31165 üzenetére
Odáig még nem jutotta mel, de kiváncsian várom
mondjuk ha időre kell csinálni dolgokat, azt annyira nem csipázom..
Amúgy amit legjobban hiányolok belőle, az a lopakodás lehetősége, annyiszor volt olyan eset, hogy fedezék mögött bújkálva simán ellenfél mögé kerültem (nem DZ-ben), jó lett volna leütni, de bele kellett lőnöm.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz Anonymus23 #31168 üzenetére
Igen ezt vágom, de ugye ha ellen mögé kerülsz, akkor se tudsz vele mit csinálni csak belelőni, jó lenne ha le lehetne szúrni, vagy hasonló egy gombos kill.
Elég furán néz ki amikor mögüle elkezdesz egy egész tárat beleereszteniRun&Ride
-
HKorn
veterán
válasz micafighter #31214 üzenetére
Hogy viszonyul egymáshoz az Armor-Stamina-Health hármas? Ezek kombója adja ki a toughness (szívósság) értéket?
néha nekem eléggé bonyesznak tűnik, hogy mit kell figyelni, mit érdemes fejleszteni.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
Úgy érzem, hogy ez egy végtelen spirál, ahogy fejlesztem a karakterem, egyre erősödnek vele együtt az ellenség is, akárhogy táplom magam mindig ugyanúgy levernek többször is bármelyik küldetésben. 27. szinten vagyok, de kínszenvedés velem hasonló szintű missziókat megcsinálni.
Lehet 30. szint után majd jobb lesz, de most egyelőre kva nehéznek érzem.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz ScomComputer #31364 üzenetére
Háát, 54 órám van eddig benne 29. szinten vagyok, de kb 24-től úgy húz egy haver, tier5-ös világban hard-on csináljuk a küldiket, de így is jópár órát beletoltunk már, hogy mielőbb elérjem a lvl30-at és még csak 29 vagyok.
Mondjuk amíg egyedül toltam addig sok időt áldoztam mellékküldikre, meg gyűjtögetésre, szal azért is a sok játékóra.
Most pár potyognak fasza sárga cuccok, de ugye még nem tudom használni, majd csak lvl 30-tól.
Amúgy hihetetlen mennyiségű tartalom van benne, meg komolyan összerakott game, nagyon tetszik, még egy darabig biztos elleszek vele.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz Anonymus23 #31382 üzenetére
Igen? Azt hittem, hogy a sárga cucc az über, és mindenki arra gyúr, meg persze a zöld szettekre.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz Anonymus23 #31390 üzenetére
Akkor gondolom lvl30 után az jön, hogy felszerelem magam sárga cumókkal és elkezdem hajkurászni a zöld szetteket.
Ezeket missionok hard-on való újrajátszásával, vagy inkább csak DZ-ben való randalírozással gyorsabb megoldani?
Amúgy mikor van ennek a játéknak vége? Amikor már top-top geared van, minden kimaxolva, összes DLC megcsinálva, akkor már csak mi marad, DZ-ben bóklászás?
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
A skill master-nél úgy van, hogy tudja amit a mod1-2-3 és pluszban jön hozzá a master feature, vagy csak azt tudja, ami oda van hozzá írva?
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Ki milyen fegyver kombóval tolja? Gondolom primary assault rifle, secondary-ba mit érdemes, eddig csipával nyomtam, shotgunt esetleg érdemes betenni?
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Ezekkel a rogue-kal is csinálhatnának valamit, ezért ignorálom a DZ-t, inkább megyek küldetésekre cuccokért. Nagy nehezen találsz valamit DZ-ben tuti biztos, hogy valami gyökér 4-es csapat úgy gondolja, hogy most megmutatják mennyire kemények és szétlőnek 4-en.
Persze utána semmi se történik, hiába lesz manhunt, senki se vadássza őket. Lehetne valami bünti, talent, vagy bónuszelvonás aki túl sokszor megy rogue-ba, mert semmi visszatartó ereje nincs sztem.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz Lifer092 #31591 üzenetére
Így van, ezt utálom én is. Értem én, hogy DZ-ben direkt adva van a lehetőség PvP-re, de azt fair körülmények között tudnám elképzelni, nem így hogy hordákba verődve, maxolt gear-el direkt ráutaznak a gyengébbekre.
Lenne egy 4vs4, bandaháború vagy mittomén. De a lényeg, hogy én mindenképp büntetném azokat akik rendszeresen rogue-ba mennek, ahogy a sztoriban is és a való életben is büntetnék az ilyen renegát ügynököket.
Amúgy vannak kellemes meglepetések is. Múltkor haverral ketten bóklásztunk, belefutottunk egy mob csapatba, erre megjelent egy kb 6 -8 fős agent csapat (nem is értem hogy lehet 4-nél többen egy csapatban) és elkezdtek besegíteni írtani a mob-okat. Amint végeztünk felálltak egy vonalba elénk, gondoltam, akkor most jön a kivégzés, de mindegyik tisztelgett majd elmentek.
Na az ilyen esetek kárpótolnak az összes gyökér rogue helyett.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz akoska07 #31600 üzenetére
Erre én is kiváncsi vagyok. Tapasztalataim alapján egyedül DZ-ben az 90%-ban sikertelen kimentéssel végződik, de sokszor még extraction pontra sem jut el az ember. Egyedül nincs sok értelme DZ-nek, de még ketten se nagyon.
Én maradok a normál mission-oknél, majd ha már kifogytak a vérpro játékosok a Division-ból, akkor majd benézek DZ-be
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz akoska07 #31605 üzenetére
micafighter X One.
akoska07 ha egyedül, ha ketten megyünk, mindig csak farmolni megyünk, soha nem vettünk részt rogue üldözésben és senkit nem lőttünk le direkt, mi amolyan báránylelkű jófiúk vagyunk, általában még segítünk is kimentésnél, ha épp ottvagyunk.
Ezért is irritáló a sok rogue. De mindegy, mondom, értem én, hogy direkt ilyen a DZ, ezért hanyagolom most egy időre, amíg nem lesz egy normális szettem. Na meg azért is, mert kevés időm van játszani 1.5 óra max egyszerre esténként, azt meg nem akarom feleslegesen elpazarolni, azzal, hogy másnak gyűjtögetek.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Vendors stuff táblázat látom hetente frissül, ez azt jelenti, hogy egy hétig a játékban ugyanazok a cuccok vannak a vendoroknál?
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz micafighter #31621 üzenetére
Átfutni az összes safe house-ban lévő vendort elég időigényes. LVOA-C-t vadászok már egy ideje, de sehol semmi, még küldetésen se dob ilyesmit már egy ideje...
Ezzel szenvedek, hogy nincs egy normális AR-em. Gear-t még csak-csak össze bírok rakni (persze komplett set-jeim még nincsenek, csak egy-egy darab), de fegyverekkel kínlódok nagyon.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz vadonka #31635 üzenetére
Gyere velünk, Xo-n, nyomon én is. Ketten vagyunk egy angol sráccal 30-as szinten, nekem még semmi komoly gearem és fegyverem sincs, mostanában DZ-t mi is kerüljük, inkább csak missionok.
Segítünk gyorsabban szinteket lépni, mert szerintem eleje eleg szenvedős tud lenni.
Vegyél fel, live ID HKorn
Run&Ride
-
-
HKorn
veterán
Akkor a nevesített fegyverek nem lesznek boostolva? Pont tegnap szereztem egy Pakhan-t, nem lenne rossz némi táp neki
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Predatory talent ajánlott? Azt használom jelenleg de követelmény a 2874-es elektronika, ez miatt nem tudom a staminámat feljebb vinni 6500-nál.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
PvE-re mennyire jó az alábbi set?:
Firearms 5060 DPS 300K
Stamina ~6500 Toughness: 400K
Elektronika 2900 Skill: 90K4 predator, 2 nomad
primary AR: G36C predatory, prepared és nem tudom a nevét de +10% sebzés ha épp nincs skill cooldown talentekkelMin lenne ajánlott módosítani?
Run&Ride
-
HKorn
veterán
2-es Alpha bónusznak Predatory talenttel mennyire van értelme? Gyorsítja a predatory heal-jét az alpha bónusz?
És predatory+2-es Nomad bónusz?
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Erre valakinek esetleg van tapasztalata?
Lvl 30 utáni leírás korrekt lett, az elején én is örültem volna egy ilyennek
Run&Ride
-
-
HKorn
veterán
Seek and Destroy küldikhez aszongya, hogy csináljam meg az összes mellékküldetést az adott safe house-tól. Ez az encounter és az eventeket jelenti?
Mert az marha sok van.
Az összefoglalóból ha jól értem akkor a következő a menete annak ,hogy HVT-zhessek:
Összes mellékküldetés / safe house -> Search and destroy feladatok -> intelekkel HVT, correct?
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz nanorambo #33118 üzenetére
Egyetértek, nekem másik bajom vele, hogy túl pörgős.
Ilyen atmoszférával, kicsit még nyomasztóbbra, sötétebbre vett hangulattal, akár kevesebb ellenféllel, de nehezebb harcokkal, kevesebb lövöldével, lopakodással megspékelve valami brutál telitalálat lett volna nekem.
Mondjuk így is simán benne van nálam a TOP3-ban.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
LoU alap, habár mindig is Boxom volt, de volt egy kis időszak, amikor hozzámkerült egy PS3 és ez volt az első játék amit végigvittem rajta.
Nekem annak a játéknak a hangulata nagyon megfogott, csak ugye az nagyon sztoriközpontú és lineáris játékmenetű. Az kellene nekem egy Div-hez hasonló open world köntösben és számomra megszületne a non plus ultra game.
Sír is az egyik szemem, hogy LoU part 2, nem lesz boxon, valahogy majd be kell pótolnom.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Savage kesztyűt hol lehet szerezni és mit tud? (már ha neked az van)
Akárhogy is csinálom, nem tudom a DPS-em 300K fölé vinni (5009 firearms mellett). A heti vendor listában található LVOA-C-t használom.
Ráadásul zöld cuccok rendszerint tök alacsony armorral esnek, eddig egy predator szettet tudtam csak összerakni, amik vannak alpha cuccaim mind tök fosh.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Hmm, akkor lehet csak én nem vettem észre a kesztyűt és már simán dobott.
Mellényt eddig egyszer dobott nekem Lexington, igaz armor csak 3100 körül van rajta (pörgetéssel), de azóta is azt hordom
Amúgy sokszor egy arany cucc talentje majdnem jobb, mint egy zöld szett bónusza.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz Gtaati #33231 üzenetére
Én pont tegnap toltam egy Lexingtont 2 random német gyerekkel, nekem semmit használhatót se dobott a végén, de egyik német pubi nagyon visítozott örömében a mikrofonba, endlich, endlich felkiáltásokkal, gondolom dobott neki egy Barrett-et.
Amúgy én úgy vettem észre, hogy az utcai boss-ok adnak még úgy ahogy jobb lootokat, nem a küldik.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Kár hogy nem lehet build-et elmenteni profilként, így elég problémás teljsen új szettet kipróbálni, attól félek nem tudom visszatenni amajd az eredeti build-et.
Vagy van erre valami megoldás az új karakter indítása helyett?
Run&Ride
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs