- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zazume77
újonc
Szia!
Egy fő küldetésem még nincs meg. Akkor lehetséges, hogy az a gond. Nem találtam rá utalást sehol, hogy csak a fő küldetések után jelenik meg. Igaz itt a fórumon /nem rég leltem rá/ egy 2017 év elején írt bejegyzésben egy kérdező is csak kérdezi, a végeredményt már nem írta. Este megcsinálom és kiderül. Köszönöm a segítségedet.
Üdv. Zazume77
-
Anonymus23
veterán
Miért ne kaptál volna? Nehéz lett volna korrekten megalapozni, hogy ki és miért és honnantól kapjon, sokkal egyszerűbb volt mindenkinek adni.
Még mindig jobb, ha azért sír a nép, hogy felesleges, mintha sokan megsértődtek volna, hogy nekik ugyan miért nem jutott a virtuális javakból -
Anonymus23
veterán
-
VincentVG
senior tag
ez jo hir. en mondjuk azt hittem h, ha clancy-clancy, akkor a wildlands is minimum hozza a division szintet... oriasi csalodas volt, a mai napig akadozik nalam. (pedig nem szar a gepem).
a 2. resz valszeg elso napos vetel lesz. varom nagyon az infokat h hol jatszodik.
mivel en nem tapoltam nagyon fel a karakteremet ezert nekem kb mind1, de azt latom h ti mennyi energiat raktatok bele.. gondolom h nem szeretnetek elvesziteni. -
Anonymus23
veterán
Két dolog kellene, egyrészt a régi lemez: a csalók, másrészt szerveroldalon kellene egy kicsit ráerősíteni, mert az 1.7-el bejött Delta hegyek valami más gebaszra is utalnak, nem beszélve a szinte folyamatosan meglévő laghegyekről.
Egyébként egyetértek, nagyon sokat fejlődött és fejlesztették ezt a játékot. -
Repiv
tag
Köszi. Megnéztem a video-t. Tehát akkor ha szeretnék pl egy nomad szettet dps-hez, akkor addig kell farmolnom amíg nem dob olyan CF nomad item-eket amiknek megfelel a tulajdonsága (fő és major/minor)?
Vagy át lehet alakítani (ha van pl egy CF nomad mellényem) olyanra aminek a tulajdonságai megfelelnek?Köszönöm
-
Anonymus23
veterán
Persze, ez nem törvény volt amit leírtam, hanem saját tapasztalat.
SMG:
PvE a páncélsebzés miatt csak AR-t használok Strikerrel, SS-en van még D3, de ott meg látványosan jobb a House, minden héten konstatálom, mivel mind a 4 karakteren van D3, és nem mindegyikhez jutott PvE House, van ahol pl Hild/Eir van. PvP meg van a Predatorhoz használt House, de ez van berakva második fegyvernek a Nomád és PvP Striker buildhez is, ott is jól muzskálnak. Szerintem is hazsnálhatóak a többiek is, de sajnos igaz, hogy itt is sokszor az LW-M4 és LVOA-C arat.Sniper:
Én M700 Carbon párti vagyok, a Vadász/Klasszikus M44-et meg DeadEye-hoz használtam, a nagyobb sebzés miatt. -
Anonymus23
veterán
A szokásos excel, aki szereti plasztikusan:
Az Ádáz ugye nincs A Háznál, max másik SMGnél lehet Gonosz/Halálos/Ádáz, és akkor lehet HP a CHC helyett, vagy ha a kesztyűn nincs CHC.
Nekem egy Kérlelhetetlen/Halálos van a Ragadozónál betéve, van olyan Ház is, amin van Gonosz, és a másik pörgethető, de többre tartom a kérlelhetetlent, jelen esetben ritkán fordul elő a full élet, akikkel szemben van esély rá, azokat amúgy is könnyen le lehet lőni, akiket meg nem, ott meg nincs full élet, csak az első 1-2 másodpercben...
A fentihez képest nekem még ki kell cserélni a tárat a most kaphatóra, illetve nekem most a Ti-Rant van berakva, de van hangos csőszájfék is egy halommal, amit anno lehetett venni (19-3-5,5) -
Anonymus23
veterán
Ilyen kevés HP-val én nem nagyon szoktam vigéckedni, de hát ízlések és pofonok. Ennyiből jó ez, hogy van jó sok lehetőség még egy ilyen "egyszerű" (értem ez alatt, hogy szinte mindent elektronikára kell forgatni) buildnál mint a taktikus, és szépen saját ízlésre tudja az ember alakítani.
Én meg végig full HP-n vagyok gyakorlatilag, főleg a Ragaodzó tálent miatt, de addig fogok kraftolni míg nem lesz egy Pusztító/Tehetséges/ + vagy Ragadozó / Vérengző / Eltökélt hármasból.
Így jobban belegondolva Legendásra talán jobb az Eltökélt, mert pikk-pakk visszatölt a képzettség. -
Anonymus23
veterán
Tudom, olvastam, de az élet nem mindig így hozza, mert pl számtalanszor jártam úgy, hogy a sticky "keresztül ment a mobon", lag miatt teljesen másképp adja be a dolgokat, a mob felmászott valahova és a seeker ott figyelte, és amíg fel nem robbant valahogy, vagy ki nem nyírtam másképp, addig se elpukkasztani nem tudtam a seekert, se a CD nem indult el.
Ezért inkább a fix értékre szavaztam, de mint Sniper is írta már többször is, nem egyenesen arányosan növekszik a sebzés ezen a szinten már, és nem akkora pluszt ad hozzá, mint remélné az ember.De pusztán számokban:
10% plusz skill ha nincs feltöltődés
vs
+129 stamina (1401 vs 1272 - 3870 képzettségpont) ez kb 1,2-1,3%-ot jelent esetünkben 10e körüli ELEKTRO mellett, és erre stackelődik a +15% (10+5) plusz skill, azaz ~6,5%
+5% plusz skill haste - Így pl ha mindenhol skill haste-t rak az ember, akkor lenne 60%, ha minden szet itemen és módosítón skil haste van. Itt is nyer az ember minimum 1 módosítót, ahol képzettség pontost lehet berakni, az is legyen +~0,8% képzettség fixen. Azaz összesen kb 7,3-7,5% fixen pluszban.
Így már (ha pontos és jó a számításom) nincs is akkora különbség a barret és nem barret között, és nem kell figyelnem, hogy mit mikor engedek el.Ezen túlmenően pl 204-es fegyver használatával berakva a skill cooldown rásegítést, még azt is megkockáztatom, hogy a módosítókon skill haste helyett lehet nyugodtan +SP (bár ez igaz mind a barretes és nem barretes verzióra).
Egyébként van egy ilyen Barret mellényem (így esett), ezen az életerőt átpörgetem EAD-ra és ki fogom tudni próbálni:
-
alibiman
aktív tag
Bizonyos helyeken nem jó módszer. Pl. a Hudsonnál két helyen is. 1. A garázs előtt a platformon lévő két csóka leugrik, ha eldobod a seekert a pajzsosokra, 2. a két dagi után a jobb oldalon (ha a kapu felé nézel / fordulsz) lévő két csipás is leugrik, ha előbb a seeekert engeded el. Itt határozottan az a tuti, ha sticky, platform letakarítva, aztán seeker, pajzsosok meg a technikusok (majdnem) döglenek. Egyébként Ramirezt is úgy lehet jól kiirtani, ha előbb sticky. Ellenkező esetben ő is leugrik a platformról és csak útban van később.
Általában a boss köröknél is szétugranak a seeker eldobása esetén, így a sticky már nem elég hatékony.
-
Anonymus23
veterán
Egyértelműen a CS a leggyorsabb nem glitchelős farmolás. De ehhez jó csapat kell, vagy legalább olyanok, akik tudják mi a dörgés.
Pl tegnap 2 bunkó orosz, ott pofáznak nekünk, hogy mit csináljunk, mert ők úgy akarták ahogy, csak annyi volt a baj, hogy oroszulki is léptek.
Berakott hozzám 3 valakit, azokkal meg simán lement 4 kör 20 perc alatt, még flawlessre is megcsináltuk közben, mert 2 srácnak beadta az achit.
A WG-ben viszont van egy kis izgalom, az biztos, ott figyelni kell.
Én holnaptól szabin leszek, de már most annyira unom, hogy este már inkább a shotis achit csináltam flawless együtt. Egyedül a CS és a WG ami nem unalmas annyira, mert van benne kell kihívás. -
arnikusz
veterán
7 napos január 30-ig.
Lesznek még események, de ennyi.
Year 3 content majd valamikor.
Nincs Nomád, Predator nerf.
Balanc ha kint van az összes CF esetleg utána.
A 22. I héten tavalyi szabi koptatás, ha valaki még lesz a délelőtt folyamán csatlakozzon megvan a metódus a GE creditfarmra. -
arnikusz
veterán
Probáltad Legendary Times Sq?
Nagyon tetszik nálam is, meg UG kihívás minden nehezítéssel is jó.
Ez amit kimaxolok következőnek, tegnap még esett DZ-bosstól egy nagyobb páncélos kesztyű azzal jó lesz.
Viszont PVP-re max. csapatban, Skirmishen pikk-pakk leszedték 3-an a pajzsot.
Tegnap mellettünk a DZ-ben 4 ruszki 2 pajzsos farmolot darálta simán.Még azt figyeltem meg, hogy UG eltrosokknál is elnyel egy cseppet ami elég az előnyhöz, viszont mindenképpen House kell, probáltam Thompsonnal a 110-es tár miatt, de nem adta úgy mint House-al.
Ha meglessz a kimaxolás, lassan megprobálom benne a fekvés nélküli Stolen Signalt.
-
-
Over567
aktív tag
-
Anonymus23
veterán
Tudom, de amikor pl egy tokon mindhárom főérték (gyenge páncél mellett) közelebb van az 1300-hoz,semmint pl az 1350-hez, akkor az azonnal kuka. 12-ből 9 ilyen könnyű döntés volt
Nálam mondjuk a maxhoz közeli az 1391-nél kezdődik, ahol maximum 100 divtechből (na jó 150) kell a kimaxoláshoz.
Ez a nomád volt, itt könnyebb szívvel törtem be a cuccokat. -
TommyS_27
senior tag
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
Igen a resetre nézni és először a sima/régi kalibrálóhoz járulni.
Délután Legendaryzok, akkor amúgy is kíváncsian várom a Reclaimert.
Tegnap egyedül UG-ztam kihívásba nehezítésekkel és az MDR-t csak ajánlani tudom, raktam egy kevés tűzerőt, de így szépen adta Hunterek 1-szer jöttek a 6 fázis alatt 2db, de nem okoztak gondot.A reclaimer most: A Centurion és MDR nincs optimalizálva még, meg a Centurion talentjét is pörgetni kell.
90 %-ban az MDR-t használtam az állapothatásos nehezítéssel szuper.
Kéne még a GE-ig egy The House, remélem esik.
Tegnap pl. sima napi nehéz UG küldetés boss dobott egy Bullfrogot. -
törölt tag
jó neked.
én több mint egy hónap szünet után visszapakoltam 1.8-ra a játékot és csak div tech esett, minden korábban megspórolt ládából. nem hittem el, hogy ennyi thompson, tommy és centurion eshet... nehéz nem gondolni arra, hogy az exotic drop rate is piszkálva van.
ez az optimalizáció viszont jó móka. a legutóbbi mdr ami esett toronymagasan jobb sebzésű volt mint a többim. gondoltam, hú ez biztos maxos. tegnap megnéztem és a 4 csíkból, a másodikat karcolta.
-
Anonymus23
veterán
Akkor ezt már az elején bukták:
1st GE - 8.15-22
2nd GE - 10.3.-10
Szeptember az nem ér? Vagy vinni kellett a gyereket a suliba?
Szóval ez sem igaz így.Azzal takaróztak, hogy mi el se tudjuk képzelni mennyire keményen dolgoztak, és bizony megsajnáltuk volna őket, ha látjuk, hogy mennyire el szoktak fáradni a nap végére...
khmmm -
xyvalaki
aktív tag
Nekem a GE alatt össze jött a hat szett. Azon kívül még legalább kettő mindegyikből a DZ-ben és a bossokból. Igaz kellett farmolni, de ha amúgy is játszunk, belefér. Nekem a gondom hogy kredit van elég, zónakreditet nincs mire elkölteni, divtech van 4000. Az achik vagy mik meg nem érdekelnek. Cél nélkül unalmas.
-
arnikusz
veterán
Nem akarlak elriasztani, de kb. Halloweeni típusú majomkodásra számíthatunk.
Tegnap néztem este egy analízálós videót, hogy az a sok minden amit 1.8-al, GE-vel és 4 új szettel akarnak behozni, meghaladja a brigade tehetségét és látványosan gyorsan lecsapták a PTS-T, Konzolokra nem is jött a 2. etapja stb.És akkor még ne is szóljunk a Rouge 2.0 rendszerről ami egyesek szerint a véget fogja elhozni.
-
törölt tag
kiprobaltam ezzel a modszerrel. felcsatoltam a taktikust es melle csaptam egy shotgunt. gyorsutazas nelkul, apollo oldalan kezdtem, szepen vegig gyalogoltam az egesz varoson. igaz tartott az egesz muvelet vagy 3 oran keresztul, de reg volt ennyire elvezetes a jatek.
aztan gondoltam megcsinalom a hvt-ket, nem szokott gondot okozni egyedul se, de most valami nyomorek shotgunos lefacetankelt, mert rossz helyen voltam fedezekben. kb meg is olte az elozo 3 ora elmenyet.
lassan mar remalmaim lesznek attol az animaciotol, amikor latom, hogy jon az lmb-s shitgunos, es eppen fegyvert valt, majd elkezd loni a szoras nelkuli 100%-os accuracyval. -
-
alibiman
aktív tag
Aha, kezdem érteni.
Azt nézegetem, hogy a csákónak 419K Skill Power, én akárhogy kombinálok, max. 329K jön össze. Ugyanakkor azt is látom, hogy neki a Primary DPS sokkal kisebb. Ugye az SP miatt fekteti meg olyan gyorsan a bossokat?
Amit még nem értek, hogy az elektronika, amik kb. 9K most, hogyan befolyásolja az SP-t. Egyelőre nem teljesen világos az összefüggés a lenti kis és a fenti nagy szám között, pl. P DPS és Fire Arms. KIcsit még vakrepülés vagyok, de nagyon igyekszem.
-
TommyS_27
senior tag
Miert most megéri rugónak lenni? Mit nyerhetsz? Xp meg pénzt amiért semmi jutalom nem jár? Akit meg lelősz az nem bukik se xpt s kulcsot se semmit. Max a nomád shite fost amit ki akar menteni a sima kreditért... Pont most lesz értelme rugózni mivel jár majd érte jutalom.
-
sith7
félisten
Szóval egy idő után nem lesz rugó senki, mert semmilyen szinten nem éri meg ebben a rendszerben.
kivéve a gyevi bírót !
gyevi bíró = csaló player
és ismét szerény személyemet hoznám fel, szóval az én szempontomból nem fog változni semmi, a manhunt - os játékosok 99,9999999999999999999999 + 0,000000000000000001 % - a csaló játékos lesz, akiket esély nem lesz megfektetni .... de ne nekem legyen igazam.
players111
akkor Budapest Bank ... most jobb ?Anonymus23
én sose voltam vétlen rugó, direkt se, de akkor ezután lőhetek bátranTommyS_27
rugó szempontból igen ... szerény személyem az smafu ?
DZ - ben van a legjobb loot, ezért muszáj oda bemenni, és ha egyszer végre kiesik amire 2 hete vársz, mint múltkor Te is írtad – Dani + a táska - , akkor azt szeretnéd kivinni, de ha megjelennek a 3. Ukrán front veteránjai, még járókerettel és remegő kézzel is lelőnek az instant cheat – jükkel.Tudom, hogy a dz pvp terület, de akkor ne ígérgessenek semmit, ha nem tudják megvalósítani
Szerintem a kapcsolónak úgy kellene működni, hogy a rugózni vágyó játékos a szintén rugzóni vágyót tudja csak lőni ... ami persze kivitelezhetetlen lenni, fél óráig kellene nektek a szervert keresni, ahol ilyen embereket találtok
Soha véget nem érő probléma ez a pve játékos vs pvp játékos dz – ben -
Anonymus23
veterán
Hát akkor egy tiszta játékos vagy most megcsinálja a manhunt túlélés achit, vagy soha-örökké
Ez mondjuk így
Ettől sokkal tisztább lett volna a PvP és PvE DZ-t megcsinálni, és senki sem sírna, PvP részen levenni a mobokat egy picit, hogy ne ők döntsék már el az ilyen párharcokat és kész is...(#43931) vzarmo
Csak, visszajelzésként. De ismersz, a múltkor is beszélgettem a srácokkal, akik sikeresen lelövették magukat vagy 15x és korrekten megköszöntem a tiszta játékot. Az igaz, hogy utána megjegyeztem, hogy felmenni kempelni DZ5 kimentés mellett az nem túl brave, de ha nekik ez a játék, akkor legyen. -
arnikusz
veterán
Norti fórumtársunk írta korábban a 2 hetes engedélyezési periódust a konzolok estetén.
Így a 14 valószínűbb, ha már nem kezték el.
Mindegy addig achi farm. 6 db 1500 -ös láda rögtön a zsákba és még 4 biztos az első napon.
Javasolt a célpont infók betárolása és 4-es csapatok együtt farmolása. -
Anonymus23
veterán
Engem inkább jobban érdekel a 3. GE, mivel 1.8 bejön és marad, az meg csak 1 hétig lesz.
Én mondjuk a legtöbb achit normál üzemben toltam le, azaz játék közben, néhány van amit kifarmoltam:
A fogyóeszközös kill-t a S&D farmolás közben csináltam, lementem T1-be, így egy cuccos bevételével 8-10-12 mob is meglett, 1 kör S&D alatt 25-30 kill megvolt. Ugyancsak jól lehet használni amikor egyedül megy az ember boss körre (ott értelemszerűen T5)
1000 pisztoly ölés:
CF sentry 6db + pajzs + kispisztoly, Tier 2-ben CS első szakaszt csináltam, vég nélkül jönnek a mobok. Pisztolyból még a lőszer sem fogy ki.De ez kb bármelyik fegyverhez jó, annyit kell csinálni (ha valaki nagyon gyorsan le akarná ezt tudni, én inkább játékkal csinálom, de kipróbáltam sniperrel és tökéletesen működik:
Lőszeres láda le, felmész az első emelvényre, és jönnek szépen sorjában a mobok. Az adottságokból be kell rakni, ami killre 10%-al meghosszabbítja az aktív képzettséget, fél óra múlva is még a legelőször lerakott lőszeres láda van ott fullon.
De a boss farmolás is a leggyorsabb a sniperrel, mert kb T5-ön is a sima mobok 1 lövés fejre, a bossok is 2-3-4 lövés fejre, talán a Rikers dagi, amibe 5-6 kell, függően, hogy mennyit kritel.Egyébként ha viszonylag sokat játszik az ember, akkor a frakciók is megvannak viszonylag simán (LMB, Tisztogató + Rikers már megvan a 10000, Rioters olyan 6000 körül van)
Tippek: LMB és tisztogató az hamar megvan, pl UG is ezek vannak legtöbbször.
Rikers: a már említett T2 CS-n lehet farmolni őket.
Rioters: Lincoln alagútnál lehet farmolni, amikor védeni kell a csajt, akkor ott is folyamatosan jönnek, csak a végén meg kell feküdni, mielőtt lejár a számláló. Ez pl nagyon jó alapanyag farmolásra is.
Megjegyzem nem így csinálom, csak ha valaki unja már az utolsó 2-3e-t, időben sokkal rövidebb.
Vannak még ötletek, sokszor amikor már megcsináltam az achit, akkor ugrott be, hogy ezt sokkal könnyebben is meg lehetett volna csinálni
-
arnikusz
veterán
Szimpatikusabb a te dátumod, akkorra még tán szabit is kell kivenni a meglévő sok nap miatt.
A célpont infósnál mellette LMB és LMG achi kill is cél volt, ami így hamarosan meg is lesz, de Endre Játékostársamnak megígértem, hogy mától megint DZ, az utolsó alt 71 szinten áll, azt farmolgatjuk, meg a Csillagot rég használtam már.
Meg természetesen ne feledjük a Divtech gyűjtőgetést se ott is kell még 1500 a 4000-hez.
-
TommyS_27
senior tag
Tegnap mi is ezt csináltuk. Kiesett egy Végső táska DZ-ben. Bementem addig az ellenőrző pontra írtam Daninak, hogy kiesett a táskája. Addig amig hazaért meg játszottam a másik karakterrel. Aztán hívtunk egy helit és legránátoztam magam. Felvette a tatyót és öröm bódottá! Van egy jó végső karija is.
Amúgy a játék ingame chatjében is láttam már olyat aki classi cuccot kínál. De olyat is aki meg kéreget. Akinek hiányzik valami az írja be chatbe hátha szerencséje lesz. -
Nem írja felül a legerősebb sajnos. Marco csinált egy videót (bármennyire nem csípi itt senki az a videója ettől függetlenül hasznos volt). Sajnos a "remek" rendszernek köszönhetően (amióta javították a triage bugját), minden heal csak bizonyos időközönként triggerelődhet rajtad (a láda sem fix sebességgel gyógyít hanem "tickenként" azaz elvileg másodpercenként 1x) és ha valaki lerak egy ládát aminek a heal-je kicsit hamarabb ér be mint a te reclaimeres OP healed úgy azt már nem kapod meg mert az elmúlt 1mp-es intervallumban már gyógyítva lettél mivel a rendszer blokkolja (Marco szerint ez a CD 1mp meg egy kicsi).
Az effektet megkapod mert az nincs ilyen időzítéshez kötve, de a healed blokkolhatja egy gyengébb játékos ha az övé hamarabb érkezik be a rendszer szerint. Ugyan ez volt nálam is, a reclaimerem 28k-t gyógyított volna (még nincs optimalizálva a gear és range modok voltak bent healing speed helyett) ami elég ahhoz, hogy teljes életerőn tartson mindenkit amikor ég a padló, de amikor 1x lerakta a ládáját és felgyulladt a padló akkor szépen elkezdett mindenkinek fogyni az élete mert nem kapták meg az én 28k HP/s-es healem hanem csak az ő lényegesen gyengébbjét. -
Anonymus23
veterán
Azt tudom, hogy nem stackelnek, és csak az egyik (legerősebb) hat (legalábbis én is így tudtam), de ez ellentétben van amit woker ír, hogy a gyerek által lerakott sima láda felülírta a reclaimer ládáját. Max ez akkor lehet (összhangban az előbbiekkel) ha neki magasabb képzettsége volt mint a reclaimernek.
Az a baj, hogy a sok kezdő azt hiszi, hogy stackelnek és képesek lerakni 4 ládát is egy helyre.
A másik meg, hogy sokaknál ki van kapcsolva a voice chat, és hiába pofázik neki az ember nem érti. Ha meg leírod sem érti, mert nem sok köze van még vagy egyáltalán a játék tematikájához. -
Anonymus23
veterán
De vajon mennyi a mostani max? Mármint mekkora eshet vagy lehet craftolni? Nálam a 19% a csúcs bármilyen forrásból van is.
(#43709) woker
Mondjuk ez érdekes, mert pl az effekt ikont meg beadja, azaz nem fullra írja felül, illetve a heal mennyisége is a több.
Pl figyeltem a múltkor reclaimerként a 32-37k-s heales ládám mellé a gyerek lerakta az Ő gondolom 90ezres képzettségű ládáját, de az immu/lőszer effekt megmaradt és a sebesség sem csökkent amit healt kaptam.
Kipróbáltam, hogy elpukkasztva a ládám, alig vánszorgott a csík felfelé.
Azt tudom, hogy az azonos pulse felülírja a korábban elnyomott pulse-t, de a ládánál valahogy másképp lehet megoldva.
Van erről valami hivatalos infó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- Vicces képek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Proxmox VE
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest