- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #53562 üzenetére
feltűnt nekem is, egyberakták összeset szerintem...kezdődik az átállás
Kellet a hely a Beta szervereknek
-
pzstm
titán
mikor törtem én centuriont és Heel-t be????
nem találom őket....22/24....én hülye...
gondolom mindenhol eshetnek...
-
pzstm
titán
válasz
FireKeeper #51821 üzenetére
sajnos ilyen van, én is szoktam reclaimerrel menni, és mondom nekik gamechatbe, írok Xbox üzenetet meg be is hívom néha partyba őket hogy helló, ittmaradsz, lősz, tárazol, semmire nem figyelsz és nem halsz meg
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #50929 üzenetére
holnap meg is lesem
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #50873 üzenetére
pár napja végignéztem azt is, de ott sem volt semmi sajna.
Appban látom
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #50802 üzenetére
Twitter
-
pzstm
titán
Xbox-on kaptam most 3,9GB Updatet....twitteren nem találtam semmit...tudunk róla valamit?
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #50602 üzenetére
jogos
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
hétfőtől Balckout egy hétig, maszkok azok amik első sorban lettek kollégától linkelve
-
pzstm
titán
válasz
Csoffadalom #49268 üzenetére
Mas is kontrollerrel jatszik xboxon...
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #48756 üzenetére
Tudom, csak meglepodtem az emailjukon
Jeleztem is nekik twitteren
-
pzstm
titán
The servers will shut down for weekly maintenance on Wednesday, February 28th at 09:30 AM CET / 03:30 AM EST / 12:30 AM PST. Estimated downtime is approximately 30 minutes.
Please follow this thread for any updates as the maintenance progresses.
Thank you,
The Division Team -
pzstm
titán
11 lada, 3 classified, mindharom firecrest backpack....csodas lootom van...
-
pzstm
titán
8db 1500-as ládából egyetlen classified és nulla exo eddig.....nice
-
pzstm
titán
válasz
belaazallat #46804 üzenetére
DZ
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #46650 üzenetére
azt várom nagyon
-
pzstm
titán
Time Square legendary-ból végre kidobta életem első House-ját.
Self-preserved és Swift sajnos de ez van, ráadásul damage is alacsony...de legalább megvan
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #46423 üzenetére
pont erre gondolok...Central park, DZ8-9 melletti terület akár...simán year3-nyi dolgot elképzelnék én még, Division2-t ne kapkodják el, PC-seknek is kedvezzenek anti-cheattel és társaikkal, és idén még ne jöjjön, hanem leghamarabb jövőre...
szerintem
-
pzstm
titán
We will be hosting State of the Game this Thursday, January 11 at 11:00 AM EST / 05:00 PM CET. See you then, Agents!
Sajnos ketlem hogy GE pontos datumat elmondjak, Year3-rol meg meg tuti nem lesz szo GE vege elott
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #46342 üzenetére
azt szoktam...9 exotic esett tegnap, egy fegyver sem volt köztük
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #46340 üzenetére
Egyetlen Alejandrom is kuka
Sebaj...legalabb kepen es videon latom 😁😁😁😁
Apropo hogy all a konzolos loot generatorod? Kesz van mar?
-
pzstm
titán
válasz
Lifer092 #46329 üzenetére
Nyilvan nem probalom es remelem lesz SoTG csutortokon es javitjak vagy lesz vele valami. Szerencsere senki ilyennel nem talalkoztam. Alap nonadom is sokakat meglep DZ-ben, konzolon legalabbis. Teljesen jol elvagyunk es millio tennivalo van PVE teruleten is...House tovabbra sincs
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #46314 üzenetére
-
pzstm
titán
Note: Classified drops are not included in the extra reward pool.
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #46042 üzenetére
ilyenkor azért örülök hogy Xbox-on tolom
elvileg ugye ez egy játék, de hogy egyeseknek ez szórakozás és ettől jónak érzik magukat??
-
pzstm
titán
válasz
akoska07 #45881 üzenetére
lehet jött új fordító, és gondoltam jól megmutatja hogy ő is dolgozik és módosít amit tud és ami amúgyis rossz
( a baj az, hogy sokszor a fordítócégeknek ha kiadják az ilyen szakmai dolgokat, konkrétan csak szavakat fordítanak egy táblázatban.....jobb esetben akár kifejezéseket...)
mindenesetre ilyenekből ettől sokkal viccesebb dolgok is kisülnek
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #45793 üzenetére
köszi Neked és arnikusznak is!
-
pzstm
titán
Nagyon remélem nem Division 2 lesz, ebben még bőven érzek lehetőséget...meglátjuk..
-
-
pzstm
titán
nah nekem lehet nem lesz több időm.
114 ládán (1500-as ládán) vagyok túl, nomád nem lett meg sajnos, de 23 nomád backpack az van. Ragadozó összejött, majd megnézem mit lehet vele alkotni. Nomád kesztyű meg hátha egyszer kiesik
-
pzstm
titán
61 ladan vagyok tul...tovabbra sincs szett...Nomadbol negy, predatorbol ot....ez az en formam sajnos...marad a reclaiker meg a Striker akkor
-
pzstm
titán
43 ládán vagyok túl...semmilyen szett nem állt még össze
-
pzstm
titán
39 ládánál járok, egyetlen szett sinc smég meg
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #45364 üzenetére
Muszaj mert eddig csak 6 nomadot kaptam....ebbol 5 hatizsak
-
pzstm
titán
December 20-ig kitolva Global Event
-
pzstm
titán
Egy big alejandro kiesett, es ugyanaz a nomad hatizsak ami megvolt, es ket ugyanolyan predator gear ami szinten volt....
3 kulonbozo predator, 3 D3-FNC, 1 Nomad, 1 Banshee
-
pzstm
titán
válasz
Nightfall75 #45096 üzenetére
15-ből nekem is esett egy, igaz Final measure hátizsák, de sebaj
-
pzstm
titán
válasz
Nightfall75 #45096 üzenetére
-
pzstm
titán
Egy sima field proficiency cache-ből extra itemként kiesett a classified Striker mask, csak ez hiányzott a hatos szetthez.
Firearms/stamina tekintetében hogy érdemes összerakni? 6000 Stamina minimum kell neki vagy inkább csak firearms-ra pakoljak?
House-t kell még hozzá szerezni, aztán meglátjuk
-
pzstm
titán
válasz
BladePocok #45086 üzenetére
jah ha csak a fúsztorira mész rá akkor nyilván könnyen megvan..persze ennél a játéknál még az is bőven hosszabb mint másnál...csak a végére érsz a játéknak az kinek mi ugye
1700 óra után sem érzem a végét most
-
pzstm
titán
válasz
BladePocok #45083 üzenetére
Tejesen kijatszod? No itt a baj kerem...nem ertik az emberek a lenyeget...vagy tul osszetett....nem beszelve a DLC-krol....
De te tudod
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #44908 üzenetére
most beléptem, és megadta. Tegnap este még nem kaptam meg őket, most elindítva feldobta egyből
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest